Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Tolaros »

john4serres έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Μάλλον έκλεισε ο Casas .Σύμφωνα με έναν λογαριασμό στο twitter.
Ξενερα. Για δυο λόγους.
Πως θα κινηθούμε για την φορακλα που ακούγαμε;

Απο βίντεο και στατιστικά φαίνεται ένας πολύ χειρότερος Μπραντον Τόμας.

Αυτό δε γίνεται
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

κιόμως γίνεται.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

john4serres έγραψε:Πάλι απεργία οι αρδ;
Και ήθελα να ενημερωθώ.

:lol: :lol: :lol: :lol: τι είπες ρε τζόνι

ποιος κάσας μωρέ..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ειδα βιντεο του Κασας και με επιασε καταθλιψη...
Ουτε για 3ος αλλα ουτε και για 4ος δεν κανει.
Το προβλημα βεβαια ειναι πως στανταρ θα βρεθει δευτερος φορ μιας και δεν παιζει να βρουν να φερουν φορ ποιοτικο αλλο.
Μεταγραφες τριπολης
Καλυτερα να κρατησουν τον Τομας αν ειναι
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Tolaros έγραψε:
john4serres έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Μάλλον έκλεισε ο Casas .Σύμφωνα με έναν λογαριασμό στο twitter.
Ξενερα. Για δυο λόγους.
Πως θα κινηθούμε για την φορακλα που ακούγαμε;

Απο βίντεο και στατιστικά φαίνεται ένας πολύ χειρότερος Μπραντον Τόμας.

Αυτό δε γίνεται

Βαση βιογραφικου παντως ειναι ΠΟΛΥ χειροτερος
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Το τελευταίο τουι για Casas ειναι 4/6. Δε νομίζω οτι τρέχει κάτι..
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Οταν πριν 10 μερες σας μετεφερα απο τη ραδιοφωνικη εκπομπη του Μιχου οτι υπαρχει προθεση πωλησης του Μπαμπα μαλλον προς Αραβια και οτι παμε για βασικο αριστερο μπακ (οχι συμπληρωματικο), μου επιτεθηκαν καποιοι. Δεν πειραζει.
Τωρα ομως, αν υπογραφει και ο Κασας, επιβεβαιωνεται ενα συνολικο μοτιβο για την ομαδα: η ομαδα θα παει στο ιδιο σχεδιο με περσι. Οχι υπερβασεις στα συμβολαια, οχι υπεραξιες, πωλησεις σε πρωτο φοντο. Αυτα.

by the way, πιστευω πολυ φετος τον Τσαλοφ και απ'οτι φαινεται αυτος θα ειναι ο βασικος μας φορ. Μην ψαχνετε αλλη μεταγραφη εκει αν κλεισει ο Κασας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Περσι δηλαδη το μοτιβο ηταν οχι υπερβάσεις στα συμβολαια οχι υπεραξίες? Γ αυτο δωσαμε 6 μυρια για 2 φορ και συμβολαιαρες στον Μπακαγιοκο τον Λοβρεν και τον Κολλει? Γ αυτο δωσαμε ενα μυριο να φερουμε ενα αριστερο μπακ απο την β ισπανιας χειροτερο απο αυτους π εχουμε στις ακαδημιες μας?
Αν επιβεβαιωθουν αυτα π λες τοτε το μοτιβο δεν ειναι αυτο π περιγραφεις αλλα ερασιτεχνισμος αμπαλιαση και ξεροκεφαλια. Κατσε να εξαφανιστουν οι αξιολογοι ελευθεροι απο την αγορα να δω που σκατα θα βρουν βασικο αριστερο και δεξι μπακ, δυο χαφ και βασικο αριστερο εξτρεμ.
Επισης αν παμε με Τσαλωφ Κασας θα πεσει το γελιο της αρκουδας. Ο Κασας το αριστερο το χει μονο για να στηριζεται.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

tonipap801 έγραψε:Οταν πριν 10 μερες σας μετεφερα απο τη ραδιοφωνικη εκπομπη του Μιχου οτι υπαρχει προθεση πωλησης του Μπαμπα μαλλον προς Αραβια και οτι παμε για βασικο αριστερο μπακ (οχι συμπληρωματικο), μου επιτεθηκαν καποιοι. Δεν πειραζει.
Τωρα ομως, αν υπογραφει και ο Κασας, επιβεβαιωνεται ενα συνολικο μοτιβο για την ομαδα: η ομαδα θα παει στο ιδιο σχεδιο με περσι. Οχι υπερβασεις στα συμβολαια, οχι υπεραξιες, πωλησεις σε πρωτο φοντο. Αυτα.

by the way, πιστευω πολυ φετος τον Τσαλοφ και απ'οτι φαινεται αυτος θα ειναι ο βασικος μας φορ. Μην ψαχνετε αλλη μεταγραφη εκει αν κλεισει ο Κασας.

Δηλαδη παμε με Τσαλοφ Κασας και πχ Χατσιδη; Ε οκ παμε για πρωταθλημα στα 100
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ευτυχώς έχουν απεργία οι "δημοσιογράφοι" σήμερα και για 24 ώρες θα ησυχάσουμε από τις ΑΡΔιές.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Μεταγραφές από το twitter, τί άλλο θα δούμε.
Ποιον Κάσας, λάθος έκανε ο Twitter-man, τα μπέρδεψε. Τον Κασάδο της Μπαρτσελόνα πήραμε.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

tonipap801 έγραψε:Οταν πριν 10 μερες σας μετεφερα απο τη ραδιοφωνικη εκπομπη του Μιχου οτι υπαρχει προθεση πωλησης του Μπαμπα μαλλον προς Αραβια και οτι παμε για βασικο αριστερο μπακ (οχι συμπληρωματικο), μου επιτεθηκαν καποιοι. Δεν πειραζει.

Τι ακριβώς επιβεβαιωνεται ρε φίλε; Τι ακριβώς έχει γίνει που επιβεβαιώνει μοτίβο και είσαι τόσο απόλυτος;

Αλλά ακόμη και να υπογράψει ο Κασας ή ο κάθε Κασας σαν τρίτο φορ θα είναι. Ο Ολλανδός αλλά και άλλοι που γνωρίζουν πράγματα από μέσα έχουν πει επανειλημμένα ότι τα πολλά χρήματα θα πέσουν στον άξονα. Φορ, χαφ και στόπερ.

Πώς μπορείτε να είστε τόσο απόλυτοι κάποιοι ρε φίλε; Πραγματικά απορώ. Απίστευτα πράγματα
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Πάντως αυτό το φέραμε Βοηθό τέχνη διευθυντή να βοηθήσει τον κανέναν, προσωπικά μου βγάζει ότι κάποιος θα ρθει εκεί μετά τις εκκαθαρισεις..
Ο Λου το δήλωσε ευθαρσώς, δεν προτείνω παίχτες..

Αυτή τη στιγμή δε βγάζουμε ούτε 11αδα..νομοτελειακα θα γίνουν κινήσεις, πολλές..

Σας βλέπω σε λίγες μέρες με το ριφρες κολλημένο..

*όταν έχουν απεργία, φαίνεται καθαρά τι κ πόσο κακό κάνουν.. Όχι μόνο οι αθλητικοί..
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ο Κασας είναι λογικά πρόταση Τσικνα.
Και επειδή ο Τσικνας είναι κίνηση 500% προς τη σωστή κατεύθυνση για εμένα, εάν είναι πρόταση του, θα τον εμπιστευθώ.

Ακόμα και εγώ που έχω χάσει κάθε εμπιστοσύνη στη μεταγραφική λειτουργία και φιλοσοφία της ΠΑΕ, δεν περιμένω κάτι τρελό για 3ο φορ πάντως. Και μικρό να ανέβαζαν, εγώ θα ήμουν ΟΚ.

Στον αντίποδα, να περιμένουμε ότι θα πέσουν λεφτά στον άξονα, και να πηγαίνουμε για Μειτεάδα pt2, δεν κολλάει...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Gospi έγραψε:Ειδα βιντεο του Κασας και με επιασε καταθλιψη...
Ουτε για 3ος αλλα ουτε και για 4ος δεν κανει.
Το προβλημα βεβαια ειναι πως στανταρ θα βρεθει δευτερος φορ μιας και δεν παιζει να βρουν να φερουν φορ ποιοτικο αλλο.
Μεταγραφες τριπολης
Καλυτερα να κρατησουν τον Τομας αν ειναι

Τι έδειχνε το βίντεο ρε συ gospi? Να τα χάνει σε κενό τέρμα και να πατάει την μπάλα και να πέφτει?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”