PS
Δεν υπάρχει ομάδα πιο γηραλέα από μας
Με παράγοντες δημόσιους υπαλλήλους κ ομάδα συνταξιούχων ωρέ πού πάμε…
παλι μεσα μπηκαμε? τι πιο συνηθες θα ελεγε κανεις,τι εσοδα πρεπει να εχει αυτη η εταιρεια δηλαδη για να εχει κερδοφορια θα αναρωτουνταν ενας πιο πονηρεμενος....Mitsospaoki4 έγραψε:Ούτε έχουμε αποχαιρετήσει κανέναν μέχρι τώρα, ούτε έχουμε ανακοινώσει τον συμφωνημένο Παβλενκα, ούτε έχει προχωρήσει οριστικά κάποια κίνηση.
Λογικά το "άμεσα" που έλεγε η ΠΑΕ την περασμένη Δευτέρα, θα είναι όταν γυρίσουν από τις διακοπές τους.
Εντωμεταξυ ενδιαφέρον θα έχει αύριο η ΑΜΚ, να δούμε πόσο μέσα μπήκαμε πάλι.
psykoman έγραψε:ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ κανετε ενα τεραστιο λαθος...
Παιρνεται σαν κριτιριο τον Μ.Ο ολης της ομαδος...
Μπορει να εχω 30 παικτες ομαδα και να εχω 10 17χρονους....πολυ πιθανο να εχω τον μικροτερο Μ.Ο.ηλικιας...ε και;;;;
Αν απ αυτους δεν παρει ουτε ενας...ουτε ενα λεπτο συμμετοχης τι παει να πει;;;
Το αναποδο...εχω ομαδα με 30 παικτες και 10 παικτες με ηλικια 35-36-37...λογικα εχω τον μεγαλυτερο Μ.Ο. ηλικιας...ε και;;; Αν το περισσοτερο χρονο παιρνουν οι 24-25-26 που εχω...τι εχω;;; Νεανικη ομαδα η γερασμενη...
Το ασφαλεστερο συμπερασμα ειναι να παρεις τον Μ.Ο. ηλικιας καθες ομαδας απ αυτους που εχουν παρει και τον περισσοτερο χρονο συμμετοχης....Εκει θα καταλαβεις αν μια ομαδα ειναι νεανικη η γερασμενη...
Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...
Mitsospaoki4 έγραψε:Δεν με ενδιαφέρουν φίλε τα ποσά και τα εκατομμύρια.
Η απορία μου είναι πως μια ομάδα με τόσες πωλήσεις και Ευρωπαϊκή πορεία μπαίνει πάντα μέσα (αν μπει και φέτος) ενώ στον αντίποδα οι άλλοι παρουσιάζουν και κέρδη.
Επίσης όσο αυτό επηρεάζει και τον σχεδιασμό της ομάδας, πρέπει να μας αφορά. Όσο ακούμε σενάρια πώλησης Κοταρσκι και Ντελια, μεταγραφές ελεύθερων για εξοικονόμηση κλπ, καταλαβαίνεις πως μόνο αδιάφορο θέμα δεν είναι.
Mīngus έγραψε:Πιάσαμε τις ηλικίες αλλά κανένας δε στάθηκε στο γεγονός ότι και η Παρί έπαιζε χωρίς φορ.
Αυτό δεν το λέτε.