Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- Σουριναμέζος
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Αποκλείεται επίσης ο marcos antonio ναι είναι 1.66. Ο τυπος παιζει να ναι 1.55.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αντώνη δώσε καμία πληροφορία για το φορ που κοιτάμε.tsakal18 έγραψε:Δυστυχώς για εμάς γιατί είναι πολύ καλός παίκτης,η ομάδα που κοιτάει τον Ορτα είναι η ζελα απ ότι ακούγεται,μακαρι να κάνουν λάθος και να ειιμαστε εμείς
tsakal18 έγραψε:Δυστυχώς για εμάς γιατί είναι πολύ καλός παίκτης,η ομάδα που κοιτάει τον Ορτα είναι η ζελα απ ότι ακούγεται,μακαρι να κάνουν λάθος και να ειιμαστε εμείς
Τζάμπα ψιλοχαρήκαμε δηλαδή.
αδερφέ μου δεν είμαι ο Τσακαλεας,υπαρχει μια βρώμα για μια παιχτουρα αριστερό εξτρέμ που έπαιζε πέρυσι Ισπανία δανεικος αλλά δεν ξέρω αν ισχύει,γαυροι το είπαν
Λεμεσος4 έγραψε:Ο καλυτερος μας παιχτης ειναι ο Ζιβκοβιτς. Το υψος απο μονο του δεν λεει τιποτα. Υπομονη.
Χωρίς να εννοώ ότι δε θέλω ορτα λόγω ύψους, έχει διαφορά η σημασία του ύψους του με τον ζιβκοβιτς λόγο θεσης
Σουριναμέζος έγραψε:Αποκλείεται να είναι κάτω από 1,70 από eye test και μόνο
Δεν είναι 1,67 είναι 1.74-75.. κάνει λάθος το τρανσερ
Δεν είναι μόνο το ύψος (μεχρι ένα βαθμό) αλλά πόσο νεύρο και δύναμη έχει ένας παίκτης. Για παράδειγμα Νταντάς, Μαρκαντώνης ήταν πολύ λάιτ στις διεκδικήσεις σε σχέση με Βιτόλο.
Ο Πογιολ του 1.78 έπαιζε στόπερ σε υψηλό επίπεδο, που σε άλλες ομάδες δεν κοιτάνε παίκτη κάτω του 1.85 για τέτοιες θέσεις.
Ο Πογιολ του 1.78 έπαιζε στόπερ σε υψηλό επίπεδο, που σε άλλες ομάδες δεν κοιτάνε παίκτη κάτω του 1.85 για τέτοιες θέσεις.
Athens έγραψε:αν υποψιαατω οτι θα βλεπω βααικη ενδεκαδα στο γηπεδο Μουργκ και Σβαμπ
δεν θα φευγω απο το παλατακι

-
Ισχύει αυτό που γράφουν στο PAOKtoday ότι υπάρχει πρόταση 17μυρια + μπόνους που φτάνει στα 20 μύρια για τον Ντελια από Στουτγάρδη και ο ΠΑΟΚ πιέζει να κλείσει το deal?
Ένα παιδί που έχει άκρες στην Γερμανία το είχε γράψει εδώ και μέρες. Ότι έρχεται πρόταση από Μπουντεσλίγκα που θα μαθευτεί από Δευτέρα. Και μάλιστα από ομάδα που φέτος έπαιζε Τσουλου.
Η Στουτγάρδη που γράφτηκε δεν είναι η μόνη.
Τώρα αν πιέζει ο ΠΑΟΚ να γίνει το ντιλ αυτό είναι άλλο καπέλο
Η Στουτγάρδη που γράφτηκε δεν είναι η μόνη.
Τώρα αν πιέζει ο ΠΑΟΚ να γίνει το ντιλ αυτό είναι άλλο καπέλο
Πιέζουμε λεει να κλείσει το Ντιλ. Δε πειράζει. Πουλήστε και τα πόμολα. Ούτως η άλλως έρχεται από το δανεισμό του και ο Μουργκ. Που να ψάχνουμε για αντικαταστάτη. Ντροπή πραγματικά. Αντί να χτίσουν μια ομάδα πάνω στο παιδί, παρακαλάνε και πιέζουν να τον διώξουν για να τα τσεπωσουν.
Λες και αυτά τα χρόνια δεν τσεπωσαν πολλά, θέλουν και άλλα
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λες και αυτά τα χρόνια δεν τσεπωσαν πολλά, θέλουν και άλλα
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Psagmenos4 έγραψε:Ισχύει αυτό που γράφουν στο PAOKtoday ότι υπάρχει πρόταση 17μυρια + μπόνους που φτάνει στα 20 μύρια για τον Ντελια από Στουτγάρδη και ο ΠΑΟΚ πιέζει να κλείσει το deal?
Το να διαρρεύσει πρόταση ή βολιδοσκόπηση ενδιαφέροντος το καταλαβαίνω γιατί το διαβάζουν από τα ρεπορτάζ του εξωτερικού, το βγάζουν οι μάνατζερ που θέλουν να βγάλουν το κάτι τις, το αν ο ΠΑΟΚ πιέζει τον παίκτη το γράφει στο ρεπορτάζ; Από που προκύπτει, ειναι δικιά σου υπόθεση ή την διάβασες καπου;
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
Мир έγραψε:Το να διαρρεύσει πρόταση ή βολιδοσκόπηση ενδιαφέροντος το καταλαβαίνω γιατί το διαβάζουν από τα ρεπορτάζ του εξωτερικού, το αν ο ΠΑΟΚ πιέζει τον παίκτη το γράφει στο ρεπορτάζ; Από που προκύπτει, ειναι δικιά σου υπόθεση ή την διάβασες καπου;
Μπορείς να ρωτήσεις τους ανθρώπους στο PAOKTODAY που γράψανε σε άρθρο αυτό ακριβώς που γράφω. Αν το λένε από το μυαλό τους ή αν ξέρουν κάτι μόνο αυτοί μπορούν να απαντήσουν ή κάποιος από εδώ μέσα που έχει καλή πληροφόρηση γι αυτό και ρωτάω.
Πάντως ο Prist είχε μιλήσει για δύσκολο αποχαιρετισμο και άδειο δωμάτιο