Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- theodorsalonika
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Πιο βαρετή.μεταγραφικη περίοδο δεν έχω ζήσει μέχρι τώρα...ασχολούμαστε με τους υπάρχοντες...άμα ανανεώσουν η όχι λες και έχουμε τον Μέσι και τον Ρονάλντο..πάλι τα ίδια...μυαλό δεν θα βάλουμε ποτέ....ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ..ΔΩΣΤΕ ΧΡΗΜΑ...ΗΜΑΡΤΟΝ
Δεν εχετε βαρεθει να γραφετε για τον Σβαμπ και τον Μπραντον; Διασκεδαζετε;
Εγώ θα ανανέωνα και Βιεϊρίνια, μεγάλο λάθος που τον αφήσανε να βγει στη αγωνιστική σύνταξη.
Εγώ θεωρώ ότι δεν είναι ανάγκη να γίνουν πολλές αλλαγές...δεν με χαλάει να ανανεώσει ο Μπράντον αλλά θα προτιμούσα να πουληθεί ο Τσάλωφ και να αποκτηθούν δύο κανονικοί φορ...μπορεί ο ένας να είναι τύπου Πέτκοβιτς, Ολιβέιρα και ο άλλος να είναι πιο κινητικός και ταχυδυναμικός....
Στους 3 πίσω από το φορ έχουμε 6 καλούς παίκτες αν παραμείνει ο Τάισον...θα ήθελα μια αναβάθμιση στο αριστερό εξτρέμ, αλλά αν ο προπονητής κρίνει ότι ο Σορετίρε φέτος είναι έτοιμος να αναλάβει πιο σημαντικό ρόλο θεωρώ ότι έχει λογική να μοιραστεί το χρόνο με τον Τάισον και να εξελιχθεί...εξάλλου έχουμε και τους Πέλκα, Ντέλια που μπορούν να παίξουν αριστερά, ακόμα και Ζίβκο αν παίζει δεξιά ο ντεσπότοφ.
Στα χαφ θα ήθελα να προστεθεί ένας Έλληνας τύπου Αλεξανδρόπουλου και ενός ταχυδυναμικού σχετικά νεαρού για να συμπληρώνει την πεντάδα με Μειτε, Καμαρά, Οζντόεφ...επειδή για αξιόλογους Έλληνες που μπορούν να σταθούν στην ομάδα δεν ασχολούνται ποτέ τα τελευταία χρόνια, για ανεξήγητους για μένα λόγους, θα προτιμούσα να έρθει ένας νέος χαφ και να πάρει θέση Πένια ή Σβαμπ...δηλαδή αν ο προπονητής κρίνει ότι ο Πένια δεν μπορεί να ανταποκτιθεί τότε ας παραμείνει ο Σβαμπ που είναι και ένας παίκτης προσωπικότητα και αρχηγός, με πολύ χρήσιμο ρόλο στα αποδυτήρια. Στην άμυνα θα ήθελα να κλείσουν Μάγκνιουσον που έχει τα στοιχεία του Μιχαηλίδη και να μοιραστούν τα παιχνίδια στο αριστερό στόπερ και δεξιά να γίνει προσπάθεια να μείνει ο Βιετέσκα με λιγότερα χρήματα αντί για το Λόβρεν που δεν πιστεύω ότι μπορεί να παίξει λόγω ηλικίας αυτό που θέλουμε.
Στα μπακ ήμουν ευχαριστημένος με Τέηλορ, Κένι αλλά φαίνεται ότι δεν προχωρά για κανέναν...
Τέλος για τερματοφύλακες δεν έχω καταλάβει την χρησιμότητα του Γκούγκε εκτός της ενίσχυσης του Πανσερραικού...Θα τον έδινα δανεικό και θα πήγαινα με Παβλένκα, Τσιφτσή και τους νεαρούς που κάποτε πρέπει να παίξουν
Στους 3 πίσω από το φορ έχουμε 6 καλούς παίκτες αν παραμείνει ο Τάισον...θα ήθελα μια αναβάθμιση στο αριστερό εξτρέμ, αλλά αν ο προπονητής κρίνει ότι ο Σορετίρε φέτος είναι έτοιμος να αναλάβει πιο σημαντικό ρόλο θεωρώ ότι έχει λογική να μοιραστεί το χρόνο με τον Τάισον και να εξελιχθεί...εξάλλου έχουμε και τους Πέλκα, Ντέλια που μπορούν να παίξουν αριστερά, ακόμα και Ζίβκο αν παίζει δεξιά ο ντεσπότοφ.
Στα χαφ θα ήθελα να προστεθεί ένας Έλληνας τύπου Αλεξανδρόπουλου και ενός ταχυδυναμικού σχετικά νεαρού για να συμπληρώνει την πεντάδα με Μειτε, Καμαρά, Οζντόεφ...επειδή για αξιόλογους Έλληνες που μπορούν να σταθούν στην ομάδα δεν ασχολούνται ποτέ τα τελευταία χρόνια, για ανεξήγητους για μένα λόγους, θα προτιμούσα να έρθει ένας νέος χαφ και να πάρει θέση Πένια ή Σβαμπ...δηλαδή αν ο προπονητής κρίνει ότι ο Πένια δεν μπορεί να ανταποκτιθεί τότε ας παραμείνει ο Σβαμπ που είναι και ένας παίκτης προσωπικότητα και αρχηγός, με πολύ χρήσιμο ρόλο στα αποδυτήρια. Στην άμυνα θα ήθελα να κλείσουν Μάγκνιουσον που έχει τα στοιχεία του Μιχαηλίδη και να μοιραστούν τα παιχνίδια στο αριστερό στόπερ και δεξιά να γίνει προσπάθεια να μείνει ο Βιετέσκα με λιγότερα χρήματα αντί για το Λόβρεν που δεν πιστεύω ότι μπορεί να παίξει λόγω ηλικίας αυτό που θέλουμε.
Στα μπακ ήμουν ευχαριστημένος με Τέηλορ, Κένι αλλά φαίνεται ότι δεν προχωρά για κανέναν...
Τέλος για τερματοφύλακες δεν έχω καταλάβει την χρησιμότητα του Γκούγκε εκτός της ενίσχυσης του Πανσερραικού...Θα τον έδινα δανεικό και θα πήγαινα με Παβλένκα, Τσιφτσή και τους νεαρούς που κάποτε πρέπει να παίξουν
- Mitsospaoki4
- Moderator
O Κόλκας πάντως δίνει άλλη διάσταση.
Τάισον πολύ χλωμό για ανανέωση
Λοβρεν πιέζει να φύγει
Για αντί Τέιλορ υπάρχουν 3-4 περιπτώσεις δανεικών και ελεύθερων
Για Μειτε δύσκολα γιατί δεν πέφτει με τίποτα.
Λοβρεν πιέζει να φύγει
-
Έκλεισε ο Πέτκοβιτς Τουρκία με 1.5 αύριο συμβόλαιο.
Και εμείς μιλάμε με τον φτωχό ξάδερφο του Μπράντον, θα βρούμε καλύτερο ελεύθερο
Και εμείς μιλάμε με τον φτωχό ξάδερφο του Μπράντον, θα βρούμε καλύτερο ελεύθερο
Mitsospaoki4 έγραψε:O Κόλκας πάντως δίνει άλλη διάσταση.
Λοβρεν πιέζει να φύγει
Γιατι πιεζει ο Λοβρεν[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] εμεις δεν πιεζουμε;;;
Mitsospaoki4 έγραψε:O Κόλκας πάντως δίνει άλλη διάσταση.
Λοβρεν πιέζει να φύγει
Πιέζει κιόλας. Και εμείς κάνουμε τους δύσκολους ?
- Μα έχω ένα εκατομμύριο να σε δώσω
- Όχι δεν θέλω, θέλω να φύγω, μη με κρατάτε με το ζόρι
Ο Μίχος που δεν πετυχαίνει ούτε ηλιοβασίλεμα είπε μόλις για Simeon Petrov,στοπερ
- Patricio_4
Άμα ισχύει ότι θα μειωθούν οι αποδοχές του στο 60% περίπου τόσα θα παίρνειMitsospaoki4 έγραψε:Ανανέωση Τάισον ήθελα μόνο με συμβόλαιο 500.000.
Θα μου πείτε τώρα τι σε νοιάζει , εσύ θα το πληρώσεις;
Όταν θα δούμε λοιπόν το τελικό ρόστερ στα εξτρέμ, θα φανεί αν έχω άδικο ή όχι.
-
Το μονο θετικο και στη φετινη αργοπορια ειναι μπας και λογω ελειψης μεταγραφων και καλυψεων των κενων αναγκαστικα προωθηθουν 3-4 παιδια απο τις ακαδημιες και μετα θα λεμε υπηρχε οργανωμενο πλανο αναδειξης τους...
Ο Μπαταουλας ανετα παιρνει θεση στην 5αδα της αμυνας...
Ο Κωττας μπορει να παιζει και χαφακι στη θεση του Θυμιανη...
Ο Μυθου μπορει να ειναι το 3ο φορ μας...
Ο Χατσιδης ισως παρει λεπτα στα εξτρεμ...
Ουτοπικο αυτο το σεναριο με Λουτσεσκου προπονητη βεβαια διοτι παλι τον Σεπτεμβριο θα αποκτηθουν 30φευγα ελευθεροι ισα ισα για να συμπληρωθουν ποσοτικα τα κενα....
Η ΠΑΕ υπολειτουργει ως συνηθως και βγαινει ο Κουβεντιδης που μεχρι χθες εκραζε για την αργοπορια της διοικησης και μας λεει ολα καλα εχουμε χρονο....Μου αρεσει που λεγαμε γιατι χασαμε 2 βδομαδες με τον Λουτσεκου λες και ολα τα αλλα ηταν προχωρημενα και εμενε μονο ο προπονητης...
Η ΠΑΕ βρισκεται σε μια φαση συντηρησης απλα,καμια διαθεση επενδυσης καμια διαθεση εξελιξης...
Θα πουλησω για να συντηρηθω ,ενω θα επρεπε να ηταν, θα πουλησω για να επαναεπενδυω και ουτε καθεξης....
Καθομαστε 13 Ιουνου με τοσα κενα ακαλυπτα και συζηταμε αν ανανεωσουν οι Σβαμπ και Μπραντον και μερικοι το στηριζεται κιολας...
Τι καταντια???
Ο Μπαταουλας ανετα παιρνει θεση στην 5αδα της αμυνας...
Ο Κωττας μπορει να παιζει και χαφακι στη θεση του Θυμιανη...
Ο Μυθου μπορει να ειναι το 3ο φορ μας...
Ο Χατσιδης ισως παρει λεπτα στα εξτρεμ...
Ουτοπικο αυτο το σεναριο με Λουτσεσκου προπονητη βεβαια διοτι παλι τον Σεπτεμβριο θα αποκτηθουν 30φευγα ελευθεροι ισα ισα για να συμπληρωθουν ποσοτικα τα κενα....
Η ΠΑΕ υπολειτουργει ως συνηθως και βγαινει ο Κουβεντιδης που μεχρι χθες εκραζε για την αργοπορια της διοικησης και μας λεει ολα καλα εχουμε χρονο....Μου αρεσει που λεγαμε γιατι χασαμε 2 βδομαδες με τον Λουτσεκου λες και ολα τα αλλα ηταν προχωρημενα και εμενε μονο ο προπονητης...
Η ΠΑΕ βρισκεται σε μια φαση συντηρησης απλα,καμια διαθεση επενδυσης καμια διαθεση εξελιξης...
Θα πουλησω για να συντηρηθω ,ενω θα επρεπε να ηταν, θα πουλησω για να επαναεπενδυω και ουτε καθεξης....
Καθομαστε 13 Ιουνου με τοσα κενα ακαλυπτα και συζηταμε αν ανανεωσουν οι Σβαμπ και Μπραντον και μερικοι το στηριζεται κιολας...
Τι καταντια???
- john4serres
Mīngus έγραψε:Γράφουν για Πένια και Βάσκο Ντα Γκάμα οι Βραζιλιάνοι.
Καλο νεο