Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Γεια σου παπά παπά…
:opaokara:

PS
Δεν υπάρχει ομάδα πιο γηραλέα από μας
Με παράγοντες δημόσιους υπαλλήλους κ ομάδα συνταξιούχων ωρέ πού πάμε…
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εικόνα

μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος, επομένως θα πάρουμε παίχτη από το κυπριακό πρωτάθλημα?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ούτε έχουμε αποχαιρετήσει κανέναν μέχρι τώρα, ούτε έχουμε ανακοινώσει τον συμφωνημένο Παβλενκα, ούτε έχει προχωρήσει οριστικά κάποια κίνηση.

Λογικά το "άμεσα" που έλεγε η ΠΑΕ την περασμένη Δευτέρα, θα είναι όταν γυρίσουν από τις διακοπές τους.

Εντωμεταξυ ενδιαφέρον θα έχει αύριο η ΑΜΚ, να δούμε πόσο μέσα μπήκαμε πάλι.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

500.135.000
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ούτε έχουμε αποχαιρετήσει κανέναν μέχρι τώρα, ούτε έχουμε ανακοινώσει τον συμφωνημένο Παβλενκα, ούτε έχει προχωρήσει οριστικά κάποια κίνηση.

Λογικά το "άμεσα" που έλεγε η ΠΑΕ την περασμένη Δευτέρα, θα είναι όταν γυρίσουν από τις διακοπές τους.

Εντωμεταξυ ενδιαφέρον θα έχει αύριο η ΑΜΚ, να δούμε πόσο μέσα μπήκαμε πάλι.
παλι μεσα μπηκαμε? τι πιο συνηθες θα ελεγε κανεις,τι εσοδα πρεπει να εχει αυτη η εταιρεια δηλαδη για να εχει κερδοφορια θα αναρωτουνταν ενας πιο πονηρεμενος....

αααα να μας πει και η παε γιατι εχει αφησει το κομματι των ενωσεων στο ελεος του θεου,μηπως εγινε καποια συμφωνια?
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Φίλε Μητσο εγώ θα πρότεινα να μην ασχολείσαι ούτε εσύ ούτε κανένας με τα οικονομικά της ΠΑΕ. Εχουμε τον Ιβαν για αυτό. Αν μπαίνει μέσα, ποσό και γιατί, είναι δικό του θέμα. Λόγω τόσων χρόνων φτωχιάς και μετά την εποχή Ζαγοράκη, όπου ο λαός έκανε την ομάδα, η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει συνήθεια αυτή η ενασχόληση και την προωθούν κιόλας τα ντόπια ΜΜΕ.
Εγώ πιστεύω ότι η θέση μας, πλέον είναι στην κερκίδα και να «απαιτούμε» από τον Ιβαν ανταγωνιστική ομάδα. Και έχουμε αυτό το προνόμιο χάριν στον Ιβαν.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δεν με ενδιαφέρουν φίλε τα ποσά και τα εκατομμύρια.

Η απορία μου είναι πως μια ομάδα με τόσες πωλήσεις και Ευρωπαϊκή πορεία μπαίνει πάντα μέσα (αν μπει και φέτος) ενώ στον αντίποδα οι άλλοι παρουσιάζουν και κέρδη.

Επίσης όσο αυτό επηρεάζει και τον σχεδιασμό της ομάδας, πρέπει να μας αφορά. Όσο ακούμε σενάρια πώλησης Κοταρσκι και Ντελια, μεταγραφές ελεύθερων για εξοικονόμηση κλπ, καταλαβαίνεις πως μόνο αδιάφορο θέμα δεν είναι.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

psykoman έγραψε:ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ κανετε ενα τεραστιο λαθος...
Παιρνεται σαν κριτιριο τον Μ.Ο ολης της ομαδος...

Μπορει να εχω 30 παικτες ομαδα και να εχω 10 17χρονους....πολυ πιθανο να εχω τον μικροτερο Μ.Ο.ηλικιας...ε και;;;;
Αν απ αυτους δεν παρει ουτε ενας...ουτε ενα λεπτο συμμετοχης τι παει να πει;;;

Το αναποδο...εχω ομαδα με 30 παικτες και 10 παικτες με ηλικια 35-36-37...λογικα εχω τον μεγαλυτερο Μ.Ο. ηλικιας...ε και;;; Αν το περισσοτερο χρονο παιρνουν οι 24-25-26 που εχω...τι εχω;;; Νεανικη ομαδα η γερασμενη...

Το ασφαλεστερο συμπερασμα ειναι να παρεις τον Μ.Ο. ηλικιας καθες ομαδας απ αυτους που εχουν παρει και τον περισσοτερο χρονο συμμετοχης....Εκει θα καταλαβεις αν μια ομαδα ειναι νεανικη η γερασμενη...

Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...

Εν μέρει φίλε σάικο έχεις δίκαιο.
Ας δούμε ωστόσο κάποιες παραμέτρους.
Αν έχεις στο ρόστερ σου 10 35αρηδες αυτό σημαίνει ότι την επόμενη χρονιά με βεβαιότητα θα χρειαστεί να δαπανησεις ένα τεράστιο ποσό για την αναπλήρωση αν όχι όλων των περισσότερων.

Από την άλλη αν έχεις δημιουργήσει μια πραγματική νεανική ομάδα τότε δημιουργείς υπεραξία, τότε όποιοι νεαροί σου φύγουν θα μπορέσεις να βρεις αντικαταστάτες με χαμηλότερο κόστος και είναι γνωστό γιατί.

Σωστά επίσης αναφέρεται ο στρατηγικός προσανατολισμός της κάθε ομάδας.
Διότι τι να το κάνω αν στο ρόστερ έχω 7 18 χρόνους με σχεδόν μηδενικό αγωνιστικό χρόνο?
Το παραπάνω το αναφέρω διότι αν υπάρχει ρητή κατεύθυνση ανάπτυξη, εξέλιξη, χρόνος σε νέους τότε ο εκάστοτε προπονητής θα την ακολουθήσει.
Αν όμως στον κάθε λουτσεσκου του φέρνεις 30 φεύγα από το κάτω ράφι στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου κι από την άλλη του ζητάς να έχει επιτυχία στους ευρωπαϊκούς προκριματικούς τον Ιούλιο κι Αύγουστο όπως και να φέρνεις τίτλους εγχώριους τότε θα τραβάμε ότι τραβάμε κι εμείς θα μαλώνουμε μεταξύ μας.
Προσοχή, η ανάδειξη, η χρησιμοποίηση νεαρών δεν σημαίνει εγκατάλειψη στόχων εντός συνόρων ή απώλεια ευρωπαϊκών.
Χρειάζεται ισορροπία μερών.
Ψαγμενες προσθήκες έμπειρων, πίστη, υπομονή κι εμπιστοσύνη στους νέους.
Και στα δύο αυτά μέρη πάσχουμε.
Είναι καιρός μετά από τόσες σερί άσχημες σε διαχείριση και πλάνου μεταγραφικές περιόδους να πάμε σε πιο μεθοδικές, στρατηγικές, κατασταλαγμένες εποχές.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πιάσαμε τις ηλικίες αλλά κανένας δε στάθηκε στο γεγονός ότι και η Παρί έπαιζε χωρίς φορ.
Αυτό δεν το λέτε. 8-)
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Aφου πιάσαμε συζήτηση για τις ηλικίες, το ιδανικό σενάριο χωρίς τους τερματοφυλακες μεσα είναι μια ομάδα κοντά στα 26 με 27 έτη μ.ο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν παίχτες έμπειροι,ο κύριος κορμός παιχτών είναι ηλικίες 25 με 30 και σίγουρα υπάρχουν και 3-4 πιο πιτσιρικάδες. Γι αυτό γράφω και ξανά γράφω ότι είμαι πολύ θετικός για Τέιλορ και Κενι.
Ας ελπίσουμε ότι μετά την ΓΣ αύριο θα αρχίσουν επιτέλους να κλείνουν παίχτες και να απόχεραιταμε κάποιους άλλους.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Mitsospaoki4 έγραψε:Δεν με ενδιαφέρουν φίλε τα ποσά και τα εκατομμύρια.

Η απορία μου είναι πως μια ομάδα με τόσες πωλήσεις και Ευρωπαϊκή πορεία μπαίνει πάντα μέσα (αν μπει και φέτος) ενώ στον αντίποδα οι άλλοι παρουσιάζουν και κέρδη.

Επίσης όσο αυτό επηρεάζει και τον σχεδιασμό της ομάδας, πρέπει να μας αφορά. Όσο ακούμε σενάρια πώλησης Κοταρσκι και Ντελια, μεταγραφές ελεύθερων για εξοικονόμηση κλπ, καταλαβαίνεις πως μόνο αδιάφορο θέμα δεν είναι.

Αυτό προσπαθώ να πω. Ότι το παραμύθι που παίζουν οι αρδ, γιατί επίσημα δεν βγαίνει κάτι, σχετικά με τις πωλήσεις και τις αγορές και τις εξοικονομήσεις, δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει. Εμείς «πρέπει» να απαιτούμε καλύτερη ομάδα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Φυσικά και θα πρέπει να μας ενδιαφέρει το πόσο μπαίνουμε αν μπαίνουμε μέσα από την στιγμή που λόγω του Financial Sustainability Regulations υπάρχει ένα συγκεκριμένο ταβάνι το οποίο δεν είναι και πολύ μεγάλο του πόσο μπορείς να μπαίνεις μέσα σε βάθος 3 αιτίας
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Στο αθλητικό δελτίο του mega είπαν για επίσημη πρόταση σε αυτόν
https://www.transfermarkt.com/alex-cala ... ler/633111

Λόγο του τσίκνα δεν το αποκλείω.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ποιος ειναι ο παίκτης; Όνομα δεν έχει; Δεν θέλω να κάνω κλικ στο βρωμοσαητ.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Mīngus έγραψε:Πιάσαμε τις ηλικίες αλλά κανένας δε στάθηκε στο γεγονός ότι και η Παρί έπαιζε χωρίς φορ.
Αυτό δεν το λέτε. 8-)

Ναι αλλά έπαιζε με έντεκα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”