Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giapas

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από giapas »

Montrealiotis έγραψε:
giapas έγραψε:Μη τα λέμε και τα ξαναλέμε.Κάπως έπρεπε να στηριχθούν και οι Σέρρες. Όσο είχε ποδοσφαιρική λογική η κίνηση του γαύρου με το Μπετανκορ,άλλο τόσο είχε η δική μας με το τερματά. Όσο είχε και η κίνηση του Τσιλούλη πριν κάτι χρόνια. Ο καθένας τα κουμάντα του προσπαθεί να κάνει και να αστακωθεί όσο μπορεί. Αγγελικά πλασμένος ο χώρος του ποδοσφαίρου.

Αντε το transfer fee να το καταλάβω. Το υπέρογκο συμβόλαιο πως εξηγείται;

Τι να σου πω ρε φίλε μου κανείς δεν έχει ούτε στοιχεία ούτε τίποτα.
Εικασίες κάνουμε.
Συνήθως η απλούστερη εξήγηση είναι και η σωστότερη. Και σε καμία περίπτωση η απλούστερη εξήγηση είναι ότι ερωτευτήκαμε το γκουγκεκασβιλι και τρέξαμε να τον κλείσουμε από Μάρτιο.
Όπως έτρεξε και ο γαύρος από Γενάρη .
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

embuji έγραψε:η ατακα "θα δειτε με πραξεις το επομενο διαστημα" δημιουργησε προσδοκιες οι οποιες επειδη εως τωρα δεν εχουν ικανοποιηθει απο την ΠΑΕ εχει δημιουργηθει ενας δικαιολογημενος εκνευρισμος. Το πιο σημαντικο διαστημα για την ομαδα μεταγραφικα θα ειναι οι πρωτες 10 μερες του Ιουλη. Πριν δηλαδη θα παει η ομαδα προετοιμασια.

Επισης ε, ειναι και ο φοβος με αυτα που εχουν δει τα ματακια μας...

Εν τω μεταξύ σήμερα έχουμε 6 Ιουνίου. Πώς ακριβώς δηλαδή δικαιολογείται η ύπαρξη εκνευρισμού; Τη δεδομένη στιγμή άντε να πούμε ότι η υπόθεση του Μεϊτέ επιβάλλεται να τελειώνει σύντομα. Αυτό.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

navigator11 έγραψε:
embuji έγραψε:η ατακα "θα δειτε με πραξεις το επομενο διαστημα" δημιουργησε προσδοκιες οι οποιες επειδη εως τωρα δεν εχουν ικανοποιηθει απο την ΠΑΕ εχει δημιουργηθει ενας δικαιολογημενος εκνευρισμος. Το πιο σημαντικο διαστημα για την ομαδα μεταγραφικα θα ειναι οι πρωτες 10 μερες του Ιουλη. Πριν δηλαδη θα παει η ομαδα προετοιμασια.

Επισης ε, ειναι και ο φοβος με αυτα που εχουν δει τα ματακια μας...

Εν τω μεταξύ σήμερα έχουμε 6 Ιουνίου. Πώς ακριβώς δηλαδή δικαιολογείται η ύπαρξη εκνευρισμού; Τη δεδομένη στιγμή άντε να πούμε ότι η υπόθεση του Μεϊτέ επιβάλλεται να τελειώνει σύντομα. Αυτό.

Η δηλωση της ΠΑΕ οτι θα μιλησουμε με πραξεις συντομα. Το συντομα ειναι κανα 2 βδομαδες. Περασαν. Γιαυτο. Το να μην εχουμε κλεισει παικτη αρχες ιουνη σιγουρα δεν ειναι το τελος του κοσμου.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εκνευρισμός υπάρχει λόγω όσων συνέβησαν την περασμένη αγωνιστική χρονιά. Αυτήν που έρχεται οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού, όποιο πόστο και αν κατέχουν, οφείλουν να λειτουργήσουν απείρως πιο σοβαρά. Αυτό περιμένω κι εγώ, μαζί με όλους σας, διατηρώντας όχι την απολύτως αγνή αλλά ακόμα θετική προαίρεση.

Αυτός ο Τέιλορ φέρεται κατά τα ρεπορτΑΡΔζ να έχει συμφωνήσει σε όλα αλλά ζήτησε λίγο χρόνο. Θέλω να πιστεύω ότι βαριά μέχρι τις 10-11 του μήνα θα μας κάνει την τιμή να γνωστοποιήσει την απόφασή του.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Για Τειλορ ο Τζορμπα ειπε οτι δυσκολευεται να φυγει απο Σκωτια για πρωτη φορα και οτι η Σελτικ του κανε ανεβασμενη προσφορα. Οποτε…

Εικόνα
black death

Δημοσίευση από black death »

Τρομερο παντως οτι δεν υπαρχουν παίχτες που θελουν να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Για ολους θες κανα μηνα αναμονη/διαπραγματεύσεις.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εε too good to be true.

Βασικά όταν είπε ότι θέλει χρόνο φάνηκε η δουλειά.

Τα έχουμε ξανσκουσει αυτά στην ζωή μας :p
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

black death έγραψε:Εσεις θα δινατε 7 εκ για ντεσποντοφ ή για κορόιδα ψάχνουμε;
Μακαρι να τον δωσουν οσο τον πηρανε και να φερουν ενα γρηγορο εξτρεμ να παιζει και αριστερα για να μη μείνουμε μονο με τάισον και πελκα.

Εάν είχα μεταγραφικό μπάτζετ π.χ. 25-30 μύρια θα έδινα.

Εάν δεν έχω τι να δώσω ? :lol:
black death

Δημοσίευση από black death »

Θα εδινες το 1/4 του μπάτζετ στον ντεσποντοφ;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

navigator11 έγραψε:Εκνευρισμός υπάρχει λόγω όσων συνέβησαν την περασμένη αγωνιστική χρονιά. Αυτήν που έρχεται οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού, όποιο πόστο και αν κατέχουν, οφείλουν να λειτουργήσουν απείρως πιο σοβαρά. Αυτό περιμένω κι εγώ, μαζί με όλους σας, διατηρώντας όχι την απολύτως αγνή αλλά ακόμα θετική προαίρεση.

Αυτός ο Τέιλορ φέρεται κατά τα ρεπορτΑΡΔζ να έχει συμφωνήσει σε όλα αλλά ζήτησε λίγο χρόνο. Θέλω να πιστεύω ότι βαριά μέχρι τις 10-11 του μήνα θα μας κάνει την τιμή να γνωστοποιήσει την απόφασή του.

Και την περσινή χρονιά γιατί υπήρχε εκνευρισμός?
Και την προπερσινη?
Και πάει λέγοντας
Αν πας πίσω στο 23 θα δεις γραμμένα ακριβώς τα ίδια πράγματα... ακριβώς από τους ίδιους.
Πχ το καλοκαίρι του 23 αγαπητος φίλος μας ,μας προέτρεπε να μην περιμένουμε και πολλά πολλά γιατί " απ' αυτά που ο ίδιος γνωρίζει" αυτό δεν πρόκειται να γίνει.
Οι ίδιοι που έκλεγαν τότε γιατί ένας ποδοσφαιριστής κατέληξε στον βάζελο κλαίνε και σήμερα και θεωρουν ότι ο Ιβάν δεν βάζει το χέρι στην τσέπη.

Όλα αυτά δεν είναι γιατί υπάρχει κάποιο σημάδι ή κάποια λογική εξήγηση...απλά έχει μετατραπεί σε κουλτούρα.
Η κουλτούρα λοιπόν του μέσου ΠΑΟΚτση είναι
- δεν εμπιστεύομαι την διοίκηση μου με τίποτα
- ο Ιβάν δεν επενδύει και κάνει απλά διαχείριση
- οι από κάτω έχουν ξεφύγει και θα ξέφευγουν όλο ένα και περισσότερο.

Και όλα αυτά στην καλύτερη περίοδο της ποδοσφαιρικής ιστορίας της ομαδας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγω παλι θεωρω οτι οντως τον εκνευρισμο τον εχει δημιουργησει το περσινο μεταγραφικο καλοκαιρι.
Στα δικα μου ματια ειναι πολυ ξεκαθαρο τι θελει να κανει η ομαδα μεχρι τις 14/7 και το ταξιδι για την βασικη προετοιμασια.
- 3 ανανεωσεις (Ταισον-Παβλενκα-Μειτε)
- 2 ακραια μπακ (ηδη ξερουμε ποια ειναι)
- 1 στοπερ
- 1 ακομα φορ για να πλαισιωσει τον Τσαλοφ

Οι υπολοιπες κινησεις που αναμενονται, οπως ο 3ος φορ, ενας ακομα χαφ, ενα αριστερο εξτρεμ (χωρις να υπολογιζονται προσθηκες που θα πρεπει να αναπληρωσουν καποια πωληση) θα δρομολογηθουν για το υπολοιπο του καλοκαιριου.

Δεν βλεπω τον λογο ουτε του πανικου ουτε του εκνευρισμου. Οι 5 απο τις 7 κινησεις που πρεπει να γινουν μεχρι τις 14/7 ειναι σε καλο δρομο συμφωνα με οσα βγαινουν προς τα εξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Παρ 06 Ιουν 2025, 16:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Χτές δέν έληγε η προθεσμία για Μειτέ;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

black death έγραψε:Θα εδινες το 1/4 του μπάτζετ στον ντεσποντοφ;

Ναι ασφαλώς. Εάν μου έλεγαν βρες παίκτες (μιλάμε για τα δεδομένα ενός πρωταθλήματος παρόμοιο του ελληνικού) μεταξύ των οποίων και ένα δεξί εξτρέμ, και είχα να ξοδέψω άφθονο ο Βούλγαρος θα ήταν μεσα στις επιλογές μου.

Βέβαια θα μου πεις και σωστά γιατί να δώσω 7 μύρια αφου είμαστε έτοιμοι να τον πουλήσουμε για πολύ λιγότερα ? :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Παρ 06 Ιουν 2025, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μεταξύ σοβαρού και αστείου τώρα

Η Kolkas entertainment τώρα με κουβεντιδη βλέπω να παίρνουν ακόμα και λάθος ώρα για τις συνεντεύξεις τύπου
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δηλαδή Rene ήταν τόσο «μαγικό» το περσινό καλοκαίρι, με παλινωδίες, καθυστερήσεις, σίριαλ, αντικατάσταση του καλύτερου χαφ του πρωταθλήματος με ένα μοντέλο, απόκτηση βασικού στόπερ στις καθυστερήσεις, απόκτηση μπακ απ στόπερ στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων και κυρίως με μόλις 1 επιτυχημένη μεταγραφή στις 10 που όσοι ανησυχούν φέτος είναι μίζεροι και γκρινιάρηδες ΠΑΟΚτσηδες;

Οκ, κατανοητό.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”