Basket League 2024-25
Re: Basket League 2024-25
ReignMan έγραψε:GEOL έγραψε:BlackMagicPAOK έγραψε:Τρακης,
"η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR πρόκειται να προχωρήσει σε κατάθεση μήνυσης με την κατηγορία της νόθευσης εγγράφων, η οποία αφορά Ελληνίδα διαιτητή."
Μονο το χρώμα των μαλλιών της δεν μας είπε
Ο Τράκης μπορεί να είναι αυτός που είναι, αλλά και το τσ@@λί χρειάζεται ένα καλό μάθημα. Και όλοι οι όμοιοι της
Για την Δεσποινα μιλας ετσι με τετοια εκφραση? Γιατι τοσο μισος για μια πιτσιρικα και και πως αφεθηκε και τετοιος χαρακτηρισμος?
Οι λογαριασμοί σου θυμίζουν σε αριθμό τα ΑΦΜ της γριάς

Τραγικο απλα. Τετοιος χαρακτηρισμος για μια κοπελα 22 χρονων.
Ποιοι λογαριασμοι? Της δεη? οπως ειπα στον μοντ, ειναι ο μονος λογαριασμος που εχω.
Αν εχετε αποδειξεις για κατι αλλο, εδω ειμαστε. Αλλιως ησυχια.
Ποιοι λογαριασμοι? Της δεη? οπως ειπα στον μοντ, ειναι ο μονος λογαριασμος που εχω.
Αν εχετε αποδειξεις για κατι αλλο, εδω ειμαστε. Αλλιως ησυχια.
-
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ναι είναι το μοναδικό ακαουντ που έχεις, τα προηγούμενα έχουν φάει σουτ. Και χε…..με και για την δεσποινίδα και για την ξανθιά!
Δεν ειχα προηγουμενα. Σταματα να με κατηγορεις χωρις να εχεις αποδειξεις, τι ζορι τραβατε μαζι μου ξαφνικα μερικοι?
Ελεος δηλαδη.
Ελεος δηλαδη.
Εισαι και μοντ εντωμεταξυ, θα ελεγε κανεις οτι αλλος ειναι ο ρολος σου εδω απο το να συμμετεχεις σε μια ηλιθιοτητα χωρις βαση.
Mitsospaoki4 έγραψε:Για την γνωστή διαιτητή λένε.
Να μια ανθρωπινη και πολιτισμενη απαντηση. Πολυ δυσκολο ηταν για τους υπολοιπους.
-
Πολύ κοντεντ πάλι οι αιώνιοι. Δεν βλέπω να τελειώνει το ματς . Οι διαιτητές το έχουν χάσει
καλαθοσφαιριστης του επιστημονιακου προεβη σε αναδιαταξη των γεννητικων του οργανων ενωπιων των εναρετων οπαδων του βαζελιακου που προεβησαν σε πολιτισμενη ριψη αντικειμενων