Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
O ΠΑΟΚ του Ιβάν δίνει σε μεταγραφές πάνω κάτω τα ίδια λεφτά που έδινε και πριν τον πόλεμο.
Δεν είναι δραματική η αλλαγή.
Το θέμα είναι ότι υπερπολλαπλαστιάστηκαν τα έσοδα από πωλήσεις παικτών και δεν επανεπενδύονται κεφάλαια με αναλογική προσέγγιση και σχέδιο.
Πούλησες Κουλιεράκη 15; Έπρεπε να έχεις εντοπίσει πριν καν γίνει η πώληση υποψήφιους στόχους με ένα ικανοποιητικό μέρος των χρημάτων.
Παράδειγμα η Μπριζ ξέροντας ότι θα πουλήσει τον Νούσα, είχε ήδη κλείσει Τζόλη. Δεν περίμενε να φύγει ο πρώτος για να ψάξει μετά στην αγορά.
Εμείς βγήκαμε στη γύρα 31/8 και φέραμε τον ελεύθερο 32χρονο Κόλει στη θέση ενός 19χρονου top prospect.
Δεν είναι δραματική η αλλαγή.
Το θέμα είναι ότι υπερπολλαπλαστιάστηκαν τα έσοδα από πωλήσεις παικτών και δεν επανεπενδύονται κεφάλαια με αναλογική προσέγγιση και σχέδιο.
Πούλησες Κουλιεράκη 15; Έπρεπε να έχεις εντοπίσει πριν καν γίνει η πώληση υποψήφιους στόχους με ένα ικανοποιητικό μέρος των χρημάτων.
Παράδειγμα η Μπριζ ξέροντας ότι θα πουλήσει τον Νούσα, είχε ήδη κλείσει Τζόλη. Δεν περίμενε να φύγει ο πρώτος για να ψάξει μετά στην αγορά.
Εμείς βγήκαμε στη γύρα 31/8 και φέραμε τον ελεύθερο 32χρονο Κόλει στη θέση ενός 19χρονου top prospect.
-
Κάποιοι είστε τόσο μπούφοι που δέκα ευρώ να σας δώσουν για να φέρετε τσιγάρα, θα χάσετε τα ρέστα και θα ξεχάσετε τα τσιγάρα...που μου θέλετε και αναλύσεις
-
xrisitsapa έγραψε:Αρα τα κεφαλαια απο πωλησεις ( που πολλαπλασιαστηκαν οντως) που πηγαινουν;
Στα λειτουργικά έξοδα. Ουσιαστικά αυτά που έδινε για ΑΜΚ για να καλύπτονται τα ελλείμματα, τώρα τα καλύπτουν οι πωλήσεις μαζί με μικρότερες ΑΜΚ.
Εγώ αυτό καταλαβαίνω.
-
Κι εγω.
Και μου φαινεται και λογικο να σου πω, απο την πλευρα του.
Απο την πλευρα του οπαδου, θα ηθελα εναν προεδρο-χοσαδα, να κανει τα παντα για να κατακτα τιτλους ο ΠΑΟΚ.
Και μου φαινεται και λογικο να σου πω, απο την πλευρα του.
Απο την πλευρα του οπαδου, θα ηθελα εναν προεδρο-χοσαδα, να κανει τα παντα για να κατακτα τιτλους ο ΠΑΟΚ.
Psaras έγραψε:οι άλλες επενδύσεις του βγάζουν λεφτά. Το λιμάνι έχει κέρδη. Με τα κέρδη και το αποθεματικό θα κάνει και τη προβλήτα. Ο ΠΑΟΚ (όπως και όλες οι ομάδες στην Ελλάδα ανεξαρτήτως αθλήματος) είναι βαρέλι δίχως πάτο. Τα 5μυρια πάντως επένδυση είναι. Εκτος και αν τα θεωρούμε κεκτημένο του λαού του ΠΑΟΚ.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι βαρέλι χωρίς πάτο, όπως λες. Διαφορετικά θα τη ξεφορτωνόταν με συνοπτικές διαδικασίες.
Το ΟPEN όντως μοιάζει οικονομικά με βαρέλι χωρίς πάτο, αλλά μπορεί να φανεί χρήσιμο ειδικά κοντά στις εκλογές.
Αν δεν είχε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ούτε το Μακεδονία Παλλας, ούτε το άλλο στο Παλιούρι, ούτε το Πόρτο Καρρας, ούτε τη Σουρωτή θα έπαιρνε. Δεν συζητάμε ΚΑΝ για άδεια τηλεοπτικού σταθμού, πολλώ δε μάλλον για τον ΟΛΘ!
Γνωστή Πρεσβεία ήταν έξαλλοι με την εξαγορά του ΟΛΘ απο την Belterra. Πρεσβεία απο την οποία παίρνουν χρίσμα όλοι οι Προθυπουργοί της Ελλάδας απο τον 1955 και μετά. Δηλαδή απο τον Παπάγο και έπειτα. Ο ίδιος ο Πρέσβης βγήκε και ανέφερε την έντονη διαφωνία του συνέντευξή του σε Ελληνικό σταθμό πριν μερικά χρόνια.
Το ένα λιμάνι ανήκει στη μεγαλύτερη Κινεζική εταιρία και το άλλο λιμάνι στον Ιβάν Σαββίδη. Και καλώς έγινε όλο αυτό. Να υπάρχει πλουραλισμός στις επενδύσεις.
Τώρα παραμένει άγνωστο γιατί πρέπει να επισημαίνουμε τα αυτονόητα το 2025. Αν νομίζεται οτι σε όλα αυτά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ένα άχρηστο βαρίδιο ή ένα βαρέλι χωρίς πάτο. OΚ, ας το ξεφορτωθεί, εταιρίες αναλαμβάνουν την εύρεση αγοραστών ΑΕ.
Και όσον αφορά τη γεωπολιτική κατάσταση, άλλαξαν τα κόζια σε σχέση την Biden administration.
Επί Trump, που η Αμερική έχει βγει στη γύρα για μπίζνες και μια χαρά συνομιλεί με τη Ρωσία, τελειώνει το στόρι με τους "κακούς" Ρώσους.
Οι Αμερικανοί έχουν οικονομικούς αντιπάλους τους Κινέζους.
Οι Κινέζοι έχουν τον Πειραιά (για το λιμάνι λέω) και οι Αμερικάνοι θέλουν τη Θεσσαλονίκη (το λιμάνι), όχι λόγω των "κακών" Ρώσων πλέον, αλλά ως αντίβαρο για τους Κινέζους του Πειραιά.
Ο Σαββίδης, λέω εγώ, αν δεν είχε τον ΠΑΟΚ, θα τον είχαν ήδη "σουτάρει" από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Με συνοπτικές διαδικασίες.
Όπως έγινε σε διαγωνισμούς άλλων λιμανιών.
Ο ΠΑΟΚ είναι η ασπίδα του.
Ας το έχουμε αυτό υπόψιν.
Επί Trump, που η Αμερική έχει βγει στη γύρα για μπίζνες και μια χαρά συνομιλεί με τη Ρωσία, τελειώνει το στόρι με τους "κακούς" Ρώσους.
Οι Κινέζοι έχουν τον Πειραιά (για το λιμάνι λέω) και οι Αμερικάνοι θέλουν τη Θεσσαλονίκη (το λιμάνι), όχι λόγω των "κακών" Ρώσων πλέον, αλλά ως αντίβαρο για τους Κινέζους του Πειραιά.
Ο Σαββίδης, λέω εγώ, αν δεν είχε τον ΠΑΟΚ, θα τον είχαν ήδη "σουτάρει" από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
-
Το Μακεδονία Παλλάς το πήρε για να μην το πάρει ο τούρκος και μπει η κόκκινη σημαία με την ημισέλη
νο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Τον παρακαλούσε ο Σαμαράς, όπως και για την ΣΕΚΑΠ που θα την έπαιρνε ο πλέον κολλητός επιχειρηματίας του Ερντογάν.
Η Σουρωτή και το Πόρτο Καρράς ήταν ιδιωτικές επιχειρήσεις και έγινε συμφωνία μεταξύ επιχειρηματιών. Δεν ήταν κρατικά, δεν ήταν στο ΤΑΙΠΕΔ. Γιατί δεν τα πήραν άλλοι; Πήρε το λιμάνι του Βόλου, έγινε ένσταση, δικαιώθηκε ο Σαββίδης στο ΣτΕ και ακύρωσαν τον διαγωνισμό! Ξέρετε τί σημαίνει λιμάνι Βόλου; Ενδιάμεσο λιμάνι στον άξονα Ινδίας-πετρελαιοπαραγωγών χωρών και Ισραήλ (η συμφωνία του Αβραάμ), ανατολικής Μεσογείου, μέχρι δυτικά στην Ηγουμενίτσα.
Στο Παλιούρι επί 60 και πλέον χρόνια λειτουργούσε το Ξενία, έκλεισε, άνοιξαν εκατό beach bar στην περιοχή από το 1990 και μετά και στην ευρύτερη περιοχή του Παλιούρι και σε όλη την Κασσάνδρα και Σιθωνία μετά το 1970 και ειδικά μετά το 2000, φύτρωναν ξενοδοχεία ακόμα και πάνω στα βουνά με πισίνες. Μέχρι και στην είσοδο του Αγίου Όρους, ξενοδοχείο κτίστηκε. Αλλά η περιοχή του Ξενία-Παλιούρι όλως περιέργως ανακαλύφθηκε κάπου γύρω στο 2019 δασική έκταση! Λες και όλα τα άλλα ξενοδοχεία και καταλύματα κτίστηκαν σε φαλακρό έδαφος.
Πείτε μου, θα τολμούσε κυβέρνηση-εις να κάνουν όλα αυτά τα σπασίματα στον Μαρινάκη, στον Αλαφούζο, στον Μυτιληναίο, στον Περιστέρη και σε άλλους κατοικοεδρεύοντες στο λεκανοπέδιο ή/και παρεπιδημούντες στα υπουργεία ή μη και στο Μ.Μ.; Απορώ πως αντέχει ο Πόντιος, ίσως γιατί ακριβώς είναι Πόντιος.
Όλα αυτά άσχετα με τις αντιρρήσεις που έχω για τις επιλογές του Προέδρου στην διοίκηση και για τον τρόπο διοίκησης του ΠΑΟΚ.

Η Σουρωτή και το Πόρτο Καρράς ήταν ιδιωτικές επιχειρήσεις και έγινε συμφωνία μεταξύ επιχειρηματιών. Δεν ήταν κρατικά, δεν ήταν στο ΤΑΙΠΕΔ. Γιατί δεν τα πήραν άλλοι; Πήρε το λιμάνι του Βόλου, έγινε ένσταση, δικαιώθηκε ο Σαββίδης στο ΣτΕ και ακύρωσαν τον διαγωνισμό! Ξέρετε τί σημαίνει λιμάνι Βόλου; Ενδιάμεσο λιμάνι στον άξονα Ινδίας-πετρελαιοπαραγωγών χωρών και Ισραήλ (η συμφωνία του Αβραάμ), ανατολικής Μεσογείου, μέχρι δυτικά στην Ηγουμενίτσα.
Στο Παλιούρι επί 60 και πλέον χρόνια λειτουργούσε το Ξενία, έκλεισε, άνοιξαν εκατό beach bar στην περιοχή από το 1990 και μετά και στην ευρύτερη περιοχή του Παλιούρι και σε όλη την Κασσάνδρα και Σιθωνία μετά το 1970 και ειδικά μετά το 2000, φύτρωναν ξενοδοχεία ακόμα και πάνω στα βουνά με πισίνες. Μέχρι και στην είσοδο του Αγίου Όρους, ξενοδοχείο κτίστηκε. Αλλά η περιοχή του Ξενία-Παλιούρι όλως περιέργως ανακαλύφθηκε κάπου γύρω στο 2019 δασική έκταση! Λες και όλα τα άλλα ξενοδοχεία και καταλύματα κτίστηκαν σε φαλακρό έδαφος.
Πείτε μου, θα τολμούσε κυβέρνηση-εις να κάνουν όλα αυτά τα σπασίματα στον Μαρινάκη, στον Αλαφούζο, στον Μυτιληναίο, στον Περιστέρη και σε άλλους κατοικοεδρεύοντες στο λεκανοπέδιο ή/και παρεπιδημούντες στα υπουργεία ή μη και στο Μ.Μ.; Απορώ πως αντέχει ο Πόντιος, ίσως γιατί ακριβώς είναι Πόντιος.
Όλα αυτά άσχετα με τις αντιρρήσεις που έχω για τις επιλογές του Προέδρου στην διοίκηση και για τον τρόπο διοίκησης του ΠΑΟΚ.
Aed έγραψε:Γνωστή Πρεσβεία ήταν έξαλλοι με την εξαγορά του ΟΛΘ απο την Belterra. Πρεσβεία απο την οποία παίρνουν χρίσμα όλοι οι Προθυπουργοί της Ελλάδας απο τον 1955 και μετά. Δηλαδή απο τον Παπάγο και έπειτα. Ο ίδιος ο Πρέσβης βγήκε και ανέφερε την έντονη διαφωνία του συνέντευξή του σε Ελληνικό σταθμό πριν μερικά χρόνια
Εγώ νόμιζα ότι ο ψηφοφόρος με την ψήφο του αποφασίζει για το ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός.

- PAOK_Antarctica
Το να λέμε κάτι με σιγουριά δεν το κάνει και αλήθεια.
Από πού προκύπτει ότι χωρίς τον ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε ο Ιβάν το λιμάνι ή το Μακεδονία Παλάς;
Εγώ λέω μια χαρά θα τα έπαιρνε όπως τα παίρνουν τόσοι και τόσοι δισεκατομμυριούχοι.
Από πού προκύπτει ότι χωρίς τον ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε ο Ιβάν το λιμάνι ή το Μακεδονία Παλάς;
Εγώ λέω μια χαρά θα τα έπαιρνε όπως τα παίρνουν τόσοι και τόσοι δισεκατομμυριούχοι.
-
Ποιοι δηλαδή;
Τα ίδια και τα ίδια ονόματα ακούς συνέχεια σε όλες τις μπίζνες.
Όλοι, με εξαίρεση ίσως τον Λατση, εμπλέκονται ΚΑΙ στον αθλητισμό ( όπως και στα ΜΜΕ)
Τα ίδια και τα ίδια ονόματα ακούς συνέχεια σε όλες τις μπίζνες.
Όλοι, με εξαίρεση ίσως τον Λατση, εμπλέκονται ΚΑΙ στον αθλητισμό ( όπως και στα ΜΜΕ)
Special 4 έγραψε:Και όσον αφορά τη γεωπολιτική κατάσταση, άλλαξαν τα κόζια σε σχέση την Biden administration.
Εξηγησε που το βασιζεις αυτο.