Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι αν δεν κλείσουν οι Μειτε και Τάισον θα φέρουμε δύο εξτρέμ και δύο χαφ ισάξια τοὺς τουλάχιστον; Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι αν πουληθεί ο Ντεσποντοφ και ο Καμαρα θα φέρουμε το ίδιο καλούς; Αντικαταστάτης του Κοταρσκι που φαγωθήκαμε να ξεφορτωθούμε ήρθε ο Γκουγκεσασβιλι. Μάλλον είναι και το δείγμα των επόμενων αντικαταστάσεων.. Παρεπιπτόντως ακόμη πρόταση για Κοταρσκι δεν ακούσαμε. Αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι με τρία εκ είμαστε ευχαριστημένοι για Κιρίλ μάλλον με καμια πεντάρα θα δώσουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα των τελευταίων ετών..
Ειλικρινά τίποτα δεν με κάνει αισιόδοξο πλέον σε μια ΠΑΕ που για δύο ολόκληρες εβδομάδες προσπαθούσαν να φάνε τον πιο επιτυχημένο προπονητή..
Ειλικρινά τίποτα δεν με κάνει αισιόδοξο πλέον σε μια ΠΑΕ που για δύο ολόκληρες εβδομάδες προσπαθούσαν να φάνε τον πιο επιτυχημένο προπονητή..
- FreeWatcher
Ρε παιδιά δεν αναφέρομαι σε απαιτήσεις που μπορεί να έχει οποιοσδήποτε από έναν πρόεδρο ή προπονητή ή παίχτη.
Μιλάω για μίρλα και μίσος για τον οργανισμό ΠΑΟΚ. Την ομάδα, τους διοικητικούς, τον προπονητή, τον πρόεδρο, τους αρδ του ΠΑΟΚ. Μίσος για όλα. Απαξίωση κ μίσος για ενεργά κομμάτια του ΠΑΟΚ που προσέφεραν ΠΟΛΛΑ για ψύλλου πήδημα. Γιατί δεν έρχεται ένας υπερπαίχτης που έφτιαξαν με το μυαλό τους με ένα γκουγκλ σερτς πχ.
ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ….
Όσο περνούν τα χρόνια τόσο συνειδητοποιείς τα πράγματα που έχουν/είχαν αξία.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ…

Μιλάω για μίρλα και μίσος για τον οργανισμό ΠΑΟΚ. Την ομάδα, τους διοικητικούς, τον προπονητή, τον πρόεδρο, τους αρδ του ΠΑΟΚ. Μίσος για όλα. Απαξίωση κ μίσος για ενεργά κομμάτια του ΠΑΟΚ που προσέφεραν ΠΟΛΛΑ για ψύλλου πήδημα. Γιατί δεν έρχεται ένας υπερπαίχτης που έφτιαξαν με το μυαλό τους με ένα γκουγκλ σερτς πχ.
ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ….
Όσο περνούν τα χρόνια τόσο συνειδητοποιείς τα πράγματα που έχουν/είχαν αξία.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ…

- ΑποστόληςΑ
Εγώ δεν αντέχω πια τον Meite. Ας τον κλείσουν αφού τον θέλει ο προπονητής, αλλά να τον κλείσουν από τώρα. ΤΩΡΑ!
Προσωπικά δεν θεωρώ ότι η προσφορά του θα είναι ανάλογη με τα χρήματα που θα πάρει, αλλά μπορεί να κάνω λάθος.
Σε κάθε περίπτωση όσο αργούμε τόσο θα χάνουμε και σε λεφτά και σε προετοιμασία ομάδας.
Προσωπικά δεν θεωρώ ότι η προσφορά του θα είναι ανάλογη με τα χρήματα που θα πάρει, αλλά μπορεί να κάνω λάθος.
Σε κάθε περίπτωση όσο αργούμε τόσο θα χάνουμε και σε λεφτά και σε προετοιμασία ομάδας.
Τον αγαπαμε τον Ταισον, αποτελει ενα απο τα μεγαλα ονοματα που εχουν φορεσει τη φανελα μας και μαλιστα την έχει τιμησει δεοντως. Ομως ποια σοβαρη ομαδα στον κοσμο ρε σεις καθεται και διαπραγματευεται με παιχτη ηλικίας 37 στα 38 οταν υποτίθεται θελει να φτιαξει ένα ικανο για το πρωτάθλημα ροστερ; Ειναι δυνατόν; Ειναι δυνατόν να συμβιβαζόμαστε σε τοσο ακραιο βαθμο, αντι, οπως γραφει και ενας φιλος παραπανω, να τον αφησουμε να παει στην ευχη του θεου και να φερουμε μια εξτρεμαρα στα 27-28;
Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας και πολυ καλα μας εκανε και αρνήθηκε την προταση.
Ας πάει αλλου να ζητησει 700-800 χιλ το χρονο στα 37 του να σκασουνε στα γελια. Και δεν νομιζω να ειναι προσβλητικο αυτο που λεω, ειναι η πραγματικότητα.
Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας και πολυ καλα μας εκανε και αρνήθηκε την προταση.
Ας πάει αλλου να ζητησει 700-800 χιλ το χρονο στα 37 του να σκασουνε στα γελια. Και δεν νομιζω να ειναι προσβλητικο αυτο που λεω, ειναι η πραγματικότητα.
Αν υπήρχε η δυνατότητα να επιλέξω,με κλειστά μάτια θα επέλεγα εκείνη την εποχή.
Αν είχαν την δυνατότητα να συναντηθούν οι τότε οπαδοί της ομάδας με τους σημερινούς θα έπεφτε πολύ Μπούλινγκ και κοροιδεμα .
Σήμερα ο μέσος οπαδός είναι αυτός που τότε σπαγαμε πλάκα μαζί του.
Υγ αν μας ενδιέφεραν οι τίτλοι, είχαμε επιλογές.
Όποιος συνειδητά επέλεξε αυτήν την ομάδα, οι τίτλοι δεν ήταν σίγουρα το κύριο ζητούμενο
Αν είχαν την δυνατότητα να συναντηθούν οι τότε οπαδοί της ομάδας με τους σημερινούς θα έπεφτε πολύ Μπούλινγκ και κοροιδεμα .
Όποιος συνειδητά επέλεξε αυτήν την ομάδα, οι τίτλοι δεν ήταν σίγουρα το κύριο ζητούμενο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 10 Ιουν 2025, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πραγματικά, όσο και αν αγαπάω τον Ταισον, πιστεύω πως την επόμενη σεζόν η αγωνιστική του καθίζηση θα είναι αντίστοιχη με αυτήν του Μπισεσβαρ την τελευταία του χρόνια. Οπότε, για το καλο όλων μας ίσως είναι καλύτερα να αποχαιρετισει. Και να μην ξηλωθει η ομάδα δυσανάλογα λεφτα, και ο Λουτσεσκου θα έχει ενα κόλλημα λιγότερο και εμείς δεν θα αναρωτιομαστε"μα τι βλέπει και επιμένει να τον βαζει".
renegade έγραψε:Αν υπήρχε η δυνατότητα να επιλέξω,με κλειστά μάτια θα επέλεγα εκείνη την εποχή.
Αν είχαν την δυνατότητα να συναντηθούν οι τότε οπαδοί της ομάδας με τους σημερινούς θα έπεφτε πολύ Μπούλοκ και κοροιδεμα .
Εσύ διάλεξε ότι θες και άσε τους άλλους να διαλέγουν ότι θέλουν εκείνοι.
Αυτά τα Μπούλοκ (Σάντρα;) και κορόιδεμα, τα ακούω βερεσέ.
Επειδή έσπασα εγώ τα πόδια μου επάνω στα τσιμέντα και ταξίδευα χιλιόμετρα να βλέπω κάποιους μου μόνο ποδοσφαιριστές δεν ήταν, δεν σημαίνει πως αυτό είναι το ιδανικό για τον σύλλογο που αγαπάμε.
Ποτέ και κανείς δεν έχει πει πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομαδούλα της σειράς που δεν έχει δικαίωμα να διεκδικεί διακρίσεις και οι οπαδοί της δεν ονειρεύονται τίποτα.
Ίσα ίσα, που αν ήσουν μέλος εκείνης της εποχής όπως λες, θα έπρεπε να ξέρεις πως το ΠΡΏΤΟ και τελευταίο πράγμα που λέγαμε, είναι "μακάρι να έρθει η μέρα που η ομάδα θα γίνει πρωταθλήτρια όπως οι οπαδοί της".
Φυσικά και δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους αλλά φυσικά και θέλουμε η ομάδα να διακρίνεται παντού και πάντα.
Όπως φυσικά και ονειρευόμαστε να ζήσουν τα παιδιά μας μια ζωή με τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και όχι όπως ζήσαμε εμείς κάνοντας συναυλίες για να πληρωθούν οι παίκτες ενώ στη κερκίδα είχε ελάχιστο κόσμο.
Όσο ο ΠΑΟΚ έχει δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη, ο πρωταθλητισμός είναι μονόδρομος.
Κάθε χρόνο που δεν διεκδικεί σοβαρά το πρωτάθλημα, η σεζόν (θα έπρεπε να) θεωρείται αποτυχημένη.
Ούτε έτσι, ούτε αλλιώς. Ξεκάθαρα πράγματα.
Για το καλό του ΠΑΟΚ, για το μέλλον του ΠΑΟΚ, για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που έχει τραβήξει τόσα, για τα παιδιά μας που φοράνε περήφανα την φανέλα στο σχολείο, για τις επόμενες γενιές και για όσους δεν κατάφεραν να ζήσουν τίποτα τέτοιο.
Αν και όποτε επιστρέψουμε σε διοικήσεις πρωτοδικείου, ναι προφανώς δεν θα υπάρχει καμία λογική στο να απαιτούμε να μεγαλώνει η ομάδα και να διεκδικεί διακρίσεις.
-
Ελεύθεροι Πέτκοβιτς και Πιάτσα από δυναμό Ζάγκρεμπ βλέπω.
Φέρτους πακέτο δεν θα βρεις καλύτερους ελεύθερους !
Φέρτους πακέτο δεν θα βρεις καλύτερους ελεύθερους !
Blackgr4 έγραψε:renegade έγραψε:Αν υπήρχε η δυνατότητα να επιλέξω,με κλειστά μάτια θα επέλεγα εκείνη την εποχή.
Αν είχαν την δυνατότητα να συναντηθούν οι τότε οπαδοί της ομάδας με τους σημερινούς θα έπεφτε πολύ Μπούλοκ και κοροιδεμα .
Επειδή έσπασα εγώ τα πόδια μου επάνω στα τσιμέντα και ταξίδευα χιλιόμετρα να βλέπω κάποιους μου μόνο ποδοσφαιριστές δεν ήταν, δεν σημαίνει πως αυτό είναι το ιδανικό για τον σύλλογο που αγαπάμε.
Ποτέ και κανείς δεν έχει πει πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομαδούλα της σειράς που δεν έχει δικαίωμα να διεκδικεί διακρίσεις και οι οπαδοί της δεν ονειρεύονται τίποτα.
Ίσα ίσα, που αν ήσουν μέλος εκείνης της εποχής όπως λες, θα έπρεπε να ξέρεις πως το ΠΡΏΤΟ και τελευταίο πράγμα που λέγαμε, είναι "μακάρι να έρθει η μέρα που η ομάδα θα γίνει πρωταθλήτρια όπως οι οπαδοί της".
Φυσικά και δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους αλλά φυσικά και θέλουμε η ομάδα να διακρίνεται παντού και πάντα.
Όπως φυσικά και ονειρευόμαστε να ζήσουν τα παιδιά μας μια ζωή με τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και όχι όπως ζήσαμε εμείς κάνοντας συναυλίες για να πληρωθούν οι παίκτες ενώ στη κερκίδα είχε ελάχιστο κόσμο.
Κάθε χρόνο που δεν διεκδικεί σοβαρά το πρωτάθλημα, η σεζόν (θα έπρεπε να) θεωρείται αποτυχημένη.
Για το καλό του ΠΑΟΚ, για το μέλλον του ΠΑΟΚ, για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που έχει τραβήξει τόσα, για τα παιδιά μας που φοράνε περήφανα την φανέλα στο σχολείο, για τις επόμενες γενιές και για όσους δεν κατάφεραν να ζήσουν τίποτα τέτοιο.
Αν και όποτε επιστρέψουμε σε διοικήσεις πρωτοδικείου, ναι προφανώς δεν θα υπάρχει καμία λογική στο να απαιτούμε να μεγαλώνει η ομάδα και να διεκδικεί διακρίσεις.
Black έχω σηκωθεί όρθιος και σε χειροκροτάω..
Μπράβο αδερφέ τρομερή απάντηση..
Και γώ το 79 είμαι σαν τον φίλο πιο πάνω.
Blackgr4 έγραψε:renegade έγραψε:Αν υπήρχε η δυνατότητα να επιλέξω,με κλειστά μάτια θα επέλεγα εκείνη την εποχή.
Καταρχάς βλέπεις πουθενά να μαζεύω υπογραφές για το ποιο είναι το ιδανικό για την ομάδα μας?
Προσωπική άποψη εξέφρασα, για αυτό καλό θα είναι να προσέχεις λίγο το ύφος που απαντάς.
Επιπλέον χάνεις το νόημα όταν νομίζεις ότι η αντίρρηση είναι ως προς το κυνήγι των τιτλων ή την κριτική προς τον οποιονδήποτε.
Επειδή όμως δεν σε ενδιαφέρει να καταλάβεις τι γράφει κάποιος ,ούτε σε ενδιαφέρει κάποια συζήτηση με στόχο την ανταλλαγή απόψεων όπου θα μπορέσεις να δεις που υπάρχει κοινή συνισταμένη και που όχι, παρά μόνο σε ενδιαφέρει να κάνεις επίθεση και να επιβάλλεις στον άλλον τι θα πει γιατί ωαυταωπου λέει νομίζεις ότι δεν σε βρίσκουν σύμφωνο...για αυτό καληνύχτα
ο μιζερογλου επιμενει οτι δεν υπαρχει τιποτα αναμεσα σε ΠΑΟΚ και μακουμπου.
Τωρα... Τι πιστευεις;
Τωρα... Τι πιστευεις;
-
Ettien26 έγραψε:
Απεναντίας ο παίκτης θυμίζει πολύ τον Ολιβέιρα...νομίζω ότι κάτι ανάλογο θέλουμε γι' αυτό και περυσι ψαχτήκαμε αλλά ήθελε πολλά η Ντιναμό. Και με πλάτη θα παίξει στην εστία και ομαδικός είναι και παιχνίδι μπορεί να κάνει από πίσω...
Ο Πιάτσα επίσης πέρυσι ήταν βασικότατος....
Μπαα, μαλλον κατι σαν μπραντον σε πιο ποιοτικο θελει το αφεντικο. Γι αυτο φαγωθηκαν με το μπρέιθγουεϊτ περσι.
Εκτος αν δεν ξερουν γενικα τι θέλουν.
Γενικα πάντως δεν βλεπω το λογο να φερεις παίχτη τύπου πετκοβιτς. Ουτε το γκολ εχει ευκολο. Και με Ολιβέιρα δεν πήγε και πολυ καλα.
Δηλαδη αν θες παίχτη τεχνικο, ομαδικο και ραθυμο, κρατα τον τσαλοφ.
embuji έγραψε:ο μιζερογλου επιμενει οτι δεν υπαρχει τιποτα αναμεσα σε ΠΑΟΚ και μακουμπου.
Τωρα... Τι πιστευεις;
Οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες.
δεν ξερω τι θα γινει τελικα με τον σκωτσεζο
αλλά ηδη υπαρχει επαφη με αλλο μπακ
η τεκιλα θα μεινει στην χωρα της
α ρε κοντρερας πες κατι
πωληση απο αυτους που ειπωθηκαν δεν βλεπω να γινεται
και βλεπω στο σπιτι να εχουμε αδειο δωματιο
αλλά ηδη υπαρχει επαφη με αλλο μπακ
η τεκιλα θα μεινει στην χωρα της
α ρε κοντρερας πες κατι
πωληση απο αυτους που ειπωθηκαν δεν βλεπω να γινεται
και βλεπω στο σπιτι να εχουμε αδειο δωματιο
Patron έγραψε:embuji έγραψε:ο μιζερογλου επιμενει οτι δεν υπαρχει τιποτα αναμεσα σε ΠΑΟΚ και μακουμπου.
Τωρα... Τι πιστευεις;
Οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες.
Α ομορφα. Παιζει ο δεν υπαρχει τιποτα να ερθει πριν τον Μεϊτε