Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

obanebane έγραψε:Ρε παλικάρια να ρωτήσω κάτι, έτσι για να καταλάβουμε λίγο κάποια πράγματα;
Ο PAOK FC πριν τον Πόντιο, έχετε ιδέα τι στον πουτσο ήταν απέναντι στο ποκ και τι ακριβώς είναι τώρα.
Έλα να ακούω απόψεις,αφού πρώτα πω τη δική μου.
Λοιπόν προ Σαββίδη ο PAOK FC ,ήταν αγωνιστικά μια τρίχα από τα @@ Βαζελου και Αεχ και μισή τρίχα από τα @@ του γαύρου.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε τους έχει γαμησει όλους έναν έναν, παίρνοντας τους τίτλους που ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουν.
Συνεχίστε την αποδόμηση,σας αφήνω, να μη σας χαλάω και την διάθεση, άλλωστε εδώ και καιρό είμαι απλός παρατηρητής.
Ένα λεπτό ρε φίλε. Και επειδή στην προ Σαββίδη εποχή ήταν έτσι, τι πάει να πει αυτό. οτι τώρα δεν πρέπει να λέμε τα στραβά που γίνονται και δεν αλλάζουν?

Ή ότι πρέπει να ανεχόμαστε την εικόνα δημοσίου που έχει από το 2020 και μετά η ΠΑΕ. Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος, πάω πάσο.

Αλλά θα αφήσεις όσους διαφωνούν να έχουν την άποψη τους.

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

obanebane έγραψε:Ρε παλικάρια να ρωτήσω κάτι, έτσι για να καταλάβουμε λίγο κάποια πράγματα;
Ο PAOK FC πριν τον Πόντιο, έχετε ιδέα τι στον πουτσο ήταν απέναντι στο ποκ και τι ακριβώς είναι τώρα.
Λοιπόν προ Σαββίδη ο PAOK FC ,ήταν αγωνιστικά μια τρίχα από τα @@ Βαζελου και Αεχ και μισή τρίχα από τα @@ του γαύρου.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε τους έχει γαμησει όλους έναν έναν, παίρνοντας τους τίτλους που ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουν.
Συνεχίστε την αποδόμηση,σας αφήνω, να μη σας χαλάω και την διάθεση, άλλωστε εδώ και καιρό είμαι απλός παρατηρητής.

Αυτο που λες δεν εχει καμια σχεση με αυτο που συζηταμε αλλα λες οτι σε βολευει. Που οκ το κτλβαινω, αφου μολις πει καποιος κατι για την διοικηση πεταγονται κατι τυχάρπαστοι και λενε για τον Τελη το βουνο που θελει την ΠΑΕ και δε βγαζεις ακρη, οποτε ειλικρινα κτλβαινω. Αλλο κριτικη και αλλο αποδομηση. Στο θεμα του μισθου του Μειτε ομως εισαι λαθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 10 Ιουν 2025, 13:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Τι σχέση εχει αυτό με το ότι χαρακτηρίζεται κακομαθημένος κάποιος που δεν θέλει να υπογράψει με 30% λιγότερο από όσα ζητάει? Κ γιατί αν αυτό σαν άποψη κάποιους μας χαλάει μας κάνει μαλακες κ σκατα που έχουμε γεμίσει την κοινωνία κ το φόρουμ.

Κ που 'στε μοντς, όλα καλά με τους χαρακτηρισμους?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

gospi ,αυτά είναι γνωστά.
Δεν φτάνει μόνο να αναγνωρίζεις ομως τι έχει προσφέρει κάποιος αλλά να στηρίζεις όταν αυτός ο κάποιος δεν μπορεί για ένα διάστημα να προσφέρει αυτά που πρόσφερε.
Στην τελική η ομάδα δεν είναι πεσμένη στα βράχια, μόλις πέρσι ήταν πρωταθλήτρια.
Για μένα είναι δεδομένο ότι όταν νιώσει ότι είναι βάρος για την ομάδα, τότε θα την παραδώσει σε άλλα χέρια.
Όλος ο συλλογος αυτή τη στιγμή που μιλάμε, περιμένει από τον Σαββίδη,δεν υπάρχει τίποτα άλλο.
Ακόμα και ο Χατζόπουλος που μνημονεύεται απο συνοπαδους για την δουλειά του στην ΚΑΕ ,βγήκε και είπε δημόσια ότι ζήτησε λεφτά από τον Σαββίδη.
Μιλάτε για την διοικηση αυτών που έμειναν ,για τα παζάρια για την μη συνεννόηση για τα πισώπλατα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Αυτό έχουμε τι να κάνουμε, κάποια στιγμή θα το βρουν, αυτοί που έχουν μείνει, έχουν δοκιμαστεί και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του.
Δεν έφερε στο παρελθόν, τεχνοκρατες ,βαριά βιογραφικά ΤΔ; Όλοι στη μάσα ήταν, γιατί το άθλημα είναι όλο μια μάσα παγκοσμίως.
Δεν είναι εύκολο να βρεις έμπιστους που να σου κάνουν τη δουλειά.
george188

Δημοσίευση από george188 »

embuji έγραψε:Κυριε Σαββιδη... Στηριξαμε, στα λαθη σου βαλαμε πλατη. Καναμε ΠΟΛΛΗ υπομονη. Εχει αρχισει να βρωμαει πολυ το πραγμα ομως.... Καπου φτανει λιγο και η αυταρκεια και το δουλεμα.
ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΜΕΣΑ. Αλλιως ευχαριστουμε για ολα βρες ανθρωπε μου καποιον που εχει μερακι να ασχοληθει. Δε παει αλλο αυτο το πραγμα. ΦΤΑΝΕΙ. Εχουν τα στραβα ματια και η κοροϊδια τα ορια τους.
Να κανει παζαρια ο Ζαγορακης 100 χιλιαρικα το καταπιαμε. Καταλαβαιναμε. Εδω ομως καπου ωπα. Γηπεδο ακουγαμε δεν ειδαμε, προπονητικο περιμενουμε δε βλεπουμε, στα 20 καλυτερα κλαμπ της ευρωπης ακουγαμε σφιξαμε.

Ε τελος ομως. Καμια υπομονη, καθολου στραβα ματια. Η θα βελτιωσεις και θα αναβαθμισεις ΕΜΠΡΑΚΤΑ την ομαδα ή βρες καποιον που εχει ορεξη να το κανει. Λεφτα μεσω του ΠΑΟΚ παντως εβγαλες. Την μιση μακεδονια αγορασες και ο ΠΑΟΚ με τον κοσμο βαλανε ΠΟΛΛΗ πλατη.

Αυτα με αφορμη την αστειοτητα που βλεπουμε απο την ΠΑΕ, τον λουτσεσκου να εχει χασει εντελως την μπαλα γιατι παλευει μονος του, τα παζαρεματα της πλακας τοσα χρονια και αδεια λογια και υποσχεσεις και τωρα ακουμε οτι παικτη που τον ειχαμε σταμπαρει και σχεδον κλεισει παιζει να το χασουμε στο χαρτι. Καπου ωπα, γιατι την ακουνε ολοι εκτος της κεφαλης.

Ο κόσμος έβαλε πλάτη για να ΑΓΟΡΑΣΕΙ (δεν του τα χάρισαν) Μακεδονία Παλάς Σουρωτή λιμάνι Πόρτο Καράς? Μπαίνεις στα 100 και μια φορά είχες άνθρωπο που έβαλε τεράστια ποσά και είσαι κάθε χρόνο στις πρώτες θέσεις. Είναι εύκολο οπότε να βρεθεί άλλος φαντάζομαι. Ρε σεις τι λέτε
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Παλεύω να καταλάβω για ποιον ακριβώς λόγο τσακώνεστε και ειλικρινά δεν μπορώ να βρω απάντηση.

Δηλαδή με οποιοδήποτε τρόπο και να χαρακτηρίσετε τη μεταγραφική και τη γενικότερη λειτουργία του ΠΑΟΚ, όσο και να διαφωνήσετε εδώ μέσα, πιστεύετε ειλικρινά πως θα αλλάξει κάτι;

Απολύτως τίποτα είναι η απάντηση και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σπάσετε τα νεύρα σας και τα νεύρα όλων μας.

Φτάνει πια! Ξεκολλάτε να τελειώνουμε.

Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί ΑΚΡΙΒΏΣ με τον ίδιο τρόπο εδώ και χρόνια. ΑΚΡΙΒΏΣ όμως.
Γιατί να αλλάξει κάτι φέτος;
Γιατί να ξοδέψει περισσότερα χρήματα φέτος;
Γιατί να φέρει παίκτες νωρίτερα φέτος;
Γιατί να μην πουλήσει σχεδόν ότι καλύτερο έχει φέτος;

Αν οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν ή να μην κάνουν, θα τους το μάθουμε εμείς;

Όποιος διαφωνεί ας το δείξει με πράξεις. Το ίδιο και όσοι συμφωνούν. Διαρκείας, γήπεδο, στήριξη ή αποχή.

Κάντε ή μην κάνετε ότι καταλαβαίνετε προκειμένου να δείξετε τη στήριξη ή την αντίρρηση σας.
Το να σκοτώνεστε εδώ μέσα ΣΊΓΟΥΡΑ δεν είναι λύση.

Προτείνω να το κόψετε άμεσα (ειδικά τις προσωπικές επιθέσεις) γιατί τα μπαν θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

obanebane έγραψε:
nunies4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Αυτές τις μαλακιες που γράφετε τις σκέφτεστε;
Το να συγκρίνουμε ανθρώπους που έχουν ετήσιο μισθό εκατομμυρίων με άλλους που παίρνουν 10,20,30 χιλιάδες το χρόνο τι ακριβώς είναι,εξυπνάδα μήπως;
Άντε γιατί εδώ μέσα δεν είναι να μπαίνει κανείς πλέον,έχουν κυριαρχήσει τα σκατά ,όπως ακριβώς στην κοινωνία.

Τωρα σοβαρα το εγραψες αυτο; Ο καθε ανθρωπος εχει "φτιαξει" την ζωη του και τον περιγυρο του αναλογα με το ποσο αμειβεται και αν κοστολογει τον εαυτο με ενα Χ ποσο θα δυσκολευτει πολυ να το παει στο Χ/2 ακομα και αν το Χ/2 ειναι 1000 φορες μεγαλυτερο απο το ποσο ενος μισθωτου οπως λες.
Ειναι σαν να μου λες οτι Κριστιανο πχ που μπορει να παιρνει 20εκ το χρονο, θα ερχοταν στον ΠΑΟΚ με 2εκ γιατι οκ μωρε ποιος δεν ζει με 2εκ το χρονο;

Τι ακριβώς θέλεις τώρα, να κάνουμε οικονομικό κοινωνική συζήτηση;
Ένας παραγκωνισμενος ποδοσφαιριστής είναι, αν μπορεί να βρει αυτά που παίρνει στην Μπενφικα, τότε γιατί δηλώνει δεξιά και αριστερά οτι θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ;
Ο ΠΑΟΚ δεν του τα δίνει και είναι ξεκάθαρο.
Ας πάει στο καλό να τελειώνουμε.
Επίσης αν ο Λουτσεσκου είναι τόσο εμμονικος, ας πάει και αυτός στο καλό.
Η ομάδα και ανταγωνιστικη απέναντι στο ποκ να πάψει να είναι, θα επανέλθει σε 1,2,3 χρονια θα επανέλθει, αυτό το εγγυάται η παρουσία Σαββίδη.
Αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρο ότι το πράγμα είναι πολύ στραβό, δεν αξίζει τη στήριξη μας ο άνθρωπος που έφερε τη χαρά στην Τούμπα;
Γιατί τόση μαυρίλα δηλαδή, τόσο κακομαθημένοι έγιναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;

Μα που μιλησα εγω για τον Μειτε;; Χεστηκα για τον Μειτε και για τον καθε Μειτε. Προφανως ο ΠΑΟΚ θα κανει οτι θεωρει καλυτερο για την ομαδα. Κριτικη στο σχολιο σου εκανα οτι επειδη ειναι "πλουσιοι" δεν θα επρεπε να τους ενδιαφερουν οι ετησιες απολαβες τους.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Aivas ,σου απάντησα για Μεϊτέ,αλλά δεν το κατάλαβες όπως φαίνεται και να ξέρεις οτι πότε δεν γράφω ότι με βολεύει.
Λογικό όμως να τα γράφεις αυτά,είσαι πολύ νεος στο φόρουμ.
Ήμουν ξεκάθαρος, θεωρώ ότι δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει ούτε αυτά που παίρνει, ας κάτσει λοιπόν άλλον έναν χρόνο στην κερκίδα να πάρει τα 1,6 του συμβολαίου του, χωρίς να δεχτεί καμία μείωση και του χρόνου τέτοιον καιρό ας βγει στην αγορά ως ελεύθερος να δούμε πόσα θα πιάσει.
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Ettien26 έγραψε:Που το διάβασες για τον πρώτο ?

Το είπε δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της Έλτσε σε μία από τις πιο δημοφιλείς αθλητικές εκπομπές της Ισπανίας.
https://x.com/elchiringuitotv/status/19 ... 3767768232
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Να βρουν τι ακριβως @obanebane? Από το 2019 και μετα λειτουργει το συγκεκριμένο μοντέλο και ακόμη δεν είδαμε στοιχειώδη βελτίωση. Ισα ισα έχουμε και πισωγυρίσματα. Τις σεζόν που ασχολείται ο γιος του με τις μεταγραφες πεταμε χρημα σε παίχτες που δεν πληρουν τα θελω του Λουτσέσκου και τις σεζόν που στραβωνει ο γιος και δεν ασχολειται, δεν κάνουμε τπτ γιατί ολα πρέπει να περάσουν μέσα από ανίκανα στελέχη και να πάρουν το τελικό οκ του Ιβαν. Κάτσε να δεις πως θα παει και το φετινο καλοκαιρι.
Και δεν μου λες, αντε ολα καλα, τον Ντέλια γιατι δεν τον ανανεωνει? Γιατί δεν κουνιεται φύλλο στο θεμα?
Πριν μισή ωρα η ΠΑΕ έκανε ανάρτηση/διαφημιση Κοταρσκι ξανα. Τον βγαλαμε στο κλαρι με την ελπιδα οτι θα πουληθει για να κανουμε καμια κινηση. Αν είναι να ξεπουλησουμε ο,τι καλύτερο έχει η ομαδα σε ελληνες και ξενους πιτσιρικαδες για να πεταμε μετα τα μυρια σε Κολλει Μπακαγιοκους Λοβρεν κλπ, τοτε τεκμηριωσε μου τι σημαινει "βαρος". Γιατι ολα αυτα εις ΒΑΡΟΣ της ομαδας ειναι βραχυπροθεσμα και μακροπροθεσμα. Θα δεχομουν να κανει σφιχτη οικονομικη πολιτικη και να μαζευει χρημα η ΠΑΕ, αλλα απο την μια να λεμε οτι δεν υπαρχει ρευστο και ειμαστε δυσκολα και απο την αλλη να χαιρεταμε Τζιμες Κουλιερακηδες για να μας τρωνε τα φραγκα οι Μπακαγιοκοι, σορρυ αλλα δεν το δεχομαι και δεν το μπορω. Ελπίζω τουλαχιστον μετα και την αποκτηση Τσαλωφ εναντι 3 μυριως να ξεμειναν απο ποδοσφαιρικες καψουρες εκ Ρωσιας μηπως και γλιτωσουμε κανα φραγκο...
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

Kabamaru11 έγραψε:Τι μαυριλα ειναι αυτη ρε μαγκες;Αδιανοητη!Καντε καμια βουτια γιατι νομιζω σας βαρεσε ο ηλιος.

δεν έχουμε πισίνα όμως :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ρε συ nunies,είναι δυνατόν να συγκρίνουμε έναν επαγγελματια αθλητή με έναν μισθωτο γιατί ο καθένας έχει φτιάξει τη ζωή του ανάλογα με το μισθό του;
Μπορεί ο Μεϊτέ να βρει αυτά τα λεφτά που παίρνει αλλού; Αν μπορεί ας τα βρει, εγώ δεν τον κατηγόρησα για κάτι.
Πέρσι πάντως που ήταν ένα χρόνο νεότερος δεν τα βρήκε και έκατσε στο συμβόλαιο του.
Ας το κάνει και φέτος.
Ο ΠΑΟΚ κρίνει ότι δεν τα αξίζει αυτά τα χρήματα,ας πάμε παρακάτω να τελειώνουμε.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Blackgr4 έγραψε:Κάντε ή μην κάνετε ότι καταλαβαίνετε προκειμένου να δείξετε τη στήριξη ή την αντίρρηση σας.
Το να σκοτώνεστε εδώ μέσα ΣΊΓΟΥΡΑ δεν είναι λύση.

Προτείνω να το κόψετε άμεσα (ειδικά τις προσωπικές επιθέσεις) γιατί τα μπαν θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή.

Οχι ΘΑ. Τα μπαν έπρεπε ήδη να έχουν να αρχίσει να πέφτουν.

Δεν είναι πολλοί...είναι 2-3 εδώ μέσα που το μόνο που προβάλλουν είναι την προσωπική τους αντιπαράθεση. Και οι μοντς είναι υπερβολικά ελαστικοί προς αυτούς.

Όλως τυχαίως δεν έχουν καμιά πρόταση, αλλά ο μόνος σκοπός τους είναι να την πούνε στον άλλον πιστεύοντας με το φτωχό τους το μυαλό ότι θα κυριαρχήσει η άποψη τους. :lol:

Κάντε λοιπόν την δουλειά σας όπως πρέπει. Εχουμε τον πόνο μας με τα μεταγραφικά, δεν θα έχουμε και αυτούς.
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Αυτό που κάνεις λέγεται στρατηγική του αχυρανθρώπου.
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Αυτό που συμβαίνει με τον Σαββίδη πλέον αρχίζει να είναι επικίνδυνο. Κι όταν λέω επικίνδυνο δεν μιλάω για τα οικονομικά του ή τα κίνητρα του προς τον ΠΑΟΚ. Μιλάω για όλο αυτό τον διχασμό που έχει φέρει στο οπαδικό κίνημα η εξαφάνιση του και η θολούρα στο όραμα γαι το μέλλον. Κάθε μέρα αναλύουμε τα λογιστικά της ΠΑΕ, άλλοι λένε κοροϊδεύει τον κόσμο, άλλοι ότι έχει πόλεμο και δεν μπορεί. Ο ίδιος διχασμός γίνεται και με τον προπονητή, να μείνει, να φύγει. Αντί να απαιτουμε αλλαγές και δυνατό ΠΑΟΚ, διαμορφώνονται στρατόπεδα με στόχο να ικανοποιεί ο καθένας τα δικά του πιστεύω. Προσωπικά η υπομονή μου τελειώνει με τον Σαββίδη. Πρέπει να βγει να μιλήσει στο κόσμο, να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Βγες πες δεν μπορώ, έχω άλλες προτεραιότητες, θα γίνει αυτό κι αυτό. Εμείς εκεί ήμασταν πάντα και πριν τα λεφτά του, εκεί θα ήμαστε και μετά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”