Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Patron

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Patron »

Το κλειδί είναι τα δημητριακά και σε κεσέ και σε μπολ με γάλα ή με γιαούρτι. Φρούτα προαιρετικά
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δηλαδή από αυτούς τους τρεις θα πάρουμε τους δύο; Ένα από τα δύο αριστερά εξτρέμ και τον σέντερ φορ.
Άβαταρ μέλους
northernlights

Δημοσίευση από northernlights »

Καλή επιλογή ο παίκτης από την Κάλιαρι. Πριν δύο χρόνια κάθε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα ξοδεψαν πολλά λεφτά στο κέντρο ενώ εμείς σερνόμαστε με τον Καμάρα μόνο

Sent from my SM-S918U using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Ναι λογικά δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μπακ για 100 χιλιάρικα, αλλά μπήκαμε σφήνα για παίκτη από την Κάλιαρι με συμβόλαιο. Η φάση φέρνει σε ατζέντη που ας βάζει στο παιχνίδι μπας και τσιμπήσει κάτι παραπάνω από τους Τούρκους.
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Μέχρι και οι παππάδες δυσκόλεψαν ,τι κορν φλεικς και νες κουικ κουικάρας μας τσαμπουνάτε ;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

:lol:
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Αφήστε τα ξενόφερτα, δώστε στα παιδιά ψωμί, βούτυρο και μέλι.
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Κατάλαβα οτι όσοι μιλάνε εδώ περισσότερο είναι πιο ΠΑΟΚ από τους άλλους. Και οι υπόλοιποι 1000000 δεν είναι ΠΑΟΚ ΟΠΟΤΕ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ 3000 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

renegade έγραψε:
Tolaros έγραψε:Τι εννοείς ψεύτες, δεν πούλησε ο ΠΑΟΚ τον Τζίμα ή δεν παζαρεύει ΠΑΛΙ με Μεϊτέ για συμβόλαιο? Ναι αυτό θα το κορόιδευα άμα το κάνανε άλλοι.
Το ότι είναι άμπαλοι στο βάζελο και κάνουν ευτυχώς κακές επιλογές, δε σημαίνει ότι δεν το κυνηγάνε όσο μπορούν. Τη διάθεσή τους ζηλεύω και την αμεσότητα.
Και ναι το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχει χαιρετήσει ακόμα ο Τόμας, κάθε μέρα που δε χαιρετάει έχω σφίξιμο στο στομάχι

Μου γράφεις ότι παζαρεύει δόσεις με μάνατζερ.
Από τη στιγμή που απο καμία αξιόπιστοι πηγή ( όσο αξιόπιστη μπορεί να είναι στην ελλάδα και στα του ΠΑΟΚ) δεν προκύπτει κάτι τέτοιο δείχνει ότι έχεις προ αποφασίσει για κάποια πράγματα... άρα δεν αξίζει να μπούμε σε καμία διαδικασία συζήτησης αφού αυτοί δεν θα γίνει πάνω σε γεγονότα αλλά πάνω σε εικασίες ή ακόμα και μη φεύγματα τα οποία εξυπηρετούν ται ενισχύουν την άποψή μας.

Σύμφωνα πάντα με τη δικιά μου οπτική το ότι δεν βγαίνει ο ΠΑΟΚ σαν νεόπλουτος ελληνάρα της δεκαετίας του 90 να ξοδέψει αυτά τα χρήματα που πήρε από τις πωλήσεις που του ήρθανε εμένα μου δείχνει περισσότερο ότι υπάρχει ένας οργανισμός ο οποίος έχει μία σταθερή πολιτική.
Καταλαβαίνω ότι στον περισσότερο ο κόσμο η μεταγραφές και το ξόδεμα εκατομμυρίων είναι αυτά που κάνουν μία διοίκηση να φαίνεται καλή ή όχι.
Προσωπικά δεν έχω κανέναν σκοπό να προαποφασίσω από τώρα αν η διοίκηση πράττει σωστά ή όχι

Προφανώς κρίνουμε από τους Κολκες όπως αντίστοιχα θα κρίναμε το βαζελο από τους δικούς του.
Δε με νοιάζει να σκορπίσουν εκατομμύρια, με νοιάζει οι 3 κινήσεις παραμονής που ζήτησε ο προπονητής να γίνουν άμεσα , αφού αποφασίστηκε να στηριχτεί. Μεϊτέ, Παβλενκα, Τάισον, άμεσα. Δε νομίζω να είναι νεοπλουτισμος τρεις ανανεώσεις.
Τέλος ναι είναι νωρίς αλλά τη διοίκηση δεν την εμπιστεύομαι, μετά ΚΑΙ τα περσινά μεταγραφικά τα έκαψε τα κανονακια της, τους θεωρώ ελαχιστους για αυτά που θέλουμε. Μεταγραφικά αναφέρομαι, δε λέω τα τσεπωνουν και άλλες βλακείες.
Δε γίνεται κάθε καλοκαίρι να ξεκινάω και να λέω που ξέρεις μπορεί φέτος να τα καταφέρουν καλά, πρέπει να το αποδείξουν πλέον, δεν είμαι καλόπιστος άλλο μαζί τους.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Το ότι παρέμεινε ο Λουτσεσκου δεν σημαίνει και ότι θα στηριχθεί.Υπαρχει και το ενδεχόμενο να έμεινε γιατί ήταν οικονομικά ασύμφορο να φύγει.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

prist64 έγραψε:φτωχεια καταραμενη

αρε κ γαλια με δημητριακα δεν θα εχουμε να δωσουμε στα παιδια μας

Γαλ(ι)α = Mil(i)k
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αλήθεια αυτός πέρυσι τι έκανε; Γιατί δεν υπάρχει κανένα στατιστικό στο γνωστό σαιτ;

Edit... Άκυρο το έψαξα. Τραυματίας όλη την σεζόν
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Καλημερα κυριοι, πατερ μου εκαψες το κεφαλι. Ενα κλικ πιο ευκολο γριφο ρε συ. :lol:
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Παντως απο αυτα που ειδα απο μιλικ... Ε δε τρελαινομαι κιολα ρε παιδια. ΠΑΙΚΤΑΡΑ στα καλα του, αλλα πολλοι τραυματισμοι και ειναι και μυϊκοι. Εγω τον φοβαμαι.
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

theodorsalonika έγραψε:τελικα επειδη εχω χασει επεισοδια...ποσους πηραμε ρε παιδια?

πηραμε στο βολει Στέλλα Αντύπα...γιατι δεν παιρνουμε τον αντυπα στο ποδοσφαιρο τουλαχιστον να ακουμε κανα καψουροτραγουδο? :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Γιατι είναι γνωστός αρειανος :D
:opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”