10. Olivier Sorlin

Άβαταρ μέλους
ioanmits

Re: Olivier Sorlin

Δημοσίευση από ioanmits »

Ο Ονουάτσι αριστερό εξτρέμ δεν είναι;;;;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο Ονουατσι επιθετικος ειναι με τον παο ομως επαιζε αριστερα εναντια στο βιδρα....

Ο σορλεν και χτες σε χαμηλες πτησεις........
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Εδώ και καιρό το παλικάρι φαίνετε οτι είναι ντεφορμε.. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά πρέπει να το ξεπεράσει σύντομα γιατί έρχονται κρίσιμα ματς και θα τον χρειαστούμε..
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Πιστεύω ότι δύο πράγματα τον σώζουν μέχρι στιγμής και ξεκινάει βασικός έναντι του Φωτάκη-που και αυτός δεν έχει κάνει καλά παιχνίδια αλλά έχει περισσότερα τρεξίματα και απειλεί περισσότερο.
Το καλό κόρνερ που έχει και κυρίως το ότι η χρησιμοποίηση του δίνει τη δυνατότητα στον Βιειρίνια να παίξει δεξιά και όχι αριστερά-όπως θα ήταν αν έπαιζε ο Φωτάκης....φαίνεται ότι ο Σάντος δεν θέλει να κουνήσει τον μικρό από κει.
Τώρα άμα συνεχίσει έτσι ο Γάλλος δεν ξέρω κατά πόσο θα επιμείνει...Πάντως είναι κρίμα αυτή η εικόνα για ένα παίκτη που πέρυσι μας είχε αφήσει όλους με ανοικτό το στόμα...ήταν υπερπολύτιμος....αν πλησιάσει έστω τις περυσινές του εμφανίσεις ο ΠΑΟΚ θα ανέβει πολύ.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

επισης ο φωτακης με το τραυματισμο του ειχε χασει ρυθμο, κατι που παραδεχτηκε και ο ιδιος......α ρε γαλλε.....ο μοναδικος plug and play παικτης του ΠΑΟΚ τοσα χρονια που θυμαμαι
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ένα θα πω. Μακάρι αυτός να είναι ο χειρότερος Σορλέν που θα δούμε, μακάρι να έχει πιάσει πάτο. Αν στελεχωθεί η ομάδα με παίχτες που ο πάτος τους είναι τέτοιου επιπέδου (τι έγραψα ο σούστης) θα έχουμε αλλάξει επίπεδο ως ομάδα.
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Πάντως εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο πάτος του Sorlin. Πέρσυ ήταν πολύ καλύτερος αλλά νομίζω γενικά οι δυνατότητές του είναι μέχρι ένα σημείο. Έχουν περάσει τόσα παιχνίδια και δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

crabsody έγραψε:Πάντως εμένα δεν μου αρέσει καθόλου ο πάτος του Sorlin.
Δεν ξέρω τι λέτε για τον πάτο του Σορλέν αλλά εγώ τέτοιες ανωμαλίες δεν τις γουστάρω... :D :D
Εμένα ο μόνος πάτος που μου αρέσει είναι της μαστροκώστα...!! Αντε και της γειτόνισσάς μου της βολεϊμπολίστριας του άρη... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δώσε όνομα στο λαόοοοοοοοο!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Sorlin είναι ένα αριστερό (κατά βάσιν) χαφ και καμία σχέση δεν έχει με τους επιθετικογενείς Ονουάτσι, Βιερι, ή Κουτσια. Βρίσκεται σε περίοδο κάμψης, αλλά λόγω της θέσης του, στο αριστερό άκρο του "μεσαίου χώρου", δύσκολα θα αντικατασταθεί. Ο Santos ποντάρει στις ανασταλτικές του ικανότητες και στις βοήθειες που δίνει στον Λίνο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αντε και της γειτόνισσάς μου της βολεϊμπολίστριας του άρη... :lol: :lol: :lol:[/quote]
Καλα ρε arisk με αριανη???Δε λεει... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Μ' έχει απογοητεύσει φέτος, μέχρι στιγμής. Πέρυσι ακόμα και όταν έπαιζε σαν αριστερό χαφ, μπορεί να μην έκανε τις κούρσες και τις μπούκες τις τρελές - γιατί έτσι κι αλλιώς δεν είναι τέτοιος παίκτης - αλλά κατάφερνε αυτό που λέμε "να είναι παντού" και να ξεχνάμε σε ποιά θέση ξεκίναγε "στα χαρτιά". Έδινε πολλές βοήθειες σε όλη τη μεσαία γραμμή, ήταν ο πρώτος που πίεζε όταν ξεκίναγαν οι αντίπαλες επιθέσεις από το κέντρο κλπ κλπ. Με δυο λόγια,πέρυσι ήταν ο ορισμός αυτού που λέμε στην μπάλα "εργαλείο". Άσε που έκανε και κάτι ντρίμπλες μερικές φορές που μας άφηνε χαζούς (πχ με ΑΕΛ στα πλέι-ωχ), γενικά έχανε δύσκολα την μπάλα και τράβαγε και κανα καλό κόρνερ.

Φέτος μόνο τα κόρνερ έχουν απομείνει από τον περυσινό Σορλέν και αυτά όχι πάντα καλά (κυνηγάει το απευθείας μού φαίνεται και μάλλον τό'χει...). Ανασταλτικά δεν είναι "παντού" πλέον, δεν έχει το περυσινο πάθος ενώ επιθετικά είναι λίγο πάνω από το μηδέν...Φαίνεται να ψάχνεται στο γήπεδο και δυστυχώς μου φαίνεται ότι δεν έχει διάθεση που είναι και το σημαντικότερο. Πχ στο 4-0 επί του ρούλη, είναι ακριβώς πάνω στο τελείωμα της φάσης, ο Μουσλι περνάει από δίπλα του τρελαμένος και αυτός όχι απλά δεν πήγε να πανηγυρίσει (που ίσως εξηγείται με το ότι ήθελε να κάνει "οικονομία δυνάμεων"), αλλά ούτε έναν μορφασμό, ούτε σφίξιμο γροθιάς δεν έκανε... Πολύ με προβλημάτισε αυτό

Πάντως είναι εργαλείο πολυτελείας για το ελληνικό πρωτάθλημα και νομίζω ότι με λίγο πάγκο και "χώσιμο" από Σάντος-Βρύζα θα επανέλθει. Διότι όταν είναι βασικός "βρέξει-χιονίσει" πώς να στρώσει;
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δε θέλω να πιστέψω ότι κι αυτός είναι ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ παίκτης που έπαιξε όσο έπρεπε προκειμένου να εξασφαλίσει το συμβόλαιο του και στη συνέχεια έκατσε πάνω σε αυτό.. Δε με βγαίνει να το πω αυτό για τον Γάλλο, αλλά με την έως τώρα παρουσία του, δεν μπορώ να αναιρέσω κι αυτή τη σκέψη!
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Λήστεψαν τον Σορλέν!

Σοκ για τον Ολιβιέ Σορλέν και την οικογένεια του. Ο Γάλλος μέσος του ΠΑΟΚ έπεσε θύμα ληστείας τα ξημερώματα της Τετάρτης. Άγνωστοι εισήλθαν στο σπίτι του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ακινητοποίησαν τον ίδιο, τη σύζυγο του και το τρίχρονο παιδί του με αναισθητικό σπρέι και στη συνέχεια του απέσπασαν 3.000 ευρώ.

Οι ληστές πήραν και τις πιστωτικές του κάρτες και βρίσκοντας τους κωδικούς, κατάφεραν να πάρουν άλλες 2.000 ευρώ από ΑΤΜ τράπεζας του Ευόσμου. Σοκαρισμένος ο 29χρονος μέσος επικοινώνησε με τον ατζέντη του και τους ανθρώπους του «δικεφάλου του Βορρά» και τους ενημέρωσε για το περιστατικό.

http://www.sport-fm.gr/article/207066

Είναι ντεφορμέ,είναι και άρρωστος,τον κλέψανε κιόλας..
Έλεος δηλαδή.. :?
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ολα χαλια του πανε :(
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”