Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Είμαστε σοβαροί που ενώ δεν ψάχνει να φύγει ο Ντελιας εμείς θέλουμε να τον πουλήσουμε; Είναι σοβαρή ομάδα αυτή. Και υπάρχουν οπαδοί αυτής της ομάδας που το βρίσκουν αυτό λογικό δηλαδή; Νομίζω ότι κάτι έχει αλλοιωθεί στην έννοια οπαδός.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

dimpaok4 έγραψε:η πολιτικη 5 χρονια τωρα ειναι ξεκαθαρη δεν καταλαβαινω γιατι τα παίρνεται στο κρανιο ,με πωληση ντελια αντε και με καμια ακομα μπακαλιστικα τα χρηματα του ιβαν στα 13 χρονια που ειναι εδω ειναι ισοσκελισμενα, οσο και να θελεις να πιστεψεις οτι με τηλεοπτικο μιν 10 χαρτια,ευρωπη αλλα τοσα και εσοδα απο παιχτες 40 χαρτια οτι η χρονια βγηκε με ζημιες οκ αλλου αυτα παιδια....

για αυτον το συλλογο εχουμε γινει τα παντα, δικηγοροι,λογιστες ,προπονητες κτλπ αλλα χαιβανια δεν ειμαστε, η ομαδα 5 χρονια τωρα ζει εσοδα-εξοδα με προεδρο νουμερο 1500 στους πιο πλουσιους ανθρωπους του κοσμου.

αν εχει καποιο προβλημα,καποια αδυναμια,καποιο παραπονο απο εμας μπορει να βγει και να το πει και η πλειοψηφία του κοσμου θα ειναι εκει διπλα του στρατιωτες,οσο κρυβεται και δεν επικοινωνει τιποτα,κατι που μπορει να σημαινει οτι ολα αυτα τα οποια πραττει ειναι προιον επιχειρηματικης αποφασης, θα κρινεται απο τον κοσμο σαν ο δισεμακοτομυριουχος της λιστας φορμπς που εχει τον ΠΑΟΚ εσοδα-εξοδα,αν εχει καποιο προβλημα μπορει να το πει και θα το καταλαβουμε.

ιβαν το εχω ξαναγραψει μην ψεχνας το εφυγες απο τη ροστοφ και μην αγνοεις την αποψη που εχουν αυτοι για εσενα....
Σε μέσες άκρες δεν νομίζω ότι είσαι άδικος σε κάτι από όσα λες, ούτε και πως διαφωνώ

Εμένα με νοιάζει η ΠΑΕ να είναι καλά, όχι ο Σαββίδης. Συνδέονται, αλλά στο μέτρο που δεν θέλει ή δεν μπορεί να βάλει λεφτά, τότε με καίει να έρχονται λεφτά. Προφανεστατα αν πίστευα ότι κοντευουμε να χάσουμε τον τρομερό παίκτη, δεν θα ήμουν τόσο χαλαρός.

Απλά όπως είπα δεν ενστερνίζομαι την άποψη ότι ο Κωσταντελιας είναι τόσο τρομερός. Αυτό έλεγα εξ αρχής αυτό λέω και τώρα. Υψηλό ταβάνι έχει σίγουρα, δεν έχω πειστεί ότι θα το φτάσει.
Angelos-Giorgos

Δημοσίευση από Angelos-Giorgos »

Πάντως, αυτό που παίρνουμε ως δεδομένο όποια παρόλα γράψει κάποιος, με ξεπερνάει.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

paokmaniak έγραψε:Πέντε λεπτά μέρα άρθρο του τοτσκιστη στο άλλο σάιτ που γράφει βγάζει τι κομμάτι για τον πίεζει και ο ΠΑΟΚ. Λίγο ο Τσακαλεας το σώζει ακόμα ι άλλος έχει γίνει ΑΡΔ και με στάμπα πλεον

O Τσακαλεας το ανέβασε Χ ακριβώς έτσι
Κωνσταντέλιας: Δυνατά η Στουτγκάρδη για την απόκτησή του!

Πιέζει και ο ΠΑΟΚ να τον παραχωρήσει καθώς τον έχει με 550.000 ετήσιες απολαβές το μικρότερο της ενδεκάδας
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

nikos ioannidis έγραψε:
Equalizer έγραψε:Και 10 από νόβα και 20 από Ντελια. Αυτο είναι η άποψη μου.

Προσωπικά θα ήθελα 12 + 25 αλλά δεν νομίζω ότι η αγορά το βλέπει έτσι.

Και όμως έχω υπερπολλακις τονίσει, ταπεινή προσωπική άποψη, δεν συμφωνώ ότι ο Ντελιας είναι ο απόλυτος σταρ του παοκτσηδικου μέλλοντος.

Δεν με πείθει ότι το βλέπει τόσο σοβαρά ούτε πως έχει αυτή την προοπτική. Απόψεις είναι αυτες, δεν είμαι επαγγελματίας αναλυτής ποδοσφαίρου.

Βάσει αυτού, δεν με διαλύει ψυχολογικά η πιθανότητα να φύγει. Αρκεί βέβαια να είναι σοβαρή η ομάδα στην αντικατάσταση του.

Μόνο να μην διαβάσουμε τη ρήση :"Θα βρούμε καλύτερο με λιγότερα".

Θα κάνουμε την έκπληξη και θα βρούμε χειρότερα (κλασικά) με περισσότερα (ωωω)
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

Η δική μου απορία (αν φυσικά ισχύουν όλα αυτά) είναι ότι τα λεφτά από την πώληση Τζήμα, δεν έφταναν? Τόσο μαύρη τρύπα είναι πια αυτή η ομάδα και πάντα μόνο εμείς έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη να πουλάμε? Εμείς είμαστε οι ξύπνιοι και οι άλλοι τα κορόιδα?!
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Να μην σε ξεπερνάει γιατί πολλά στοιχεία γύρω γύρω συνηγορούν προς αυτήν την κατεύθυνση.
Λίγο πιο πιθανό από την μυστική συμφωνία με τον ιβαν…
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Επειδή αν γράψω αυτά που έχω στο κεφάλι μου αναλυτικά θα δημιουργήσω μεγαλύτερο κακό, απλά θέλω να συμπληρώσω κάτι σχετικά με το "ο παίκτης σε 18 μήνες υπογράφει όπου θέλει ελεύθερος".

Ο παίκτης λοιπόν, δεν έχει δείξει διάθεση να φύγει ΠΟΤΈ.
Άλλος στη θέση του, όταν μια ολόκληρη χώρα κάνει ουρά να φωτογραφηθεί μαζί του, θα ζητούσε - απαιτούσε ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ περισσότερα από τον Μουργκ.
Αυτός μένει, κάνει παπάδες, δημιουργεί ΠΑΟΚτσάκια εδώ και χρόνια και αμείβεται με 550. Λιγότερα από τα μισά από αυτά που παίρνει ο Μπακαγιόκο!!
Ε αφήστε τότε τις ιστορίες περί παίκτη που θα μπορεί να υπογράψει ελεύθερος. Αμαρτία.
Αν ήθελε να φύγει θα το είχε κάνει ήδη 32 φορές μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

john4serres έγραψε:
constantinooo έγραψε:Marcos Antonio -> 1,66 -> Νάνος

Andre Horta -> 1,67 -> Καλός παίκτης

1.75m ειναι το υψος του

Μάζεψε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

nikos_algio έγραψε:Όσο εμείς περιμένουμε μεταγραφές ο πόλεμος συνεχίζεται... Μάλλον στο Οπεν τα εντός φέτος γιατί δεν τα βρίσκουμε με την νόβα για ανανέωση στα τηλεοπτικά δικαιώματα

Αυτόν τον πόλεμο εννοούσες;
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι το φετινό καλοκαίρι θα μας μείνει αξέχαστο.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Το ένστικτό μου λέει ότι ο Ντέλιας θα πουληθεί και θα πουληθεί φέτος.

Θα αποδεχτεί την πρόταση από τη Μπουντεσλίγκα, θα δυσκολευτεί λίγο στην αρχή, αλλά οι ομάδες εκεί έχουν την τεχνογνωσία να τον βοηθήσουν να φτάσει το ταβάνι του, γενικά να εξελιχθεί περισσότερο - να βελτιωθεί και ο ΠΑΟΚ θα βάλει πέριξ των 20 εκατομμυρίων ευρώ στο ταμείο του, που δεν ξέρουμε πώς και με ποιό τρόπο θα αξιοποιηθούν - αν αξιοποιηθούν - για την ομάδα.

Από τη στιγμή που και ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει το deal, δε νομίζω ότι υπάρχει πισωγύρισμα. Θα τον χαιρετήσουμε πάρα πολύ σύντομα τον Κωνσταντέλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Κυρ 15 Ιουν 2025, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Τελικα το αρθρο τον Γερμανων λεει οτι ειναι εκτος καδρου ο Κωνσταντελιας; Πολυ γρηγορα καηκαν και οι today τελικα. Μια χρονια αντεξαν.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τα ποστ των Athens και omerta διαγράφηκαν γιατί απλούστατα ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Το να γράφουμε το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ για τις προθέσεις και τις πρακτικές του ΠΑΟΚ επειδή κάτι δεν μας αρέσει, δεν είναι αποδεκτό. Εκτός αν υπάρχει κάποια απόδειξη.
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Κρίμα για τον Τσακαλέα και τον είχα σε εκτίμηση αλλά μάλλον παρασύρεται απ τον άλλον τον μεγαλομπαρούφα για τα κλικ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”