42. Dominik Kotarski
-
Re: 42. Dominik Kotarski
black death έγραψε:Andrew R έγραψε:Ο φίλος Αγιάννης πάντα θα αιτιολογήσει αυτό που γράφει κι θα εκφέρει επιχειρήματα.
Κανε μας τη χαρη ρε συ. Ο τυπος ειναι μπουρδολογος και τρολακι ολκης.
Στην πρώτη ερωτηση η απαντηση ήταν "τα εχουμε αναλυσει 1000 φορες, μπείτε διαβαστε και μην παπαρολογειτε".
Αμα τα εχεις αναλύσει 1000 φορες, τι μπηκες τωρα; Να κοστολογησεις τον παίχτη 3 εκ. και να το παίξεις εξυπνος; Ή μηπως εισαι ο Αριστοτέλης της μπαλας και θα καθομαστε να ψαχνουμε ιστορικο απ τα γραφομενα σου;
Καλα το ότι ειπε τον αλλον 3χρονο επειδη κολλαει το φορουμ και βγαζει ενα ποστ 5 φορες, ας μην το σχολιασω περαιτέρω.
Χαχα ψυχραιμία Γκάρντασάκο,κανένας Αγιάννης δεν είναι τρολ ,Καψουρηδες σε βαθμό παρεξηγήσεις είμαστε όλοι μας που Κυριακή πρωί καλοκαιριατικα γράφουμε για κάτι το οποίο δεν μας δίνει κανένα κέρδος ,δεν αποκομίζουμε κανένα προσωπικό όφελος παρά μόνο την γκαύλα να ασχολούμαστε με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Στο θέμα τώρα είναι απολύτως βαρετό κάποιος να επιχειρηματολογεί συγκεκριμένα και να παίρνει απαντήσεις τρίχρονου. Επιχειρήματα επιχειρήματα και όχι κολλημένες κραυγές. Έγραψα κι εγώ παραπάνω την άποψη μου για το πόσο θέλω τον κοταρσκι στην ομάδα και πόσο με στεναχώρησε το εμφανές της διάθεσης παραχώρησης του. Καλό είναι να μην διαρρεύουν τέτοια νέα γιατί αυτόματος ερχόμαστε σε δυσμενή θέση για διαπραγματεύσεις ( αν κολλάει ένα ποστ έχει κι το Χ για να το σβήσεις)
- black death
Νταξει ρε συ ούτε εγω ορεξη να τσακώνομαι εδω μεσα αλλα δεν του την επεσε και κανεις.
Τα σχολια τυπου παπαρολογειτε, εισαι 3χρονο ήταν δικά του. Ο miles μετα απ αυτα τρελαθηκε.
Από εκεί και περα το να γραφεις ότι ο κοταρσκι ειναι ο καλυτερος που ειχαμε ουτε κραυγη είναι ουτε τιποτα αιρετικο. Στα ματια μου αιρετικο ειναι να πιστευεις οτι ο ψευτοτσαμπουκας ο χακομπο και η κουνελα ο ολσεν ηταν καλυτεροι, αλλα δεν θα μπω να ειρωνευομαι τον αλλον οσο κι αν με τρωει το χερι μου.
Μιλαμε για μια ομαδα που εχουν περασει ταγαρια και ταγαρια στη θέση. Πραγματικα το οτι ο κοταρσκι ειναι ο καλύτερος δεν λεει και πολλα για τον κοταρσκι. Αλλα απ την αλλη πως μπορεις να τον βγαζεις και λιγο για την ιδια ομαδα;
Τα σχολια τυπου παπαρολογειτε, εισαι 3χρονο ήταν δικά του. Ο miles μετα απ αυτα τρελαθηκε.
Από εκεί και περα το να γραφεις ότι ο κοταρσκι ειναι ο καλυτερος που ειχαμε ουτε κραυγη είναι ουτε τιποτα αιρετικο. Στα ματια μου αιρετικο ειναι να πιστευεις οτι ο ψευτοτσαμπουκας ο χακομπο και η κουνελα ο ολσεν ηταν καλυτεροι, αλλα δεν θα μπω να ειρωνευομαι τον αλλον οσο κι αν με τρωει το χερι μου.
Μιλαμε για μια ομαδα που εχουν περασει ταγαρια και ταγαρια στη θέση. Πραγματικα το οτι ο κοταρσκι ειναι ο καλύτερος δεν λεει και πολλα για τον κοταρσκι. Αλλα απ την αλλη πως μπορεις να τον βγαζεις και λιγο για την ιδια ομαδα;
Το πρόβλημα με τον Όλσεν ήταν πολύ βαθύτερο εκείνη την εποχή στην ομάδα κι δεν είχε καμία σχέση με την πραγματική αξία του σαν τερματοφύλακας. Ήμουν μέσα στο ματς του Καυτατζόγλιου και θυμάμαι μια χαρά τον τρόπο που λειτούργησε η άμυνα με τον γλιτσιαρη τον Τζαβέλλα. Αλλά τι να κάνουμε που μερικά πράγματα δεν τα καταλαβαίνουν όλοι οσό νωρίς χρειάζεται
- black death
Ναι οκ η αμυνα μπορει να ηταν αστεια. Αλλα κι ο ολσεν οποτε εκανε δυο βηματα απ τη γραμμη ηταν 50% λαθος.
Ο κοταρσκι ακομα κι οταν εκανε λάθη εχει ενα πολυ σπανιο προσον να μην επηρεάζεται ψυχολογικα απ τα λαθη του. Εχει πολυ καλα αθλητικα προσοντα, εχει μεγαλη ικανοτητα στο ενας με εναν και γενικά είναι χωρις χτυπητες αδυναμιες. Τον τελευταίο καιρο εβγαλε σε καποια παιχνίδια μια σχεδον εκνευριστικη αδιαφορια αλλα αυτο δεν εχει να κανει τοσο με τα προσοντα του. Ο μονος που συγκρίνεται για εμενα είναι ο πασχαλακης τη χρονια του νταμπλ αλλα ο τυπος δεν την εχει ξαναπλησιασει αυτή τη σεζόν γιατι το μυαλό του συνηθως δεν ειναι στη μπαλα.
Ο κοταρσκι ακομα κι οταν εκανε λάθη εχει ενα πολυ σπανιο προσον να μην επηρεάζεται ψυχολογικα απ τα λαθη του. Εχει πολυ καλα αθλητικα προσοντα, εχει μεγαλη ικανοτητα στο ενας με εναν και γενικά είναι χωρις χτυπητες αδυναμιες. Τον τελευταίο καιρο εβγαλε σε καποια παιχνίδια μια σχεδον εκνευριστικη αδιαφορια αλλα αυτο δεν εχει να κανει τοσο με τα προσοντα του. Ο μονος που συγκρίνεται για εμενα είναι ο πασχαλακης τη χρονια του νταμπλ αλλα ο τυπος δεν την εχει ξαναπλησιασει αυτή τη σεζόν γιατι το μυαλό του συνηθως δεν ειναι στη μπαλα.
Andrew R έγραψε:Το πρόβλημα με τον Όλσεν ήταν πολύ βαθύτερο εκείνη την εποχή στην ομάδα κι δεν είχε καμία σχέση με την πραγματική αξία του σαν τερματοφύλακας. Ήμουν μέσα στο ματς του Καυτατζόγλιου και θυμάμαι μια χαρά τον τρόπο που λειτούργησε η άμυνα με τον γλιτσιαρη τον Τζαβέλλα. Αλλά τι να κάνουμε που μερικά πράγματα δεν τα καταλαβαίνουν όλοι οσό νωρίς χρειάζεται
Ο Ολσεν ειχε μανατζερ γατα. Οσες φορες τον ειχα πετυχει ειτε με ομαδα, ειτε με την εθνικη αφου εφυγε απο εμας, δεν ηταν κατι ιδαιτερο. Δεν ηταν κακος τερματοφυλακας σε καμια περιπτωση, αλλα ηταν ενας απο τους εκατονταδες τιμιους που υπηρχαν.
Montrealiotis έγραψε:Ευχέρεια με την μπάλα στα πόδια, σιγουριά στην αμυνα, μπλοκάρισμα μπάλας αντί απόκρουσης το οποιο μπορεί να γεννήσει κινδύνους. Ολα αυτά μαζί, δεν τα έκανε κανένας τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ τα τελευταία πολλά χρόνια. Τώρα το τι λένε περσόνες που έχουν περάσει με διαφορά nick κατά καιρούς, μην τα δίνετε ιδιαίτερη σημασία.

Κι έλεγα, δεν θα την πετάξει τη σπόντα κάποιος;
Κοινωνικό πείραμα το έχει κάνει το φόρουμ...
Το μοντέλο Όλσεν έγινε "φιλότιμη " προσπάθεια να λειτουργήσει και στον κοταρσκι. Υπήρξαν και προκλητικά ποσταρίσματα και εδώ στο φόρουμ που στην πρώτη του εμφάνιση με τους Βούλγαρους κάποιοι θέλανε σώνει κι καλά να μας πείσουν ότι για την ασίστ του άλλου "ογκόλιθου" της άμυνας του Κάργα η ευθύνη ήταν στο τερματοφύλακα . Ευτυχώς η συνέχεια και οι εμφανίσεις του Ντομινίκ μας έσωσαν από τους "καλοθελητες "
-
Miles έγραψε:Montrealiotis έγραψε:Ευχέρεια με την μπάλα στα πόδια, σιγουριά στην αμυνα, μπλοκάρισμα μπάλας αντί απόκρουσης το οποιο μπορεί να γεννήσει κινδύνους. Ολα αυτά μαζί, δεν τα έκανε κανένας τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ τα τελευταία πολλά χρόνια. Τώρα το τι λένε περσόνες που έχουν περάσει με διαφορά nick κατά καιρούς, μην τα δίνετε ιδιαίτερη σημασία.
![]()
Κι έλεγα, δεν θα την πετάξει τη σπόντα κάποιος;
Κοινωνικό πείραμα το έχει κάνει το φόρουμ...
Ευχέρια με την μπάλα δεν θα το έλεγα. Τα περισσότερα λάθη που έχει κάνει είναι με μπαλιές χαμηλά στον άξονα.
Grigorios_PAOK έγραψε:Χακομπο,
Όλσεν ,
Κρεσιτς
Και οι τρεις ανώτεροι του κοταρσ
Ο Γλυκος επίσης ανώτερος και σε πόδια αλλά και σε ταλέντο, δυστυχώς όλοι θυμούνται το λάθος στον τελικό και όχι την απόδοση του μέσα στη Σάλκε ή όταν μας έδωσε την πρόκριση στο chl. Με την απόδοση σε όλο το ματς αλλά κ την απόκρουση στο τέλος κόντρα στον βαζελο.
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι δηλώνεις προπονητή τερματοφυλάκων
Όσο για τον χαρακτήρα του Βίκτωρα,απλά επιβεβαίωσε πάρα πολλά με το τελευταίο του ποστ
Από τον τρόπο που λειτουργεί μέχρι την ικανότητα σκέψεις και σύναψης συσχετίσεων
Εφόσον ο κοταρσκι έχει στο μυαλό του μόνο το να κερδίζει ο ΠΑΟΚ και να παίρνει τίτλους, σαφώς είναι ο πιο ταλαντούχος τερματοφύλακας με την προοπτική, εάν παραμείνει για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ, να ξεπεράσει και τον φορτουλα
Εάν ο κοταρσκι ακούει τους μανατζαρεους του και δεν νιώθει άνετα με την προοπτική να παραμείνει σε εμάς για τα επόμενα τουλάχιστον πέντε χρόνια τότε είναι ένας μέτριοκαλος τερματοφύλακας....
Εάν ο κοταρσκι ακούει τους μανατζαρεους του και δεν νιώθει άνετα με την προοπτική να παραμείνει σε εμάς για τα επόμενα τουλάχιστον πέντε χρόνια τότε είναι ένας μέτριοκαλος τερματοφύλακας....
Δε νομίζω ότι η αξία ενός παίκτη, μπορεί να συσχετίζεται με τον αν θέλει ή όχι να παραμείνει στην ομάδα.
Οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα.
Οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα.
Reignman η επιθετικότητα στα ποστ προς αλλά μέλη είναι χειρότερη από την ασχετοσυνη των αλλων.
Μπορείς να διαφωνήσεις με ωραιότερο τροπο
Μπορείς να διαφωνήσεις με ωραιότερο τροπο
Εχεις δικιο, απλα διαβαζω μια συνεχομενη απαξιωση στον καλυτερο κιπερ που εχω δει στον ΠΑΟΚ και ειναι εκνευριστικο.
Δεκτη η παρατηρηση.
Δεκτη η παρατηρηση.
icue έγραψε:Andrew R έγραψε:Το πρόβλημα με τον Όλσεν ήταν πολύ βαθύτερο εκείνη την εποχή στην ομάδα κι δεν είχε καμία σχέση με την πραγματική αξία του σαν τερματοφύλακας. Ήμουν μέσα στο ματς του Καυτατζόγλιου και θυμάμαι μια χαρά τον τρόπο που λειτούργησε η άμυνα με τον γλιτσιαρη τον Τζαβέλλα. Αλλά τι να κάνουμε που μερικά πράγματα δεν τα καταλαβαίνουν όλοι οσό νωρίς χρειάζεται
Ο Ολσεν ειχε μανατζερ γατα. Οσες φορες τον ειχα πετυχει ειτε με ομαδα, ειτε με την εθνικη αφου εφυγε απο εμας, δεν ηταν κατι ιδαιτερο. Δεν ηταν κακος τερματοφυλακας σε καμια περιπτωση, αλλα ηταν ενας απο τους εκατονταδες τιμιους που υπηρχαν.
Ακριβως, ο Ολσεν ηταν ενας τερματοφυλακας επιπεδου Οφη που απλα ετυχε να βρισκεται σε προηγμενη χωρα.