Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Αν ισχύει ότι η ΠΑΕ είναι κομπλέ με ποσά μεταξύ 17-20, όταν ο γαύρος έδωσε τον Κωστούλα που δεν έχει κάνει ούτε το 1/4 αυτών που έχει κάνει ο Ντελιας για τα διπλάσια λεφτά, τότε δεν φταίει καμία αγορά κλπ.
Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι δεν έχουν καμία συναίσθηση της πραγματικής αξίας του Ντελια.
Φυσικά μετά θα σου κάνουν προτάσεις 5-6εκ για Κοταρσκι, φυσικά και θα σου δίνουν τα μισά για Ντεσποτοφ.
Την αγορά δεν την καθορίζουν μόνο οι "άλλοι" όπως νομίζουν κάποιοι, την αγορά την καθορίζεις και εσύ!
Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι δεν έχουν καμία συναίσθηση της πραγματικής αξίας του Ντελια.
Φυσικά μετά θα σου κάνουν προτάσεις 5-6εκ για Κοταρσκι, φυσικά και θα σου δίνουν τα μισά για Ντεσποτοφ.
Την αγορά δεν την καθορίζουν μόνο οι "άλλοι" όπως νομίζουν κάποιοι, την αγορά την καθορίζεις και εσύ!
Μα...
Πως? Τι πρόταση και σάλια της ΠΑΕ να πουλήσει ο,τι έχει σφυγμό?
Αφού, συμφωνία με Ιβάν μπλα μπλα μπλα...
Από την άλλη, την καταλαβαίνω την ΠΑΕ, κάπως πρέπει να καλυφθεί η τρύπα του 2026 και 2027.
Γυρίζει και ο Μουργκ, θα δώσουμε κάτι ψιλά παραπάνω στον Ταισον, η θέση καλύπτεται.
Το μόνο που πρέπει να προβληματίζει είναι ποιοι θα μείνουν να πουλήσουν του χρόνου...
Πως? Τι πρόταση και σάλια της ΠΑΕ να πουλήσει ο,τι έχει σφυγμό?
Αφού, συμφωνία με Ιβάν μπλα μπλα μπλα...
Από την άλλη, την καταλαβαίνω την ΠΑΕ, κάπως πρέπει να καλυφθεί η τρύπα του 2026 και 2027.
Γυρίζει και ο Μουργκ, θα δώσουμε κάτι ψιλά παραπάνω στον Ταισον, η θέση καλύπτεται.
Το μόνο που πρέπει να προβληματίζει είναι ποιοι θα μείνουν να πουλήσουν του χρόνου...
Αυτο με το συμβολαιο ειναι οντως προβληματικο. Και αν φυγει πριν του γινει ανανεωση, δεν πανε να χτυπανε τον κωλο τους Κυριακοι και Κουβεντιδηδες, στον κοσμο θα υπαρχει η σαφης πεποιθηση οτι η ΠΑΕ πιεζε να τον πουλησει.
Equalizer έγραψε:Και 10 από νόβα και 20 από Ντελια. Αυτο είναι η άποψη μου.
Προσωπικά θα ήθελα 12 + 25 αλλά δεν νομίζω ότι η αγορά το βλέπει έτσι.
Και όμως έχω υπερπολλακις τονίσει, ταπεινή προσωπική άποψη, δεν συμφωνώ ότι ο Ντελιας είναι ο απόλυτος σταρ του παοκτσηδικου μέλλοντος.
Δεν με πείθει ότι το βλέπει τόσο σοβαρά ούτε πως έχει αυτή την προοπτική. Απόψεις είναι αυτες, δεν είμαι επαγγελματίας αναλυτής ποδοσφαίρου.
Βάσει αυτού, δεν με διαλύει ψυχολογικά η πιθανότητα να φύγει. Αρκεί βέβαια να είναι σοβαρή η ομάδα στην αντικατάσταση του.

-
Το μόνο που κάνουν είναι να πουλάνε , και ούτε αυτό κάνουν σωστά. Έρχεται nations league εναντίον κορυφαίων ευρωπαϊκών χωρών, έρχεται παγκόσμιο του χρόνου .
Πάντε στο Όπεν πουλήστε τον Κώσταντελια να βλέπει δημόσια όλη η Ελλάδα την άδεια Τούμπα, λίγοι
Πάντε στο Όπεν πουλήστε τον Κώσταντελια να βλέπει δημόσια όλη η Ελλάδα την άδεια Τούμπα, λίγοι
- Caballo Viejo
Έχουμε, που έχουμε, τη στενοχώρια μας. Ας μη μασάμε και με τους τίτλους που κάνουν μπαμ πως ψάχνουν για κάποια κλικ παραπάνω. Μην ασχολείστε.
Υπαρχουν και ατομα που εγραψαν οτι δεν θα αλλαζαν ουτε 10 λεπτα τηε εποχης γουμενοβουλινοπαγωνηδων με το οτι εκανε ο ΠΑΟΚ τα τελευταια 10 χρονια...
Αυτοι να μην χαρουν καθολου δλδ;;;
Αυτοι να μην χαρουν καθολου δλδ;;;
Σορρυ κιόλας αλλά το απειροελαχιστο ενδεχόμενο να μπορέσει αυτή η ΠΑΕ να αντικαταστήσει επάξια τον Ντέλια, είναι πιο τραγελαφικό και από το να αρνειται καποιος ότι δεν τον έχουν ανανεώσει επειδή του έχουν βάλει κορδέλα...
Αυτό που δεν συνυπολογιζουν μετρώντας τα μύρια με στόχο το μεγάλο ξεπούλημα είναι η προσφορά του Ντελια στο brand.
Βέβαια, γιατί να περιμένεις κάτι διαφορετικό από μια διοίκηση που έχει παράξει Masterclass στο "πως να τορπιλισετε μόνοι σας τις οποίες πιθανότητες έχετε να μπείτε σε ομίλους ΤΣΛ"...
Αυτό που δεν συνυπολογιζουν μετρώντας τα μύρια με στόχο το μεγάλο ξεπούλημα είναι η προσφορά του Ντελια στο brand.
Βέβαια, γιατί να περιμένεις κάτι διαφορετικό από μια διοίκηση που έχει παράξει Masterclass στο "πως να τορπιλισετε μόνοι σας τις οποίες πιθανότητες έχετε να μπείτε σε ομίλους ΤΣΛ"...
Παντως το οτι εχει γραφτει παντου, εκτος απο sdna, paok24 και inpaok δεν ξερω πως να το εκλαβω.
Και όμως έχω υπερπολλακις τονίσει, ταπεινή προσωπική άποψη, δεν συμφωνώ ότι ο Ντελιας είναι ο απόλυτος σταρ του παοκτσηδικου μέλλοντος.
Δεν με πείθει ότι το βλέπει τόσο σοβαρά ούτε πως έχει αυτή την προοπτική. Απόψεις είναι αυτες, δεν είμαι επαγγελματίας αναλυτής ποδοσφαίρου.
Βάσει αυτού, δεν με διαλύει ψυχολογικά η πιθανότητα να φύγει. Αρκεί βέβαια να είναι σοβαρή η ομάδα στην αντικατάσταση του.
Αν ειχαμε αποδειξει οτι ειμαστε σοβαροι επαγγελματίες και με πλανο, τοτε δεν θα υπηρχε κανενα αγχος για την πωληση Ντελια, αλλα οταν καθε χρονο πουλας και καθε χρονο και καλα δεν βγαινεις τοτε εχουμε θεμα. Το ιδιο ισχυει οταν πουλας και οι αντικαταστατες είναι πρωην ποδοσφαιριστες η παλτα.
-
Δεν μπορώ να διαφωνήσω με άποψη περισσότερο. Όχι με την κοστολόγηση. Ποσως με ενδιαφέρει πόσα θα βγάλει επιπλέον ο ζαμπλουτος Ιβάν.
Με τη κρίση σου για το τι κάνει ο Ντελιας μέσα στο γήπεδο.
Γιατί αυτά που κάνει αν πας να τα αγοράσεις δεν σε φτάνουν ούτε 50εκ.
Ντελιες βγαίνουν once in 50 years αλλά θα το καταλάβουμε όταν φύγει
η πολιτικη 5 χρονια τωρα ειναι ξεκαθαρη δεν καταλαβαινω γιατι τα παίρνεται στο κρανιο ,με πωληση ντελια αντε και με καμια ακομα μπακαλιστικα τα χρηματα του ιβαν στα 13 χρονια που ειναι εδω ειναι ισοσκελισμενα, οσο και να θελεις να πιστεψεις οτι με τηλεοπτικο μιν 10 χαρτια,ευρωπη αλλα τοσα και εσοδα απο παιχτες 40 χαρτια οτι η χρονια βγηκε με ζημιες οκ αλλου αυτα παιδια....
για αυτον το συλλογο εχουμε γινει τα παντα, δικηγοροι,λογιστες ,προπονητες κτλπ αλλα χαιβανια δεν ειμαστε, η ομαδα 5 χρονια τωρα ζει εσοδα-εξοδα με προεδρο νουμερο 1500 στους πιο πλουσιους ανθρωπους του κοσμου.
αν εχει καποιο προβλημα,καποια αδυναμια,καποιο παραπονο απο εμας μπορει να βγει και να το πει και η πλειοψηφία του κοσμου θα ειναι εκει διπλα του στρατιωτες,οσο κρυβεται και δεν επικοινωνει τιποτα,κατι που μπορει να σημαινει οτι ολα αυτα τα οποια πραττει ειναι προιον επιχειρηματικης αποφασης, θα κρινεται απο τον κοσμο σαν ο δισεκατομμυριούχος της λιστας φορμπς που εχει τον ΠΑΟΚ εσοδα-εξοδα,αν εχει καποιο προβλημα μπορει να το πει και θα το καταλαβουμε.
ιβαν το εχω ξαναγραψει μην ξεχνας το εφυγες απο τη ροστοφ και μην αγνοεις την αποψη που εχουν αυτοι για εσενα....
για αυτον το συλλογο εχουμε γινει τα παντα, δικηγοροι,λογιστες ,προπονητες κτλπ αλλα χαιβανια δεν ειμαστε, η ομαδα 5 χρονια τωρα ζει εσοδα-εξοδα με προεδρο νουμερο 1500 στους πιο πλουσιους ανθρωπους του κοσμου.
αν εχει καποιο προβλημα,καποια αδυναμια,καποιο παραπονο απο εμας μπορει να βγει και να το πει και η πλειοψηφία του κοσμου θα ειναι εκει διπλα του στρατιωτες,οσο κρυβεται και δεν επικοινωνει τιποτα,κατι που μπορει να σημαινει οτι ολα αυτα τα οποια πραττει ειναι προιον επιχειρηματικης αποφασης, θα κρινεται απο τον κοσμο σαν ο δισεκατομμυριούχος της λιστας φορμπς που εχει τον ΠΑΟΚ εσοδα-εξοδα,αν εχει καποιο προβλημα μπορει να το πει και θα το καταλαβουμε.
ιβαν το εχω ξαναγραψει μην ξεχνας το εφυγες απο τη ροστοφ και μην αγνοεις την αποψη που εχουν αυτοι για εσενα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimpaok4 την Κυρ 15 Ιουν 2025, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Equalizer έγραψε:Και όμως έχω υπερπολλακις τονίσει, ταπεινή προσωπική άποψη, δεν συμφωνώ ότι ο Ντελιας είναι ο απόλυτος σταρ του παοκτσηδικου μέλλοντος.
Χωρίς να αναφέρομαι επί προσωπικού, τα ίδια πάνω κάτω συζητούσαμε για Τζολη, Κουλιερακη, Τζίμα. Τουλάχιστον οι 2 πρώτοι με την πορεία τους έδειξαν ότι ήταν λάθος οι σκέψεις που κάναμε ότι τους πουλάμε στο πικ τους και δεν τρέχει τίποτα. Δεν σχολιάζω καν τι μεταγραφές ήρθαν με τα έσοδα από τις πωλήσεις τους.
Equalizer έγραψε:Βάσει αυτού, δεν με διαλύει ψυχολογικά η πιθανότητα να φύγει. Αρκεί βέβαια να είναι σοβαρή η ομάδα στην αντικατάσταση του.
Ο λόγος που αρκετός κόσμος είναι αρνητικός είναι ότι η ομάδα έχει βγάζει ξεκάθαρη αδυναμία στο να καλύψει προταγωνιστες που φεύγουν με μεταγραφή. Δεν γίνεται να γεννάνε πάντοτε τα κοκόρια μας από τις ακαδημίες. Από τη χρονιά που έφυγε ο ζωγράφος και μετά, μόνο έναν Κοταρσκι μπορώ να θυμηθώ. Όλες οι άλλες μεταγραφές ήταν είτε υπερτιμημένοι παίκτες για αυτά που προσφέρουν, 30+ για να προσφέρουν 1/2 χρόνιο το πολύ(άσχετο αν τους γηροκομουμε για κάποιο λόγο) ή υπάρ-παλτα.
Δυστηχως, ο προπονητής αν έδειχνε τον ίδιο ζήλο να πιέσει για παραμονή κάποιων από των παιδιών των ακαδημιών που έφυγαν, όσο έκανε για Κετζιορα, Τάισον, Μουργκ, Μπράντον, Σβαμπ, Μπισε, (Βαρέλα/Κανιας/Σακχοφ παλαιότερα) κτλ ίσως να είμασταν πολύ πιο ανταγωνιστικοί και με σταθερότερες βάσεις για τα επόμενα χρόνια.
- paokmaniak
Πέντε λεπτά μέρα άρθρο του τοτσκιστη στο άλλο σάιτ που γράφει βγάζει τι κομμάτι για τον πίεζει και ο ΠΑΟΚ. Λίγο ο Τσακαλεας το σώζει ακόμα ι άλλος έχει γίνει ΑΡΔ και με στάμπα πλεον