Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
- Montrealiotis
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Εγώ θέλω να ακούσω τώρα από τους συν οπαδούς μας, που έλεγαν ότι σωστά τιμωρήθηκε ο Λουτσεσκου.
Δηλαδη ο Τουρκαλας βγηκε και είπε του οπαδους του γαυρου μπασταρδους( αδικο έχει;) και όλα καλά. Ξεχάστηκε ήδη ούτε κλήση για τιμωρία ούτε πρωτοσελιδα ουτε τίποτα. ολα καλά. Μια ζωή τα ίδια.
Ο μέσος ΠΑΟΚτσης είναι ένας φοβικός μικροαστός. Εννοείται φταίει ο Λουτσεσκου και δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι έχουν κάνει οι άλλοι.
Ευτυχώς υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις.
Ευτυχώς υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις.
dikomou01 έγραψε:Δηλαδη ο Τουρκαλας βγηκε και είπε του οπαδους του γαυρου μπασταρδους( αδικο έχει;) και όλα καλά. Ξεχάστηκε ήδη ούτε κλήση για τιμωρία ούτε πρωτοσελιδα ουτε τίποτα. ολα καλά. Μια ζωή τα ίδια.
Eδω ο Γιαννακοπουλος εχει ενταλμα συλληψης και συναντηθηκε με τον Βρουτση εσενα σε πειραξε αυτο, που στη τελικη μπορει να μην ξερουν αγγλικα και να μην ξερουν τι ειπε

Ivan Drago έγραψε:xrisitsapa έγραψε:elvetos giatros έγραψε:Η μιζέρια ξεκινά από την πόλη
Αυτό. “ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους”κλπ κλπ.
Λες και αυτοσκοπός μιας ποδοσφαιρικής ομάδας δεν είναι οι νίκες και οι τίτλοι.
Καζαντζιδισμος
Ακόμη κι όταν είχαμε την καλύτερη ομάδα, χαμηλά την μπάλα άκουγες παντού.. Και άντε για τους παλιούς που έχουν μάθει τον ΠΑΟΚ τέταρτο να το καταλαβεις, το περίεργο είναι πως το ακούς και από νέα παιδιά. Η μιζέρια έχει περάσει στο DNA.
Και ναι, φίλε, όλες οι ομάδες έχουν στόχο τη νίκη και το ίδιο και οι υγιείς οπαδοί των ομάδων. Θες να παρακολουθήσεις θέαμα, να διασκεδάσεις και στο τέλος να πας σπίτι σου χαρούμενος γιατί κέρδισες. Αν υπάρχει κάποιος που γυρνάει σπίτι ευτυχισμένος, ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε γιατί βρίσκει κάποιο "βαθύτερο νόημα " σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα,, ας μας το εξηγήσει. Κάτι καλύτερο βεβαια από το "ΠΑΟΚ, εκδρομές, ναρκωτικά, έτσι μάθαμε από παιδια..."
Δεν ειναι τοσο απλο το ολο ζητημα κατα την αποψη μου. Εχει να κανει και με τον φοβο... Τον φοβο που προερχεται απο τη σιγουρια οτι δεν θα σε αφησουν να διεκδικησεις αυτο που αξιζεις. Οποτε φανταζουν απολυτως φυσιολογικα τα «χαμηλα τη μπαλα» και «»ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τα πρωταθληματα», γιατι στο πισω μερος του νου σου εχεις διαρκως τη βεβαιοτητα οτι στο τελος δεν θα παρεις τιποτα.
Στην γ' εθνικη κατηγορια της νεας σεζον, θα συμμετεχουν δυο ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Κιλκις)
ΠΑΟΚ Δυτικού (Πελλα).

ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Κιλκις)
ΠΑΟΚ Δυτικού (Πελλα).

Montrealiotis έγραψε:Εγώ θέλω να ακούσω τώρα από τους συν οπαδούς μας, που έλεγαν ότι σωστά τιμωρήθηκε ο Λουτσεσκου.
Φυσικά καλά έκανε και τιμωρήθηκε ο Λουτσεσκου.
Το γελοίο είναι αυτό που γίνεται τώρα στο μπάσκετ.
Πρέπει να σοβαρευτούμε σε αυτήν την χώρα.
Το έχω ξαναπεί ότι το τελευταίο πράγμα που με δένει με την Ελλάδα είναι ο ΠΑΟΚ.
Η μόνη μου έκθεση στην ελληνική πραγματικότητα είναι αυτή. Τα standards μου είναι διαφορετικά από των περισσότερων.
Το να βλέπεις μπάλα πίσω από σκισμένα δίχτυα, να μην έχεις τουαλέτες στο γήπεδο, να μπαίνεις μέσα και να σκαρφαλώνουν άλλοι 2 πίσω σου με βοήθεια των ίδιων των σεκιουριτι να μπουν τζάμπα, να πέφτουν κροτίδες, να έχεις προπονητές, παίκτες και παράγοντες να βρίζονται και οπαδούς να θολώνουν και να μαχαιρώνονται μετά, να μην πάμε σε πιο βαθιά θέματα με πρωταθλήματα να παίζονται σε εκλογές και δικαστήρια κοκ.
Οχι παιδιά, απαράδεκτα είναι όλα αυτά.
Δεν είναι καλός ο Λουτσεσκου επειδή κάνει ο Γιαννακόπουλος χειρότερα.
Η κυβέρνηση και η ΔΕΑΒ ακόμα ποινές χάδια ρίχνουν και προς λάθος αποδέκτες κι ολας.
Αρα ακομα και αν ο δπγ και οι αγγελοπουλοι καναν χειροτερα απο τον Λουτσε και τιμωρηθηκε μονο ο Λουτσε «φταινε ολοι» ισαποστακηδες. Οκ
Δηλαδή όποιος σου κλέψει το σπίτι πρέπει να μην τιμωρηθεί γιατί άλλοι έχουν κλέψει τράπεζες και δεν τιμωρήθηκαν;
Δεν ξέρω πως είστε κάποιοι στην προσωπική σας ζωή αλλά εγώ τα όρια και τους στόχους μου δεν τα βάζω με βάση το τι κάνουν οι άλλοι, αλλά το τι θεωρώ εγώ σωστό.
Δεν είναι ισαποστακισμος.
Και ο Ραζβαν στο πάρκινγκ και τώρα οι βαζελογαυροι έχουν ξεπεράσει τα όρια.
Αυτοί πιο πολύ από τον Ραζβαν.
Αυτό είναι λόγος να τιμωρηθούν αυτοί χειρότερα από τον Ραζβαν και αν δεν τιμωρηθούν να διαμαρτυρηθείς για αυτό.
Οχι για να αθωωθεί ο Ραζβαν.
Τα καραγκιοζιλίκια στον ελληνικό αθλητισμό πρέπει να σταματήσουν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα καραγκιοζιλίκια είναι ίσα.
Ούτε ότι τα μικρά που κάναμε εμείς μπορουν να παραβλέπονται γιατί οι άλλοι κάνουν χειρότερα.
Αυτά τα πράγματα είναι μεγαλύτερα από ομάδες και μακάρι οι ίδιοι οι οπαδοί να βγάζανε στα μανταλάκια τους υπεύθυνους. Οχι ο ένας να δείχνει τον άλλο.
Δεν ξέρω πως είστε κάποιοι στην προσωπική σας ζωή αλλά εγώ τα όρια και τους στόχους μου δεν τα βάζω με βάση το τι κάνουν οι άλλοι, αλλά το τι θεωρώ εγώ σωστό.
Δεν είναι ισαποστακισμος.
Και ο Ραζβαν στο πάρκινγκ και τώρα οι βαζελογαυροι έχουν ξεπεράσει τα όρια.
Αυτοί πιο πολύ από τον Ραζβαν.
Αυτό είναι λόγος να τιμωρηθούν αυτοί χειρότερα από τον Ραζβαν και αν δεν τιμωρηθούν να διαμαρτυρηθείς για αυτό.
Οχι για να αθωωθεί ο Ραζβαν.
Τα καραγκιοζιλίκια στον ελληνικό αθλητισμό πρέπει να σταματήσουν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα καραγκιοζιλίκια είναι ίσα.
Ούτε ότι τα μικρά που κάναμε εμείς μπορουν να παραβλέπονται γιατί οι άλλοι κάνουν χειρότερα.
Αυτά τα πράγματα είναι μεγαλύτερα από ομάδες και μακάρι οι ίδιοι οι οπαδοί να βγάζανε στα μανταλάκια τους υπεύθυνους. Οχι ο ένας να δείχνει τον άλλο.
- Montrealiotis
Το ζήτημα αγαπητέ μου gika είναι η ισονομία και η υποκρισία. Σε ένα ευνομούμενο κράτος (αστείο) θα έπρεπε να τιμωρούνται όλοι αντίστοιχα με το μέγεθος της πράξης. Στην δική μας μπανανία μόνο εμείς τιμωρούμαστε.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν τιμωρούνται οι άλλοι αναλογικά με τις πράξεις τους, όπως εμείς. Οχι ότι τιμωρούμαστε εμείς.
Ας συνεχίσουμε εμείς να είμαστε σοβαροί, ο Ιβαν έχει άλλωστε χαράξει αυτόν τον δρόμο χρόνια τώρα αποφεύγοντας τις ασκοπες φωνές, ας αναγνωρίζουμε τα λάθη μας όταν τα κάνουμε, όπως Ιβαν και Ραζβαν έχουν κάνει ήδη, και να συνεχίσουμε ταυτόχρονα να ζητάμε ισονομία μεν και σοβαρότητα δε.
Οχι να ζητάμε να μην τιμωρηθούμε όταν κάνουμε κάποια μ@λακια.
Ας συνεχίσουμε εμείς να είμαστε σοβαροί, ο Ιβαν έχει άλλωστε χαράξει αυτόν τον δρόμο χρόνια τώρα αποφεύγοντας τις ασκοπες φωνές, ας αναγνωρίζουμε τα λάθη μας όταν τα κάνουμε, όπως Ιβαν και Ραζβαν έχουν κάνει ήδη, και να συνεχίσουμε ταυτόχρονα να ζητάμε ισονομία μεν και σοβαρότητα δε.
Οχι να ζητάμε να μην τιμωρηθούμε όταν κάνουμε κάποια μ@λακια.
Καλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Αυτή η μπανανόφλουδα που πατήσαμε στο πάρκινγκ, είναι σα να σου μπει κλέφτης στο σπίτι, να τον πιάνεις και επειδή αντιστέκεται, όταν φωνάξεις την αστυνομία, να σου λέει ότι δεν ήταν κλέφτης, αλλά εσύ πήγες να τον απαγάγεις και τον έβαλες με το ζόρι μέσα στο σπίτι.
Και να σου κουνάνε το δάχτυλο και να σε μπουζουριάζουν εσένα και να σου λένε ότι έπρεπε να φωνάξεις την αστυνομία εξαρχής και όχι εσύ να τον συλλάβεις - ακινητοποιήσεις επειδή μπούκαρε στο σπίτι σου, ενώ οι αστυνόμοι έπιναν φραπέ παραδίπλα από την είσοδο της πολυκατοικίας που έγινε η διάρρηξη, αλλά αυτοί δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα.
Ο ορισμός της παράνοιας δηλαδή.
Έπρεπε δηλαδή να κάνεις ότι κοιμάσαι και να λες και ευχαριστώ που δεν είχαν και όρεξη να στον ακουμπήσουν και λίγο οι κλέφτες για να ξεχαρμανιάσουν.
Αυτό συνέβη με εμάς και το πάρκινγκ.
Αυτή η μπανανόφλουδα που πατήσαμε στο πάρκινγκ, είναι σα να σου μπει κλέφτης στο σπίτι, να τον πιάνεις και επειδή αντιστέκεται, όταν φωνάξεις την αστυνομία, να σου λέει ότι δεν ήταν κλέφτης, αλλά εσύ πήγες να τον απαγάγεις και τον έβαλες με το ζόρι μέσα στο σπίτι.
Και να σου κουνάνε το δάχτυλο και να σε μπουζουριάζουν εσένα και να σου λένε ότι έπρεπε να φωνάξεις την αστυνομία εξαρχής και όχι εσύ να τον συλλάβεις - ακινητοποιήσεις επειδή μπούκαρε στο σπίτι σου, ενώ οι αστυνόμοι έπιναν φραπέ παραδίπλα από την είσοδο της πολυκατοικίας που έγινε η διάρρηξη, αλλά αυτοί δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα.
Ο ορισμός της παράνοιας δηλαδή.
Έπρεπε δηλαδή να κάνεις ότι κοιμάσαι και να λες και ευχαριστώ που δεν είχαν και όρεξη να στον ακουμπήσουν και λίγο οι κλέφτες για να ξεχαρμανιάσουν.
Αυτό συνέβη με εμάς και το πάρκινγκ.
Montrealiotis έγραψε:Το ζήτημα αγαπητέ μου gika είναι η ισονομία και η υποκρισία. Σε ένα ευνομούμενο κράτος (αστείο) θα έπρεπε να τιμωρούνται όλοι αντίστοιχα με το μέγεθος της πράξης. Στην δική μας μπανανία μόνο εμείς τιμωρούμαστε.
Άρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να απαιτήσουμε να τιμωρηθούν και οι άλλοι ανάλογα με τα αδικήματα που διαπράττουν και όχι να μην τιμωρουμαστε και εμείς
-
Το θέμα ειναι οτι αυτοι νομιζουν ότι κανουν τον ελληνικό αθλητισμό περηφανο και η μισή ελλαδα πανηγυριζει που ειδαμε φενερ-μονακο.
Το μπασκετ κατορθωσε (γιατί κατορθωμα είναι) να ειναι χειροτερο απ το ποδοσφαιρο σε ολα τα επιπεδα. Διοργανωση, επιπεδο πρωταθλήματος, παραγωγη παιχτων. Δεν βρεχει, με λιγα λογια, σας φτύνουνε. Και καλο ειναι να το καταλάβει και το κουκλοθεατρο στην κυβέρνηση.
Βαλ τους να παιζουν μονο εκει που εχουν νοικιάσει θεση να τελειωνουμε. 5 ματς τωρα για το μικρο τελικο νο 2 τι νοημα έχουν;
Το μπασκετ κατορθωσε (γιατί κατορθωμα είναι) να ειναι χειροτερο απ το ποδοσφαιρο σε ολα τα επιπεδα. Διοργανωση, επιπεδο πρωταθλήματος, παραγωγη παιχτων. Δεν βρεχει, με λιγα λογια, σας φτύνουνε. Και καλο ειναι να το καταλάβει και το κουκλοθεατρο στην κυβέρνηση.
Βαλ τους να παιζουν μονο εκει που εχουν νοικιάσει θεση να τελειωνουμε. 5 ματς τωρα για το μικρο τελικο νο 2 τι νοημα έχουν;