7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αυτού του αρέσει η Θεσσαλονίκη;
Γιατί για την αναπροσαρμογή του δεν ακούγεται το παραμικρό.
- Jean Valjean
Υπάρχει και το εξής ενδεχόμενο, που για μένα είναι πολύ πιθανό. Να έχει ήδη, από την περσινή συνεννόηση Ιβάν-Ντελια, κλείσει η συμφωνία μεταξύ τους. Δεν είναι απαραίτητο να έχει μαθευτεί κάτι, μπορεί να έχει μείνει μυστική.
Mīngus έγραψε:Αυτού του αρέσει η Θεσσαλονίκη;
Βαζει εμποδια το Κρατος των Αθηνων, η Κυβερνηση, η Περιφερεια και οι κυρωσεις. Υπομονη.
Jean Valjean έγραψε:Υπάρχει και το εξής ενδεχόμενο, που για μένα είναι πολύ πιθανό. Να έχει ήδη, από την περσινή συνεννόηση Ιβάν-Ντελια, κλείσει η συμφωνία μεταξύ τους. Δεν είναι απαραίτητο να έχει μαθευτεί κάτι, μπορεί να έχει μείνει μυστική.
Όλο σενάρια κάνουμε στο μυαλό μας τα τελευταία χρόνια γιατί δεν μπορούμε να χωνέψουμε την πραγματικότητα.
Όχι έχει συμφωνία με Ντέλια, όχι θα κάνουμε μεταγραφική ρελάνς, όχι δε μιλάμε όταν μας γ@μ@ν εξωαγωνιστικά αλλά μάλλον τα μαζεύουμε και θα αντιδράσουμε εκεί που πρέπει, όχι έχουν κλείσει ήδη στόχοι και απλά δεν το μάθαμε, όλα εκτός από την ωμή αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ έχει ξεμείνει με ένα συμβόλαιο του κώλου.
Οι today ανέφεραν ότι το να μείνει με χαμηλό συμβόλαιο ο Ντελιας είναι έμμεσο μέτρο πίεσης προς τον παίχτη για να αποδεχθεί πρόταση του εξωτερικού με αυξημένο συμβόλαιο. Σε φάση οκ θέλεις να μείνεις αλλα θα παίρνεις 500 Χιλ ,θες 1.5 μύρια αποδεξου την πρόταση της κάθε Σάλτζμπουργκ να πάρουμε και εμείς τα λεφτά
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν ήμουν Κωνσταντέλιας θα εμένα μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου έτσι για σπάσιμο.
-
αν δεν τον ανανεωσουν η κανουν παιχνιδια για να φυγει θα ειναι η απολυτη ξεφτιλα.. μετα να δεις ξενερωμα ο κοσμος..
πλεον φτανουμε στα ορια του υποπτου..
πλεον φτανουμε στα ορια του υποπτου..
- PAOKevolution
Ο Τοσκίτσηςtoday να μας πει πως καταρρέει ο ΠΑΟΚ κάθε χρονιά στα playoffs.
Επίσης για οτιδήποτε ιντριγκαδόρικο, παρακαλώ να μας ενημερώσει.
Γιατί από ουσιαστική ενημέρωση αυτός ο τύπος δεν έχει ιδέα. Ξέρει τι πουλάει.
Θα τον βρεις τον δρόμο σου Νικολάκη.
Επίσης για οτιδήποτε ιντριγκαδόρικο, παρακαλώ να μας ενημερώσει.
Γιατί από ουσιαστική ενημέρωση αυτός ο τύπος δεν έχει ιδέα. Ξέρει τι πουλάει.
Θα τον βρεις τον δρόμο σου Νικολάκη.
- john4serres
Έχει βάση αυτό που λέει ο Νίκος, γιατί δεν είναι λογικό ο καλύτερος σου παίχτης , το μεγαλύτερο περιουσιακό σου στοιχείο να αμοίβεται λιγότερο από τον Μουργκ.
7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
cartman έγραψε:Οι today ανέφεραν ότι το να μείνει με χαμηλό συμβόλαιο ο Ντελιας είναι έμμεσο μέτρο πίεσης προς τον παίχτη για να αποδεχθεί πρόταση του εξωτερικού με αυξημένο συμβόλαιο. Σε φάση οκ θέλεις να μείνεις αλλα θα παίρνεις 500 Χιλ ,θες 1.5 μύρια αποδεξου την πρόταση της κάθε Σάλτζμπουργκ να πάρουμε και εμείς τα λεφτά
Αρα δε φταιει ο Λουτσεσκου που δε βαζει τους μικρους αλλα η διοικηση που τους πουλαει;;; Κοιτα να δεις…
Ισχυει ομως, σιγα μην εμπιστευτουμε τον Τοσκιτση
Ε, καλά τώρα.
Τον Τοσκίτση περιμέναμε, για να μας ενημερώσει, για αυτά που συζητάμε οι περισσότεροι μεταξύ μας.
Τον Τοσκίτση περιμέναμε, για να μας ενημερώσει, για αυτά που συζητάμε οι περισσότεροι μεταξύ μας.