42. Dominik Kotarski

Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Re: 42. Dominik Kotarski

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Τι να γράψω δηλαδή; μισητέ;
Δεν μισώ κανέναν. Όχι επειδή είμαι καλός άνθρωπος αλλά επειδή είναι εναντίον του εαυτού μου. Και δεν θέλω το κακό μου. Γιατί το μίσος είναι ένα συναίσθημα που τελικά και παντα στρέφεται εναντίον εκείνου που το αισθάνεται.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Ο φίλος Αγιάννης πάντα θα αιτιολογήσει αυτό που γράφει κι θα εκφέρει επιχειρήματα. Η συζήτηση για το αν ο κοταρσκι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ είναι μια συζήτηση που δεν μπορεί να γίνει εύκολα με όλα τα μέλη για τον πολύ απλό λόγο γιατί ηλικιακά υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Στην πιο σύγχρονη εποχή κι αυτή που είναι πιο κοντά στα τελευταία χρόνια , η αλήθεια είναι ότι δεν ευλογηθηκαμε με καλούς τερματοφύλακες από τον συμπαθή Ντάνι Φερνάντες πχ κι μετά νομίζω ότι είχαμε όχι ακριβώς κακούς ή καλούς τερματοφύλακες αλλά κυρίως άνισους. Δηλαδή τερματοφύλακες που είχαν κάποια χαρακτηριστικά σε μεγάλο βαθμό και κάποια άλλα σε πολύ μικρό. Αυτό αποτυπωνόταν και στην απόδοση τους στο γήπεδο που πολλές φορές ήταν χάρμα οφθαλμών την μια Κυριακή και κίνδυνος θάνατος την επόμενη. Εγώ για τον κοταρσκι είμαι κάπου στην μέση , τον θεωρώ τερματοφύλακα με πολλά καλά στοιχεία σε σχέση με τους παλιότερους αλλά όχι έναν τερματοφύλακα ελίτ. Πιστεύω ότι όμως ότι το νεαρό της ηλικίας του για την θέση του δίνει το πλεονέκτημα να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που πολύ εύστοχα έχει αναλύσει ο Αγιάννης. Εγώ παρόλο που συμφωνώ με τις παραπάνω ποδοσφαιρικές παρατηρήσεις θεωρώ ότι στο σύνολο της η προσφορά του ήταν τέτοια που για μένα θα τον ήθελα στην ομάδα την νέα σεζόν . Νομίζω ότι εμείς σαν σύλλογος θα έπρεπε παίκτες σαν τον κοταρσκι να μπορούμε να τους κρατάμε κι να τους εξελίσσουμε. Δεν ξέρω αν ισχύει ότι ο Ντομινίκ επηρεάστηκε και από την αλλαγή στο προπονητή τερματοφυλάκων . Πάντως είναι κρίμα που τόσο πρόδηλα σαν κλαμπ είμαστε έτοιμοι να τον πουλήσουμε.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

renegade έγραψε:Για να μπορέσεις να κρίνεις αν κάποιος είναι άσχετος ή σχετικός με ένα θέμα, πρέπει πρώτα να κατέχεις εσύ ο ίδιος αυτό το θέμα

Λάθος. Δεν χρειάζεται να κατέχεις το θέμα.
ΑΡΚΕΙ να το κατέχεις περισσοτερο και καλυτερα απο αυτόν που κρίνεις. Δεν είναι απόλυτο μέγεθος είναι σχετικό, συγκριτικά πάει. Υπάρχουν διαβαθμίσεις.
Παράδειγμα: Γνωρίζω πολυ καλα Φυσική. Μπορώ να κρίνω αν ένας πτυχιουχος Φυσικός είναι άσχετος η σχετικός με το θέμα της Ειδικής θεωρίας της Σχετικότητας. Δεν μπορώ όμως να εντοπίσω κενά ή λάθη στον Αϊνστάιν που διατυπωσε την θεωρία.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Jean Valjean έγραψε:
beyes4 έγραψε:Παρακολουθώ ΠΑΟΚ 30 χρόνια.Ο Κοταρσκι είναι ότι καλύτερο έχω δει.Αν η άμυνα και γενικώς η αμυντική λειτουργία είναι για τα πανηγύρια όπως την περσινή σεζόν, είναι λογικό να πέφτει η αυτοπεποίθηση και η αποδοση του τερματοφύλακα.

Κάτω από 7εκ θα είναι ξεπούλημα.Ευτυχως ο Παβλενκα είναι κανονικός τερματοφύλακας με σοβαρό βιογραφικό και δεν θα έχουμε θέμα.

Το αντίθετο συμβαίνει.
Δεν καθορίζει η άμυνα την απόδοση του τερματοφύλακα αλλά ο τερματοφύλακας την απόδοση της άμυνας. Μπορείς να ρωτήσεις όποιον αμυντικό θέλεις.
Ο τερματοφύλακας δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο της άμυνας, είναι ο ηγέτης της και αυτός που την κατευθύνει.
Μ' αυτά λοιπόν που γράφεις, είναι πολυ λογικό που θεωρείς τον Κοταρσκι ότι καλυτερο έχεις δει.
Το περιεργο είναι πως επί 30 χρόνια δεν έχεις καταφέρει "να δεις" κάτι διαφορετικό.

Καταρχάς να γράψω ότι διαφωνώ κάθετα με το να την πέφτουν όλοι μαζί σε κάποιον όταν διαφωνούν με την άποψή του, ιδίως όταν την εκφράζει με πολύ κόσμιο τρόπο. Δεν είναι σωστό.

Δεν εννοώ να διαφωνήσει κάποιος, εννοώ να γίνεται "πέσιμο".

Πάμε παρακάτω, σε αυτό που κάνω παράθεση. Δεν ισχύει πάντα αυτό που γράφεις.

Και ο Πασχαλάκης ήταν τερματοφύλακας της ομάδας του πρωταθλήματος, πριν το τελευταίο πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι κατεύθυνε ή είχε την ικανότητα να κατευθύνει την άμυνα.

Ο άνθρωπος ούτε έξοδο δεν είχε. Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω. Ας είναι καλά ο Βαρέλα και ο Κρέσπο, ο Μάτος και ο Βιειρίνια, που τον έκαναν μάγκα.

Τέλος, εξακολουθείς νομίζω να μην απαντάς στην ερώτηση που σου τέθηκε, για το ποιός τερματοφύλακας που πέρασε από τον ΠΑΟΚ, από το Φούρτουλα και μετά, ο οποίος ήταν καλύτερος από τον Κοτάρσκι.

Σαφώς ο Κοτάρσκι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχουμε δει.

Ποιός τερματάς ήταν καλύτερός του, από αυτούς που έχουμε δει τα τελευταία 40 χρόνια;
black death

Δημοσίευση από black death »

Andrew R έγραψε:Ο φίλος Αγιάννης πάντα θα αιτιολογήσει αυτό που γράφει κι θα εκφέρει επιχειρήματα.

Κανε μας τη χαρη ρε συ. Ο τυπος ειναι μπουρδολογος και τρολακι ολκης.
Στην πρώτη ερωτηση η απαντηση ήταν "τα εχουμε αναλυσει 1000 φορες, μπείτε διαβαστε και μην παπαρολογειτε".
Αμα τα εχεις αναλύσει 1000 φορες, τι μπηκες τωρα; Να κοστολογησεις τον παίχτη 3 εκ. και να το παίξεις εξυπνος; Ή μηπως εισαι ο Αριστοτέλης της μπαλας και θα καθομαστε να ψαχνουμε ιστορικο απ τα γραφομενα σου;
Καλα το ότι ειπε τον αλλον 3χρονο επειδη κολλαει το φορουμ και βγαζει ενα ποστ 5 φορες, ας μην το σχολιασω περαιτέρω.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Jean Valjean έγραψε:
nkoss έγραψε:Ο Κοτάρσκι ειναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ.

Δεν χρειάζεται να το γράψεις 10 φορές για να σιγουρευτούμε ότι έχεις αντίδραση τρίχρονου. Και μια φορά θα ήταν αρκετή.

Δυσλειτουργία του λογισμικού. Πατούσα το "υποβολή" και δεν γινόταν τίποτα.
Κι εσύ ρε μπαγάσα, μην κολλάς σε ό,τι σου έρχεται πρωτο στο κεφάλι, ειδικα όταν είναι να προσβάλεις κάποιον. Λίγη αμφιβολία στη ζωή μας, καμμιά δεύτερη σκέψη θα βοηθήσουν να κάνουμε ωφέλιμες συζητήσεις κι όχι καυγάδες.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Είναι μια ιδιοφυΐα με φτωχά social (media) skills.
Για τον Kotarski, είμαι άμπαλος για ιδιοφυή τεχνική του ανάλυση, αλλά μερικές φορές θυμάμαι έδωσε κρίσιμους πόντους στην ομάδα με αποκρούσεις από σουτ αντιπάλων που βρίσκονταν μόνοι τους απέναντι του (εξόδους νομίζω το λενε οι ποδοσφαιρανθρωποι).
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ευχέρεια με την μπάλα στα πόδια, σιγουριά στην αμυνα, μπλοκάρισμα μπάλας αντί απόκρουσης το οποιο μπορεί να γεννήσει κινδύνους. Ολα αυτά μαζί, δεν τα έκανε κανένας τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ τα τελευταία πολλά χρόνια. Τώρα το τι λένε περσόνες που έχουν περάσει με διαφορά nick κατά καιρούς, μην τα δίνετε ιδιαίτερη σημασία.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ενας απο τους καλυτερους τερματοφυλακες που περασαν απο την ομαδα,πολυ καλος με τα ποδια, πολυ καλος κατω απο την εστια του, πολυ καλος στα πεναλτι ο ΠΑΟΚ κερδισε βαθμους, αλλα ειναι φοβικος εξω απο την γραμμη της εστιας του με δυσκολια βγαινει στην μικρη περιοχη και καθολου στην μεγαλη περιοχη, χασαμε ματς και προκρισεις εξαιτιας του..μεχρι και ο κοντορεβυθουλης του πηρε κεφαλια στην μικρη περιοχη και χασαμε προκριση στου τσου λου...τι να λεμε τωρα
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Χακομπο,
Όλσεν ,
Κρεσιτς
Και οι τρεις ανώτεροι του κοταρσ
Ο Γλυκος επίσης ανώτερος και σε πόδια αλλά και σε ταλέντο, δυστυχώς όλοι θυμούνται το λάθος στον τελικό και όχι την απόδοση του μέσα στη Σάλκε ή όταν μας έδωσε την πρόκριση στο chl. Με την απόδοση σε όλο το ματς αλλά κ την απόκρουση στο τέλος κόντρα στον βαζελο.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Κανείς απο αυτούς δεν είχε ουτε την ηρεμία, ουτε τη σταθερότητα του Κοτάρσκι και προφανως ουτε το παιχνιδι με τα πόδια. Σαν βομβα την βλεπανε τη μπαλα
icue

Δημοσίευση από icue »

Ενταξει και εγω δεν θα τα βαψω μαυρα αμα φυγει ο Κροατης, αλλα μερικοι πραγματικα βλεπετε αλλο αθλημα. Δεν υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα να βγαλει πουθενα αυτη η κουβεντα οταν δεν υπαρχει κοινο εδαφος εστω και στα βασικα.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Ο Κοτάρσκι ήταν σχεδόν αλάνθαστος για αρκετό καιρό και διαρκώς βελτιούμενος. Έκανε μαζεμένα και αδικαιολόγητα λάθη το τελευταίο μισό της χρονιάς. Τα λάθη του αυτά, όπως τα είδαν τα δικά μου μάτια, δεν ήταν λάθη που κάνει ένας κακός ή αγχωμένος τερματοφύλακας, ήταν λάθη κακής νοοτροπίας, αδιαφορίας. Σαν να μην είχε στο νου του το καλό της ομάδας εκείνες τις ημέρες. Εμένα δε θα μου έκανε εντύπωση να μην πουληθεί και να μείνει στην ομάδα, εφόσον δεν καλυφθεί η ρήτρα του. Σε αυτήν την περίπτωση τον βλέπω να μένει εκτός ενδεκάδας, μέχρι να αποδείξει ξανά ότι είναι πλήρως εντός της φιλοσοφίας της ομάδας.
Χακόμπο, Όλσεν και Κρέσιτς, που λέει ο φίλος, απέχουν 2-3 κλάσεις για να φτάσουν τον Κοτάρσκι. Επιεικώς κιόλας. Ο Γλύκος ήταν πολύ καλός.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Grigorios_PAOK έγραψε:Χακομπο,
Όλσεν ,
Κρεσιτς
Και οι τρεις ανώτεροι του κοταρσ
Ο Γλυκος επίσης ανώτερος και σε πόδια αλλά και σε ταλέντο, δυστυχώς όλοι θυμούνται το λάθος στον τελικό και όχι την απόδοση του μέσα στη Σάλκε ή όταν μας έδωσε την πρόκριση στο chl. Με την απόδοση σε όλο το ματς αλλά κ την απόκρουση στο τέλος κόντρα στον βαζελο.
Ο χακομπο σε όλη του την καριέρα σκούπιζε πάγκους. Σε 20 χρόνια καριέρας 175 συμμετοχές , τόσες έχει ο κοταρσκι στα 25 του . Επίσης εκτός από μια καλή χρονιά στον αστέρα τι άλλο έκανε; Πουλούσε τρέλα και έπαιρνε κόκκινες.

Ο Ολσεν ήταν καλός τερματοφύλακας και έκανε καριέρα αλλά σε μας ήταν τραγικότατος. Πουλί .

Κρεσιτς μέτριος τερματοφύλακας με συμμετοχές Πανιώνιο και ΠΑΟΚ και πουθενά αλλού

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

nkoss έγραψε:Ο Κοτάρσκι ειναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ.

:nairepaok:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”