Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Patricio_4 έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε:Μια χαρά είναι ο μισθός του. Είναι ο υψηλότερου επιπέδου αριστερός μπακ στην χώρα και παίρνει 700 χιλιάρικα λιγότερα από όσα θα παίρνει φέτος ο Κυριακόπουλος.

Η απόδοση είναι σαν τον καιρό, είναι ευμετάβλητη και εφήμερη. Η κλάση, το επίπεδο του ποδοσφαιριστή είναι σαν το κλίμα, αυτό πρέπει να κοιτάμε. Είναι σαν να θες να μετακομίσεις από την Κρήτη στην Δανία, γιατί έκανε κακό χειμώνα με χαλάζι φέτος ενώ στην Κοπεγχάγη είδες στο google weather ότι έχει ζέστη.
Άμα ήταν έτσι ο Μπακαγιόκο θα έπρεπε να παίζει ακόμα στην Μίλαν ή στη Νάπολι. Όλοι οι παίκτες κάποια στιγμή παίρνουν τη κατηφόρα, κι ο Μπάμπα φέτος την πήρε με σπασμένα τα φρένα. Σαν να ποντάρουμε σε κουτσό άλογο θα είναι αν απορρίψουμε τέτοια προσφορά.

Ο μισθός του Κυριακόπουλου δεν μου λέει τίποτα απολύτως. Επειδή πληρώνουν υπεραξίες οι άλλοι δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε κι εμείς.
Να το βράσω το υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα όταν Μλαντενοβιτς, Ορτέγκα, Μεντυλ, Ονιεμαετσι φαίνονται Ρομπέρτο Κάρλος μπροστά του.
Και ο Λόβρεν την υψηλότερη ποιότητα στην Ελλάδα έχει στη θέση του, αν μας έρθει καμιά πρόταση μη τυχών και τον δώσουμε.

Άτοπες συγκρίσεις με πρώην ποδοσφαιριστές

Ο Μπάμπα φέτος βασικός θα είναι και όποιος έρθει θα του κουβαλάει τα νερά.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

aivas19 έγραψε:Ο Ονιεμαετσι και ο Μεντιλ φαινονται Ρ. Καρλος μπροστα στον Μπαμπα;

Ξέχασε και τον Χατζισαφί ο φίλος που φαινόταν Ashley Cole
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Πάντως εγώ έτσι όπως τον είδα τον Κάσας από τα βιντεάκια, τον Τσάλωφ δεν τον βλέπει σε σωματοδομή, νεύρο και ξεπέταγμα στις φάσεις. Τώρα βέβαια, ο Τσάλωφ, κατά τας γραφάς, ξέρει χίλια καντάρια μπάλα και κάνει άλλα τόσα γκελάκια με τη μπάλα πριν αυτή πέσει στο χόρτο και φέτος θα δούμε θαύματα που δεν θα τα έχουμε ξαναδεί. Παρόλα αυτά, ας έρθει ο Κάσας για τρίτος, γιατί η 7/8 είναι κοντά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Σουριναμέζος έγραψε:
Gospi έγραψε:Ειδα βιντεο του Κασας και με επιασε καταθλιψη...
Ουτε για 3ος αλλα ουτε και για 4ος δεν κανει.
Το προβλημα βεβαια ειναι πως στανταρ θα βρεθει δευτερος φορ μιας και δεν παιζει να βρουν να φερουν φορ ποιοτικο αλλο.
Μεταγραφες τριπολης
Καλυτερα να κρατησουν τον Τομας αν ειναι

Τι έδειχνε το βίντεο ρε συ gospi? Να τα χάνει σε κενό τέρμα και να πατάει την μπάλα και να πέφτει?

Βαλε να δεις να γελασεις. Το βιντεακι δεν ειναι συλλογη highlights αλλα βιντεακι σκαουτινγκ και εχει ολων των ειδων τις φασεις. Με πλατη υποδεχεται συνηθως με ανοιχτα κοντρολ. Ολα τα σουτ με αριστερο ποδι πανε μπεκατσες ή πολυ πολυ εξω. Οταν σουταρει στην κινηση, αν η μπαλα ερχεται στο αριστερο ποδι αλλαζει φορά το κορμί για να μπορέσει να σουτάρει με το δεξί με αποτέλεσμα να κάνει σχετικά αδύναμα και αστοχα σουτ. Βαλε δες το και πες μου εσυ αν ο αστερας ο ατρομητος και η λαμια εχουν καλυτερους ή χειροτερους φορ απο αυτον.

https://www.youtube.com/watch?v=YL3E8FjVzXw&t=489s

υγ. τα θετικα του ειναι η δυναμη του και οι τοποθετησεις του. Αλλα στο ελληνικο πρωταθλημα που σε παιζουν πισω και κλειστα δεν ξερω αν αυτα μονο αρκουν. Εμενα μ κανει επιλογη Λαμιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Πέμ 12 Ιουν 2025, 10:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

bane1980 έγραψε:Ο Κασας είναι λογικά πρόταση Τσικνα.
Και επειδή ο Τσικνας είναι κίνηση 500% προς τη σωστή κατεύθυνση για εμένα, εάν είναι πρόταση του, θα τον εμπιστευθώ.

Εμένα μου μυρίζει κλασικό λάθος νεοπροσληφθέντα τεχνικού διευθυντή στο ελληνικό πρωτάθλημα που θεωρεί ότι κομμένοι παίκτες από πρώην μεγαλύτερες ομάδες θα κουμπώσουν εδώ γιατί ΠΑΟΚ και ελληνικό πρωτάθλημα.

Τους παίρνει 1-2 αποτυχημένες μεταγραφικές να το εμπεδώσουν και μετά απολύονται γιατί «μας τρώνε τα λεφτά» και την κάνουμε και μόνοι μας την δουλειά.

Ξανά και ξανά και ξανά τα ίδια σε ριπιτ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μια χαρά βγήκε η αντίστοιχη περίπτωση Μπράντον πάντως. Πρωτάθλημα.
Το αγοράζω
black death

Δημοσίευση από black death »

Μια χαρα παίχτης φαίνεται στο βιντεο. Αθλητικος, καλη κινηση off the ball και υποφερτη τεχνικη.
Τωρα πως θα μεταφερθεί αυτό σε υψηλοτερο επίπεδο ειναι πολυ δυσκολο να το κρινεις.
Πάντως στη σεγουντα περασε απροβληματιστα.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πας Μπενφικα και τους λες , θέλω Μειτε , Τζουράσεκ που δεν τους υπολογίζεις αλλά δώσε μου και με διετή δανεισμό και option τον Γκουβεια.
Εχεις κλείσει έτσι την καψούρα του προπονητή, αριστερό μπακ δυναμίτη για να μοιράζεται παιχνίδια με Μπαμπά και εξτρέμ που παίζει και τις δύο πλευρές και μπορεί άνετα να προσπεράσει στον ανταγωνισμό τον Τάισον.
Εννοείται ότι δίνεις κάτι παραπάνω και κλείνεις Οττο και Τάισον.
Ξεκινάς προετοιμασία με
Παβλενκα Γκουγκεσασβιλι Τσιφτση Μοναστηρλη
Σαστρε Οττο
Μπαμπά Τζουρασεκ
Κετζιορα Λοβρεν Μιχαηλιδη Θυμιανη Μπαταούλα
Μειτε Μαντι Πενιά Οζντοεφ Κοττα
Ντεσποντοβ Ζιβκοβιτς Πελκας Κωνσταντελια Σορετιρε Τάισον Γκουβεια Μπαλντε
Τσαλοφ Τισουνταλι Μύθου Χατσιδη
Πουλάς Κοταρσκι, αγοράζεις Τοπιτς , παίρνεις και Ντρκουσιτς δανεικό με option..
Για επιθετικό κλείνεις Λιβαγια και πας άρχοντας να παίξεις προκριματικά ..
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

giliopoulos έγραψε:
Tolaros έγραψε:
john4serres έγραψε:Ξενερα. Για δυο λόγους.
Πως θα κινηθούμε για την φορακλα που ακούγαμε;

Απο βίντεο και στατιστικά φαίνεται ένας πολύ χειρότερος Μπραντον Τόμας.

Αυτό δε γίνεται

Βαση βιογραφικου παντως ειναι ΠΟΛΥ χειροτερος

Φέρτον χθες.
Όποιος παίκτης είναι υπεύθυνος που η ΠΑΕ θα ευχαριστήσει για την προσφορά του τον Μπράντον, γίνεται κατευθείαν πουλέν
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

nunies4 έγραψε:Μια χαρά βγήκε η αντίστοιχη περίπτωση Μπράντον πάντως. Πρωτάθλημα.
Το αγοράζω

Σε καμια περιπτωση ο μπραντον δεν ειναι "αντιστοιχη" περιπτωση.
Ο μπραντον ειχε 5 σεζον β ισπανιας, 1 σεζον α ισπανιας και 1 σεζον α γαλλιας! Σε παρομοια ηλικια με κασας.
Ο κασας εχει 5 σεζον γ ισπανιας!!!! και μολις 2 στη β...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ποιος κασας ρε την τρελα μου... παλι θα εχουμε 3 φορ και χωρος για καποιον μικρο πουθενα??
αν θες να γινεις σελλινκ κλαμπ δες ποιοι παικτες φερνουν λεφτα στην ελλαδα.. μονο παικτες ακαδημιας..
τζολης-τζιμας-γιαννουλης - κουλουρης-κουλιε-κωστουλας-βαγιαννιδης-ιωαννιδης..μητρογλου-μανωλας -ρετσος-σαμαρης
διαβαζα χθες για τις μεγαλες πωλησεις του γαβρου και ολοι εκτος τα 15 του ποντενσε ηταν ελληνες..
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

panpangr77 έγραψε:Μάλλον έκλεισε ο Casas .Σύμφωνα με έναν λογαριασμό στο twitter.

Ωχ Παναγία μου τι θα ζήσουμε και φέτος!
Patron

Δημοσίευση από Patron »

gika έγραψε:
bane1980 έγραψε:Ο Κασας είναι λογικά πρόταση Τσικνα.
Και επειδή ο Τσικνας είναι κίνηση 500% προς τη σωστή κατεύθυνση για εμένα, εάν είναι πρόταση του, θα τον εμπιστευθώ.

Εμένα μου μυρίζει κλασικό λάθος νεοπροσληφθέντα τεχνικού διευθυντή στο ελληνικό πρωτάθλημα που θεωρεί ότι κομμένοι παίκτες από πρώην μεγαλύτερες ομάδες θα κουμπώσουν εδώ γιατί ΠΑΟΚ και ελληνικό πρωτάθλημα.

Τους παίρνει 1-2 αποτυχημένες μεταγραφικές να το εμπεδώσουν και μετά απολύονται γιατί «μας τρώνε τα λεφτά» και την κάνουμε και μόνοι μας την δουλειά.

Ξανά και ξανά και ξανά τα ίδια σε ριπιτ.

Δεν έχεις άδικο, μήπως αυτό συμβαίνει γιατί τους έχουμε σε short leash? Αν έχεις δέκα φράγκα όριο να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς μανούρες κ πράσινα φώτα λογικό είναι να προχωρήσεις αρχικά κάπως έτσι, να κερδίσεις μερικά stripes κ πάει λέγοντας.
black death

Δημοσίευση από black death »

giliopoulos έγραψε:
nunies4 έγραψε:Μια χαρά βγήκε η αντίστοιχη περίπτωση Μπράντον πάντως. Πρωτάθλημα.
Το αγοράζω

Σε καμια περιπτωση ο μπραντον δεν ειναι "αντιστοιχη" περιπτωση.
Ο μπραντον ειχε 5 σεζον β ισπανιας, 1 σεζον α ισπανιας και 1 σεζον α γαλλιας! Σε παρομοια ηλικια με κασας.
Ο κασας εχει 5 σεζον γ ισπανιας!!!! και μολις 2 στη β...
Στη γαλλια και στην πριμερα έπαιξε 20 παιχνιδια συνολικα, κι αυτα αλλαγη κυριως.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Διόλου απίθανο σενάριο Γκίκα.

Απλά ο Τσικνας είναι Έλληνας, και λένε και ΠΑΟΚτσακι, οπότε ξέρει τι παίζει εδώ καλύτερα.
Επίσης, οι ξένοι έρχονται ψηλωμενοι και υποτιμούν καταστάσεις. Αυτός θεωρώ ότι έρχεται να κάνει το climb up the ladder, όχι "να μας κάνει χάρη..."

Στο χορτάρι θα φανεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”