Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Το να μην είναι η τρίτη επιλογή ένας πιτσιρικάς μας είναι όχι μόνο πρόβλημα για τις λίστες αλλά και δομικό. Πρέπει να δείχνεις και στα παιδιά ότι θα ανέβουν, θα πάρουν ευκαιρίες. Δε γίνεται να ανεβαίνουν ΜΟΝΟ οι τοπ. Και το ροτεσιον είναι σημαντικό. Οι 3ες 5ες επιλογές κλπ καλό θα ήταν να είναι μικροί. Και για προώθηση και δούλεμα ταλέντων αλλά και για να εξοικονομείς μπατζετ για τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ παίκτες. την πρώτη 16αδα εννοώ.
-
Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα δηλαδή Τέιλορ, Κενι και σέντερ μπακ από Βέλγιο( με την προϋπόθεση ότι θα κλεισουν) είμαι πολύ ευχαριστημένος αφού πάμε σε καλές ηλικίες , παίχτες με γεμάτες σεζόν που θα έχουν και κίνητρο.
Ωστόσο το τελευταίο όνομα του Κασα που βγήκε δεν μου κολλάει πουθενά. Παίχτης που στα 25 έχει απ ότι λίγο είδα μια σεζόν στην Laliga2 και 10 γκολ σε 40 σχεδόν αγώνες, δεν βρίσκω καμία λογική εκτός του ότι θα συμφωνήσει να μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας.
Μια σύγκριση που θα κάνω είναι το σεντερ μπακ που έχει στα 23 του 40κατι συμμετοχες στην Α εθνική Βελγίου και το φορ που στα 25 του 40 συμμετοχες στην Laliga2 και μάλιστα στην ομάδα με το τρίτο μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας που τερμάτισε 14
Ωστόσο το τελευταίο όνομα του Κασα που βγήκε δεν μου κολλάει πουθενά. Παίχτης που στα 25 έχει απ ότι λίγο είδα μια σεζόν στην Laliga2 και 10 γκολ σε 40 σχεδόν αγώνες, δεν βρίσκω καμία λογική εκτός του ότι θα συμφωνήσει να μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας.
Μια σύγκριση που θα κάνω είναι το σεντερ μπακ που έχει στα 23 του 40κατι συμμετοχες στην Α εθνική Βελγίου και το φορ που στα 25 του 40 συμμετοχες στην Laliga2 και μάλιστα στην ομάδα με το τρίτο μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας που τερμάτισε 14
Αν θες να κανεις πρωταθλητισμο...αναγκαστικα θα παιζουν μονο οι τοπ...
Αστείο αν ισχύει για τον Ισπανό.Μονο ο Τέιλορ δείχνει κίνηση για πρωτάθλημα στα 100 χρόνια, ότι άλλο έχει βγει είναι απογοήτευση.
ΑποστόληςΑ έγραψε:To inpaok πάντως αναφέρει ότι ο Casas μπορεί να υπάρχει σε κάποια λίστα πλην όμως δεν έχει γίνει πρόταση απόκτησής του.
Τους εβαλε στην Casa στο 90 με γκολαρα.
Σορυ ειμαι λιγους μηνες μπροστα
Εμένα πάλι και ο Taylor και ο Τζον Τζοε μου αρέσουν πολύ σαν επιλογές από την άποψη ότι και εμπειρίες έχουν και σε καλή ηλικία είναι ακόμη. Το ανησυχητικό είναι ότι μετά το αρχικό ενδιαφέρον ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ελπίζω ότι δεν θα τους χάσουμε για 100 ή 200 χιλ.
Πάντα πίστευα και θα πιστεύω, στο ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε...
Ιδιαίτερα μετά το περσινό καλοκαιρινό στραπάτσο ( όπως αυτό αποδείχτηκε μετά), δε βλέπω ή καλύτερα, δε νιώθω καμία αλλαγή....
Δεν ξέρω αν όντως χάνουμε παίκτες για 200 Χιλ κ δίνουμε παραπάνω σε 3ες και 4ες επιλογές, ( έτσι φάνηκε πέρσι), αλλά ίσως κ γι αυτό εν τέλει έμεινε ο
Ραζβαν...
Για λόγους που ο Ιβάν και μόνο ίσως γνωρίζει φαίνεται ότι ο μόνος στόχος είναι η αυτό χρηματοδότηση της ομάδας...
Δεκτό από μένα, αλλά είναι λογικό να υπάρχει και ξενέρωμα σε πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου...
Ιδιαίτερα μετά το περσινό καλοκαιρινό στραπάτσο ( όπως αυτό αποδείχτηκε μετά), δε βλέπω ή καλύτερα, δε νιώθω καμία αλλαγή....
Δεν ξέρω αν όντως χάνουμε παίκτες για 200 Χιλ κ δίνουμε παραπάνω σε 3ες και 4ες επιλογές, ( έτσι φάνηκε πέρσι), αλλά ίσως κ γι αυτό εν τέλει έμεινε ο
Ραζβαν...
Για λόγους που ο Ιβάν και μόνο ίσως γνωρίζει φαίνεται ότι ο μόνος στόχος είναι η αυτό χρηματοδότηση της ομάδας...
Δεκτό από μένα, αλλά είναι λογικό να υπάρχει και ξενέρωμα σε πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου...
3o επιθετικο πρεπει να βαλεις απο την κυπελλουχο κ19. Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο εναν γυρολογο.
-
Εχουμε κλεισει τον Γραββανη της ΑΕΛ. Στα σαιτ λενε ειναι κοντα, αλλα φιλοι μου απο Λαρισα μου λενε οτι εχει κλεισει εδω και μερες.
18 χρονω, αριστεροποδαρος επιθετικος (τακτικα περισσοτερο εξτρεμ παρα φορ). Εμεινε λιγο στασιμος στην ΑΕΛ μετα απο τη μεταγραφη του απο Καρδιτσα. Διεθνης με εθνικη κ17 και κ19.
Δεν νομιζω να τους δωσαμε πολλα λεφτα.
18 χρονω, αριστεροποδαρος επιθετικος (τακτικα περισσοτερο εξτρεμ παρα φορ). Εμεινε λιγο στασιμος στην ΑΕΛ μετα απο τη μεταγραφη του απο Καρδιτσα. Διεθνης με εθνικη κ17 και κ19.
Δεν νομιζω να τους δωσαμε πολλα λεφτα.
- Σουριναμέζος
markos4 έγραψε:Το επίπεδο του Κεντζιορα δεν είναι για το Europa league
Χαμηλού επιπέδου παίχτης ακόμα και για την Ελλάδα.
markos4 έγραψε:Θες να σου πω 10 επιθετικους που τον έκαναν γιο γιο και τους έψαχνε μετά στα αποδυτήρια να πάρει αυτόγραφα;
Σωστά, δεν είναι για Ευρώπη ο Κεντζιόρα. Τυχαία είναι ο δεύτερος Πολωνός σε συμμετοχές σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με 103, πίσω μόνο από τον Λεβαντόφσκι.
Τι μ@λακιες διαβάζουμε εδώ μέσα
ReignMan έγραψε:3o επιθετικο πρεπει να βαλεις απο την κυπελλουχο κ19. Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο εναν γυρολογο.
Για πες ρε φιλε ποιον
Για πλάκα έβλεπα το ταυρί τον Χατσίδη second striker περιφερειακά όπως έχει ο Ισπανός τον Κωστούλα.
-
paokspren έγραψε:Τον ξέρεις τον παίκτη Toni? Είναι καλός?
Προσωπικα δεν τον ξερω. Ρωτησα δυο φιλους στη Λαρισα που παρακολουθουν ΑΕΛ φανατικα (ο ενας μονστερ).
Μου ειπαν και οι δυο οτι ειχε καλες περγαμηνες οταν ηρθε απο Καρδιτσα στα 16 του (2022), αλλα σε αυτο τον αχταρμα που ηταν η ΑΕΛ δεν μπορεσε να αναπτυχθει. Καρδιτσιωτης στην καταγωγη.
Παιζει φορ και αριστερα.
Μαλλον σχεδον τσαμπα τον πηραμε, οποτε μηδενικο ρισκο.
Για ΠΑΟΚ β τον κοβω.