Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από renegade »

Ναι αλλά θα πρέπει ένας ολόκληρος οργανισμός να μπορεί να στηρίξει αυτά τα παιδιά και όχι μετά από δύο κακές εμφανίσεις να τους βγάζουμε παλτά.
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από τον γκόμες φέτος δεν υπάρχει.
Ένα παιδί το οποίο έδειξε κάποια αρκετά ενθαρρυντικά χαρακτηριστικά όπως η ταχύτητα η επαφές του με την μπάλα το crossing του, όπως βέβαια έδειξε και κάποιες σημαντικές ελλείψεις και αδυναμίες.
Μετά το 2ο παιχνίδι όμως όλος οργανισμός από τους προπονητές του μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο των χαρακτηρίζουν με τα βίας ποδοσφαιριστή.
Άρα για μένα όχι δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοιες περιπτώσεις
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

https://www.megatv.com/etvshows/1972898/01-06-25-19-45/
04:33 αναφέρετε για την πρόταση στον καλατράβα.
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Καλός είναι ο Καλατράβα...τεχνιτάκος, αριστεροπόδαρος με καλά νούμερα φέτος σε μια πολύ γεμάτη σεζόν...έχει και σουν έξω από την περιοχή κάτι λίγο σαν Μπακασέτα...αν είχε κάνει αυτή τη σεζόν σε άλλο πρωτάθλημα πχ. Β Γερμανίας θα ήμουν πολύ θετικός, τώρα έχω μια αμφιβολία διότι είναι κάπως σοφτ σαν παίκτης
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

καλατράβα για ΠΑΟΚ Β καλός είναι
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Βλέποντας πώληση του Ντεσποντοφ στον ορίζοντα φανταζόμουν Ζίλε με αλλαγή Σορετίρε στα δεξιά, Ντέλια και Πέλκα στο 10 και μεταγραφή πρωτοκλασάτου με Τάισον δεύτερο στα αριστερά. Ενώ ίσως υπό προϋποθέσεις να βλέπαμε και τον Χατσίδη να παίρνει μερικά λεπτά.

Τώρα αν όντως αποκτήσουμε αυτόν τον Ισπανό δεν είμαι σίγουρος τι κρύβεται από πίσω. Δεν πιστεύουν τον Σορετίρε και θέλουν να τον στείλουν δανεικό? Μήπως μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής του Τάισον?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

boogeyman77 έγραψε:
aivas19 έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:Ελπίζω χθές ο Razvan να παρακολούθησε τον τελικό του Champions League και να αναθεωρήσει ώστε μην ξαναδούμε αυτό το αποκρουστικό τσουκου τσουκου που μας ματώνει τα μάτια και μας καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα. Χθές χαιροσουν να βλέπεις την Pari εν αντιθέσει με την Inter που το "την λυποσουν" φαντάζει λίγο!
Επίσης είδαμε 18χρονους & 19χρονους να κάνουν παπάδες που ο δικός μας θεωρεί ανέτοιμους για πρωταθλητισμο( δήλωση του για Τζόλη. Η συνέχεια γνωστή...)
Όχι άλλο αργό, προβλέψιμο ποδόσφαιρο που κοιμίζει μέχρι και τα σημαιάκια του κόρνερ.

Ο Τζολης δεν επαιξε βασικος στην Β Αγγλιας και πηγε Β Γερμανιας. Οποτε…ο Παμπλο δεν τον εβαλε καν στον τελικο

Οι 19χρονοι που αξιζουν να παιξουν βασικοι μπηκανε…τι οχι; Πηρες πρωταθλημα

Αφου ειναι θεμα νεαρων γιατι δεν κατεβαζουμε την Κ19 να τελειωνουμε;

Εικόνα

Ρε οι νεαροι ρε

Οι 19 χρόνοι που έπαιξαν είναι οι εξής δύο,Κουλιερακης και Ντελιας οι οποίοι έπαιξαν λόγω τρελών συγκυριών. Για να παίξει ο πρώτος χρειάστηκε πρώτα να καθυστερήσει υπερβολικά ο ερχομός Nasberg,να πάθει σοβαρό τραυματισμό ο Μιχαηλίδης και να έχει πέσει σε δυσμένεια ο Κάρας οπότε αναγκαστικά ρίχθηκε εκ του ασφαλούς προς την εικόνα του προπονητή μιας και δεν είχε άλλες λύσεις και έβγαλε μάτια. Ο δε Ντελιας αφού έκανε ανεπιτυχώς το αγροτικό του σε μια μικρή ομάδα του Βελγίου, γύρισε και έκανε παπάδες στην προετοιμασία αλλά παρόλα αυτά ο χρόνος συμμετοχής που του δόθηκε ήταν παρόμοιος με του Τζίμα δηλαδή ελάχιστος. Μέχρι που αναγκαστικά μπήκε στα βαθιά μιας και ο μεν Quagliata δεν ξέρουμε αν υπήρξε ποτέ ποδοσφαιριστής,ο κλώνος του Cristiano Ronaldo δεν ήταν ούτε για την Λαμία,ο δε Biseswar είχε καταντήσει ποδοσφαιρικό ανέκδοτο και ο El Kaddouri έγραφε εργατοώρες στα εξωτερικά ιατρεία!
Η πλάκα είναι πως στον πίνακα που μου παραθέτεις όλες οι ομάδες έχουν μικρότερο μέσο όρο ηλικίας από εμάς.......

Οχι δεν επαιξαν λογω τρελων συγκυριων. Ολα οσα αναφερεις ειναι ψεματα. Η πλακα ειναι οτι η Λιβερπουλ πηρε πρωταθλημα για πλάκα απεναντι στην πολυ νεοτερη Τσελσι. Οπως μεγαλη πλακα ειναι και οτι το 22-23 με 2ο μικροτερο ΜΟ στη λιγκα βγηκαμε 4οι
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Αφού ο manager του Diego τα έσκαγε στον λουτσεσκου. Καθυστέρησε τη δόση κ για εκδίκηση έβαλε Ντέλια ο Ρουμάνος
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Maxpaok έγραψε:
psykoman έγραψε:ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ κανετε ενα τεραστιο λαθος...
Παιρνεται σαν κριτιριο τον Μ.Ο ολης της ομαδος...

Μπορει να εχω 30 παικτες ομαδα και να εχω 10 17χρονους....πολυ πιθανο να εχω τον μικροτερο Μ.Ο.ηλικιας...ε και;;;;
Αν απ αυτους δεν παρει ουτε ενας...ουτε ενα λεπτο συμμετοχης τι παει να πει;;;

Το αναποδο...εχω ομαδα με 30 παικτες και 10 παικτες με ηλικια 35-36-37...λογικα εχω τον μεγαλυτερο Μ.Ο. ηλικιας...ε και;;; Αν το περισσοτερο χρονο παιρνουν οι 24-25-26 που εχω...τι εχω;;; Νεανικη ομαδα η γερασμενη...

Το ασφαλεστερο συμπερασμα ειναι να παρεις τον Μ.Ο. ηλικιας καθες ομαδας απ αυτους που εχουν παρει και τον περισσοτερο χρονο συμμετοχης....Εκει θα καταλαβεις αν μια ομαδα ειναι νεανικη η γερασμενη...

Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...

Εν μέρει φίλε σάικο έχεις δίκαιο.
Ας δούμε ωστόσο κάποιες παραμέτρους.
Αν έχεις στο ρόστερ σου 10 35αρηδες αυτό σημαίνει ότι την επόμενη χρονιά με βεβαιότητα θα χρειαστεί να δαπανησεις ένα τεράστιο ποσό για την αναπλήρωση αν όχι όλων των περισσότερων.

Από την άλλη αν έχεις δημιουργήσει μια πραγματική νεανική ομάδα τότε δημιουργείς υπεραξία, τότε όποιοι νεαροί σου φύγουν θα μπορέσεις να βρεις αντικαταστάτες με χαμηλότερο κόστος και είναι γνωστό γιατί.

Σωστά επίσης αναφέρεται ο στρατηγικός προσανατολισμός της κάθε ομάδας.
Διότι τι να το κάνω αν στο ρόστερ έχω 7 18 χρόνους με σχεδόν μηδενικό αγωνιστικό χρόνο?
Το παραπάνω το αναφέρω διότι αν υπάρχει ρητή κατεύθυνση ανάπτυξη, εξέλιξη, χρόνος σε νέους τότε ο εκάστοτε προπονητής θα την ακολουθήσει.
Αν όμως στον κάθε λουτσεσκου του φέρνεις 30 φεύγα από το κάτω ράφι στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου κι από την άλλη του ζητάς να έχει επιτυχία στους ευρωπαϊκούς προκριματικούς τον Ιούλιο κι Αύγουστο όπως και να φέρνεις τίτλους εγχώριους τότε θα τραβάμε ότι τραβάμε κι εμείς θα μαλώνουμε μεταξύ μας.
Προσοχή, η ανάδειξη, η χρησιμοποίηση νεαρών δεν σημαίνει εγκατάλειψη στόχων εντός συνόρων ή απώλεια ευρωπαϊκών.
Χρειάζεται ισορροπία μερών.
Ψαγμενες προσθήκες έμπειρων, πίστη, υπομονή κι εμπιστοσύνη στους νέους.
Και στα δύο αυτά μέρη πάσχουμε.
Είναι καιρός μετά από τόσες σερί άσχημες σε διαχείριση και πλάνου μεταγραφικές περιόδους να πάμε σε πιο μεθοδικές, στρατηγικές, κατασταλαγμένες εποχές.

Υπαρχουν και στατιστικα ηλικιας για ενδεκαδες που χρησιμοποιηθηκαν (average age of formation) οχι απλα ΜΟ ροστερ
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Εγώ αναμένω φτωχή (λέγεται και συνετή, όπως το πάρει κανείς) μεταγραφική περίοδο. Θα κλειστούν κάποιες τρύπες, όχι όλες (δεν ξέρω αν το προσέξατε, πάντα αρχίζει ο Σεπτέμβριος με κάποια τρύπα κάπου στο ρόστερ.

Φορ δεν βλέπω με τίποτε, γιατί αυτό που ζητάμε εμείς, στα λεφτά που δίνουμε, δεν έρχεται με τίποτε και θα γίνει σίριαλ μέχρι τέλους.

Στα ακραία μπακ σίγουρα θα γίνουν προσθήκες, επειδή φαίνεται οτι ήδη το δουλεύοθμε άρα η ομάδα βιάζεται να το διευθετήσει.

Στο κέντρο αν δεν μείνει ο Μέιτε, θα δημιουργηθεί κενό που κλείνει δύσκολα (μεγάλωσε κι ο Σβαμπ), πάντα με βάση το τι δίνουμε. Εγώ λέω οτι αν δεν κάτσει ο Μέιτε, θα γίνει κι αυτό σίριαλ και παίκτης δεν θα έρθει.

Αυτά βλέπω εγώ. Τόσο μικρό καλάθι κρατάω. Μπορεί στην τελική να είμαστε και καλύτεροι από πέρυσι άμα οι λίγες κινήσεις και κανένας μικρός που θα ανέβει μας κάτσουν.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Petkovic ελεύθερο θέλουμε…?
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Τώρα που δε δίνουν σημασία με όσα γίνεται στο μπάσκετ με γαυροβαζελους είναι η τέλεια στιγμή να κλείσουμε παικταράδες χωρίς να πάρουν χαμπάρι από που τους ήρθε.

(δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο απλά θέλω να κάνουμε μεταγραφές)
Άβαταρ μέλους
trianta76

Δημοσίευση από trianta76 »

FreeWatcher έγραψε:Petkovic ελεύθερο θέλουμε…?

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε εμείς, αλλά τι θέλει ο προπονητής. Αν αυτός χαμογελάει τον Αύγουστο σημαίνει ότι πάει καλά το πράγμα.
Ας μη πέσουμε στην παγιδα με τα 100 και περιμενουμε ότι κίνηση κάνουμε να λάμπει σαν χρυσός.
Πολλά από τα περσινα συμβόλαια κουβαλούσαν σημαντικό βιογραφικό, όμως στην πράξη διαπιστώσαμε ότι αυτά που ζητούσε ο προπονητής δεν μπορούσαν να τα κανουν. Και δόθηκαν και σημαντικά λεφτά. Δεν είναι το απόλυτο κριτήριο. Εγώ αυτό που θα ήθελα από τη διοίκηση είναι με αυτούς που έχει ο προπονητής στην κορυφή της λίστας να είναι αποφασιστικοι, οποίοι και να είναι αυτοί.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

FreeWatcher έγραψε:Petkovic ελεύθερο θέλουμε…?

Οχι..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σουριναμέζος έγραψε:...
Τώρα αν όντως αποκτήσουμε αυτόν τον Ισπανό δεν είμαι σίγουρος τι κρύβεται από πίσω. Δεν πιστεύουν τον Σορετίρε και θέλουν να τον στείλουν δανεικό? Μήπως μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής του Τάισον?

Ο Shoretire αγοράστηκε για να παίζει αριστερά. Κατ' ανάγκην έπαιξε δεξιά, όταν ο Βούλγαρος ήταν τραυματίας. Αριστερά θα πάρουμε παίκτη εφόσον φύγει ο Taison.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γ. Ζαΐρης - μετροσπορτ

...Στο ποδόσφαιρο όμως μιλά και το χρήμα. Προσέξτε δεν αναφέρομαι σε σπατάλες αλλά στο χρήμα που πρέπει να διαθέσεις και ειδικά όταν έχεις ξεχωρίσει έναν παίκτη που χρειάζεσαι.

Αν εκεί λοιπόν είναι προτεραιότητα σου το «αφού μπορώ να γλυτώσω 50 ή 100 χιλιάδες ευρώ γιατί να μην το κάνω;» και ξαφνικά τον δεις να αγωνίζεται σε άλλη ομάδα τότε το ρίσκο και τζάμπα το πήρες και την πάτησες. Το γράφω αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ εδώ και αρκετές μέρες έχει εντοπίσει τον Τέιλορ για το αριστερό άκρο της άμυνας αλλά το θέμα διαπραγμάτευσης είναι από τη μια η προκαταβολή κα από την άλλη η αμοιβή των εκπροσώπων του. Και εδώ εύκολα μπορεί να πει κανείς: «Ζαϊρη άλλος πληρώνει μην κάνεις τον μυαλοπώλη».

Η απάντηση απλή: σε μια χρονιά που ΠΡΕΠΕΙ να διαμορφώσεις σχεδόν από την αρχή το ρόστερ σου, «τρέχεις» να κλείσεις πιο γρήγορα όσα μέτωπα περισσότερα μπορείς για να μην τα βρεις μπροστά σου ΕΦΟΣΟΝ έχεις καταλήξει σε συγκεκριμένους στόχους. Και πολύ περισσότερο όταν ο φίλος του ΠΑΟΚ είδε πέρσι το καλοκαίρι να πωλείται ο Κουλιεράκης, είδε να πωλείται ο Τζίμας, θα δει να πωλείται ο Κοτάρσκι. Αν λοιπόν το πώς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ και πόσο γρήγορα κινηθεί ορίζεται από την πολιτική του «να δούμε αν θα μπούμε ομίλους» τότε χάθηκε ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ φορά το τρένο. Το ζήσαμε πέρσι με το CHL, όπου υπνωτισμένοι από το πιο μάγκικο Πρωτάθλημα κάποιοι θεώρησαν πως μπορούν να κάνουν το μεγάλο κόλπο μπαίνοντας στο CHL με ελάχιστη επένδυση και φυσικά δεν δικαιώθηκαν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”