Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
PAOKAPOMONOSMOY

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Ήθελα να δω που θα καταλήξει αυτή η κωμωδία.Αρχιζω λοιπόν για μας του παλιότερους πού ζήσαμε τον μεγάλο μπασκετικο ΠΑΟΚ και τα ντέρμπι με τον συμπολίτη.
Ατμόσφαιρα, συνθήματα,η μόνη εξαίρεση τα σόου του ξανθού.Παμε τώρα στην χαβούζα,πλακάκια, σιφώνια διακοπές και φτάνουμε στο σημείο υπουργός να λέει για όλο αυτό το Μάπετ σόου, ότι έγινε,έγινε. Λοιπόν το πρόβλημα αρχίζει που σε ένα συγκεκριμένο νομό και σε μια οριοθετημένη χιλιομετρικά περιοχή ζουν γύρα στα πέντε εκατομμύρια νοματαιοι.Ο μισός πληθυσμός της χώρας.Αυτο και μόνο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Οι συγκεκριμένοι(αυτοί που ασκούν εξουσία)δεν σε βλέπουν καν. Έχουν αναπτύξει μια νοοτροπία για αυτους που ζουν εκεί (αναφέρομαι)στους ιδιοκτήτες όλα τα τρόπαια πρωτάθλημα, κύπελλο να φεύγουν σπάνια από 'κει.Αυτη η νοοτροπία έχει περάσει και στους οπαδούς των ομάδων.Δεν υπάρχει ντροπή, μπέσα, αξιοκρατία, ευσυνειδησία, ισότιμος ανταγωνισμός. Πάντα θα θέλουν να έχουν το κουμάντο ο ένας απ'τους δύο στο μπάσκετ και ένας απ'τους τρείς στο ποδόσφαιρο. Στα δικά μας τώρα.Εχουμε την ευλογία να έχουμε τον Ιβάν Σαββίδη για κεφαλή του συλλόγου,με τα πολλά στραβά και με τα ατέλειωτα καλά του. Στα χρόνια που διοικεί έχει επιφέρει συγκλονιστικές αλλαγές (σπάσιμο τής παράγκας, ξένους διαιτητές, βάρ ) πρωταθλήματα και κύπελλα ευρωπαϊκ ες πορείες από τον ΠΑΟΚ μας που ένα δικό μας αντιστοιχη σέ δέκα δικά τους ,τάδε Έφη Ρασβαν Λουτσεσκου. Ποτέ δεν θα σε δουν σαν ισότιμο ανταγωνιστη, πάντα θα τους φέρνεις μια ξινιλα,το μόνο που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε (όλα τα τρόπαια μαζί με σας που γεμίσατε την τούμπα ,που τρέχατε στα εκτός έδρας τα κατάφερε ο Ιβάν και μαζί με μας τους υπόλοιπους σε κάθε μεριά και γωνιά της Ελλάδας πανηγυρίζουμε μες στα μούτρα τους κάθε νίκη ) να συσπειρωθούμε ακόμη περισσότερο γύρω απ'την ομάδα, γύρω απ'τον επικεφαλή της ομάδας, έχοντας σωστή κρίση, υπομονή, επιμονή να γεμίζει η τούμπα και να μην τρέχουμε πίσω από κάθε παρλαπιπα απ'όπου αυτή προέρχεται.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

renegade έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Το ζήτημα αγαπητέ μου gika είναι η ισονομία και η υποκρισία. Σε ένα ευνομούμενο κράτος (αστείο) θα έπρεπε να τιμωρούνται όλοι αντίστοιχα με το μέγεθος της πράξης. Στην δική μας μπανανία μόνο εμείς τιμωρούμαστε.

Άρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να απαιτήσουμε να τιμωρηθούν και οι άλλοι ανάλογα με τα αδικήματα που διαπράττουν και όχι να μην τιμωρουμαστε και εμείς

Μα νομίζω ότι πάντα αυτό ήταν το ζητημα. Δεν θυμάμαι Παοκτση να ζητήσε ποτέ να τον ευνοήσουν κάπου. Απλα ισονομία ζητάμε. Είναι υποκριτικό όμως να τιμωρείται ο Λουτσεσκου, που πραγματικά τον κλέψανε, γιατί κάνει τη γνωστή χειρονομία που δείχνει κλοπή, και άλλοι να κάνουν κωλοδαχτυλα, να δείχνουν @@ κλπ και να μην γίνεται τίποτα. Είναι ξεφτίλα να θέλουν να σε τιμωρήσουν γιατί είπες ότι αυτά που γίνονται στην Ελλαδα γινόταν στην ναζιστικη Γερμανία, ενώ οι άλλοι δυναμιτίζουν συστηματικά το κλίμα, προκαλώντας απευθείας τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ισονομία είναι να μη τιμωρείται κανείς, ισονομία είναι και να τιμωρούνται όλοι.

Η διαφορά είναι στο «να μην τιμωρούσαν τον Λουτσεσκου αφού δεν τιμωρούν κι αυτούς» και στο «να τιμωρήσουν κι αυτούς όπως τιμώρησαν τον Λουτσεσκου».

Για τα του πάρκινγκ, ο ίδιος ο Λουτσεσκου είπε ότι έκανε μαλακια αλλά κάποιοι ακόμα συνεχίζουν.

Τεσπα αυτό που λέω είναι ότι αν δεν σταματήσουν τα καραγκιοζιλίκια από όλες τις πλευρές θα πηγαίνουν στα γήπεδα μόνο αυτοί που δεν θα έπρεπε να έχουν θέση στα γήπεδα.

Τα μάτια τους μόνες τους βγάζουν οι ομάδες και αυτό δεν χρειάζεται οπαδικά γυαλιά να το δεις.

Μεταγραφή καλή κανένας δεν έχει ανακοινώσει ακόμα, «κάτι περιμένουν» σκέφτονται οι οπαδοί, όχι ότι οι ποδοσφαιριστές σκέφτονται τριπλά πριν έρθουν στην μπανανία μας.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Περιμένω με αγωνία να δώ τις ποινές σε γαυρο και βάζελο στο Μπάσκετ. Αν δεν δώ αντιστιχες ποινές με τα του ποδοσφαίρου κάναμε ως χώρα μια τρύπα στο νερό. Η γυναίκα του καίσαρα δεν πρέπει να φαινετε τίμια αλλά να το αποδεικνύει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Gika πλάκα έχεις ειλικρινά ρε φίλε

Για άνθρωπος που ξεψειρίζει κάθε λεπτομέρεια για να "δει" τα νοηματα, πολύ εύκολα προσπερνάς το γεγονός οτι ο Λουτσέσκου ΔΕΝ είπε μόνο αυτό

Επίσης πολύ εύκολα προσπερνάς το γεγονός οτι υπήρξαν συγκεκριμένες πράξεις που οδήγησαν τον Λουτσέσκου εκεί (φτυσίματα και αντικείμενα από αντίπαλους παίκτες και παράγοντες)

Και πολύ εύκολα προσπερνάς το γεγονός πως οποιοσδήποτε άλλος έκανε κάτι αξιόμεμπτό, ΔΕΝ τιμωρήθηκε, ουτε καν κλήθηκε σε απολογία καλά καλά.

Και τέλος πολύ εύκολα ξεχνάς/παρεξηγείς οτι η συντριπτική πλειοψηφία ΔΕΝ λέει πως ο Λουτσέσκου έπρεπε να την βγάλει καθαρή. Λέει οτι έπρεπε να τιμωρηθούν ΚΑΙ άλλοι, και πως αυτά που αντικειμενικά έκανε ο Λουτσέσκου δεν άξιζαν ούτε την ειρωνία των δικαστών, ούτε τις "αγνές" προειδοποιήσεις οτι θα χάσουμε ματς στα χαρτιά (απο στόμα δικαστών!) ούτε βέβαια το μέγεθος των τιμωριών που εν τέλει επέβαλαν.

Αντί λοιπόν όλοι μας να βγάζουμε από τη μύγα ξύγκι για να παραστήσουμε τους "διαφορετικούς που δεν είναι πρόβατα", καλά θα ήταν καμιά φορά να κυνηγάμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ σε αυτό τον τόπο, που είναι η σαπίλα της Αττικής. Που έχει αποδεδειγμένα και επανηλειμμένα σε όλους τους τομείς ΒΙΑΣΕΙ τη λογική και τα συμφέροντα του κοινού, προς όφελος συγκεκριμένων.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

έσφαλε ο εκάστοτε παράγοντας του ΠΑΟΚ;
ναι, μάλιστα έσφαλε.

Κρίθηκε και τιμωρήθηκε κατά πως ορίζουν οι νόμοι;
ναι, μάλιστα τιμωρήθηκε.

εξέτισε την τιμωρία που του επέβαλαν;
ναι, μάλιστα την εξέτισε.

Εγώ λοιπόν που είμαι οπαδός και όχι αντίδικος, ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να βγω ωσάν λευκή περιστερά και να υποστηρίξω ότι θέλω, διότι το έχω πληρώσει. ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να θέλω να μην τιμωρηθώ ποτέ ξανά, διότι η δικαιοσύνη βασίζεται στην ισονομία και ο αποφυλακισμένος ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν τη βλέπει στην πράξη.

Όταν λοιπόν δικαιοσύνη αποδίδεται με φιλικό χτύπημα στην πλάτη και ένα ακόμα "τελευταία φορά όμως,ε;" ΑΠΑΙΤΩ και εγώ να μου αποδίδουν έτσι τη δικαιοσύνη.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

ABOLEYTOI έγραψε:έσφαλε ο εκάστοτε παράγοντας του ΠΑΟΚ;
ναι, μάλιστα έσφαλε.

ναι, μάλιστα τιμωρήθηκε.

Εγώ λοιπόν που είμαι οπαδός και όχι αντίδικος, ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να βγω ωσάν λευκή περιστερά και να υποστηρίξω ότι θέλω, διότι το έχω πληρώσει. ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να θέλω να μην τιμωρηθώ ποτέ ξανά, διότι η δικαιοσύνη βασίζεται στην ισονομία και ο αποφυλακισμένος ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν τη βλέπει στην πράξη.

Όταν λοιπόν δικαιοσύνη αποδίδεται με φιλικό χτύπημα στην πλάτη και ένα ακόμα "τελευταία φορά όμως,ε;" ΑΠΑΙΤΩ και εγώ να μου αποδίδουν έτσι τη δικαιοσύνη.

Ειναι και αυτο μια λογική .Το σωστό όμως είναι να τιμωρούντε για τις συμπεριφορές και τις πράξεις τους όλοι.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο κόσμος ζητάει να τιμωρείται (η όχι) ο καθένας για όσα πραγματικά έγιναν και με ότι πραγματικά προβλέπεται.

Αυτό δεν συνέβη ούτε με τον Λουτσεσκου ούτε με το τσίρκο της Κουλας ξανά και ξανά.

Δε νομίζω να είναι τόσο πολύπλοκο, ούτε είδα κανέναν να ζητάει να τη γλιτώσουν οι "δικοί μας".

Όταν όμως είμαστε θύματα και στόχοι οργανωμένης επίθεσης και δολοφονίας χαρακτήρα του προπονητή ή παικτών ή και του προέδρου, είναι λογικό να μην έχουμε καμία όρεξη να μας δουλεύουν και να κάνουμε τους μλκες. Ούτε να υπερασπιζόμαστε ενα σάπιο σύστημα που παράγει αδικία.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ερωτηση: Τι αξιομεμπτο εχει κανει ο Λουτσεσκου ρε παιδια οσα χρονια βρισκεται στην ελλαδα;

-Απειλησε ποτε οτι θα προβει σε βιασμο;

-Αποκαλεσε κανεναν μπασταρδο;

-Εκανε κωλοχερα στους οπαδους;

-Επιασε ποτε τα αχαμνα του και τα κουνησε περα-δωθε απευθυνομενος σε οπαδους;

-Επιασε ποτε κανεναν απο τον λαιμο;

Τι ακριβως εχει κανει επιτελους που να θεωρουμε την τιμωρια του για τα επεισοδια στο παρκινγκ «δικαιη, αλλα αυτο που θελουμε ειναι να πληρωνουν και οι αλλοι-ισονομια»;

Ας παψει πια το αυτομαστιγωμα. Το να αποδεχεσαι να γινεις ο μ@λ@κ@ς της υποθεσης δε σε κανει ουτε τιμιο ουτε αυθεντικο. Σε κανει τον μαλακα της υποθεσης.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gika έγραψε:Ισονομία είναι να μη τιμωρείται κανείς, ισονομία είναι και να τιμωρούνται όλοι.

Η διαφορά είναι στο «να μην τιμωρούσαν τον Λουτσεσκου αφού δεν τιμωρούν κι αυτούς» και στο «να τιμωρήσουν κι αυτούς όπως τιμώρησαν τον Λουτσεσκου».

Για τα του πάρκινγκ, ο ίδιος ο Λουτσεσκου είπε ότι έκανε μαλακια αλλά κάποιοι ακόμα συνεχίζουν.

Τεσπα αυτό που λέω είναι ότι αν δεν σταματήσουν τα καραγκιοζιλίκια από όλες τις πλευρές θα πηγαίνουν στα γήπεδα μόνο αυτοί που δεν θα έπρεπε να έχουν θέση στα γήπεδα.

Τα μάτια τους μόνες τους βγάζουν οι ομάδες και αυτό δεν χρειάζεται οπαδικά γυαλιά να το δεις.

Μεταγραφή καλή κανένας δεν έχει ανακοινώσει ακόμα, «κάτι περιμένουν» σκέφτονται οι οπαδοί, όχι ότι οι ποδοσφαιριστές σκέφτονται τριπλά πριν έρθουν στην μπανανία μας.

Συνεχίζεις

Να τιμωρηθει μονο ο Λουτσεσκου ανεξαρτητου τιμωριας των αλλων. Οκ με τον ισαποστακισμο. Καταλαβαμε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Eagle1980 έγραψε:
ABOLEYTOI έγραψε:έσφαλε ο εκάστοτε παράγοντας του ΠΑΟΚ;
ναι, μάλιστα έσφαλε.

ναι, μάλιστα τιμωρήθηκε.

Ειναι και αυτο μια λογική .Το σωστό όμως είναι να τιμωρούντε για τις συμπεριφορές και τις πράξεις τους όλοι.

Το οποιο δε γινεται ποτε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Daskalos_4 έγραψε:Ερωτηση: Τι αξιομεμπτο εχει κανει ο Λουτσεσκου ρε παιδια οσα χρονια βρισκεται στην ελλαδα;

-Απειλησε ποτε οτι θα προβει σε βιασμο;

-Αποκαλεσε κανεναν μπασταρδο;

-Εκανε κωλοχερα στους οπαδους;

-Επιασε ποτε τα αχαμνα του και τα κουνησε περα-δωθε απευθυνομενος σε οπαδους;

-Επιασε ποτε κανεναν απο τον λαιμο;

Τι ακριβως εχει κανει επιτελους που να θεωρουμε την τιμωρια του για τα επεισοδια στο παρκινγκ «δικαιη, αλλα αυτο που θελουμε ειναι να πληρωνουν και οι αλλοι-ισονομια»;

Ας παψει πια το αυτομαστιγωμα. Το να αποδεχεσαι να γινεις ο μ@λ@κ@ς της υποθεσης δε σε κανει ουτε τιμιο ουτε αυθεντικο. Σε κανει τον μαλακα της υποθεσης.

Ε ο Gikas ξερει, ολα αυτα που αναφερεις τα εξισωσε με το οτι ο Λουτσεσκου κατεβηκε απο το πουλμαν.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

PAOKAPOMONOSMOY έγραψε:Ήθελα να δω που θα καταλήξει αυτή η κωμωδία.Αρχιζω λοιπόν για μας του παλιότερους πού ζήσαμε τον μεγάλο μπασκετικο ΠΑΟΚ και τα ντέρμπι με τον συμπολίτη.
Ατμόσφαιρα, συνθήματα,η μόνη εξαίρεση τα σόου του ξανθού.Παμε τώρα στην χαβούζα,πλακάκια, σιφώνια διακοπές και φτάνουμε στο σημείο υπουργός να λέει για όλο αυτό το Μάπετ σόου, ότι έγινε,έγινε.

Για να καταλάβουμε τι έγινεσε 2 χρόνια.
1991-2 έπαιρνα μαζί το λεωφορείο από Θέρμη με ξάδερφο σκουλίκι να πάμε Παλέ, χωρίζαμε ο καθένας με τους δικούς του κ είχαμε ραντεβού 20:00 Ναβαρίνο.
Στο Παλέ μας χώριζε ένα μέτρο κ απλά έφευγαν πορτοκαλάδες Φλώρινα.

Σε 2 χρόνια παίχτηκαν σιφόνια, κλειστές τουαλέτες,φωτοβολίδες στο ΣΕΦ ανήκουστα.
Όλα σε συννενόηση με την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά.

Ούτε υπάρχουν σα γεγονότα για τους ..κάτω.

Τέρμα το αυτομαστίγωμα. Το είδαμε κ στο γκολ του Ενρίκε στο Βόλο (που σε ροή αγώνα φαινόταν νορμάλ κιόλας) κ ο Κομίνης ακόμα ασχολούνταν νοητικά με το μαρς πέναλτυ που δεν έδωσε στον Κρέσπο,
¨δε θα κατεβώ Λευκό Πύργο¨ κλπ πίπες.
Κ πόσα άλλα αυτομαστιγώματα ΄ΝΑΙ δε μας έδωσε 2-3 πέναλτυ, ακύρωσε κανονικό, ΑΛΛΑ τι άλλο κάναμε;΄

ήμαρτον
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν αυτή είναι η επικρατούσα άποψη σε ένα φόρουμ με λογικούς σε γενικές γραμμές ανθρώπους, έχουμε το ποδόσφαιρο που μας αξίζει.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

RIP για τον Χατζηχρήστο. Ως οπαδός σέβομαι την αγάπη και την αφοσίωση του προς την δική του ομάδα.

Δεν μπορώ όμως παρά να σημειώσω τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της κυβέρνησης. Λάβαρα αεκ, παο, φανέλα οσφπ στο γραφείο τού ενός υπουργού, βγαίνει έτερος και κάνει δήλωση για τον θάνατο τού ιδρυτή τής ορίτζιναλ.

Για τον δικό μας τον Μάκη Μαυρομιχάλη δεν είπε κανείς τους τίποτε, ούτε και ο υπουργός έχει κανένα σύμβολο τού ΠΑΟΚ στο γραφείο του.

Ακόμη και στα τάχαμου-τάχαμου δεν μπορούν να μας σεβαστούν. Λες και είμαστε γι αυτούς ομάδα ξένης χώρας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”