Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Αμεσες αναγκες = τρεχοντα εξοδα αρα δεν εχει ρευστο την δεδομενη στιγμη η ΠΑΕ οποτε βαζει λεφτα για να τρεξουν τα πραγματα που θελουν. Πιθανοτατα μεταγραφες.
-
Psagmenos4 έγραψε:Xlapatsas4 έγραψε:αμκ 5 μυρια για να καλυφθουν οι αμεσες αναγκες![]()
. κατι εχει παει πολυ λαθος
Εσύ τα δίνεις?
οχι φιλε δεν τα δινω εγω αλλα απορω πως με ποσα εκατομμυρια εσοδα θες ακομα αμκ
Xlapatsas4 έγραψε:Psagmenos4 έγραψε:Xlapatsas4 έγραψε:αμκ 5 μυρια για να καλυφθουν οι αμεσες αναγκες![]()
Εσύ τα δίνεις?
ΑΜΚ δεν σημαινει απαραιτητα χρεος ή ζημια. Μην τα ξαναλεμε παιδια. Πιθανοτατα υπηρχε ελειψη ρευστου για να κινηθουν διαδικασιες που η ΠΑΕ θελει να τρεξει ΑΜΕΣΑ.
-
Δεν νομίζω οτι χρειάζεται ΑΜΚ φέτος, ίσως ξέχασε την πάγια εντολή από συνήθεια ο πρόεδρος 
Νομίζω δεξί στοπερ χρειαζόμαστε πάντως, οχι αριστερό.

Νομίζω δεξί στοπερ χρειαζόμαστε πάντως, οχι αριστερό.
-
Xlapatsas4 έγραψε:Psagmenos4 έγραψε:Xlapatsas4 έγραψε:αμκ 5 μυρια για να καλυφθουν οι αμεσες αναγκες![]()
Εσύ τα δίνεις?
Απάντησαν ήδη φίλοι, δεν σημαίνει ότι είμαστε μείον, ΑΜΚ μπορείς να κάνεις π.χ και για να υπάρχει περισσότερη ρευστότητα ώστε να αυξηθεί το μπάτζετ ή γιατί πολύ απλά μια δόση από κάποια πώληση θα μπει τον Ιούλιο αλλά εμείς θέλουμε μεταγραφες τώρα. Τα 5 μύρια γενικά είναι ένα μικρό ποσό σε σχέση με άλλες χρονιές
Δεν κουνιεται φυλλο και συζητιεται πλεον σε αυτο το τοπικ οτι ναναι...Ενας κουβας
- ΑποστόληςΑ
Refused1337 έγραψε:...Νομίζω δεξί στοπερ χρειαζόμαστε πάντως, οχι αριστερό.
Kedziora και Lovren δεξιά. Για να πάρουμε δεξί στόπερ πρέπει πρώτα να λυθεί το συμβόλαιο του Κροάτη. Οι Κωττάς και Μπαταούλας θα πάρουν χρόνο συμμετοχής (αν το αποφασίσει ο προπονητής) αλλά, φαντάζομαι, σε εύκολα παιχνίδια.
Πάντως παίκτη νέο, από Βελγική ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο πολύ δύσκολα θα πάρουμε.
-
Δεξί στόπερ είναι ο Κεντζιορα μαζί με τον μπαταουλας που θα είναι αναγκάστηκα στο ροτεισον λόγο του φορματ κυπέλλου, και αυτός έχει την μεγαλύτερη προτεραιότητα από τους άλλους του ΠΑΟΚ Β και της κ19.
Πραγματικα η μοναδικη ισως θεση που δεν υπαρχει λογος να αποκτηθει απειρος νεος ποδοσφαιριστης ειναι στα στοπερ.
Εταιρία την έκαναν την ομάδα με τον νόμο πλέον. Τα τελευταία χρόνια λειτουργουμε έσοδα-εξοδα κάθε καλοκαίρι, χωρίς πείνα για πρωταθλητισμό, υψηλούς στόχους και όρεξη για υπερβάσεις. Η προτεραιότητα της διοίκησης εδώ και χρόνια είναι το οικονομικό πρώτα και μετά το αγωνιστικό. Ακόμα ακούμε για ρευστότητα και FFP σε χρονιά με έσοδα ρεκόρ του συλλόγου. Δεν βλέπω να γίνεται κάτι διαφορετικό και φέτος προσωπικά. Πάλι όσο όσο θα πάνε, πάλι με το 4ο μπάτζετ θα παλεύουμε.
2,5 εκ ευρω για παίκτη απο κεντρική ή βόρεια Ευρώπη ή 2,5 εκ ευρώ για παίκτη απο βαλκάνια ή πρώην ανατολικό μπλόκ?
- M o r b i u S
Antonio Casas Cordoba CF
https://www.transfermarkt.com/antonio-c ... ler/537767
https://www.youtube.com/watch?v=YL3E8FjVzXw
Πηγη ΙΝΠΑΟΚ μικρο παπαδακι αντι Μπραντον
https://www.transfermarkt.com/antonio-c ... ler/537767
https://www.youtube.com/watch?v=YL3E8FjVzXw
Πηγη ΙΝΠΑΟΚ μικρο παπαδακι αντι Μπραντον
-
van rooy έγραψε:2,5 εκ ευρω για παίκτη απο κεντρική ή βόρεια Ευρώπη ή 2,5 εκ ευρώ για παίκτη απο βαλκάνια ή πρώην ανατολικό μπλόκ?
Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη ξεκάθαρα .
- abc_o_ karpouzas
............Παρελθόν μετά από επτά σεζόν στην οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ο Παναγιώτης Τσίκνας, ο οποίος έχει ενταχθεί εδώ και αρκετό καιρό στον ΠΑΟΚ...
τι ακριβως ειναι ο...ρολος του??......
αν γνωριζει καποιος ας κανει μια αναλυση.......
τι ακριβως ειναι ο...ρολος του??......
αν γνωριζει καποιος ας κανει μια αναλυση.......