Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Η χρόνια άρχισε πάλι με τον Ντελια να φεύγει ή θα μείνει .Πάλι σύσκεψη μεταξύ τους και με απόφαση Ιβάν μένει .
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας παίκτης που δεν έχει ανανέωση ,η διοίκηση θέλει να τον πουλησει αλλά από την άλλη διαφημίζει καθε τρίμηνο την σειρά ρούχων του Ντελια .Χειμωνιάτικα ,ανοιξιάτικα να δούμε αν θα βγει καλοκαιρινή κολεξιόν.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας παίκτης που δεν έχει ανανέωση ,η διοίκηση θέλει να τον πουλησει αλλά από την άλλη διαφημίζει καθε τρίμηνο την σειρά ρούχων του Ντελια .Χειμωνιάτικα ,ανοιξιάτικα να δούμε αν θα βγει καλοκαιρινή κολεξιόν.
aivas19 έγραψε:icue έγραψε:Το μεγαλο προβλημα της ομαδας τα τελευταια χρονια ειναι οτι δεν ξερουμε ποιος κανει κουμαντο. Το μονο που ξερουμε ειναι ποιος πληρωνει.
Δε χρειάζεται να ξέρουμε γιατί δεν αποφασίζουμε για κάτι. Αν η στήριξη μας βασίζεται στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ καήκαμε.
Δεν καταλαβες. Δεν εχει να κανει αν ξερω εγω και εσυ, αλλα οι ιδιοι εκει μεσα.
Καλησπέρα παιδιά!
Νέος στην κουβέντα αν και παρακολουθώ τακτικά την τελευταία πενταετία και βάλε.. Δεν έχω σκοπό να σας κουράσω, θέλω να σταθώ στο κομμάτι της επικοινωνίας που πραγματικά θεωρώ πως είμαστε επιεικώς ανεπαρκείς. Τα περισσότερα προβλήματα όπως συνεχόμενες αστοχίες σε μεταγραφικούς σχεδιασμούς,ενδείξεις ανορθόδοξου σχεδιασμού και σίγουρα όχι μακροπρόθεσμου, αδυναμία εκμετάλλευσης ακαδημιών με στρατηγική και όχι λόγω συγκυριών και εν τέλει η οικονομική μας ρευστότητα, θα επιλύονταν αν επικοινωνούνταν με ορθρό τρόπο.
Είμαστε στο 2025 και πραγματικά δε μπορώ να αντιληφθώ το διαχρονικό επικοινωνιακό μας έλλειμα καταρχάς ως εταιρεία. Και εταιρεία με σπουδαία λαϊκή βάση, που όπως γνωρίζετε διαμορφώνει τη ψυχοσύνθεση του καθένα μας!! Ακόμα και αν δεν το έχει αντιληφθεί ο επικεφαλής, πως είναι δυνατό να μην του έχει μεταφερθεί?
Γνωρίζωντας το σχεδιασμό των προηγούμενων ετών είμαι αρκετά επιφυλακτικός. Εννοείται πως περιμένω όπως όλοι μας το καλύτερο δυνατό, ελπίζω πως όλοι (μηδενός εξαιρουμένου) θα φανούν αντάξιοι της θέσης που κατέχουν για να πετύχουμε τους στόχους μας!!
Νέος στην κουβέντα αν και παρακολουθώ τακτικά την τελευταία πενταετία και βάλε.. Δεν έχω σκοπό να σας κουράσω, θέλω να σταθώ στο κομμάτι της επικοινωνίας που πραγματικά θεωρώ πως είμαστε επιεικώς ανεπαρκείς. Τα περισσότερα προβλήματα όπως συνεχόμενες αστοχίες σε μεταγραφικούς σχεδιασμούς,ενδείξεις ανορθόδοξου σχεδιασμού και σίγουρα όχι μακροπρόθεσμου, αδυναμία εκμετάλλευσης ακαδημιών με στρατηγική και όχι λόγω συγκυριών και εν τέλει η οικονομική μας ρευστότητα, θα επιλύονταν αν επικοινωνούνταν με ορθρό τρόπο.
Είμαστε στο 2025 και πραγματικά δε μπορώ να αντιληφθώ το διαχρονικό επικοινωνιακό μας έλλειμα καταρχάς ως εταιρεία. Και εταιρεία με σπουδαία λαϊκή βάση, που όπως γνωρίζετε διαμορφώνει τη ψυχοσύνθεση του καθένα μας!! Ακόμα και αν δεν το έχει αντιληφθεί ο επικεφαλής, πως είναι δυνατό να μην του έχει μεταφερθεί?
Γνωρίζωντας το σχεδιασμό των προηγούμενων ετών είμαι αρκετά επιφυλακτικός. Εννοείται πως περιμένω όπως όλοι μας το καλύτερο δυνατό, ελπίζω πως όλοι (μηδενός εξαιρουμένου) θα φανούν αντάξιοι της θέσης που κατέχουν για να πετύχουμε τους στόχους μας!!

Μπαίνω κι εγώ και βλέπω τόσες σελίδες σήμερα. Ωπα λέω. Πρέπει να σκασανε ονόματα. Θα κάνουμε μεταγραφές. Αμ δε.... ΠΑΟΚ είσαι αφού....
-
Ο Πετρωτός γράφει ότι είμαστε κοντά σε χαφ εκτός μειτε ,αφού Πενια και μάλλον Οζντόεφ θα φύγουν
- paokkerkir
Άρα άυριο πρωί κλείνουν τερματοφύλακας, στόπερ, πλάγιο μπακ, εξτρέμ και επιθετικός
Τελικα ηξερε ο πατερ και ελεγε για αδειο κρεβατι που τον προβληματιζε...
-
paokkerkir έγραψε:Άρα άυριο πρωί κλείνουν τερματοφύλακας, στόπερ, πλάγιο μπακ, εξτρέμ και επιθετικός
Κι άλλος τερματοφυλακας? 4 έχουμε. Ο κοταρσκι αν δε πουληθεί τον βλέπω σε νέο ρόλο ως στόπερ.
nkoss έγραψε:Πέρυσι ήταν η χειρότερη μεταγραφική περίοδος της εποχής Σαββίδη. Φέτος, με πολλά έσοδα από μεταγραφές, περιμένουμε κάτι καλό. Αν επαναληφθούν τα ίδια λάθη, τότε η δική μου, δεδηλωμένη πολλάκις, εμπιστοσύνη στις ικανότητες της ιδιοκτησίας θα κλονιστεί. Θέλω όμως να περιμένω ως το Σεπτέμβριο για να έχω άποψη. Δε μαρεσει να κρίνω βιαστικά.
Ότι δεν έγιναν όλα τα όνειρα μας πραγματικότητα δεν είναι λόγος να τον αναθεματίζουμε. Ότι είπε παραπανίσια λόγια δε σημαίνει ότι είναι απατεώνας.
Το έχω ξαναγράψει. Μην τάζουμε στα καφενεία και στα τσατς ότι θα τους κερδίζουμε όλους πάντα και ότι θα παίρνουμε το πρωτάθλημα καθε χρόνο. Έρχονται μετά οι αποτυχίες και δυσκολευόμαστε να τις διαχειριστούμε. Ρίξτε και καμμιά ματιά γύρω σας. Δείτε και τους άλλους. Δείτε που ζούμε εμείς και που ζουν οι αλλοι. Στηρίξτε την ομάδα και τον ιδιοκτήτη.
Πάντε πάρτε κανένα διαρκείας, γεμίστε την Τούμπα, φωνάξτε ΠΑΟΚ ΟΛΕ κι όταν ειμαστε πίσω στο σκορ, πείτε και κανένα ευχαριστώ που και που στον ευεργέτη που ειρωνευεστε μερικοί. Αλλιώς πάτε να γίνετε γάυροι να γουστάρετε, να γουστάρουμε κι εμείς.
Αν είναι αλήθεια αυτό που ακούστηκε (το διάβασα εδώ μέσα οτι τάχαμου έρχεται εκ των έσω) οτι μετά από τις πωλήσεις Κουλιεράκη και Τζίμα είμαστε ακόμη 2 εκ. μέσα είναι εξωφρενικό. Ευχαρίστως δεν θα το πίστευα, αλλά όσο βλέπω αυτή την νωθρότητα στις μεταγραφές, μου φαίνεται οτι χωρίς πώληση Κοτάρσκι, η ομάδα θα αποψιλωθεί φέτος.
για κάποιες ομάδες, οι ακαδημίες είναι πηγή εσόδων και κερδών, βοηθώντας την α' ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο εγχώριο πρωτάθλημα και στην ευρώπη.
Σε εμάς, φαίνεται πως οι ακαδημίες είναι πηγή εσόδων για να χρησοπληρώνουμε ξένους 35άρηδες να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα...
Θέλουμε 11 παίχτες.
Ούτε έναν λιγότερο.
Σε εμάς, φαίνεται πως οι ακαδημίες είναι πηγή εσόδων για να χρησοπληρώνουμε ξένους 35άρηδες να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα...
Θέλουμε 11 παίχτες.
Ούτε έναν λιγότερο.
embuji έγραψε:Τελικα ηξερε ο πατερ και ελεγε για αδειο κρεβατι που τον προβληματιζε...
Όταν το έγραψε η μόνη ερμηνεία που έδωσα είναι ότι ένα δωμάτιο είναι άδειο όταν αποχωριζεσαι ένα αγαπημένο παιδί. Μόνο προς τα εκεί πήγαινε η λογική σκέψη.
-
Σε περίπτωση πώλησης Κωνσταντέλια θα γιορτάσουν (??) τα 100χρονα ο κυρ κυρ, η μαρία, ο τσάκας, και αντε και η οικογένεια.
Καμία μεταγραφή δεν θα ξεπλύνει το έγκλημα.
Εν τω μεταξύ τα τσιμέντα της Τούμπας θα είναι τόσο μα τόσο παγωμένα
Καμία μεταγραφή δεν θα ξεπλύνει το έγκλημα.
Εν τω μεταξύ τα τσιμέντα της Τούμπας θα είναι τόσο μα τόσο παγωμένα
Εγω ειμαι φαν του "moneyball". Της ιδεας του σελινγκ κλαμπ και την αναδειξη νεων που με σταθερη αναβαθμιση και εκ νεου επενδυσης των κερδων βελτιωνεις σταδιακα την ομαδα. Πριν 2 χρονια την πωληση ενος παικτη θα την εβλεπα σαν λουκουμακι.
Πλεον ομως δεν εχω την παραμικρη εμπιστοσυνη στην ομαδα. Δεν θα επενδυσει το ποσο σωστα, δεν θα ακολουθησει την λογικη και το εχει αποδειξει εμπρακτα. Πλεον δε θελω να φυγει ο Ντελιας με τιποτα γιατι η ανικανοτητα της ΠΑΕ με κυριο υπευθυνο για αυτην τον Ιβαν εχει βαρεσει κοκκινα. Πραγματικα εχω απελπιστει. Οχι ομως γιατι μπορει να πουληθει ο Ντελιας.
Πλεον ομως δεν εχω την παραμικρη εμπιστοσυνη στην ομαδα. Δεν θα επενδυσει το ποσο σωστα, δεν θα ακολουθησει την λογικη και το εχει αποδειξει εμπρακτα. Πλεον δε θελω να φυγει ο Ντελιας με τιποτα γιατι η ανικανοτητα της ΠΑΕ με κυριο υπευθυνο για αυτην τον Ιβαν εχει βαρεσει κοκκινα. Πραγματικα εχω απελπιστει. Οχι ομως γιατι μπορει να πουληθει ο Ντελιας.