Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Το έβγαλε και ο Σουντουλιδης στο gazzeta.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

icue έγραψε:Τα χρηματα εντωμεταξυ ειναι εντελως αστεια. 15-17 γραφουν συν καποια μπονους.

Λιγα ειναι για εναν παικτη που σε 17 μηνες μπορει να υπογραψει οπου θελει ΤΖΑΜΠΑ;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Πάντως ειναι η πιο λογικη κινηση. Και φυσικα αναμενομενο να τον πιεζουν να φυγει. Αφου τα χουν κανονισει να μπαινουμε μεσα ακομη και με 30μυρια εισπραξεις απο πωλησεις ποδοσφαιριστων, πως σκατα θα βγει η επομενη σεζον αν δεν ξεπουληθει και ο Ντελιας? Τι να κλασουν τα 7 μυρια του Κοταρσκι? Μονοδρομος το ξεφορτωμα του Ντελια. Απορια μονο το χω ποιον σκατα θα βρουν να πουλησουν του χρονου. Εκτοα κι αν ξαφνικα πεσουν τα εξοδα...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

icue έγραψε:Τα χρηματα εντωμεταξυ ειναι εντελως αστεια. 15-17 γραφουν συν καποια μπονους.

Αστεία για σένα και για μένα, η ΠΑΕ εκεί τον αξιολογεί τον παίκτη.

Θυμίζω για όσους ξεχνάνε εύκολα ότι πέρσι, μετά από πρωταθληματικη χρονιά, με καλύτερα νούμερα και ένα χρόνο μικρότερος η ΠΑΕ αποδέχτηκε πρόταση 18Μ.

Ο μόνος λόγος που δεν έφυγε είναι γιατί ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε από τον Ιβαν να μείνει.

Εγώ λέω ότι με 20Μ όχι μόνο τον δίνουν φέτος αλλά τον πάνε και τρέχοντας στο αεροδρόμιο!

Sent from my iPhone using Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

Ε και αυτο υποθεση ειναι. Το οτι την βρισκουμε δελεαστικη. Εκτος και πηραν τηλεφωνο τον Ιβαν και τον ρωτησαν.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

psykoman έγραψε:

Λιγα ειναι για εναν παικτη που σε 17 μηνες μπορει να υπογραψει οπου θελει ΤΖΑΜΠΑ;

γραψτο σωστα...
Λιγα ειναι για εναν παικτη που σε 17 μηνες μπορει να υπογραψει οπου θελει ΤΖΑΜΠΑ, με δικη σου υπαιτιοτητα?
george188

Δημοσίευση από george188 »

Το λέει πιο κάτω απλά το φαίνεται το έκανε δείχνει "Από τον ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει καμία κίνηση για να αλλάξει αυτό και τώρα η ΠΑΕ δείχνει να πιέζει για την παραχώρησή του πιο αγαπητού Έλληνα ποδοσφαιριστή."
icue

Δημοσίευση από icue »

JohnDag έγραψε:

Θυμίζω για όσους ξεχνάνε εύκολα ότι πέρσι, μετά από πρωταθληματικη χρονιά, με καλύτερα νούμερα και ένα χρόνο μικρότερος η ΠΑΕ αποδέχτηκε πρόταση 18Μ.

Ο μόνος λόγος που δεν έφυγε είναι γιατί ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε από τον Ιβαν να μείνει.

Εγώ λέω ότι με 20Μ όχι μόνο τον δίνουν φέτος αλλά τον πάνε και τρέχοντας στο αεροδρόμιο!

Δεν ειχε καθιερωθει στην Εθνικη πριν ενα χρονο.
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Κάποιοι νομίζω δεν έχουν καταλάβει την ποδοσφαιρική αξία του παίκτη. Ή δεν θέλουν να καταλάβουν . Δεν πειράζει
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πάντως να πούμε και μια αλήθεια, καλύτερα να πάρω 10 από Νόβα και να κρατήσω Ντέλια παρά να πάω Οπεν κάνοντας τον μάγκα και να περιμένω φράγκα από πωλήσεις.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Και 10 από νόβα και 20 από Ντελια. Αυτο είναι η άποψη μου.

Προσωπικά θα ήθελα 12 + 25 αλλά δεν νομίζω ότι η αγορά το βλέπει έτσι.

Και όμως έχω υπερπολλακις τονίσει, ταπεινή προσωπική άποψη, δεν συμφωνώ ότι ο Ντελιας είναι ο απόλυτος σταρ του παοκτσηδικου μέλλοντος.

Δεν με πείθει ότι το βλέπει τόσο σοβαρά ούτε πως έχει αυτή την προοπτική. Απόψεις είναι αυτες, δεν είμαι επαγγελματίας αναλυτής ποδοσφαίρου.

Βάσει αυτού, δεν με διαλύει ψυχολογικά η πιθανότητα να φύγει. Αρκεί βέβαια να είναι σοβαρή η ομάδα στην αντικατάσταση του.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Η ομάδα χρειάζεται ανανέωση…
Ας πουλήσουμε λοιπόν Ντελια, κοταρσκι και αν μπορούμε κ τον Μιχαϊλίδη να σπρώξουμε…
Ανεβάζουμε επιτόπου τσιφτση ( ενεργοποίηση), Μπαταούλα και μπερδο ώστε να είμαστε στα ίσα όσον αφορά τους γηγενείς….
Δίνουμε τα 20% των χρημάτων κυρίως σε ελεύθερους κατά το 1ο 10ημερο του Σεπτέμβρη εξάλλου ομίλους κοφερανς το λιγότερο τους έχουμε σίγουρους.
Και έχεις φτιάξει ομάδα που θα πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο σίγουρα
Αν προκύψει κ κάνα κύπελλο ή 3η θέση τότε λες κ ευχαριστώ.
Κ επειδή ο κόσμος θα έχει ξενερώσει σίγουρα και δεν θα κόβεις πολλά εισιτήρια έχεις τη δυνατότητα σαν ΠΑΕ να πουλήσεις και τις θύρες 7 κ 8 ώστε να προκύψει κ η Νέα τούμπα πιο γρήγορα από οτι πιστεύαμε…
Πραγματικά φέτος το πήρα απόφαση από την επομένη του αγώνα με την χάρτινη ότι για μεταγραφικά και κλπ θα ασχοληθώ μετά τις 20 Ιουνίου. Δεν άνοιξα ούτε ένα λινκ που εμφανίζονταν για το θέμα λουστεσκου κ λέω θα περιμένω Δεν μπόρεσα να το τηρήσω ως τέλους και μπήκα από χθες να διαβάσω τι γίνεται κ τα σχετικά με τα μεταγραφικά …
Και βλέπω το απόλυτο τπτ…
Κάθε χρόνο κ μας διδάσκει κάτι καινούργιο αυτός ο ΠΑΟΚ ….
Σοφότεροι λοιπόν… ας πιούμε ένα καφάσι μπυρες παλι…. Ούτε καν για παπά δεν έχω να ασχοληθώ
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

τι στο διαλο εχουν σκοπο να κανουν? με τα νευρα μας παιζουν? να πουληθει και ο Καμαρα στην τουρκια να ησυχασουν...
ευτυχως τα τσιμεντα της τουμπας δεν μπορουν να τα πουλησουν οσο και αν βγαζουν ανακοινωσεις
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Equalizer έγραψε:Και 10 από νόβα και 20 από Ντελια. Αυτο είναι η άποψη μου.

Προσωπικά θα ήθελα 12 + 25 αλλά δεν νομίζω ότι η αγορά το βλέπει έτσι.

Και όμως έχω υπερπολλακις τονίσει, ταπεινή προσωπική άποψη, δεν συμφωνώ ότι ο Ντελιας είναι ο απόλυτος σταρ του παοκτσηδικου μέλλοντος.

Δεν με πείθει ότι το βλέπει τόσο σοβαρά ούτε πως έχει αυτή την προοπτική. Απόψεις είναι αυτες, δεν είμαι επαγγελματίας αναλυτής ποδοσφαίρου.

Βάσει αυτού, δεν με διαλύει ψυχολογικά η πιθανότητα να φύγει. Αρκεί βέβαια να είναι σοβαρή η ομάδα στην αντικατάσταση του.

Μόνο να μην διαβάσουμε τη ρήση :"Θα βρούμε καλύτερο με λιγότερα".
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

icue έγραψε:
JohnDag έγραψε:

Δεν ειχε καθιερωθει στην Εθνικη πριν ενα χρονο.

Δεν κατάλαβες. Δεν διαφωνούμε ότι είναι μικρό το ποσό, συμφωνούμε.

Αλλά ξαναλέω, είναι μικρό για σένα και για μένα.

Για την ΠΑΕ με μια πρόταση κοντά στα 20Μ ο παίκτης έχει γίνει καπνός.

Και απορώ γιατί πέφτετε από τα σύννεφα μερικοί, η διάθεση πώλησης τους παίκτη έχει αρχίσει να επικοινωνείται εδώ και καιρό.

Και μεγαλύτερη απόδειξη για την διάθεση πώλησης, επαναλαμβάνω, είναι το γεγονός ότι δεν έχει ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ντελια ενώ αυτός το θέλει.

Δηλαδή, αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”