kokoblokos έγραψε:Δεν θυμάμαι πως τον έλεγαν. Ουρουγουανός , ή απο Ονδούρα . Λόγω μεγέθους (1,55 ύψος) δεν θα τον έλεγες και παλτό, αλλά ζακετάκι.
Ταισον Νουνιες
kokoblokos έγραψε:Δεν θυμάμαι πως τον έλεγαν. Ουρουγουανός , ή απο Ονδούρα . Λόγω μεγέθους (1,55 ύψος) δεν θα τον έλεγες και παλτό, αλλά ζακετάκι.
Luigi Vampa έγραψε:Θυμάμαι μόνο δυο γκολ που είχε βάλει σε ένα Ηρακλής ΠΑΟΚ 2-3.
Κατά τα άλλα θυμάμαι δεν είχε δικαιώσει τις προσδοκίες κ έφυγε κ γρήγορα. Γι αυτό τον έβαλα. Δεν νομίζω ότι ο όρος παλτό αναφέρεται σε αμπαλους. Αλλά και σε παιχτες που ενώ ήταν καλοι δεν πρόσφεραν. Ας πουμε ο Μερτενς ήταν παικταράς αλλα δεν ακουμπησε
Hayate έγραψε:Νομίζω μπερδεύουμε τις αποτυχημένες μεταγραφες με τα παλτά...Άλλες προσδοκίες στη μια περίπτωση ,άλλες στην άλλη ..
Όσο για Σαματα που γράφτηκε,μόνο ως troll ...ο βασικος επιθετικός του πιο μαγκικου,του πιο εξωπραγματικού πρωταθλήματος εβερ παγκοσμίως...
Εγώ λέω Τσαλοφ,Καγκάβα,Χατσεριδι,Εσιτι και Μπακαγιοκο...
Τον αντινολφι που τον θεωρούμε περίπου συνωνυμο του παλτού, δε τον βλέπω να έχει και τόσο άσχημο βιογραφικό :Nikos 74 έγραψε:Τον Αντινόλφι τον θυμάμαι κανένας;
Nikos 74 έγραψε:Και Μοχάμεντ Τάχα.