Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
ektoras έγραψε:Υποθέτω μιλάει για τον Περεα πρώην του Παναθηναικου, ΠΑΣ κλπ
Και γιατί να μην περάσει; Μια χαρά δαμαλι ήταν όσο τον θυμάμαι.
Αν είναι για να συμπληρώνει 3αδα μια χαρά. Εδώ κάποιοι ζαχαρωναν τον σιωπη που είναι τέζα αμπαλος κ έκαναν συγκρίσεις με Μεϊτέ
Για τρίτο φορ αν είναι να αγοράσουμε και όχι να ανεβάσουμε εμένα θα μου άρεσε ο τετεϊ του Παναιτωλικού. Μικρός δυνατός γρήγορος και δεν είναι τόσο χαλια στο τελείωμα του για την ηλικία του και είναι και για τρίτο φορ.
Αλλιώς εγώ είμαι 100% υπέρ του τρίτου φορ να είναι πιτσιρικάς μας.
Αλλιώς εγώ είμαι 100% υπέρ του τρίτου φορ να είναι πιτσιρικάς μας.
nunies4 έγραψε:Ποιος Φούντας φορ ρε παιδιά;;
γι αυτο το λεει ο κολκας.. χαχαχ
στρατηγικα ελπιζω ο τριτος να εινια απο ακαδημιες.. τι νοημα εχει να εχουμε 3 φορ ενεργα οταν παιζουμε με 1???
αυτο που λεει ο κολκας οτι ο λουτσεσκου ειπε να κρατησουν τομας αν δεν βρουν αλλον μεχρι την προετοιμασια, για βγαινουν οι προπονησεις ειναι ανεκδοτο...
δηλαδη δεν μπορουν να βγουν οι προπονησεις στην αρχη με χατζιδη και μυθου και τσαλοφ??? ελεος.. θα πρεπει να φορτωθουμε 600.000 για να βγουν οι προπονησεις?? και να κοψουμε παλι τον δρομο στα παιδια?
αυτο που λεει ο κολκας οτι ο λουτσεσκου ειπε να κρατησουν τομας αν δεν βρουν αλλον μεχρι την προετοιμασια, για βγαινουν οι προπονησεις ειναι ανεκδοτο...
δηλαδη δεν μπορουν να βγουν οι προπονησεις στην αρχη με χατζιδη και μυθου και τσαλοφ??? ελεος.. θα πρεπει να φορτωθουμε 600.000 για να βγουν οι προπονησεις?? και να κοψουμε παλι τον δρομο στα παιδια?
-
o Φουντας ανετα παιζει σε εμας εξτρεμ και στις δυο πλευρες.
Ισως οχι βασικος και αναντικαταστατος, αλλα θα ηταν πολυ χρησιμος. Και θεση Ελληνα στις ευρωπαικες λιστες
Ισως οχι βασικος και αναντικαταστατος, αλλα θα ηταν πολυ χρησιμος. Και θεση Ελληνα στις ευρωπαικες λιστες
- Mitsospaoki4
- Moderator
Demir έγραψε:στρατηγικα ελπιζω ο τριτος να εινια απο ακαδημιες.. τι νοημα εχει να εχουμε 3 φορ ενεργα οταν παιζουμε με 1???
Demir έγραψε:στρατηγικα ελπιζω ο τριτος να εινια απο ακαδημιες.. τι νοημα εχει να εχουμε 3 φορ ενεργα οταν παιζουμε με 1???
Λογικα δε γινεται να βγουν
Ποτε δεν κοπηκε κανενας δρομος
- Montrealiotis
Patricio_4 έγραψε:Του Νίκου Σαββίδη ? Ποια είναι η σχέση του με τη Βρετανία και γιατί είναι φανταστικό νέο η ανάμιξη του?Montrealiotis έγραψε:Μεταγραφές από την μεγάλη Βρετανία μου δίνουν την εντύπωση εμπλοκής του Νίκου, το οποίο θα είναι φανταστικό.
Γιατί όσο περισσότερο ασχολούνται τα παιδιά του Ιβαν, τόσο καλύτερο για το μέλλον της ομάδας. Και ιδιαίτερα ο Νίκος που λέγεται έχει ένα κάπως πιο «σοβαρο» προφίλ.
-
- Σουριναμέζος
- ΑποστόληςΑ
theodorsalonika έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Ελένη Μπούντου - sdna
Ο ΠΑΟΚ προχώρησε το θέμα, δίνοντας στον Παβλένκα αυτά που ζητούσε: κλειστό διετές συμβόλαιο.
Εφόσον επιτευχθεί οριστική συμφωνία των δύο πλευρών, ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει έγκαιρα την υπόθεση παραμονής του Παβλένκα, ο οποίος μαζί με τον Γκουγκεσασβίλι αναμένεται να συνθέσουν το δίδυμο των τερματοφυλάκων τη νέα σεζόν.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ολα καλα!!!!δηλαδη τοσες μερες,αυτο καναμε?φοβερο!!!!πηρε εναν μηνα για νηα κρατησουμε το τερματοφυλακα...ωραια..αιντε ενα μηνα τωρα να δουμε μειτε και μετα κανα μηνα για κανα δανεικο...καλα παμε παλι φετος!!!οργασμος μεταγραφων!!!!!!
Ρε παλικάρι μην είσαι τόσο επιθετικός.
Εδώ η ομάδα δεν ήξερε ποιος θα είναι προπονητής. Ελλείψει λοιπόν ΤΔ ο προπονητής παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή παικτών και αν αυτός άλλαζε, μπορεί να άλλαζε όλη η φιλοσοφία των μεταγραφών.