Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Νομίζω ότι η δεύτερη εκδοχή (με το μαύρο background - τις περισσότερες μαύρες γραμμές) είναι ακόμα καλύτερη.
Πάντα προτιμούσα μαύρη ριγέ στο κέντρο. Έτσι και σε αυτήν. Καταπληκτική φανέλα αν βγει έτσι η επετειακή.
Special 4 έγραψε:Νομίζω ότι η δεύτερη εκδοχή (με το μαύρο background - τις περισσότερες μαύρες γραμμές) είναι ακόμα καλύτερη.
Κι εγώ αυτό πιστεύω απλά ο άσπρος γιακάς είναι πιο ρετρό. Σαν φανέλα πάντως θα ήταν θεϊκή.
- ΑποστόληςΑ
6εκ τον χρόνο ?????!!!!!!
Τόσα δεν επαιρνε η Σάλκε στα ντουζένια της απο την Γκαζπρομ.

Τόσα δεν επαιρνε η Σάλκε στα ντουζένια της απο την Γκαζπρομ.
Ξερουμε ποσο ηταν η συμφωνια με Stoiximan, ειχε γραφτει καποιο ποσο;
Fossa αν ειναι οντως αυτη η εταιρεια εχει κοκκινα γραμματα. Μπορεις να φτιαξεις μια με κοκκινα γραμματα;
Γιατι πιστευω οτι θα ειναι φουλ ομορφη και retro με κοκκινα.
Fossa αν ειναι οντως αυτη η εταιρεια εχει κοκκινα γραμματα. Μπορεις να φτιαξεις μια με κοκκινα γραμματα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 24 Ιουν 2025, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σύμφωνα με το chatgpt παίρναμε 1.8 το χρονο
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mιλαμε για τεράστιο συμβόλαιο για φανέλα. Μπορει να είμαι λίγο off topic αλλά βλέπετε ότι το brandname ΠΑΟΚ πλέον πουλάει. Σίγουρα μια εταιρεία γιατί όχι και η ίδια τώρα που θέλει να ανοιχτεί να μπορεί να δώσει πολλά για ονοματοδοσια γηπέδου για πολλά χρόνια. Ελπίζω να το κυνηγάμε με όλους τους χορηγούς έτσι, ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει πολύ περισσότερα έσοδα από αυτά που έχει τώρα.
DimitrisS έγραψε:Ξερουμε ποσο ηταν η συμφωνια με Stoiximan, ειχε γραφτει καποιο ποσο;
Έψαξα ομάδες που έχουν χορηγό τη superbet και όλες το προσαρμόζουν στα δικά τους χρώματα οπότε μας βλέπω με άσπρα ή μαύρα.
Πάρτο πάντως κι έτσι...