Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

embuji έγραψε:Κυριε Σαββιδη... Στηριξαμε, στα λαθη σου βαλαμε πλατη. Καναμε ΠΟΛΛΗ υπομονη. Εχει αρχισει να βρωμαει πολυ το πραγμα ομως.... Καπου φτανει λιγο και η αυταρκεια και το δουλεμα.
ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΜΕΣΑ. Αλλιως ευχαριστουμε για ολα βρες ανθρωπε μου καποιον που εχει μερακι να ασχοληθει. Δε παει αλλο αυτο το πραγμα. ΦΤΑΝΕΙ. Εχουν τα στραβα ματια και η κοροϊδια τα ορια τους.
Να κανει παζαρια ο Ζαγορακης 100 χιλιαρικα το καταπιαμε. Καταλαβαιναμε. Εδω ομως καπου ωπα. Γηπεδο ακουγαμε δεν ειδαμε, προπονητικο περιμενουμε δε βλεπουμε, στα 20 καλυτερα κλαμπ της ευρωπης ακουγαμε σφιξαμε.

Ε τελος ομως. Καμια υπομονη, καθολου στραβα ματια. Η θα βελτιωσεις και θα αναβαθμισεις ΕΜΠΡΑΚΤΑ την ομαδα ή βρες καποιον που εχει ορεξη να το κανει. Λεφτα μεσω του ΠΑΟΚ παντως εβγαλες. Την μιση μακεδονια αγορασες και ο ΠΑΟΚ με τον κοσμο βαλανε ΠΟΛΛΗ πλατη.

Αυτα με αφορμη την αστειοτητα που βλεπουμε απο την ΠΑΕ, τον λουτσεσκου να εχει χασει εντελως την μπαλα γιατι παλευει μονος του, τα παζαρεματα της πλακας τοσα χρονια και αδεια λογια και υποσχεσεις και τωρα ακουμε οτι παικτη που τον ειχαμε σταμπαρει και σχεδον κλεισει παιζει να το χασουμε στο χαρτι. Καπου ωπα, γιατι την ακουνε ολοι εκτος της κεφαλης.

συγνωμη φιλε ..αλλα...δεν αντεξα

αχαχαχαχχαχαχααχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:

να ρωτησω....ποσο χρονων εισαι??
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Gospi είναι τεράστια η κουβέντα, απαντάς σε συγκεκριμένα πράγματα που γράφω και έτσι δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το πράγμα.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη,πίσω μόνο από τον γαυρο που ξέρουμε ποιός είναι ο γαυρος για τη χώρα,ποιος είναι αυτή τη στιγμή ο ιδιοκτήτης του,τι οικονομικό μέγεθος είναι και τι διασυνδέσεις έχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

obanebane έγραψε:Ρε συ nunies,είναι δυνατόν να συγκρίνουμε έναν επαγγελματια αθλητή με έναν μισθωτο γιατί ο καθένας έχει φτιάξει τη ζωή του ανάλογα με το μισθό του;
Μπορεί ο Μεϊτέ να βρει αυτά τα λεφτά που παίρνει αλλού; Αν μπορεί ας τα βρει, εγώ δεν τον κατηγόρησα για κάτι.
Πέρσι πάντως που ήταν ένα χρόνο νεότερος δεν τα βρήκε και έκατσε στο συμβόλαιο του.
Ας το κάνει και φέτος.
Ο ΠΑΟΚ κρίνει ότι δεν τα αξίζει αυτά τα χρήματα,ας πάμε παρακάτω να τελειώνουμε.

Ε μα στα λογια μου ερχεσαι ομως. Καλως η κακως αυτος ο τυπος τοσο αξιολογει τον εαυτο του και το ξερουμε 2 καλοκαιρια τωρα. Ε ας ξεκολησουμε αν δεν μπορουμε να πλησιασουμε τα θελω του και ας παμε παρακατω.
Αλλα δεν θα τα βαλω μαζι του επειδη αξιολογει τον εαυτο του με ενα Χ ποσο και δεν λεει ναι στο Χ-400Κ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

nikos ioannidis έγραψε:
obanebane έγραψε:Ρε παλικάρια να ρωτήσω κάτι, έτσι για να καταλάβουμε λίγο κάποια πράγματα;
Ο PAOK FC πριν τον Πόντιο, έχετε ιδέα τι στον πουτσο ήταν απέναντι στο ποκ και τι ακριβώς είναι τώρα.
Έλα να ακούω απόψεις,αφού πρώτα πω τη δική μου.
Λοιπόν προ Σαββίδη ο PAOK FC ,ήταν αγωνιστικά μια τρίχα από τα @@ Βαζελου και Αεχ και μισή τρίχα από τα @@ του γαύρου.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε τους έχει γαμησει όλους έναν έναν, παίρνοντας τους τίτλους που ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουν.
Συνεχίστε την αποδόμηση,σας αφήνω, να μη σας χαλάω και την διάθεση, άλλωστε εδώ και καιρό είμαι απλός παρατηρητής.

Αυτό που κάνεις λέγεται στρατηγική του αχυρανθρώπου.

Αλήθεια;
Να μας έλεγες και την άποψη σου επί του θέματος και να έγραφες και λιγα επιχειρήματα για το πως κάνει κακό στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης.
Καμία στρατηγική δεν έχω,απλά έχω ζήσει την ομάδα από τη δεκαετία του 90' και έχω δει ότι κανένας ποτέ δεν κατάφερε για τον ΠΑΟΚ όσα έχει καταφέρει αυτός ο άνθρωπος.
Μακάρι στην Ιστορία της ομάδας να υπάρξουν 1-2 αντίστοιχοι.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ναι γιατι αν τολμουσε καποιος να βαλει στοπ ή εμποδιο στον Σαββιδη για καμια 10ετια δεν ηταν στα καγκελα ο ΠΑΟΚτσης. Οποιος νομιζει οτι ο Σαββιδης δεν εβγαλε λεφτα με σπαθι τον ΠΑΟΚ και τον κοσμο του.... Οκ δεκτον.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Jim_Chatz έγραψε:
obanebane έγραψε:Ρε παλικάρια να ρωτήσω κάτι, έτσι για να καταλάβουμε λίγο κάποια πράγματα;
Ο PAOK FC πριν τον Πόντιο, έχετε ιδέα τι στον πουτσο ήταν απέναντι στο ποκ και τι ακριβώς είναι τώρα.
Λοιπόν προ Σαββίδη ο PAOK FC ,ήταν αγωνιστικά μια τρίχα από τα @@ Βαζελου και Αεχ και μισή τρίχα από τα @@ του γαύρου.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε τους έχει γαμησει όλους έναν έναν, παίρνοντας τους τίτλους που ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουν.
Συνεχίστε την αποδόμηση,σας αφήνω, να μη σας χαλάω και την διάθεση, άλλωστε εδώ και καιρό είμαι απλός παρατηρητής.
Ένα λεπτό ρε φίλε. Και επειδή στην προ Σαββίδη εποχή ήταν έτσι, τι πάει να πει αυτό. οτι τώρα δεν πρέπει να λέμε τα στραβά που γίνονται και δεν αλλάζουν?

Ή ότι πρέπει να ανεχόμαστε την εικόνα δημοσίου που έχει από το 2020 και μετά η ΠΑΕ. Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος, πάω πάσο.

Αλλά θα αφήσεις όσους διαφωνούν να έχουν την άποψη τους.

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα έγραψε μια χαρά ο Μοντ τι άλλο να σας πω;
Εσύ θεωρείς ότι εγώ φύτρωσα εδώ μέσα η μήπως νομίζεις ότι όλα αυτά τα κακά, δεν τα έχω επισημάνει;
Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι όσα γράφονται για την λειτουργία της διοίκησης, έχουν χιλιογραφτει και έχουν κουράσει.
Αυτή είναι η ομάδα του Σαββίδη, με αυτό τον τρόπο έχει πάρει τίτλους, έχει κάνει πορείες στην Ευρώπη, έχει πάει κόντρα στο κατεστημένο, έχει φέρει ξένους διαιτητές έχει φέρει var ,έχει πρόεδρο στην ελληνική ομοσπονδία ΠΑΟΚτση ,έχει πηδηξει ασαλιωτα όσους σε πηδαγαν για χρόνια και γέλαγαν μαζί σου.
Τώρα αν είστε 20-25 και έχετε συνηθίσει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή ,ρωτήστε και κανέναν παλαιότερο και πείτε και κανένα ευχαριστώ σε αυτον τον άνθρωπο που από ομάδα καρποζοεισπρακτορα με γίγαντα λαό, μας έκανε ομάδα γίγαντα με λαό σαλιαρη.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ettien26 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Κάντε ή μην κάνετε ότι καταλαβαίνετε προκειμένου να δείξετε τη στήριξη ή την αντίρρηση σας.
Το να σκοτώνεστε εδώ μέσα ΣΊΓΟΥΡΑ δεν είναι λύση.

Προτείνω να το κόψετε άμεσα (ειδικά τις προσωπικές επιθέσεις) γιατί τα μπαν θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή.

Οχι ΘΑ. Τα μπαν έπρεπε ήδη να έχουν να αρχίσει να πέφτουν.

Δεν είναι πολλοί...είναι 2-3 εδώ μέσα που το μόνο που προβάλλουν είναι την προσωπική τους αντιπαράθεση. Και οι μοντς είναι υπερβολικά ελαστικοί προς αυτούς.

Όλως τυχαίως δεν έχουν καμιά πρόταση, αλλά ο μόνος σκοπός τους είναι να την πούνε στον άλλον πιστεύοντας με το φτωχό τους το μυαλό ότι θα κυριαρχήσει η άποψη τους. :lol:

Κάντε λοιπόν την δουλειά σας όπως πρέπει. Εχουμε τον πόνο μας με τα μεταγραφικά, δεν θα έχουμε και αυτούς.

Κάτι έχεις παρεξηγήσει μάλλον. Δουλειά μου πάντως σίγουρα δεν είναι. Βοήθεια - προσφορά ονομάζεται, στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που βρίσκει ο καθένας μας ανάμεσα στις πραγματικές μας δουλειές.

Δεν σου λέω να μου πεις και ευχαριστώ, αλλά μην μου την λες κιόλας επειδή ανάμεσα στα χιλιάδες μέλη υπάρχουν και 2-3 που αναζητούν τις αντιπαραθέσεις και δεν έχουν φάει ήδη το μπαν.
Ας μην μπλέκατε σε ατελείωτες και ατέρμονες συζητήσεις μαζί τους, να είχαν εξαφανιστεί από μόνοι τους.
Εντάξει είμαστε;
Τέλος αν πιστεύεις πως μπορείς να προσφέρεις με οποιοδήποτε τρόπο πέρα από τη κριτική προς εμάς, στείλε ένα mail.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Πολυς εκνευρισμος και βαζω και τον εαυτο μου μεσα... Ολοι θελουν το καλο της ομαδας, οι περισσοτεροι (απ'οτι βλεπω) δεν εχουμε καμια εμπιστοσυνη στην ΠΑΕ οτι θα κανει αυτα που πρεπει, στον καθενα φταιει αλλος, οκ.

Το θεμα ειναι που θα παει ολο αυτο. Οχι τα του φορουμ, αυτα οκ ο καθενας εχει το σκεπτικο και τα ερεθισματα του. Στην ομαδα τι κανουν; Εχει κουρασει η κατασταση. Εγω βλεπω οτι με Σαββιδη παντως παραπερα δεν εχει. Οχι γιατι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι διεκδικητης, συγχρονο κλαμπ δεν ειναι. Και δε νομιζω οτι θα γινει. Κατι που προσωπικα με τρελαινει.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Jim_Chatz έγραψε:
Ένα λεπτό ρε φίλε. Και επειδή στην προ Σαββίδη εποχή ήταν έτσι, τι πάει να πει αυτό. οτι τώρα δεν πρέπει να λέμε τα στραβά που γίνονται και δεν αλλάζουν?

Ή ότι πρέπει να ανεχόμαστε την εικόνα δημοσίου που έχει από το 2020 και μετά η ΠΑΕ. Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος, πάω πάσο.

Αλλά θα αφήσεις όσους διαφωνούν να έχουν την άποψη τους.

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε φίλε, άλλο να κάνεις κριτική και άλλο να λες να πάρει τον πούλο εαν δεν βάλει η φράγκα η εαν δεν αλλάζει.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο ΠΑΟΚ, τουλάχιστον για φέτος και σε μικρότερο σαφώς βαθμό και τα προηγούμενα χρόνια, δεν πάσχει από ρευστότητα. Πάσχει από εκροή χρημάτων σε παίκτες που όχι απλά δεν αξίζουν το 1+ εκατομμύριο που εισπράττουν κάθε χρόνο, χώρια φυσικά και τα εξαιτίας τους έξοδα στην εφορία, αλλά δεν θα έπρεπε ούτε στο κυλικείο της Τούμπας να δουλεύουν. Πάρτε τα συμβόλαια 12 ή 13 παικτών μας στην περίοδο που πριν ένα μήνα τελείωσε και τα οποία είναι ένα, σαφώς ή πολύ πάνω από ένα εκατομμύριο και ελάχιστα κάτω από αυτό και πείτε μου πόσοι το άξιζαν ή αν η προσφορά τους αντιστοιχούσε σε αυτό. Ο ΠΑΟΚ πάσχει από οργάνωση, από την έλλειψη ανθρώπων που ξέρουν πώς είναι το ποδόσφαιρο και τί πρέπει να κάνουν και αντίστοιχα στελεχώνεται με άτομα που ουδεμία ή ελάχιστη σχέση έχουν με το σύγχρονο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.
Διαβάζουμε ότι ο Μεϊτέ φέρεται να συμφώνησε στο συμβόλαιο του 1,2 εκατομμυρίων, αλλά θέλει κλειστό διετές και η ΠΑΕ θέλει το 1+1. Αστεία προσέγγιση από την τελευταία, την στιγμή μάλιστα που τον θέλει ο προπονητής. Δεν δείχνουν δυστυχώς να έμαθαν από το χοντρό κάζο με τον Μπακαγιόκο που μας την βγαίνει και από πάνω, αλλά πάνε να επαναλάβουν το ίδιο λάθος. Αν τα έχουν βρει στο οικονομικό σκέλος του συμβολαίου, ο παίκτης πρέπει να ανακοινωθεί και να είναι παρών από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.
Με τον Τέιλορ πάμε για ένα νέο θερινό σήριαλ. Ελεύθερος είναι, συνεπώς δεν έχει πληρωμή στην ομάδα του και να ελπίζουμε να μην είναι πάλι κάποιο θέμα 50 ή 100 χιλιάδων η διαφορά, αλλά τα θέλω του παίκτη σχετικά με την πόλη μας και την προσαρμογή του. Αν δεν γυρίσει στην Σκωτία και πάει σε οιαδήποτε άλλη ομάδα εντός ή εκτός Ελλάδας, θα έχουμε υποστεί άλλη μια επικοινωνιακή αλλά και ουσιαστική ήττα στην αξιοπρέπεια και αξιοπιστία μας.
Για ανανεώσεις και αποχωρήσεις ακόμα σκοτάδι.
Στο scouting team έχουμε πλέον και άνθρωπο από την Ισπανική αγορά και πρώην της Ρεάλ, άσχετα από το πόστο που είχε. Τί περιμένουμε να ρίξουμε δίχτυα εκεί, σε μια αγορά που έχει πολύ μεγάλο εύρος και παίκτες που από πολύ μικροί μαθαίνουν όλες τις εκφάνσεις του ποδοσφαίρου;
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

μου αρεσει βεβαια το οτι δεν εχουΜΕ εμπιστοσυνη στην διοικηση βασισμενοι σε λεγομενα και γραφομενα ΑΛΛΩΝ , καποιοι εκ των οποίων είναι αποδεδειγμενα πληρωμενοι και καποιοι άλλοι βαλτοι... ακουμε ακομα και το οτι η ΠΑΕ δεν ανανεωνει τον Ντελια επιτηδες.. με όλο το συμπαθειο καπου ΩΠΑ, είτε θα δεχτουμε ότι τα βλέπουν όλα οικονομικα και "εταιρικα" και θα τους κρινουμε αναλογα είτε οτι εχουν ένα σχεδιο (μεγαλείου ή καταστροφης) οποτε και αυτο θα κριθει αναλογως. Δεν γίνεται όποτε μας συμφερει το ένα όποτε μας συμφερει το αλλο. Και αν θελετε καποιοι να μιλησουμε ακομα και εκ του αποτελεσματος, στην ΚΑΚΗ τελευταια 5ετια, με ΠΟΚ δυνατο και να σπαταλαει λεφτα, πηραμε 1 κυπελλο 1 πρωταθλημα και πηγαμε 2 φορες προημιτελικα του ενισχυμενου Conference. Κι εγω θα ηθελα πιο συντομα αποτελεσματα αλλα δεν ειμαστε απο μεσα για να ξερουμε τι (ΔΕΝ) γινεται όποτε ας επιφυλαχθουμε για αργοτερα.. ετσι κι αλλιως δε θα αλλαξει και κατι ακομα αν χαλασουμε την δικη μας ψυχολογια και ζαχαρενια απο τωρα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Blackgr4 έγραψε:Κάτι έχεις παρεξηγήσει μάλλον. Δουλειά μου πάντως σίγουρα δεν είναι. Βοήθεια - προσφορά ονομάζεται, στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που βρίσκει ο καθένας μας ανάμεσα στις πραγματικές μας δουλειές.

Δεν σου λέω να μου πεις και ευχαριστώ, αλλά μην μου την λες κιόλας επειδή ανάμεσα στα χιλιάδες μέλη υπάρχουν και 2-3 που αναζητούν τις αντιπαραθέσεις και δεν έχουν φάει ήδη το μπαν.
Ας μην μπλέκατε σε ατελείωτες και ατέρμονες συζητήσεις μαζί τους, να είχαν εξαφανιστεί από μόνοι τους.
Εντάξει είμαστε;
Τέλος αν πιστεύεις πως μπορείς να προσφέρεις με οποιοδήποτε τρόπο πέρα από τη κριτική προς εμάς, στείλε ένα mail.

Δεν αναφέρθηκα σε σένα προσωπικά. Απεναντίας και εκτιμώ την προσφορά σας εδώ μέσα και συμφωνώ με τις προτροπές σου για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Και δεν έχω την πρόθεση να την πω σε κανέναν είτε είναι μοντ είτε είναι απλό μέλος.
Κατά συνέπεια μάλλον πήρες στραβά τα γραφόμενά μου και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Αναφορικά με τα μπαν μην το παίρνεις σαν υπόδειξη, ούτε έχω καμιά διάθεση να κάνω, αλλά ως άποψη ενός ανθρώπου που δεν θέλει να βλέπει συνέχεια διαξιφισμούς χωρίς αιτίες.

Αυτά, εάν τώρα εσύ εξακολουθείς να παρεξηγείς τα λεγόμενά μου, δεν πειράζει, καλή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παρακαλώ να κοπούν τα οφτοπικ!!

Κάθε μέρα γινεται κουβέντα περί των πάντων εδώ μέσα!!

Να κρατάμε το τοπικ εντός πλαισίων!!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ε άμα δε σκάνε παπάδες και ονόματα λογικό είναι.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Χρύσανθε εσύ ; Πάλι ;

Πετάξτε αυτό το σκουπίδι απο εδώ μέσα, please...

σσ.Ούτε τα βρωμοσκούληκα τέτοια γραπτά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”