vasgias έγραψε:Ναι. Υπάρχει κλεισμένο meeting αυτή τη βδομάδα μεταξύ των τεχνικών εταιρειών που εμπλέκονται και της ΠΑΕ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο δυστυχώς.
Τα πολεοδομικά θέματα που είχες αναφέρει τι έγιναν; Λύθηκαν;
vasgias έγραψε:Ναι. Υπάρχει κλεισμένο meeting αυτή τη βδομάδα μεταξύ των τεχνικών εταιρειών που εμπλέκονται και της ΠΑΕ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο δυστυχώς.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Μακάρι να ξεκινήσει άμεσα.
Πάντως αθλητικές εγκαταστάσεις
Θέλουν αλλαγή χρήσης από Υπηρεσία.
Για το νερό τα είπαμε....
Εγώ πάντως προσωπικά εύχομαι
ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να γίνει εκεί και το γήπεδο
του ΠΑΟΚ. Το είχα πει και όταν αγόρασαν την έκταση.
150 στρέμματα είναι πολλά και τριγύρω θα υπάρχουν και άλλα....
Εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις πήρε την έκταση
ο Ιβάν. Να το πηρεμΚάβαντζα και αν Στράβωνας
Η Τούμπα να το κάνει εκεί.
Ευσεβείς πόθοι θα μου πείτε....
gaz έγραψε:vasgias έγραψε:Ναι. Υπάρχει κλεισμένο meeting αυτή τη βδομάδα μεταξύ των τεχνικών εταιρειών που εμπλέκονται και της ΠΑΕ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο δυστυχώς.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι θέλουν να το δώσουν στον Αλεξόπουλο γιατί του χρωστάνε πάνω από ένα εκατομμύριο από το Μακεδονία Παλλάς, αν και είναι ο πιο ακριβός. Το θέμα κολλάει στην προκαταβολή.
Ζήτησε 150.000 αλλά είμαστε σφιχτοι.
episimos73 έγραψε:gaz έγραψε:vasgias έγραψε:Ναι. Υπάρχει κλεισμένο meeting αυτή τη βδομάδα μεταξύ των τεχνικών εταιρειών που εμπλέκονται και της ΠΑΕ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο δυστυχώς.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι θέλουν να το δώσουν στον Αλεξόπουλο γιατί του χρωστάνε πάνω από ένα εκατομμύριο από το Μακεδονία Παλλάς, αν και είναι ο πιο ακριβός. Το θέμα κολλάει στην προκαταβολή.
Δηλαδή λείπουν 150 χιλιάρικα από τον Ιβάν και χρωστάει επιπλέον και πάνω από ένα εκατομμύριο; Τι έγινε ρε παιδιά φτώχυνε ο Βάνιας ή έγινε μπαταχτσής στα γεράματα; Περίεργο μου φαίνεται.
gaz έγραψε:vasgias έγραψε:Ναι. Υπάρχει κλεισμένο meeting αυτή τη βδομάδα μεταξύ των τεχνικών εταιρειών που εμπλέκονται και της ΠΑΕ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο δυστυχώς.
Psagmenos4 έγραψε:Αμπαλεα σε είπα όταν ξεκινήσει εδώ είμαστε, τώρα λέτε για χώματουργικα και περίφραξη,μα ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΈΣ. Συνεχίστε το παραμύθι αλλά στο τέλος εμφανιστείτε όσοι λέτε ψέματα κατά του ΠΑΟΚ ,όπως ο άλλος που χρωστάει λέει ο Σαββίδης 1μυριο χαχαχαχαχ όταν βγαίνετε ΨΕΥΤΕΣ. Στην αναμπουμπουλα χαίρεστε, μόλις γίνουν οι μεταγραφες ξεκινήσει το προπονητικο κι αρχίσει με ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ η νέα σεζόν πάλι κρυμμένοι θα είστε μέχρι να χάσουμε.
ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΙΒΑΝ ΧΡΩΣΤΆΕΙ 1 ΜΥΡΙΟ ΣΤΟΝ αλεξχαχαχαψ
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Psagmenos4 έγραψε:Αμπαλεα σε είπα όταν ξεκινήσει εδώ είμαστε, τώρα λέτε για χώματουργικα και περίφραξη,μα ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΈΣ. Συνεχίστε το παραμύθι αλλά στο τέλος εμφανιστείτε όσοι λέτε ψέματα κατά του ΠΑΟΚ ,όπως ο άλλος που χρωστάει λέει ο Σαββίδης 1μυριο χαχαχαχαχ όταν βγαίνετε ΨΕΥΤΕΣ. Στην αναμπουμπουλα χαίρεστε, μόλις γίνουν οι μεταγραφες ξεκινήσει το προπονητικο κι αρχίσει με ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ η νέα σεζόν πάλι κρυμμένοι θα είστε μέχρι να χάσουμε.
ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΙΒΑΝ ΧΡΩΣΤΆΕΙ 1 ΜΥΡΙΟ ΣΤΟΝ αλεξχαχαχαψ
Μακάρι να έχεις δίκιο.
Προφανώς δεν με βάζεις και μένα στους
ψεύτες κατά του ΠΑΟΚ.
Το προπονητικό ξεκίνησε το 2014.
Το γήπεδο θα ήταν έτοιμο του χρόνου.
Οι χρήσεις είναι συγκεκριμένες και πρέπει να αλλάξουν.
Αυτά είπα και τα ξαναλέω.
Εγώ δεν έχω πει ψέματα.
Ο Ιβάν είπε αλήθεια;
Είμαστε ΠΑΟΚ η Ιβάν;
Εγώ θα γουστάρω Ιβάν
για όσα έκανε για τον ΠΑΟΚ.
Εσύ όταν κάποτε φύγει
θα τον θυμάσαι η τότε
απλά θα ακολουθείς κάποιον Μυστακίδη
που κάποιοι προμοταρουν με ψέματα;
Psagmenos4 έγραψε:ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Psagmenos4 έγραψε:Αμπαλεα σε είπα όταν ξεκινήσει εδώ είμαστε, τώρα λέτε για χώματουργικα και περίφραξη,μα ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΈΣ. Συνεχίστε το παραμύθι αλλά στο τέλος εμφανιστείτε όσοι λέτε ψέματα κατά του ΠΑΟΚ ,όπως ο άλλος που χρωστάει λέει ο Σαββίδης 1μυριο χαχαχαχαχ όταν βγαίνετε ΨΕΥΤΕΣ. Στην αναμπουμπουλα χαίρεστε, μόλις γίνουν οι μεταγραφες ξεκινήσει το προπονητικο κι αρχίσει με ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ η νέα σεζόν πάλι κρυμμένοι θα είστε μέχρι να χάσουμε.
Μακάρι να έχεις δίκιο.
Προφανώς δεν με βάζεις και μένα στους
ψεύτες κατά του ΠΑΟΚ.
Το προπονητικό ξεκίνησε το 2014.
Το γήπεδο θα ήταν έτοιμο του χρόνου.
Οι χρήσεις είναι συγκεκριμένες και πρέπει να αλλάξουν.
Αυτά είπα και τα ξαναλέω.
Εγώ δεν έχω πει ψέματα.
Ο Ιβάν είπε αλήθεια;
Είμαστε ΠΑΟΚ η Ιβάν;
Εγώ θα γουστάρω Ιβάν
για όσα έκανε για τον ΠΑΟΚ.
Εσύ όταν κάποτε φύγει
θα τον θυμάσαι η τότε
απλά θα ακολουθείς κάποιον Μυστακίδη
που κάποιοι προμοταρουν με ψέματα;
Κάποιοι προσπαθούν να διώξουν τον Σαββίδη όσο μπορούν να χτυπήσουν λόγω πολέμου Ρωσίας -δύσης, και μας δίνουν σαν σίγουρο κάποιον Μυστακιδη, εγώ βάζω στοίχημα ότι αν φυγει ο Ιβάν δεν θα έρθει κανένας, ώστε να μπει φυτευτος εκ Αθηνών να πάρουμε ένα κυπελλάκι και μετά να αρχίσουμε πάλι να χρωστάμε σε όποιον μιλάει Ελληνικά, Τα ζήσαμε με Μπατατουδη και λοιπά λαμογια που μας έστελναν οι Αθηνεζοι.
Ο Ιβάν είχε πει θα φέρω την χαρά στην Τούμπα και την έφερε, το προπονητικο προχωράει και δεν έχει κανένα θέμα με τις άδειες, τα υπόλοιπα είναι όσα ήθελε ο δήμαρχος για να κερδίσει ψήφους. Αλήθεια σχεδόν δίπλα σε ίδια οικόπεδα υπάρχει γήπεδο με τι άδεια χτίστηκε δεν μας είπε ο Μπουζος και το μετροπολις.
Στο μόνο που έχει πει μέχρι στιγμής ψέματα είναι για την Νέα Τούμπα.
Ακόμα δεν θα ξεχάσω το ΜΠΛΑΓΚΑΡΑΖΟΥΜΙΟ κι ακόμα οι Αθηναίοι στα χειρότερα του τον σκιαζονται