Ανεξάρτητα από την άποψη που έχω για τον παίκτη, δεν αντέχω κι άλλες γκρίνιες μετά.
Υ.Γ. Και μετά ακολουθεί και η διαπραγμάτευση με την Μπενφίκα, άντε να δούμε πόσο θα πάει κι αυτό.

obanebane έγραψε:Ρε παλικάρια να ρωτήσω κάτι, έτσι για να καταλάβουμε λίγο κάποια πράγματα;
Ο PAOK FC πριν τον Πόντιο, έχετε ιδέα τι στον πουτσο ήταν απέναντι στο ποκ και τι ακριβώς είναι τώρα.
Έλα να ακούω απόψεις,αφού πρώτα πω τη δική μου.
Λοιπόν προ Σαββίδη ο PAOK FC ,ήταν αγωνιστικά μια τρίχα από τα @@ Βαζελου και Αεχ και μισή τρίχα από τα @@ του γαύρου.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε τους έχει γαμησει όλους έναν έναν, παίρνοντας τους τίτλους που ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουν.
Συνεχίστε την αποδόμηση,σας αφήνω, να μη σας χαλάω και την διάθεση, άλλωστε εδώ και καιρό είμαι απλός παρατηρητής.
Blackgr4 έγραψε:Παλεύω να καταλάβω για ποιον ακριβώς λόγο τσακώνεστε και ειλικρινά δεν μπορώ να βρω απάντηση.
Δηλαδή με οποιοδήποτε τρόπο και να χαρακτηρίσετε τη μεταγραφική και τη γενικότερη λειτουργία του ΠΑΟΚ, όσο και να διαφωνήσετε εδώ μέσα, πιστεύετε ειλικρινά πως θα αλλάξει κάτι;
Απολύτως τίποτα είναι η απάντηση και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σπάσετε τα νεύρα σας και τα νεύρα όλων μας.
Φτάνει πια! Ξεκολλάτε να τελειώνουμε.
Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί ΑΚΡΙΒΏΣ με τον ίδιο τρόπο εδώ και χρόνια. ΑΚΡΙΒΏΣ όμως.
Γιατί να αλλάξει κάτι φέτος;
Γιατί να ξοδέψει περισσότερα χρήματα φέτος;
Γιατί να φέρει παίκτες νωρίτερα φέτος;
Γιατί να μην πουλήσει σχεδόν ότι καλύτερο έχει φέτος;
Αν οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν ή να μην κάνουν, θα τους το μάθουμε εμείς;
Όποιος διαφωνεί ας το δείξει με πράξεις. Το ίδιο και όσοι συμφωνούν. Διαρκείας, γήπεδο, στήριξη ή αποχή.
Κάντε ή μην κάνετε ότι καταλαβαίνετε προκειμένου να δείξετε τη στήριξη ή την αντίρρηση σας.
Το να σκοτώνεστε εδώ μέσα ΣΊΓΟΥΡΑ δεν είναι λύση.
Προτείνω να το κόψετε άμεσα (ειδικά τις προσωπικές επιθέσεις) γιατί τα μπαν θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή.