Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
constantinooo

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από constantinooo »

που το βλέπετε το ολιγομελές και συγκεντρωτικό όταν ένα σωρό άσχετοι με το ποδόσφαιρο άνθρωποι ασχολούνται με το αγωνιστικό, και δη με τις μεταγραφές

Συγκεντρωτικό και ολιγομελές θα ήταν αν έλεγε ο Ιβάν σε κάποιον σχετικό με το ποδόσφαιρο (Vieirinha, Conseicao, άλλος), για τα επόμενα 5 χρόνια θα είσαι President of Football Operations και θα γίνεται μόνο αυτό που λες εσύ
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Αν ξέρεις το ποσοι ασχολούνται και με ποια διαδικασία παιρνονται οι αποφάσεις, πες το και σε μας να το μάθουμε.
Αν δεν ξέρεις, τότε καλό είναι να σιωπάς.
constantinooo

Το λένε άνθρωποι που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ, μάλιστα θρύλοι του συλλόγου

“Είχα μία πρόταση, όμως ήταν από τους ανθρώπους που είχαν μείνει στην ομάδα. Από την Μαρία Γκοντσαρόβα, το δεξί χέρι του Σαββίδη. Δεν ξέρει όμως τίποτα αυτή από ποδόσφαιρο. Μου έκανε μία πρόταση που ήταν ντροπιαστική”.

Αντίθετα, η Μαρία Γκοντσαρόβα μίλησε με το μάνατζερ μου και του έστειλε ένα μήνυμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ: ‘Πρέπει να δεχτεί την πρόταση γιατί πλέον δεν είναι σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ’. Εκείνη τη στιγμή είπα στο μάνατζερ μου: ‘Μην απαντήσεις καν, ξέχνα τα πάντα, προχωράμε αλλού’. Μίλησα με τον Λουτσέσκου και μου είπε να μην ασχολούμαι μ’ αυτά και του είπα ότι ‘ναι, εντάξει, δεν ξέρει από μπάλα αλλά αυτή κάνει κουμάντο’.

Μόλις υπέγραψα στον ΑΠΟΕΛ και το είπα στον ΠΑΟΚ και έγινε επίσημη η μεταγραφή μου, ο Σαββίδης με πήρε τηλέφωνο. ‘Πώς είναι δυνατόν αυτό; Ισχύει ότι υπέγραψες αλλού;’, με ρώτησε ξαφνιασμένος. Του απάντησα ότι είναι αλήθεια. Μου είπε πώς θα μπορούσαμε να το διορθώναμε αυτό. ‘Δεν μπορείς να φύγεις, πρέπει να μείνεις στον ΠΑΟΚ’, μου είπε, αλλά του απάντησα βάσει των δεδομένων που είχαν διαμορφωθεί: ‘Πρόεδρε υπέγραψα, αν με θες πρέπει τώρα να πληρώσεις 1.000.000 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ. Προσπαθούσα για 10 μέρες να μιλήσω μαζί σου όμως κανένας δεν με άφησε να έρθω σε επικοινωνία μ’ εσένα. Τώρα τελείωσε’.
constantinooo

Λογικά ισχύει το τι λένε τυχαίοι στο ίντερνετ και όχι οι ίδιοι οι παίκτες που κατέκτησαν αήττητο double και θα μείνουν για πάντα στην ιστορία
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

205 σελίδες ήδη το νήμα. Οι 150 παίζει πολύ σοβαρά να είναι παντελώς εκτός θέματος. Συνεχίζουμε δυναμικά :lol: :lol:

Οι φορτσάτοι σε ένα άρθρο στην κεντρική που έριξα ένα βλέφαρο, αν δε θυμάμαι τόσο λάθος, ανέφεραν ότι υπάρχει απόκλιση σημαντική στο οικονομικό με τον Βοναπάρτη των χαφ. Αν, ΑΑΑΝΝΝΝΝ, ισχύει ότι επιμένει να θέλει 1.6 εκατομμύρια το έτος, ας κοπούν οριστικά οι γέφυρες επικοινωνίας να τελειώνει αυτή η υπόθεση. Νισάφι, γκώσαμε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

constantinooo έγραψε:Λογικά ισχύει το τι λένε τυχαίοι στο ίντερνετ και όχι οι ίδιοι οι παίκτες που κατέκτησαν αήττητο double και θα μείνουν για πάντα στην ιστορία

Αυτο που ανεβασες απανταει μερικως για την περιπτωση του Κρεσπο, οχι γενικα για το πως παιρνονται οι αποφασεις. Εχεις αλλες πληροφοριες; Επισης, μετα απο αυτο αλλαξε κατι στη διαδικασια ληψης αποφασεων; Επειδη φαινεται πως γνωριζεις ρωταω, αν μπορεις να αναλυσεις τη διαδικασια. Ευχαριστω εκ των προτερων
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

psykoman έγραψε:
nikos ioannidis έγραψε:
embuji έγραψε:Στα οικονομικα το μαρακι ειναι απιαστο. ΤΣΕΟΣ δεν επρεπε να ειναι. Γιατι ο Τσεος πρεπει να παιρνει και αποφασεις που δεν ειναι εχουν μοναδικο γνωμονα τους αριθμους. (Πχ ΘΕΛΩ ΜΠΑΚ ΤΩΡΑ και τα 50 χιλιαρικα που θα κοψεις μπορει να κανουν τεραστια μακροπροθεσμη ζημια). Γιαυτο και συνηθως δεν βγαινει σε πολυ καλο οι CFO να γινονται CEO.

Από πού προκύπτει ότι είναι άπιαστο; Αφού κάθε χρόνο μέσα μπαίνουμε

Ξερεις τι τεχνη θελει να ''φαινεσαι μεσα'';
Πρεπει να εισαι μεγαλος τσακαλος...

Ακριβως ρε φιλαράκι κάποιος το είπε..
Τσαμπουνάνε κάποιοι εδώ εναν ισολογισμό που δείχνει ότι μπαίνουμε μέσα κάθε χρόνο και προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι ο ΠΑΟΚ μπαίνει κάθε χρόνο μέσα..Γιατί βολεύει το αφήγημα του φτωχού ΠΑΟΚ..
Με τεράστιες πωλήσεις και μηδαμινές αγορές..Γελάει ο κόσμος..
Δεν δηλώνω λογιστής ή οικονομολόγος σαν καποιοθσ άλλους εδώ αλλά και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι στην Ελλάδα εμφανίζεις πάραφουσκωμενα έξοδα για να αποφύγει την φορολογία..
Ειδικά οι ποδοσφαιρικές ομάδες το κάνουνε όλες!!
Πείτε μου μια να εμφανίζει κέρδη ούτε ο γαβρος ούτε ο βαζελος ούτε η Ρεαλ κανείς!!!
Τα πρώτα χρόνια του Ιβαν ναι έμπαινε μέσα,πλέον είναι αστείο να μιλάμε για χασούρες..
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Μακράν το πιο τοξικό κομμάτι του φόρουμ οι μεταγραφές. Έχετε ξεφύγει εντελώς μερικοί.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Αφού δεν είσαι ούτε λογιστής ούτε οικονομολόγος, σε παρακαλώ μην λες άλλες ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αφού δεν διαβάσαμε ακόμα ότι κάνουμε και ξέπλυμα χρήματος, καλά είμαστε.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εγώ που είμαι ρομαντικός και αγαθός πιστεύω πως ότι γράφεται όπως γράφεται είναι πέσιμο στον Κουβεντίδη ,έτσι για το καλωσόρισμα . Από την άλλη θα ήθελα να δω κάποια στιγμή αγορά ενός σοβαρού παίκτη ,κυρίως στα χαφ . Οι αγορές του βαζελου είναι πολύ υπερτιμημένες ,το χαρτί μόνο στον Πινέδα έπεσε μέσα και ο γαύρος αγοράζει η Νότιγχαμ για εκείνον. Φαίνεται ότι αν δεν κάτσουν αυτές οι επιλογές η ομάδα έχει κάνει τα κουμάντα της,έχει δουλέψει φέτος στις επιλογές της . Πιστεύω φέτος θα κάνουμε καλή ομάδα στο τέλος .
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εγώ που είμαι ρομαντικός και αγαθός πιστεύω πως ότι γράφεται όπως γράφεται είναι πέσιμο στον Κουβεντίδη ,έτσι για το καλωσόρισμα . Από την άλλη θα ήθελα να δω κάποια στιγμή αγορά ενός σοβαρού παίκτη ,κυρίως στα χαφ . Οι αγορές του βαζελου είναι πολύ υπερτιμημένες ,το χαρτί μόνο στον Πινέδα έπεσε μέσα και ο γαύρος αγοράζει η Νότιγχαμ για εκείνον. Φαίνεται ότι αν δεν κάτσουν αυτές οι επιλογές η ομάδα έχει κάνει τα κουμάντα της,έχει δουλέψει φέτος στις επιλογές της . Πιστεύω φέτος θα κάνουμε καλή ομάδα στο τέλος .
Metagrafakias

Να πω οτι δεν τα περιμενω τα σχολια αυτα θα πω ψεματα..βολευει πολυ η φαση του μπαινουμε μεσα το ξερω....συνεχιστε
Metagrafakias

Να πω οτι δεν τα περιμενω τα σχολια αυτα θα πω ψεματα..βολευει πολυ η φαση του μπαινουμε μεσα το ξερω....συνεχιστε
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αφού δεν διαβάσαμε ακόμα ότι κάνουμε και ξέπλυμα χρήματος, καλά είμαστε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”