Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Κι εγω Γιουβεντους απο μικρος λογω χρωματων
. Λατρεψα εκεινη την αδικημενη ομαδαρα του 2003 στην Ευρωπη με τον χαμενο τελικο του Νεντβεντ.
Μεγαλωνοντας βεβαια δυο πραγματα με ξενισαν πολυ.
1) Εμαθα κατι lavatevi συνθηματα προς τους Ναπολιτανους και μου θυμισαν συμπεριφορες ΠΟΚ
2) Πηγα στο γηπεδο πριν απο 2 χρονια (οχι σε αγωνα, στο μουσειο κλπ) και ειδα την φανελα του Ντελ Πιερο καπου χαμηλα σε μια γωνια αντι να δεσποζει.
Απο τοτε την υποστηριζω πολυ χαλαρα και προτιμαω Ναπολι.
ΥΓ Τριμπαλο στην κιτρινιαρα κουλα της Ιταλιας

Μεγαλωνοντας βεβαια δυο πραγματα με ξενισαν πολυ.
1) Εμαθα κατι lavatevi συνθηματα προς τους Ναπολιτανους και μου θυμισαν συμπεριφορες ΠΟΚ
2) Πηγα στο γηπεδο πριν απο 2 χρονια (οχι σε αγωνα, στο μουσειο κλπ) και ειδα την φανελα του Ντελ Πιερο καπου χαμηλα σε μια γωνια αντι να δεσποζει.
Απο τοτε την υποστηριζω πολυ χαλαρα και προτιμαω Ναπολι.
ΥΓ Τριμπαλο στην κιτρινιαρα κουλα της Ιταλιας
-
black death έγραψε:Λιβερπουλ τοτεναμ ισως και πιο πισω τα δυο τελευταια της μπαρτσελονα.renegade έγραψε:Προσπαθώ να θυμηθώ πότε ξαναείδαμε τελικό με τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Καμία σχέση το Λίβερπουλ Τότεναμ
-
Δεν το θυμαμαι και πολυ να σου πω την αληθεια. Αλλα θυμαμαι οτι δεν υπηρχε περίπτωση να το παρει η τοτεναμ.nikos ioannidis έγραψε:black death έγραψε:Λιβερπουλ τοτεναμ ισως και πιο πισω τα δυο τελευταια της μπαρτσελονα.renegade έγραψε:Προσπαθώ να θυμηθώ πότε ξαναείδαμε τελικό με τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Καμία σχέση το Λίβερπουλ Τότεναμ
Εδω παει για τρελη τσοντα βέβαια.
ΒρωμοΖομερ οτι παει μεσα γραφει σημερα, με την Μπαρτσελονα επιασες μεχρι και τ αρ@@δια ενος περιστεριου που περνουσε πανω απο το γηπεδο
-
Καλα δεν νομίζω οτι φταιει και σε κανενα.billagorn έγραψε:ΒρωμοΖομερ οτι παει μεσα γραφει σημερα, με την Μπαρτσελονα επιασες μεχρι και τ αρ@@δια ενος περιστεριου που περνουσε πανω απο το γηπεδο
Μόνο με τη Μπαρτσελόνα; Με την εθνική του να δεις. Ο,τι πιάνω σκατα γίνεται...
black death έγραψε:Καλα δεν νομίζω οτι φταιει και σε κανενα.billagorn έγραψε:ΒρωμοΖομερ οτι παει μεσα γραφει σημερα, με την Μπαρτσελονα επιασες μεχρι και τ αρ@@δια ενος περιστεριου που περνουσε πανω απο το γηπεδο
Οχι δε λεω οτι τα επνιξε, αλλα τοτε εβγαζε τα απιαστα, εγινε ενα κραμα Μπουφον και Νοιερ
hawklord έγραψε:Μόνο με τη Μπαρτσελόνα; Με την εθνική του να δεις. Ο,τι πιάνω σκατα γίνεται...
Ελα μωρε κλαιν, Γιουβεντινος εισαι, θυμησου τι εκανε η Ιντερ στο calciopoli

-
billagorn έγραψε:Οχι δε λεω οτι τα επνιξε, αλλα τοτε εβγαζε τα απιαστα, εγινε ενα κραμα Μπουφον και Νοιερ
Δυστυχως δεν ήταν αυτό το πρόβλημα της μπαρτσελονα, αλλα οτι καταφερε να φαει 7 γκολ απ αυτους.
Τι φερ πλέι ήταν αυτό??? 
Δηλαδή τώρα ο γεωργιανός μέσα σε μία σεζόν κέρδισε πρωτάθλημα ιταλίας πρωτάθλημα Γαλλίας και champions league?

Δηλαδή τώρα ο γεωργιανός μέσα σε μία σεζόν κέρδισε πρωτάθλημα ιταλίας πρωτάθλημα Γαλλίας και champions league?
-