Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ο Οlunga δεν ερχεται Ελλαδα ρε παιδια,απλως πεταξα το ονομα σαν πιθανοτητα,ο τυπος ειναι κτηνος,αλλα προτιμα τα λεφτακια απο το να παιξει καπου στην Ευρωπη.

Για Πετκοβιτς ειμαι αρνητικος,για Borja που ειπε ο φιλος 50-50.

Δεν ειμαι αρνητικος παντως για 30+ ηλικια σε φορ,εχουμε τωρα Τσαλοφ και λογικα εναν μικρο (Χατσιδη-Μυθου),μας παιρνει να εχουμε κ εναν εμπειρο που να μη κοβει ομως τον δρομο στους αλλους.
Άβαταρ μέλους
black death

Δημοσίευση από black death »

Δεν φέρνουν τον ιμομπιλε λεω γω να τελειωνουμε;
embuji

Δημοσίευση από embuji »

ο μπορχα φιλε θα κανει την διαφορα... εγω που δεν ειμαι υπερ των 30+ τον εφερνα με κλειστα ματια.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Δεν τον εχω τσεκαρει πολυ,δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη γνωμη.Κατσε βεβαια να δουμε σε ποιον θα καταληξουμε,γιατι κατι μου λεει πως θα φαμε κουβα ολοι :lol:
dev

Δημοσίευση από dev »

εγω θα ημουν υπερ Πετκοβιτς οπως και περυσι φυσικα αλλα δεν ειναι ελευθερος. περυσι ειχε ρητρα και καναμε χαζομαρα που δεν τον κλεισαμε πακετο με μισιτς .

αλλη εντελως χρονια θα ειχαμε με μισιτς πετκοβιτς αντι για μπακαγιοκο τσαλοφ.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Κωστούλας λοιπόν έπιασε 35 με μισή καλή χρονιά.

Ελπίζω στην ΠΑΕ να μην συζητάνε κάνα αστείο ποσό για Ντελια
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Επιθετικός , νεώτερος , σήκωσε πρωτήθλημα και ευρωπαική κούπα πριν κλείσει τα 18 και ανήκει και σε μια ομάδα που φέτος παίζει τσουλου με σημαντικό δίκτυο επιρροής και σχέσεων με σημαντικά μανατζερικά γραφεία της Ευρώπης.

Πολύ φυσιολογικό να πιάσει αυτά τα λεφτά τα οποία είναι σχεδόν 1.5 φορά πάνω από τα αντίστοιχα που μπορεί να πιάσει ντέλιας.

Αναμενόμενο
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Kabamaru11 έγραψε:Δεν τον εχω τσεκαρει πολυ,δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη γνωμη.Κατσε βεβαια να δουμε σε ποιον θα καταληξουμε,γιατι κατι μου λεει πως θα φαμε κουβα ολοι :lol:

Ο Μπόρχα Ινγκλέσιας είναι παικταράς. Κλασσικό 9αρι αλλά ξέρει πολύ μπάλα, συμμετοχικός, δεν βασίζεται στα αθλητικά προσόντα οπότε η ηλικία δεν είναι τόσο πρόβλημα. Πολύ δύσκολο να έρθει Ελλάδα εκτός αν τα σκάσουμε χοντρά.

Η πιο κοντινή σύγκριση σε στυλ παιχνιδιού είναι ο Μορόν αλλά με ταλέντο Λιβάγια.
Άβαταρ μέλους
black death

Δημοσίευση από black death »

giapas έγραψε:Επιθετικός , νεώτερος , σήκωσε πρωτήθλημα και ευρωπαική κούπα πριν κλείσει τα 18 και ανήκει και σε μια ομάδα που φέτος παίζει τσουλου με σημαντικό δίκτυο επιρροής και σχέσεων με σημαντικά μανατζερικά γραφεία της Ευρώπης.

Πολύ φυσιολογικό να πιάσει αυτά τα λεφτά τα οποία είναι σχεδόν 1.5 φορά πάνω από τα αντίστοιχα που μπορεί να πιάσει ντέλιας.

Αναμενόμενο
Ευρωπαϊκή κούπα εννοεις το youth league?
Γιατι αμφιβάλλω αν δινει κανείς αξία σε αυτο.
Αυτές οι ομάδες βλέπουν ενα παίχτη 30 φορες, μαθαίνουν κι απ τον περιγυρο του και αποφασιζουν.
Εγω θα κανω και μια προβλεψη οτι αποκλειεται να τα δικαιωσει αυτα τα λεφτα ο κωστουλας, ειδικα στην αγγλια.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Κωστούλας λοιπόν έπιασε 35 με μισή καλή χρονιά.

Τα 9 που διαβάζαμε είναι αστείο ποσό, όντως.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Ο Μπορχα Ιγκλεσιας ειναι παιχταρας, αλλα δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να ερθει σε εμας μαγκες. Δυστυχως.

Υποτιθεται οτι ειχαμε ασχοληθει περσι μαζι του μεσω μανατζερικου γραφειου (μαλλον του Βρυζα) για πιθανο δανεισμο.
Προτιμησε να παει στη Θελτα παρα να ερθει σε ομαδα που (υποτιθεται οτι) χτυπουσε τις πορτες των ομιλων του ΤσΛ.
Αυτο μου δειχνει εμενα οτι δεν εχει ιδιαιτερο καημο να φυγει στο εξωτερικο, ουτε οτι ψαχνει καμια ευρωπαικη διακριση.

Τωρα μετα απο μια πολυ καλη χρονια στη Θελτα, θα μπορουσε να παιξει σε οποιαδηποτε ευρωπαικη ομαδα.

Πολυ φοβαμαι οτι ο "εμπειρος 32+ φορ" που σκεφτομαστε ειναι ο 35χρονος Ιμομπιλε που εχει συμβολαιο σουλτανου στη Μπεσικτας
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Θα γούσταρα Borja Iglesias που είναι παικταρα , όπως και Λιβαγια που είναι παικταρα κι αυτός.
Φοβάμαι όμως ότι με τα λεγόμενα του πάτερ ταιριάζει ο Milik που είναι μόνιμος τραυματίας.
Πάντως ένα δίδυμο στα χαφ Makoumbou Topic , επιθετικό Livaja η Iglesias και εξτρέμ Coman το αγόραζα χθες…
icue

Δημοσίευση από icue »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Κωστούλας λοιπόν έπιασε 35 με μισή καλή χρονιά.

Επαιξε πολυ μεγαλο ρολο το youth league. Τον ειδανε πολλα ματια. Περυσι (2023-24) ο γαυρος παρατησε εντελως την β' ομαδα και ολα τα πιτσιρικια του παιζαν αποκλειστικα στην Κ19 και τους βγηκε.

Ο Τζιμας που δεν υπηρχε πουθενα στον χαρτη, με μιση καλη χρονια στην β' Γερμανιας επιασε 20+. Οι βαζελοι δεν συζητανε για κατω απο 20 για τον Πεναλτιδη, που πλεον δεν τον λες και πιτσιρικα.

Εμεις δωσαμε τζαμπα τον Κουλιερακη τελικα, γιατι καταφεραμε να φτασουμε ενα χρονο πριν ληξει το συμβολαιο του να θελει να φυγει. Ελπιζω αν ερθει η ωρα να μην γινει το ιδιο και με τον Κωσταντελια.
asfdsaw

Δημοσίευση από asfdsaw »

Για εμενα προσωπικα θες ενα καλο σεντερ μπακ βασικο, να μπορει να παιξει ειτε με μιχ ειτε με κετζιορα, κεντρο ειναι περιεργη περιπτωση αν ταιριαξει αλλα το συμαντικο θεμα ειναι ο φορ να βγει στην ομαδα. Επισης αυτο που κοροιδευουν καποιοι πολλες φορες ειναι οτι μια στιγμη αλλαζει την καριερα ενος παικτη σε μια ομαδα,ενα γκολ να του δωσει ψυχολια να μπει αλλιως, ειτε μια γκαφα και ενας αποκλεισμος στα πρωτα ματς να κοψει την πορεια του παικτη και να μην βρει ποτε ρυθμο. ο λουτσεσκου ειναι πιο στρικτ σε αυτο ,παντα επαιζε με ενα κλειστο γκρουπ 15-16 παικτων δεν ηθελε να αλλαζει κατι αν του λειτουργουσε.

* Για τον κωστουλα μην πιστευετε παντα τα λεφτα που δηλωθηκαν, αφου ο μαρινακης εχει και αλλη ομαδα στην αγγλια,πουλησε τον βλαχοδημο ενω δεν επαιζε σε αλλη ομαδα 25 εκ,για να παρει αλλον παικτη μετα και να μπορει να το δικαιολογησει.
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

ektoras έγραψε:Κλείνουμε τον Κένι για δεξί μπακ γράφει η Forza, σε αναμονή απάντησς από Τέιλορ, σε Μειτέ προσφέρουμε 1,2 εκ αυτός ζήτησε 1,6εκ και το σκέφτονται στον ΠΑΟΚ αν πρέπει να ανεβάσουν την προσφορά τους....ενώ ο Κόλκας γράφει ότι έχει βρεθεί εξαιρετικός σέντερ φορ προχωρημένης ηλικίας.

Όλα καλά ακούγονται εκτός απο τον Μειτέ. Τι 1,6 ρε φίλε; Με τόσα +100 χιλιαρικα υπέγραψες στη μπεμφίκα στα 27 σου. Με τα ίδια θες να υπογράψεις στον ΠΑΟΚ στα 31 σου;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”