Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Shadow

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Shadow »

"Μπακαλίστικα" και κουβέντα να γίνεται, εγώ έδινα Καμαρά με 6 εκ (min) για να πάρω Horta (2.5 εκ η ρήτρα που είχε για να τον πάρει ο γαύρος) και Makoumbou (2-3 εκ?) για να έχω μια 4άδα στο κέντρο:

Μεϊτέ - Makoumbou
Horta - Ozdoev (ή μεταγραφή)

Γενικά αυτό το Horta στα 2.5εκ αν ισχύει, μου φαίνεται πολυυύ δελεαστικό...
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Meite - Makumbu - Camara - Ozdoev - μεταγραφή είμαστε πολύ καλά στο κέντρο
embuji

Δημοσίευση από embuji »

don PAOK έγραψε:Meite - Makumbu - Camara - Ozdoev - μεταγραφή είμαστε πολύ καλά στο κέντρο

Στο μυαλο σου η μεταγραφη που γραφεις ειναι 5ο χαφ ή κανεις 5ο χαφ τον οζντοεφ και πας για χαφαρα;
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Δηλαδή εγώ ο αδαής και άσχετος θέλω να ρωτήσω κάτι. Έστω ότι ισχύει του Makoumbou. Δε χωράει να έρθει και να έχουμε τουλάχιστον μια απίθανη τριάδα με Καμαρά, Μειτέ, Μακουμπού; Και κράτα Οζντόεφ αν θες και φέρε Αλεξανδρόπουλο πχ.
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να έχουμε 2 βασικούς και οι υπόλοιποι να είναι απλά καλοί. Φέρε και τον Μακουμπού και να έχεις αυτήν την τριάδα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

don PAOK έγραψε:Meite - Makumbu - Camara - Ozdoev - μεταγραφή είμαστε πολύ καλά στο κέντρο
Τσιγγάρας!
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Πολύ πιθανό να μην έχουμε και κανέναν από τους 4 του χρόνου. Καθόλου καλά δεν είμαστε προς το παρόν
embuji

Δημοσίευση από embuji »

PAOKevolution έγραψε:Δηλαδή εγώ ο αδαής και άσχετος θέλω να ρωτήσω κάτι. Έστω ότι ισχύει του Makoumbou. Δε χωράει να έρθει και να έχουμε τουλάχιστον μια απίθανη τριάδα με Καμαρά, Μειτέ, Μακουμπού; Και κράτα Οζντόεφ αν θες και φέρε Αλεξανδρόπουλο πχ.
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να έχουμε 2 βασικούς και οι υπόλοιποι να είναι απλά καλοί. Φέρε και τον Μακουμπού και να έχεις αυτήν την τριάδα.

Ειναι δυσκοο να εχεις πολλους παικτες πρωτης γραμμης σε λιγες θεσεις γιατι θα υπαρχει προβλημα για το ποιος θα παιζει καθως προφανως ολοι θα θελουν να παιζουν.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Συμφωνα με τον Τζορμπατζογλου δεν ισχυει του Μακουμπου και γραφει το εξης

Ο ΠΑΟΚ στα χαφ έχει άλλη πολιτική και λογική μέχρι τώρα, με πρωταγωνιστές άλλους παίκτες. Κατά πρώτο λόγο κρατάει τους Καμαρά, Πένια, Οζντόεφ και θέλει να διατηρήσει στην ομάδα και τον Μεϊτέ. Αν κάποιος από αυτούς δεν μείνει και ειδικά ο Μεϊτε, η προτεραιότητα έχει να κάνει με άλλον, πολύ έμπειρο παίκτη που ήδη έχει εντοπιστεί.

Τι μου θυμιζει....τι μου θυμιζει..."πολυ εμπειρος που εχει ηδη εντοπιστει". Ωχωχωχωχ
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Αριθμητικά πάντως θέλουμε 5 χαφ, τώρα το τι θα κάνουν στην ΠΑΕ είναι άλλο θέμα.

Το σημαντικότερο πρόβλημα για εμένα είναι πως κάθε χρόνο έχουμε ρόστερ τσίμα τσίμα
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Καμαρά - Μεϊτέ - Μακουμπού - Πένια - Χαβι Μουνιοθ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Παρ 06 Ιουν 2025, 08:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Να δούμε θα κλείσει κάτι σήμερα ; Έρχεται και το τριήμερο και μετά.μένουν δυο βδομάδες για να ξεκινήσουν τα παλικάρια μας. Αυτός της Κάλιαρι φαίνεται καλή περίπτωση αλλά διαψεύστηκε στο τσακ μπαμ
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

chri5ti9 έγραψε:
prist64 έγραψε:φτωχεια καταραμενη

αρε κ γαλια με δημητριακα δεν θα εχουμε να δωσουμε στα παιδια μας

Γαλ(ι)α = Mil(i)k

Milik και Ciro Immobile οι εκλεκτοί.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Οσοι νομιζουν οτι θα γινουν μεταγραφες πριν γινει καμια πωληση, πλανωνται.
Περιμενουν πρωτα να μπει καποιο χρημα, και μετα να ξοδεψουν ( ενα μερος του). Λογικο.

Προσοχη: Δε λεω οτι παντελονιαζουν. Λεω οτι υπαρχει προβλημα ρευστοτητας και οτι ο Ιβαν εδω και καποια χρονια εχει μπει σε λογικη διαχειρσης και οχι επενδυσης.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

δηλαδη περιμενετε στην προετοιμασια να χουμε κανει μεταγραφες?γελανε και τα τσιμεντα της τουμπας!!!

καταρχιν πρεπει να ξεκινησει δυναμικα η μεταγραφικη περιοδο του μειτε..να μας απασχολησει παλι κανα τριμηνο..

ελα παμε λιγο..ποιες ειναι οι διαφορες μας αναμεσα στην διοιηκηση και τον παικτη?.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

embuji έγραψε:

Στο μυαλο σου η μεταγραφη που γραφεις ειναι 5ο χαφ ή κανεις 5ο χαφ τον οζντοεφ και πας για χαφαρα;

5ο χαφ Οζντοεφ. Μεταγραφή χαφαρου με 3 πνευμόνια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”