Νέο Γήπεδο
Re: Νέο Γήπεδο
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να πιστεύει ότι αυτή η ανακοίνωση γράφτηκε από τον ΑΣ και όχι από την ΠΑΕ.
-
ΠΑΕ και ΑΣ το ίδιο πράγμα είναι. Αφού ο πρόεδρος του ΑΣΒεπιλέγεται απ’ τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ όπως φάνηκε στις τελευταίες εκλογές. Οπότε όσοι κράζετε τον ΑΣ είναι σαν να κράζετε την ΠΑΕ.
-
giliopoulos έγραψε:Στοχος των ερπετων ειναι αυτος φιλε.
Τι γηπεδο στα δυτικα
Γηπεδο στην Τουμπα ή στην ΔΕΘ ή σε αλλον πλανητη.
Για να κερδίσουν τι;
Οι προτάσεις που έχουν ακουστεί
πάντως για γήπεδο στον Άρη
αφορούσαν την θερμή και όχι το χαριλαου
Όταν χτίστηκε η Τούμπα και το χαριλαου
χωράφια και χαμόσπιτα ήταν γύρω.
Σε δέκα χρόνια με την τεράστια
ανοικοδόμηση η Θερμή θα έχει
πιο πολύ κόσμο από Τούμπα
και η περιοχή που τώρα κάνουμε
το προπονητικό θα είναι πυκνοκατοικημένη.
Εξάλλου υπάρχει και η δύση
που είναι φθηνότερη και βολεύει
αφάνταστα την επαρχία. Δυτικά
πάνω από τον περιφερειακό χτίζονται τα πάντα.
Δείτε το σχέδιο δέκα και είκοσι χρόνια μετά...
-
Οχι φιλε δεν βολευει.
Νομιζεις θα παιρνεις το αυτοκινητο και θα παρκαρεις??
Δεν υπαρχει αυτο ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Η τουμπα βολευει απιστευτα, ειναι 800 μετρα πλεον απο το μετρο, μεσα στον Αστικο ιστο.
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ αν φυγεις να πας στα χωραφια με ΜΗΔΕΝ προσβαση απο ΜΜΜ
Η τουμπα βολευει απιστευτα, ειναι 800 μετρα πλεον απο το μετρο, μεσα στον Αστικο ιστο.
john4serres έγραψε:Μακάρι να φύγουμε από κει.
Γήπεδο στα δυτικά χθες.
Γήπεδα, και κλειστό.
Αφήνεις ανατολικά μόνο το προπονητικό κέντρο.
Είμαι κι εγώ υπέρ αυτής της προοπτικής.
Κι επειδή δεν γνωρίζω καλά τα της Θεσσαλονίκης, υπάρχει εκεί δημόσια έκταση για παραχώρηση ? Το Καρατάσου για παράδειγμα μπορεί να αξιοποιηθεί για τέτοια χρήση ή όχι ? Απ' όσον ξέρω η μελλοντική επέκταση του μετρό περιλαμβάνει και αυτήν την περιοχή.
-
Ettien26 έγραψε:john4serres έγραψε:Μακάρι να φύγουμε από κει.
Γήπεδο στα δυτικά χθες.
Γήπεδα, και κλειστό.
Αφήνεις ανατολικά μόνο το προπονητικό κέντρο.
Είμαι κι εγώ υπέρ αυτής της προοπτικής.
Κι επειδή δεν γνωρίζω καλά τα της Θεσσαλονίκης, υπάρχει εκεί δημόσια έκταση για παραχώρηση ? Το Καρατάσου για παράδειγμα μπορεί να αξιοποιηθεί για τέτοια χρήση ή όχι ? Απ' όσον ξέρω η μελλοντική επέκταση του μετρό περιλαμβάνει και αυτήν την περιοχή.
Αν δεν κάνω λάθος στο Καρατάσου τρέχει ήδη μια ανάπλαση χωρίς να γνωρίζω κάτι περισσότερο. Ωστόσο η ιστορία του ΠΑΟΚ είναι συνδεδεμένη με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και καλό θα ήταν να παραμείνει εκεί.
Μετά τις εξελίξεις στη χθεσινή Γ.Σ. της ΠΑΕ και με σεβασμό στη τελευταία επιλογή της, ο Α.Σ. ως θεματοφύλακας του ΠΑΟΚ δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά :
Καταλαβαινει κανεις ποια ειναι "η τελευταια επιλογη" της ΠΑΕ την οποια ο ΑΣ θα σεβαστει οπως λεει; Τι εννοουν ακριβως;
ΑΥτο που ρωτάει ο Νουνιες μου εκανε και μενα μεγάλη εντύπωση και προσπαθω να αποκρυπτογραφίσω. Εννοεί κάτι ή είναι ανευ ουσίας φράση?
Επίσης επειδή πιο πάνω ανακινήθηκε συζητηση για την τοποθεσία του γηπέδου..Προσεύχομαι μην αυτοκτονίσουμε πάλι.
Γήπεδο στην Τούμπα ή στην ΔΕΘ. Οποιαδήποτε αλλη επιλογή που φεύγει απο την καρδια της πόλης ειναι μέγα λάθος.
Επίσης επειδή πιο πάνω ανακινήθηκε συζητηση για την τοποθεσία του γηπέδου..Προσεύχομαι μην αυτοκτονίσουμε πάλι.
Γήπεδο στην Τούμπα ή στην ΔΕΘ. Οποιαδήποτε αλλη επιλογή που φεύγει απο την καρδια της πόλης ειναι μέγα λάθος.
Special 4 έγραψε:Мир έγραψε:Εκπληρώθεί εγώ το λαμβάνω ως ολοκληρωθεί, όχι είναι σε εξέλιξη αλλά σίγουρα μπορεί να κάνω λάθος. Δεν τα κατέχω τα νομικά.
Η ουσία είναι ότι με τη σημερινη κυβέρνηση αλλά και την γεωπολιτική στρατηγική των Ηπα, δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπεί στον Ιβαν το οτιδήποτε. Βλέπει λιμάνια, σεκαπ, παλιουρι κτλ.
Άσχετα με την κοροϊδία του εσύ επένδυσε (και κάνε και τάματα να μην μπλοκαριστεί το έργο κατα την κατασκευή με εκατομυρια απροβλεπων παραμέτρων), και οι άλλοι όλοι το παίρνουν τζαπα το γήπεδο.
Με βάση το δικό σου σκεπτικό είναι μονόδρομος το να πουλήσει εν τέλει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης στον Τέλη Μυστακίδη και στα αμερικανικά συμφέροντα και η προίκα θα είναι ο ΠΑΟΚ σε αυτή την συναλλαγή.
Ήδη έχει αρχίσει να αναπαράγεται αυτό το σενάριο.
Εγώ δεν το ασπάζομαι, το ακούω μεν, δεν το βλέπω πιθανό δε, γιατί βλέπω ότι ο Ιβάν δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να πουλήσει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης (και τον ΠΑΟΚ).
Σε κάθε περίπτωση, όσο κι αν πάντα θα ευγνωμονώ τον Σαββίδη ως ένα τεράστιο ευεργέτη του ΠΑΟΚ, περισσότερο με απασχολεί το τι γίνεται ή θα γίνει με τον ΠΑΟΚ, το γήπεδο και προπονητικό, παρά η ευόδωση των όποιων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του δισεκατομμυριούχου Ιβάν, αν δεν προκύπτει και κάποιο σημαντικό ώφελος για τον ΠΑΟΚ, πέρα από το να μη φυτοζωεί οικονομικά, όπως φυτοτοζωούσε οικονομικά, προ της εποχής Σαββίδη.
Φίλε μου μιλάμε για λαμόγια, αν του δίνανε ένα σεβαστό πόσο ανάλογο της αγοράς, μπορεί και να τις έδειξε τις επενδύσεις του στην Ελλάδα (λογικά θα έχει απηυδήσει με την πάρτι μας), αλλά πάω στοίχημα ότι τα θέλουν έναντι πινακίου φακής.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο παικταράς, κρίσος Τελης δεν έχει δώσει μια χορηγία έστω στην ΚΑΕ που ο Χατζοπουλος τρέχει και μοχθεί τόσα χρόνια. Εγώ αν έδινε κάτι, χορηγικά βάση του ονόματος που του παρουσιάζουν πως είναι, εκτός το από να πληρώνει παπαγαλάκια των ΜΜΕ, θα του το αναγνώριζα και θα τον παραδεχόμουν ως επιλογή. Μετά από 2-3χρονια παραφιλογιας τον θεωρώ κατηγορίας Φλωρίδη, Καμπάνη, βασιλιά μαγιό από Σουηδία, κτλ.
Ο λόγος που το αναφέρω για τις επενδύσεις σε άλλους τομείς, είναι για να τονίσω την πρόστυχη στάση όλου του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ, γιατί οι αμερικανοί χεστηκαν ή δεν μπορούν/ενδιαφέρονται να μπουν στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα οπαδού ή εστω το καλο ενως επενδυτη σε πολη εκτος Αθηνας, οι "ντόπιοι" yes-men που το καταλαβαινουν τι ρολο βαρανε;
Προφανως και θελουν να γίνει το ιδιο για στην ΠΑΕ, να την παρουν τζαπα, να βαλουμε εναν γαλάζιο Γουμενο-Παγωνη να χωρτασουμε χρεη και να μην ξανασηκωσουμε κεφαλι ποτε.
-
Το γηπεδο δεν μπορει να φυγει απο την Τουμπα.
Τα περισσοτερα γηπεδα μεγαλων ομαδων στην Ευρωπη ειναι μεσα στον αστικο ιστο.
Και αυτα που δεν ειναι εχουν αριστες συνδεσεις με ΤΡΕΝΑ.
Δεν υπαρχει πουθενα στον πλανητη γηπεδο εκτος αστικου ιστου χωρις σοβαρα ΜΜΜ.
Τα περισσοτερα γηπεδα μεγαλων ομαδων στην Ευρωπη ειναι μεσα στον αστικο ιστο.
Και αυτα που δεν ειναι εχουν αριστες συνδεσεις με ΤΡΕΝΑ.
Δεν υπαρχει πουθενα στον πλανητη γηπεδο εκτος αστικου ιστου χωρις σοβαρα ΜΜΜ.
Psagmenos4 έγραψε:Ανακοινώση άνευ ουσίας. Δεν γίναμε σοφοτεροι ίσως έγινε ο Ιβαν
Μόνο άνευ ουσίας δεν είναι η ανακοίνωση του ΑΣ.
Θα σου πω τι κατάλαβα εγώ. Δικιά μου ερμηνεία, μπορεί να κάνω και λάθος.
Δεν είδα να γράφεται κάτι, θα χαρώ να διαβάσω και άλλες απόψεις, γιατί πιθανότατα κάνω λάθος.
1. Η ανακοίνωση του Α.Σ. λέει ότι δεν θα ανεγερθεί Νέο Γήπεδο στην Τούμπα γιατί αυτή είναι η τελευταία επιλογή που λήφθηκε από την ΠΑΕ, για τους λόγους που είπε χθες ο Κυρ Κυρ. Δηλαδή, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, επιβεβαιώνει ο Α.Σ. την γνώση του, επί της υπαναχώρησης της αρχικής υπόσχεσης του Ιβάν για ανέγερση νέου γηπέδου.
2. Στο σημείο που βάζει με κεφαλαία γράμματα ότι κρατήσαμε τα γήπεδα ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ουσιαστικά φανερώνει και μια διαφωνία που ενδεχομένως υπήρξε με τον Ιβάν.
Σου λέει ο Ιβάν, εγώ δεν φτιάχνω νέο Γήπεδο, όταν φτιάχνουν στους άλλους με κρατική χρηματοδότηση και εμένα δεν μου δίνουν (δεν εξετάζω σε αυτό το σημείο αν είναι σωστό αυτό που λέει ο Ιβάν ή αν είναι υπεκφυγή, γιατί αυτό που υποσχέθηκε κάποτε ήταν χωρίς αστερίσκους).
Οπότε αν θέλετε νέο Γήπεδο, θα μου δώσετε την "ιδιοκτησία" του γηπέδου, μέσω της παραχώρησή της αποκλειστικής χρήσης του για 99 χρόνια, χωρίς να έχεις λόγο εσύ Α.Σ. σε οτιδήποτε.
Προφανώς ο Α.Σ. αρνήθηκε και γι' αυτό τονίζει ότι κρατήσαμε τα γήπεδα ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
Υγ. Εγώ αυτά κατάλαβα από την ανακοίνωση του Α.Σ., μακάρι να κάνω λάθος και ό,τι έγραψα να είναι ασυνάρτητες φανταστικές μπαρούφες.
giliopoulos έγραψε:Οχι φιλε δεν βολευει.
Γιατί να μην παρκάρεις; Υπόγεια πάρκινγκ
και απλά. Ειδικά για τους εκτός πόλης.
Τώρα ποιος παίρνει λεωφορείο εκτός από
τους πιτσιρικάδες; Θα υπάρχει ΜΜΜ. Ιδέες
ρίχνουμε δεν ξέρουμε καν μέρος και ποτε θα γίνει.
Το μέτρο ποια στάση είναι 800 μέτρα απόσταση;
Αυτή που θα γίνει σε 15 χρόνια;
Στην Θέρμη χτίζονται τα πάντα. Το ίδιο και δυτικά
πάνω από τον περιφερειακό. Αν θεωρητικά
εχουμε νέο γήπεδο σε 5-10 χρόνια, μιλάμε για
Άλλη πόλη δύο εκατομυριων
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:giliopoulos έγραψε:Οχι φιλε δεν βολευει.
Γιατί να μην παρκάρεις; Υπόγεια πάρκινγκ
και απλά. Ειδικά για τους εκτός πόλης.
Τώρα ποιος παίρνει λεωφορείο εκτός από
τους πιτσιρικάδες; Θα υπάρχει ΜΜΜ. Ιδέες
ρίχνουμε δεν ξέρουμε καν μέρος και ποτε θα γίνει.
Το μέτρο ποια στάση είναι 800 μέτρα απόσταση;
Αυτή που θα γίνει σε 15 χρόνια;
Στην Θέρμη χτίζονται τα πάντα. Το ίδιο και δυτικά
πάνω από τον περιφερειακό. Αν θεωρητικά
εχουμε νέο γήπεδο σε 5-10 χρόνια, μιλάμε για
Άλλη πόλη δύο εκατομυριων
Είναι εφικτό ένα πάρκινγκ για 3-4-5000 αυτοκίνητα; Είναι βολικό να βγαίνει η μισή πόλη στους δρόμους να πάει και να γυρίσει; Εμπιστεύεσαι εσύ ότι η Ελλάδα θα φτιάξει ΜΜΜ που θα το σηκώνουν όλο αυτό;
nunies4 έγραψε:Μετά τις εξελίξεις στη χθεσινή Γ.Σ. της ΠΑΕ και με σεβασμό στη τελευταία επιλογή της, ο Α.Σ. ως θεματοφύλακας του ΠΑΟΚ δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά :
Καταλαβαινει κανεις ποια ειναι "η τελευταια επιλογη" της ΠΑΕ την οποια ο ΑΣ θα σεβαστει οπως λεει; Τι εννοουν ακριβως;
Λεπτομέρειες...
Μιλάμε για επικοινωνιακό Βατερλώ διαρκείας.
Πιο πολλές ερωτήσεις έχουμε από τη γενική συνέλευση και μετά ενώ θα έπρεπε να ισχύει το αντίστροφο.