Blackgr4 έγραψε:renegade έγραψε:Αν υπήρχε η δυνατότητα να επιλέξω,με κλειστά μάτια θα επέλεγα εκείνη την εποχή.
Αν είχαν την δυνατότητα να συναντηθούν οι τότε οπαδοί της ομάδας με τους σημερινούς θα έπεφτε πολύ Μπούλοκ και κοροιδεμα .
Σήμερα ο μέσος οπαδός είναι αυτός που τότε σπαγαμε πλάκα μαζί του.
Υγ αν μας ενδιέφεραν οι τίτλοι, είχαμε επιλογές.
Όποιος συνειδητά επέλεξε αυτήν την ομάδα, οι τίτλοι δεν ήταν σίγουρα το κύριο ζητούμενο
Εσύ διάλεξε ότι θες και άσε τους άλλους να διαλέγουν ότι θέλουν εκείνοι.
Αυτά τα Μπούλοκ (Σάντρα;) και κορόιδεμα, τα ακούω βερεσέ.
Επειδή έσπασα εγώ τα πόδια μου επάνω στα τσιμέντα και ταξίδευα χιλιόμετρα να βλέπω κάποιους μου μόνο ποδοσφαιριστές δεν ήταν, δεν σημαίνει πως αυτό είναι το ιδανικό για τον σύλλογο που αγαπάμε.
Ποτέ και κανείς δεν έχει πει πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομαδούλα της σειράς που δεν έχει δικαίωμα να διεκδικεί διακρίσεις και οι οπαδοί της δεν ονειρεύονται τίποτα.
Ίσα ίσα, που αν ήσουν μέλος εκείνης της εποχής όπως λες, θα έπρεπε να ξέρεις πως το ΠΡΏΤΟ και τελευταίο πράγμα που λέγαμε, είναι "μακάρι να έρθει η μέρα που η ομάδα θα γίνει πρωταθλήτρια όπως οι οπαδοί της".
Φυσικά και δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους αλλά φυσικά και θέλουμε η ομάδα να διακρίνεται παντού και πάντα.
Όπως φυσικά και ονειρευόμαστε να ζήσουν τα παιδιά μας μια ζωή με τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και όχι όπως ζήσαμε εμείς κάνοντας συναυλίες για να πληρωθούν οι παίκτες ενώ στη κερκίδα είχε ελάχιστο κόσμο.
Όσο ο ΠΑΟΚ έχει δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη, ο πρωταθλητισμός είναι μονόδρομος.
Κάθε χρόνο που δεν διεκδικεί σοβαρά το πρωτάθλημα, η σεζόν (θα έπρεπε να) θεωρείται αποτυχημένη.
Ούτε έτσι, ούτε αλλιώς. Ξεκάθαρα πράγματα.
Για το καλό του ΠΑΟΚ, για το μέλλον του ΠΑΟΚ, για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που έχει τραβήξει τόσα, για τα παιδιά μας που φοράνε περήφανα την φανέλα στο σχολείο, για τις επόμενες γενιές και για όσους δεν κατάφεραν να ζήσουν τίποτα τέτοιο.
Αν και όποτε επιστρέψουμε σε διοικήσεις πρωτοδικείου, ναι προφανώς δεν θα υπάρχει καμία λογική στο να απαιτούμε να μεγαλώνει η ομάδα και να διεκδικεί διακρίσεις.