Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
embuji

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από embuji »

prist64 έγραψε:δεν ξερω τι θα γινει τελικα με τον σκωτσεζο
αλλά ηδη υπαρχει επαφη με αλλο μπακ

η τεκιλα θα μεινει στην χωρα της

α ρε κοντρερας πες κατι

πωληση απο αυτους που ειπωθηκαν δεν βλεπω να γινεται

και βλεπω στο σπιτι να εχουμε αδειο δωματιο

https://www.transfermarkt.com/gabriel-s ... ler/385105 πατερ?

και φερε και αυτον https://www.transfermarkt.com/marcelino ... ler/715558 απο το ιδιο μανατζερικο γραφειο να γινει εδω της κολασεως :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος embuji την Τρί 10 Ιουν 2025, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Blackgr4 έγραψε:
renegade έγραψε:Αν υπήρχε η δυνατότητα να επιλέξω,με κλειστά μάτια θα επέλεγα εκείνη την εποχή.

Αν είχαν την δυνατότητα να συναντηθούν οι τότε οπαδοί της ομάδας με τους σημερινούς θα έπεφτε πολύ Μπούλοκ και κοροιδεμα .
Σήμερα ο μέσος οπαδός είναι αυτός που τότε σπαγαμε πλάκα μαζί του.

Υγ αν μας ενδιέφεραν οι τίτλοι, είχαμε επιλογές.
Όποιος συνειδητά επέλεξε αυτήν την ομάδα, οι τίτλοι δεν ήταν σίγουρα το κύριο ζητούμενο

Εσύ διάλεξε ότι θες και άσε τους άλλους να διαλέγουν ότι θέλουν εκείνοι.
Αυτά τα Μπούλοκ (Σάντρα;) και κορόιδεμα, τα ακούω βερεσέ.

Επειδή έσπασα εγώ τα πόδια μου επάνω στα τσιμέντα και ταξίδευα χιλιόμετρα να βλέπω κάποιους μου μόνο ποδοσφαιριστές δεν ήταν, δεν σημαίνει πως αυτό είναι το ιδανικό για τον σύλλογο που αγαπάμε.

Ποτέ και κανείς δεν έχει πει πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομαδούλα της σειράς που δεν έχει δικαίωμα να διεκδικεί διακρίσεις και οι οπαδοί της δεν ονειρεύονται τίποτα.

Ίσα ίσα, που αν ήσουν μέλος εκείνης της εποχής όπως λες, θα έπρεπε να ξέρεις πως το ΠΡΏΤΟ και τελευταίο πράγμα που λέγαμε, είναι "μακάρι να έρθει η μέρα που η ομάδα θα γίνει πρωταθλήτρια όπως οι οπαδοί της".

Φυσικά και δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους αλλά φυσικά και θέλουμε η ομάδα να διακρίνεται παντού και πάντα.
Όπως φυσικά και ονειρευόμαστε να ζήσουν τα παιδιά μας μια ζωή με τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και όχι όπως ζήσαμε εμείς κάνοντας συναυλίες για να πληρωθούν οι παίκτες ενώ στη κερκίδα είχε ελάχιστο κόσμο.

Όσο ο ΠΑΟΚ έχει δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη, ο πρωταθλητισμός είναι μονόδρομος.
Κάθε χρόνο που δεν διεκδικεί σοβαρά το πρωτάθλημα, η σεζόν (θα έπρεπε να) θεωρείται αποτυχημένη.
Ούτε έτσι, ούτε αλλιώς. Ξεκάθαρα πράγματα.

Για το καλό του ΠΑΟΚ, για το μέλλον του ΠΑΟΚ, για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που έχει τραβήξει τόσα, για τα παιδιά μας που φοράνε περήφανα την φανέλα στο σχολείο, για τις επόμενες γενιές και για όσους δεν κατάφεραν να ζήσουν τίποτα τέτοιο.
Αν και όποτε επιστρέψουμε σε διοικήσεις πρωτοδικείου, ναι προφανώς δεν θα υπάρχει καμία λογική στο να απαιτούμε να μεγαλώνει η ομάδα και να διεκδικεί διακρίσεις.

Τα είπες (έγραψες για την ακρίβεια) υπέροχα.
Είμαι ακόμα ένας που έζησε όλη τη ΒουλινοΓουμενοΜπατατουδειο εποχή
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε:Καταρχάς βλέπεις πουθενά να μαζεύω υπογραφές για το ποιο είναι το ιδανικό για την ομάδα μας?
Προσωπική άποψη εξέφρασα, για αυτό καλό θα είναι να προσέχεις λίγο το ύφος που απαντάς.

Επιπλέον χάνεις το νόημα όταν νομίζεις ότι η αντίρρηση είναι ως προς το κυνήγι των τιτλων ή την κριτική προς τον οποιονδήποτε.
Επειδή όμως δεν σε ενδιαφέρει να καταλάβεις τι γράφει κάποιος ,ούτε σε ενδιαφέρει κάποια συζήτηση με στόχο την ανταλλαγή απόψεων όπου θα μπορέσεις να δεις που υπάρχει κοινή συνισταμένη και που όχι, παρά μόνο σε ενδιαφέρει να κάνεις επίθεση και να επιβάλλεις στον άλλον τι θα πει γιατί ωαυταωπου λέει νομίζεις ότι δεν σε βρίσκουν σύμφωνο...για αυτό καληνύχτα

Όταν η προσωπική άποψη που εκφράζεις είναι πως υπάρχει μερίδα οπαδών που θα έκαναν στους τωρινούς Μπούλοκ και κορόιδεμα, δεν έχω να προσέξω τίποτα. Ειδικά όταν ανήκω στη μερίδα οπαδών που αναφέρεσαι και ξέρω πολύ καλά τι ίσχυε εκείνες τις εποχές.

Τέλος όσο για το αν ήθελα να σου κάνω επίθεση, μου έχεις δώσει εκατοντάδες αφορμές αφού τρέχεις πίσω από τα σχόλια μου εδώ και 2 χρόνια και δεν σου έκανα καμία. Γιατί να το κάνω τώρα; Τόσο πολύ μετράει η γνώμη σου για μένα, που με το ζόρι σου έχω απαντήσει τρεις φορές στις τελευταίες 103 που προσπάθησες να με κάνεις να ασχοληθώ μαζί σου. Άσε που ακόμα που και σε αυτές που σου απάντησα μετά εξαφανίστηκες.
Τέλος πάντων όπως το είπες, καληνύχτα. Κοίτα αυτή τη φορά να το τηρήσεις.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δηλαδή πάτερ κινηθήκαμε για Jesus Angulo και τελικά μας έριξε άκυρο;;;
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Μεγάλη εντύπωση μου κάνει πάντως που κάποιοι που απεχθάνονται την ΒουλινοΓουμενοΜπατατουδειο εποχή, είναι οι ίδιοι που απαξιώνουν εδώ μέσα τον μπατίρη Σαββίδη κ κράζουν Ιβάν πούλα. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου…
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Με προβληματίζει το άδειο δωμάτιο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

embuji έγραψε:Ο Κολκας ειπε οτι ειναι για να ξεκιναει το προπονητικο. Αντε να σε δουμε Ιβαν. Αντε να δουμε αν οντως θα κρατησεις τις υποσχεσεις σου.
Αντε να σε δούμε Ιβάν...

Αυτά λεει ο ΠΑΟΚτζης!!
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

black death έγραψε:
Ettien26 έγραψε:
Απεναντίας ο παίκτης θυμίζει πολύ τον Ολιβέιρα...νομίζω ότι κάτι ανάλογο θέλουμε γι' αυτό και περυσι ψαχτήκαμε αλλά ήθελε πολλά η Ντιναμό. Και με πλάτη θα παίξει στην εστία και ομαδικός είναι και παιχνίδι μπορεί να κάνει από πίσω...
Ο Πιάτσα επίσης πέρυσι ήταν βασικότατος....

Μπαα, μαλλον κατι σαν μπραντον σε πιο ποιοτικο θελει το αφεντικο. Γι αυτο φαγωθηκαν με το μπρέιθγουεϊτ περσι.
Εκτος αν δεν ξερουν γενικα τι θέλουν.
Γενικα πάντως δεν βλεπω το λογο να φερεις παίχτη τύπου πετκοβιτς. Ουτε το γκολ εχει ευκολο. Και με Ολιβέιρα δεν πήγε και πολυ καλα.
Δηλαδη αν θες παίχτη τεχνικο, ομαδικο και ραθυμο, κρατα τον τσαλοφ.

Με τον Ολιβέιρα δεν πήγε καλά την 1η χρονιά λόγω του τραυματισμού που είχε. Την 2η όμως ήταν αρκετά καλός. Βασικά ήταν η τελευταία φορά που νιώσαμε ότι η ομάδα παίζει με πραγματικό επιθετικό.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

FreeWatcher έγραψε:Μεγάλη εντύπωση μου κάνει πάντως που κάποιοι που απεχθάνονται την ΒουλινοΓουμενοΜπατατουδειο εποχή, είναι οι ίδιοι που απαξιώνουν εδώ μέσα τον μπατίρη Σαββίδη κ κράζουν Ιβάν πούλα. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου…

Ο ξέρεις όταν τρως 7/7 κρέας ,το κρέας πλέον παύει να θεωρείται κάτι σπουδαίο και διαφορετικο όπως ίσχυε τα παλαιότερα χρόνια.
Το ότι μπήκαν σήμερα τα μηχανήματα για την εκκίνηση των εργασιών στο προπονητικό και για την πλειοψηφία είναι απλά Τρίτη, είναι γιατί σχεδόν τα πάντα πλέον χάνουν την αξία τους. Όχι γιατί δεν είναι σημαντικά απλά γιατί θεωρούνται πλέον δεδομένα.
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα τι από τον αθεωρείται κάτι δεδομένο και για το αντικείμενο και για το υποκείμενο.
Για μένα πλέον το κύριο πρόβλημα είναι στην αξιολόγηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 10 Ιουν 2025, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

makispaspartou έγραψε:Δηλαδή πάτερ κινηθήκαμε για Jesus Angulo και τελικά μας έριξε άκυρο;;;

οχι,Jose ειπα αλλά πηγε αλλού
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Παπά μου δεν βλέπω μεγάλες διαφορές ανάμεσα στον σκωτσέζο κ τον γαβριήλο πάντως…
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

αυτο ειναι καλο
κανονικοι ποδοσφαιριστες με παρομοια χαρακτηριστικα για την ιδια θεση

απο Μπρεθγουέιτ σε Σαματα το λες και σημαντικη πρόοδο
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Κανονικοί παίκτες και κάτι παραπάνω...μπορώ να πω ότι για τα κυβικά μας είναι πάνω ράφι...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ettien26 έγραψε:
black death έγραψε:Ναι ειναι να απορει κανείς ομως γιατί δυο παίχτες που δεν κανουν στη ντιναμο ζαγκρεμπ θα κανουν στον ΠΑΟΚ.
Ειδικα ο πετκοβιτς είναι ακριβως ο φορ που δεν ψαχνουμε.
10 χρόνια τα ιδια και τα ιδια ονόματα.

Απεναντίας ο παίκτης θυμίζει πολύ τον Ολιβέιρα...νομίζω ότι κάτι ανάλογο θέλουμε γι' αυτό και περυσι ψαχτήκαμε αλλά ήθελε πολλά η Ντιναμό. Και με πλάτη θα παίξει στην εστία και ομαδικός είναι και παιχνίδι μπορεί να κάνει από πίσω...
Ο Πιάτσα επίσης πέρυσι ήταν βασικότατος....

Δεν είναι το θέμα ότι δεν κάνουν στην Ντιναμό αλλά η ομάδα αυτή έχει διαφορετική φιλοσοφία. Γι' αυτούς οι 30 αρηδες θεωρούνται πλέον μεγάλοι και προτιμούν να επενδύουν σε μικρότερους. Θα πουλήσουν και τον Μπατούρινα 20 μύρια plus και θα φέρουν παίκτες με προοπτικές....μέχρι να βρεθεί ο επόμενος Μπατούρινα... Γι' αυτό δεν χωράνε οι Πέτκοβιτς και Πιάτσα ... δεν τίθεται θέμα ποιότητας είναι καθαρά θέμα πολιτικής της ομάδας....

Ακριβώς την αντίθετη πολιτική δηλαδή από αυτήν που έχουμε εμείς!
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

prist64 έγραψε:αυτο ειναι καλο
κανονικοι ποδοσφαιριστες με παρομοια χαρακτηριστικα για την ιδια θεση

απο Μπρεθγουέιτ σε Σαματα το λες και σημαντικη πρόοδο

Άρα όντως αυτός από την Χιλή είναι? Μπορώ να πω ότι μου αρέσει λίγο παραπάνω από τον Taylor. Ποτε βλέπεις να κλείνουμε παίχτη?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”