Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ήταν που ήταν το κλίμα σκατά, έρχεται και το θέμα του Ντέλια. Είναι να έχεις timing.

Σε κάθε περίπτωση να ξεκαθαρίσει γρήγορα, δεν αντέχεται ένα δεκαήμερο μένει/φεύγει αντίστοιχο με αυτό που είχαμε για Ραζβάν. Ελπίζω με την ίδια κατάληξη.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Πάντως το πιο πιθανό κι απλοικό σενάριο λέει ότι πέρσι ο Ιβάν υποσχέθηκε στο μικρό να μη σταθεί εμπόδιο στο μεγάλο βήμα προς την ευρώπη, αρκεί να μείνει έναν ακόμη χρόνο και να ξαναφέρει καλή πρόταση. Εγώ τα βρίσκω όλα φυσιολογικά ως τώρα. Απλά νομίζω ότι με 50 μύρια από μεταγραφές Τζίμα, Ντέλια και Κοτάρσκι δεν δικαολογούνται πλέον σφιξίματα σε μεταγραφές.
icue

Δημοσίευση από icue »

Παντως πρωτη φορα διαβαζω απο το 24 οτι ο Ντελιας το σκεφτεται. Εγω ξαναλεω αν φυγει πριν του γινει ανανεωση, κανενας Τοσκιτσης και κανενας Τσακαλεας δεν θα φταινε στην τελικη. Και εγω ο ιδιος θα πιστευω αν οχι οτι τον πιεσαν, αλλα οτι αδιαφορησαν πληρως να τον κρατησουν.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Και συμπληρώνουν οι 24
Απομένει η στάση του ΠΑΟΚ. Στην ατζέντα του Δικεφάλου δεν ήταν αυτή τη στιγμή προτεραιότητα οι ανανεώσεις με παίκτες που έχουν συμβόλαιο, με την προσπάθεια ενίσχυσης να είναι ψηλότερα.

Ε ρε αυτή η ατζέντα φορτωμένη. Ένα ένα κλείνουν τα θέματα. Ποιος ασχολείται τώρα με τον Ντέλια που παίρνει 500κ, αφού έχει συμβόλαιο.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

nunies4 έγραψε:Οπως εγραψαν πολλοι συνοπαδοι, αν υπαρχει η δεν υπαρχει θεμα δεν το γνωριζουμε με βεβαιοτητα.
Αυτο που γνωριζουμε ειναι οτι η ΠΑΕ δεν εχει κανει καμια προσπαθεια ανανεωσης και αναπροσαρμογης συμβολαιου στο μεγαλυτερο ταλεντο που εχει βγει στην ομαδα τα τελευταια 50 χρονια το οποιο μαλιστα εχει εκφρασει και διαθεση παραμονης.
Αν εσεις βρισκετε εξηγηση για αυτο παρακαλω μοιραστειτε τα επιχειρηματα σας.

Η εξήγηση πιθανώς βρίσκεται στο ότι ο Ντέλιας δεν έχει εκφράσει διάθεση παραμονής. Φήμες είναι που βασίζονται στο ότι θα γίνει πατέρας (ή έγινε ήδη, δε γνωρίζω) και τάχα θελει να μεινει εδω, λες και στη Γερμανία μισούν τα μωρά.
Να ρωτήσω όμως κάτι. Αν ο Ντελιας φυγει τώρα, θα παρει ενα συμβολαιο κοντα στο 1,5 με 2 μύρια. Αν φυγει σε 2 χρονια θα παρει πιο πολλά γιατί η ομαδα του δεν θα πληρωσει ρητρα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θα παρει 20 μύρια τώρα ή θα τον κρατήσει 2 χρόνια και μετά ούτε φράγκο. Με δεδομένο ότι ο μικρός θέλει να πάει σε ευρωπαϊκή ομάδα, τον ΠΑΟΚ τι τον συμφέρει?
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

"Ο Ντελιας δεν εχει εκφρασει διαθεση παραμονης".Μαλιστα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Και τον ΠΑΟΚ και τον παικτη τον συμφερουν να ειχαν ηδη ενα συμβολαιο στο 1,5 χαρτι απο περυσι. Θα μπορουσαν να ζητησουν και παραπανω και ομαδα και ο παικτης απο την καθε Στουτγκαρδη.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Mitsospaoki4 έγραψε:Να και άρθρο του sdna.
Μια χαρά θέμα υπάρχει τελικά.

Έχει τεράστια απόσταση από το "υπάρχει θέμα" μέχρι το "ο ΠΑΟΚ πιέζει τον ντελια να φύγει "
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 15 Ιουν 2025, 18:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εάν πωληθεί ο ντέλιας, χωρίς να έχουμε πάρει παίχτη/ες, νομίζω ότι θα πέσει γερό ξεφωνητό και δικαιολογημένα
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Εχεις μια παικταρα που ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. Και προσπαθεις να βρεις τροπο να την πουλησεις. Καταντια.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Nikodiai έγραψε:"Ο Ντελιας δεν εχει εκφρασει διαθεση παραμονης".Μαλιστα.

Εγώ έγραψα πιθανώς. Εσύ που είσαι σιγουρος να μας δώσεις τις αποδείξεις ότι ο Ντελιας έχει όνειρο της ζωής του να μεινει στον ΠΑΟΚ. Σε αντίθεση με όλους τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των μικρών πρωταθλημάτων όλου του κόσμου. Περιμένω.
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

giaxxo έγραψε:Αν κρίνουμε γενικότερα το sdna που δεν είναι οτι πιο αξιόπιστο κυκλοφορεί τοτε σίγουρα δεν υπάρχει θέμα με Κωσταντέλια.Αλλο οι ευσεβείς ποθοι μερικών που για δικούς τους λόγους δεν θέλουν Σαββίδη η φορτωνουν στον λουτσέσκου μέχρι και την επίθεση του ισραήλ.Εγω θέλω,ο Κωσταντέλιας θέλει,ολοι θέλουμε να τον βλέπουμε με τα ασπρόμαυρα!

:nairepaok:

Ίσα ίσα μια χαρά αξιόπιστο είναι το SDNA. Ότι είναι βαζελοσάιτ και βόθρος του Γιαννακόπουλου δεν σημαίνει ότι δεν αξιόπιστο. Και το γεγονός ότι το γράψανε οι πάντες σημαίνει ότι αλήθεια είναι. Δεν γίνεται όλοι να είναι χαζοί και μεις οι έξυπνοι.
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

nkoss έγραψε:
Nikodiai έγραψε:"Ο Ντελιας δεν εχει εκφρασει διαθεση παραμονης".Μαλιστα.

Εγώ έγραψα πιθανώς. Εσύ που είσαι σιγουρος να μας δώσεις τις αποδείξεις ότι ο Ντελιας έχει όνειρο της ζωής του να μεινει στον ΠΑΟΚ. Σε αντίθεση με όλους τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των μικρών πρωταθλημάτων όλου του κόσμου. Περιμένω.

Γιατί θα είχε φύγει ήδη, όπως ο Τζόλης και ο Κουλιεράκης
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Οσο δέν υπάρχουν αληθινές ειδήσεις δηλαδή "φύγε εσυ ελα εσυ" θα βγαίνουν μασάλια οπως με λουτσέσκου,προπονητικό,κωσταντέλια.Ηδη στο χ αρχισαν να μιλάνε για ισολογισμούς και πληρωμές δανείων.
Ετσι για να μη ξεχνάμε το επίπεδο των ρεπόρτερ γυρω απο την παε.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Μια χρονιά πριν από μουντιάλ , που βάση ομίλου είναι 50/50 να πάει η εθνική , η ΠΑΕ συζητάει να τον δώσει 20 χωρίς αναπροσαρμογή συμβολαίου …
Δεν ξέρω τι να πιστέψω πλέον αλήθεια .
Πραγματικά αν δωθεί φέτος μεγάλο κρίμα .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”