Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
κέζμανννννννννννννννννννννν!!! παικτάρα και αλητεία από τις λίγες!! μας ταιριάζει γάντι λέμε
Στην Ζάμαλεκ είναι Τίμο..Dj_timo έγραψε:Πλακα πλακα που βρισκεται αυτος?
Αλλά άκουσα κάτι ότι είχε μαλώσει με τους διοικούντες(

Μάλιστα ενδιαφέρον είχε δείξει η Σέλτικ αλλά δεν προχώρησε..
Δεν τον φέρνουμε εμείς??

Να μάθει λίγη μπάλα σε κάτι ψευτοπαίκτες του πρωταθλήματος..

- ΑποστόληςΑ
Θέλω δύο παίκτες της Εθνικής μας : Σαλπιγγίδη και Σαμαρά!
Ο δεύτερος πέραν των σωματικων του προσόντων και του σκοραρίσματος είναι και δεινός assisteur. Ας μην ξεχνάμε ότι και στην μεγάλη μας νίκη μέσα στην Τουρκία, αυτός έδωσε την assist στον Αμανατίδη.
Ο δεύτερος πέραν των σωματικων του προσόντων και του σκοραρίσματος είναι και δεινός assisteur. Ας μην ξεχνάμε ότι και στην μεγάλη μας νίκη μέσα στην Τουρκία, αυτός έδωσε την assist στον Αμανατίδη.
Αποστόλη και σαν εναλλακτική του Σαμαρά θα πρότεινα τον Σμολάρεκ..
Toν Σαλπιγγίδη και τον Σαμαρά τους θέλουν ομάδες με 10πλάσια μπάτζετ (και βάλε) από το δικό μας.
Στη μέχρι στιγμή λίστα μου με Λεάλ, Κουμορτζί και Ονουάτσι να προσθέσω και τον Μεντί της Καβάλας. Πολύ μου άρεσε σήμερα. Δεν ξέρω τι διάρκεας συμβόλαια έχουν αυτοί οι παίκτες. Ίσως κάποιοι από αυτούς μπορούν να έρθουν
Στη μέχρι στιγμή λίστα μου με Λεάλ, Κουμορτζί και Ονουάτσι να προσθέσω και τον Μεντί της Καβάλας. Πολύ μου άρεσε σήμερα. Δεν ξέρω τι διάρκεας συμβόλαια έχουν αυτοί οι παίκτες. Ίσως κάποιοι από αυτούς μπορούν να έρθουν
-
NTOMΠPΑΣΙΝΟΒΙΤΣ, το καλυτερο 6αρι του πρωταθληματος....ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ....
ο καλύτερος στη συγκεκριμένη θέση είναι ήδη στο ρόστερ σου Ντινίκο..
Και είναι και λαϊκό ίνδαλμα..
Και είναι και λαϊκό ίνδαλμα..
Βάλε και τον Πόι της Ξανθης...crabsody έγραψε:Toν Σαλπιγγίδη και τον Σαμαρά τους θέλουν ομάδες με 10πλάσια μπάτζετ (και βάλε) από το δικό μας.

Παπάδες κάνει ο Ριέρα...
O ορισμός του περιφερειακού επιθετικού.
Διακαής πόθος πολλών το καλοκαίρι..
Το πλασέ στο 3ο γκολ του νιόνιου δεν υπάρχει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Δευ 23 Νοέμ 2009, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Τσακίρης θα κονομίσει πολλά από Ριέρα και Λόλο..
Κάθε χρόνο 2 δεν παίρνουμε από Παπαναστασίου??
Φέτος θέλω Νασούτι και Νέτο...
Φέτος θέλω Νασούτι και Νέτο...
Ακουσα οτι υπεγραψε ο ονουατσι για δεκεμβρη..εβγαλαν τον καραγεωργιου και το ειπε εμμεσως.ηταν χθες και στο γηπεδο μαζι με ψωμιαδη
μπράβο ρε γκίκα.. ο παίκτης αυτός ξεχωρίζει στην ξανθούλα εδώ και 2 χρόνιαgika έγραψε:Βάλε και τον Πόι της Ξανθης...crabsody έγραψε:Toν Σαλπιγγίδη και τον Σαμαρά τους θέλουν ομάδες με 10πλάσια μπάτζετ (και βάλε) από το δικό μας.
Στη μέχρι στιγμή λίστα μου με Λεάλ, Κουμορτζί και Ονουάτσι να προσθέσω και τον Μεντί της Καβάλας. Πολύ μου άρεσε σήμερα. Δεν ξέρω τι διάρκεας συμβόλαια έχουν αυτοί οι παίκτες. Ίσως κάποιοι από αυτούς μπορούν να έρθουν![]()
παικτάρα όντως και ο ριέρα.. αλλά πού να τον αγγίξεις αυτόν οικονομικά??paok87 έγραψε:Παπάδες κάνει ο Ριέρα...