Kυριάκος Κυριάκος
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Ο λόγος του πολιτικός και όχι επικοινωνιακός (θέση σε ΠΑΕ έχει όχι σε πολιτικό γραφείο ή κόμμα ), ανακόλουθος (να μην γράψω τίποτα πιο βαρύ) και εξαφανισμένος τις περισσότερες φορές...
navigator11 έγραψε:Διάβασα τις προάλλες ένα ποστ του Πανάκα στο fb για τον Τζαντζαρά. Πριν ένα χρόνο περίπου "δραπέτευσε" ο Νικόλας για άλλες πολιτείες και το συγκεκριμένο ποστ ήταν νοσταλγικού χαρακτήρα. Μέσα σε όλα τα λοιπά που έγραφε, ανέφερε και ότι ο Τζαντζ πολιορκήθηκε πολλάκις και στενά από τον Ιβάν για να γίνει η επικοινωνιακή φωνή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μιλάμε για τον Σαββίδη, που, επειδή τον Νικόλα τον άκουγα τακτικά, πολλές φορές τον περνούσε πριονοκορδέλλα ο Τζαντζμαν, και όχι με ιδιαίτερο τακτ. Ζητούσε εγγυήσεις, λέει, ο "χοντρός" ότι θα τον άφηναν να τοποθετείται και να εκφράζεται δίχως χαλινάρι. Για αυτό είμαι βέβαιος. Ο δε Μάκης φέρεται να του έλεγε "ρε μαλάκα, θα μας βάλεις σε μπελάδες, μπορεί εξαιτίας σου και με αφορμή τα ποδοσφαιρικά να ξεκινήσει και εδώ πέρα κανένας εμφύλιος, αλλά, αν το πάρεις απόφαση, θέλουμε να αναλάβεις". Τελικά δεν το τόλμησε.
Ναι, αλλά βάλε όλο το ποστ του Πανάκα, για να δουν και άλλοι που δεν έχουν fb τι ακριβώς έγραψε ο Πανάκας, για αυτά που έλεγε ο σχωρεμένος ο Τζατζαράς και πώς ακριβώς τα έλεγε, ο οποίος ούτε πλούσιος ήταν και προτιμούσε να στέκεται στις ουρές των φαρμακείων ανασφάλιστων όντας άρρωστος, παρά να πάει και να λύσει στα προηγούμενα χρόνια το βιοποριστικό του πρόβλημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συμβιβαζόμενος με κάποιες καταστάσεις και πρακτικές, όπως κάνουν άλλοι.
Γιατί το δεν το τόλμησε που γράφεις, για μένα κρίνεται ανακριβές, για τον εκλιπόντα. Δεν ήθελε να συμβιβαστεί, θα έλεγα καλύτερα, προσωπικά εγώ.
- navigator11
Δεν ήξερε εκ των προτέρων ότι θα χρειαζόταν να συμβιβαστεί, ρε συ. Το υπέθετε. Όχι αδίκως ωστόσο, διότι αναλογίσου τώρα να ήταν εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΟΚ τέλη Φεβρουαρίου του 2018 λχ. Θα μας αφαιρούσαν μέχρι και τον ΑΦΜ, όχι μόνο 9 πόντους
Κατά τα λοιπά, νομίζω πως όλοι, στον βαθμό που τον "ξέραμε", είμαστε βέβαιοι για το πόσο αξιοπρεπής και κιμπάρης ήταν. Σε όλα του. Δε θεωρώ τυχαία την αναφορά στην εκπομπή του στενού συνεργάτη του Ραγκάτση, αφότου "έφυγε", στο ότι ο Ιβάν του κάλυψε το κόστος της επέμβασης, που έκανε, και ο Νικόλας το μετέφερε στον Ραγκάτση κλαίγοντας. Ήταν πολύ αγαπησιάρικος τύπος ο μπαγάσας.

Κατά τα λοιπά, νομίζω πως όλοι, στον βαθμό που τον "ξέραμε", είμαστε βέβαιοι για το πόσο αξιοπρεπής και κιμπάρης ήταν. Σε όλα του. Δε θεωρώ τυχαία την αναφορά στην εκπομπή του στενού συνεργάτη του Ραγκάτση, αφότου "έφυγε", στο ότι ο Ιβάν του κάλυψε το κόστος της επέμβασης, που έκανε, και ο Νικόλας το μετέφερε στον Ραγκάτση κλαίγοντας. Ήταν πολύ αγαπησιάρικος τύπος ο μπαγάσας.
Ήταν και λείπει η φωνή του από τα ερτζιανά της πόλης που έχουν γεμίσει με πολύ δηθενιά.
Το sportdog έγραψε ότι τελειώνει ο Κυρ Κυρ.
Δε θα διαφωνήσω με την απομάκρυνση.
Η εντύπωση που μου έδινε είναι
ότι είναι λίγος. Μακάρι να έρθουν άνθρωποι
ειδικοί, ικανοί, τίμιοι και με @@,
προς τους άλλους αλλά και προς τον Ιβάν
όταν πρέπει.
όταν πρέπει.
Διώξτε και αυτόν να δούμε ποιος θα μείνει που να ξέρει 5 πράγματα και να έχει μια εμπειρία .. μετά θα απορούμε που μας κάνουν πλάκα διοικητικά .. μετά τον Γκαγκάτση πάει κ αυτός .. λες και φταει ..
- Montrealiotis
Ε ναι είδαμε και αυτόν που έκανε συμφωνία κυρίων και κατέβηκε η ομάδα χωρίς security στο προποτζηδικο. Και άφησε το παρατράγουδο να μπει στα αποδυτήρια και να κανει κυρηγμα στον προπονητή
Αν καταντήσαμε να έχουμε ανάγκη τον Μάκη, τον Κυρ Κυρ και τον Δούκα, διοικητικά - στελεχιακά και αναρωτιόμαστε τι θα κάνουμε τώρα που μας τελείωσαν ή ίσως τελειώσουν, όπως ο μουσάτος, τότε καλά να πάθουμε.
ΠΑΕ με δισεκατομυριούχο ιδιοκτήτη πρέπει να είναι εις θέση να διαθέτει στελεχιακό δυναμικό εγνωσμένου διεθνούς κύρους, που ει δυνατόν, να έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του και σε μεγάλα πρωταθλήματα ή να διαθέτει βαρβάτους τίτλους πάνω στο αντικείμενο που στελεχώνει.
Κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποτίναξει από πάνω του, όλα τα κατάλοιπα, μιας βλαχοεπαρχιώτικης νοοτροπίας που υπήρχε στο παρελθόν και να πορευτεί με πιο τεχνοκρατικούς όρους ως ανώνυμη εταιρεία που διαχειρίζεται τζίρο εργασιών πάνω από 50 - 60 εκατομμύρια ευρώ κατ' έτος.
ΠΑΕ με δισεκατομυριούχο ιδιοκτήτη πρέπει να είναι εις θέση να διαθέτει στελεχιακό δυναμικό εγνωσμένου διεθνούς κύρους, που ει δυνατόν, να έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του και σε μεγάλα πρωταθλήματα ή να διαθέτει βαρβάτους τίτλους πάνω στο αντικείμενο που στελεχώνει.
Κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποτίναξει από πάνω του, όλα τα κατάλοιπα, μιας βλαχοεπαρχιώτικης νοοτροπίας που υπήρχε στο παρελθόν και να πορευτεί με πιο τεχνοκρατικούς όρους ως ανώνυμη εταιρεία που διαχειρίζεται τζίρο εργασιών πάνω από 50 - 60 εκατομμύρια ευρώ κατ' έτος.
Να γουσταρεις ή οχι το στυλ του Κυριακου το σέβομαι, το μένος για έναν ανθρωπο που ήταν στην ομάδα καμια 20ετια δεν το καταλαβαίνω. Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω κάποιοι δήθεν μεγαλοΠΑΟΚαρχες στο φβ με εμπλοκή σε συνδέσμους να τον βγάζουν μεχρι και βάζελο. Να δω ποτε θα σταματήσει αυτη η ηλιθιότητα, όποιον δεν γουστάρουμε τον βγάζουμε αλλόθρησκο.
Να γουσταρεις ή οχι το στυλ του Κυριακου το σέβομαι, το μένος για έναν ανθρωπο που ήταν στην ομάδα καμια 20ετια δεν το καταλαβαίνω. Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω κάποιοι δήθεν μεγαλοΠΑΟΚαρχες στο φβ με εμπλοκή σε συνδέσμους να τον βγάζουν μεχρι και βάζελο. Να δω ποτε θα σταματήσει αυτη η ηλιθιότητα, όποιον δεν γουστάρουμε τον βγάζουμε αλλόθρησκο.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Το sportdog έγραψε ότι τελειώνει ο Κυρ Κυρ.
όταν πρέπει.
Ουρες κανουν εξω απο τα γραφεια στην Τουμπα.
-
icue έγραψε:ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Το sportdog έγραψε ότι τελειώνει ο Κυρ Κυρ.
όταν πρέπει.
Ουρες κανουν εξω απο τα γραφεια στην Τουμπα.
Δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι να δουλέψουν στον ΠΑΟΚ. Δηλαδή αυτός τι (τυπικά) προσόντα έχει και δεν μπορεί κάποιος άλλος να αναλάβει στην θέση του; Ποια είναι η θέση του ξέρουμε κατ’ αρχάς;
- Montrealiotis
Καλά το ότι υπάρχουν πολλοί ΠΑΟΚτσηδες που θα ήθελαν να δουλέψουν στην ομάδα και παράλληλα είναι σωστοί επαγγελματίες είναι πιστεύω αδιαμφισβήτητο.