Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
dalas10

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από dalas10 »

εγώ βλέπω οτι πάμε σε πιο παραγωγικές ηλικίες με καλούτσικα συμβόλαια.500-800 σε θέσεις ακραίων.δεν μπορείς να δώσεις μεγάλα συμβόλαια σε όλες τις θέσεις.
dev

Δημοσίευση από dev »

στοπερ χαφ και επιθετικο ελευθεροι εχουν μεινει που να αξιζουν? ενας νορβηγος στα χαφ ηταν καλυπεριπτωση και ενας γερμανος φορ]\
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Δε θέλω να σας ξενερώσω,
εδώ ως το πιο δυνατό θέμα του forum
και εμένα μου αρέσει να ακούω για στόχους,
αλλά φέτος νομίζω ότι από πολύ νωρίς
ακούγονται πολλά ονόματα.......
Αυτό για μένα δείχνει πρώτον
ότι κάποιος τα βγάζει, δεύτερον ότι
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ που δε θα διαρρει
ονόματα και αυτός θα είναι ο μοναδικός
υπευθυνος.
Ελπιζω και θέλω να πιστευω
ότι αυτό θα σταματήσει μόλις
ο Ιβάν που αλλάζει άτομα θα επιλέξει
ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ
για να κάνει τη δουλειά των μεταγραφών.

Κατά τα άλλα ο Τέιλορ αν είναι
μαζί με Μπαμπά είναι αναβάθμιση.
Ο Κενυ αντί Ότο είναι υποβαθμιση.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

vasgias έγραψε:Αντικαθίσταται το βασικό μας και αναντικατάστατο πολυθεσίτικο δεξί Μπακ με το γνωστό βιογραφικό με το δεξί Μπακ της 11ης της Β Γερμανίας. Τι άλλο να συζητήσουμε;

Kαπου διαβασα οτι η 10η της Β Γερμανιας πουλησε τον φορ της 25 εκατομυρια στην Πρεμιερ Λιγκ! Ισχυει?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

vasgias έγραψε:Αντικαθίσταται το βασικό μας και αναντικατάστατο πολυθεσίτικο δεξί Μπακ με το γνωστό βιογραφικό με το δεξί Μπακ της 11ης της Β Γερμανίας. Τι άλλο να συζητήσουμε;

Ο οτο ειναι το φοβερο μπακ? Σιγα θαμπωθηκαμε.
Μια χαρα ειναι το βιογραφικο του κεννυ.
Στα 28 του εχει 60 παιχνιδια μπουντεσλιγκα, 50 παιχνιδια πρεμιερ λιγκ, εχει φτασει μεχρι και 12 μυρια χρηματιστηριακη αξια.

Να σου θυμισω οτι ο γαυρος πηρε τον χολεμπας στα 26 του απο την 8η της β γερμανιες με καριερα μεχρι τοτε ΜΟΝΟ σε β και γ γερμανιας! Και εφτασε να παιζει τσαμπιονς λιγκ και 4 χρονια πρεμιερ λιγκ μετα τον γαυρο!

Οποτε μια χαρα ειναι ο κεννυ απορω πραγματικα τι θελετε, ρεαλιστικα τον μπακ της τσελσι και της λεβερκουζεν δεν μπορουμε να τους παρουμε
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Αυτό το επιχείρημα ότι παίκτες της Β'Γερμανιας, Ισπανίας, Αγγλίας θα κάνουν πλάκα στον ΠΑΟΚ δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια πάντα. Όσο αυτά τα πρωταθλήματα είναι ανώτερα από το δικό μας σε ποιότητα και ταχύτητα δεν τους καθιστά σίγουρες τρομερές επιλογές.

- Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίεση για πρωταθλητισμό.
- Στον ΠΑΟΚ που παίζει Ευρώπη έχεις ημερολόγιο με μεσοβδόμαδα ματς υψηλής έντασης, ταξίδια, κούραση.
- Στον ΠΑΟΚ παίζεις ως φαβορί στις 20 αγωνιστικές πρωταθλήματος πλην ντέρμπι.

Ο συγκεκριμένος Κένι, ούτε σε ομάδα με τέτοια πίεση έχει καθιερωθεί ποτέ, ούτε έχει αντιμετωπίσει τον ρυθμό ευρώπη- εγχώριο κάθε 3 μέρες ποτέ.

Εγώ δεν κρίνω τον παίκτη αγωνιστικά, απλά σημειώνω κάποια πράγματα ποδοσφαιρικά, για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Tα μπουμπουνίζουμε συνέχεια με διαφορετικά λόγια αρκετοί συν οπαδοί εδώ ο Ιvan με τον Γιοτου περπατάνε πλέον σε καλό δρόμο στα μεταγραφικά,βλέπουμε όλοι γίνονται αλλαγές και στη διοίκηση :arrow: Σαρωτικές οι αλλαγές Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - «Τελειώνει» και τον Κυριάκο! περιαλλά με ελεύθερες αγορές Παιχτών που λήγουν συμβόλαια και όπως είπε 1 παλικάρι εδώ το έπρεπε να γίνει χρονιά αυτό μην κοιτάνε τελευταία στιγμή που +μφωνώ με αυτό και όταν μιλάμε για αναβάθμιση είναι ποδοσφαιρικά για διεκδίκηση αριστερά RahmanBaba :arrow: https://www.transfermarkt.com/greg-tayl ... ler/362562 για αντί JohnnyOto που δεν θελει να μείνει :arrow: https://www.transfermarkt.com/jonjoe-ke ... 258883++++ θα έχουν και άλλες περιπτώσεις ακούγεται διάβαζα και για αντί Wieteska παίχτη,περιμένουμε.... :idea:
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Για να ξεπεσε στον ΠΑΟΚ, χαλια παικτης θα ναι.
Εγω θελω εναν που να μην ερχεται, για να μην ερθει και να κραζω. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Leonardo10 έγραψε:Εντομεταξυ έχει δει κανείς το κενι; Έχει δει τα στοιχεία του; Το βιογραφικό του; Γενικά πως διαμορφώσατε άποψη ή επειδή παίζει στην χερτα γίναμε ντίβες και θέλουμε παίκτες από Μπουντεσλίγκα και πάνω;
Μια χαρά παίκτης φαίνεται το παιδί βάση βιογραφικού, 28 χρονών, αθλητικός και όλες οι χρονιές του ήταν γεμάτες από συμμετοχές είτε ήταν στην premier league είτε στην Bundesliga είτε στην Bundesliga 2, αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Και κάνετε λες και είχαμε την ντανι αλβες δεξιά, το οττο που σε 1.5 χρόνο έπαιξε τους 3 μήνες, και τον άλλον χρόνο ασχολούταν με το συμβόλαιο του. Α και όταν περνούσε το κέντρο ζαλιζόταν, εντάξει ηρεμήστε με τον οττο.

Και μια χαρά παίκτης φαίνεται και 110 συμμετοχές είχε σε Πρέμιερ και Μπουντεσλίγκα.

Τους είδαμε και τους Κόλεϊ και Μπακαγιόκο με τα μεγάλα βιογραφικά τους.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Στο sportime γράφεται ότι ο ΠΑΟΚ
ανέβασε την προσφορά στον Μειτε
στο 1.2 και πάνε να τα βρούνε. Ο Μειτε
λέει είναι στο 1.5
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Το sportdog λέει για σφήνα αεχ
για Ότο.....
Πάντως κατά κανόνα όλα για τα
φράγκα γίνονται. Ποιοι οικογενειακοί
Λόγοι. Δες Ινγκασον κλπ....
Δεν κακίζω τους παίχτες. Επαγγελματίες είναι.
Αλλά να ξέρουμε τι λέμε.

Παρόλα αυτά εγώ γουστάρω Ότο
που ανεβαίνει διαρκώς. Είναι άλλο
επίπεδο και ηγέτης και πρέπει να μείνει.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Στο sportime γράφεται ότι ο ΠΑΟΚ
λέει είναι στο 1.5

Θες 1.5? Πάρε 1.5. Αλλά με μια και μοναδική ρήτρα: όταν η ομάδα αναχωρήσει για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα είσαι εκεί παρών και θα ανέβεις πρώτος στο αεροπλάνο! Όχι διακοπάρες στη Νότια Γαλλία, και επιστροφή Σεπτέμβριο-Οκτώβριο όταν ενδιάμεσα οι υπόλοιποι παίκτες θα τραβάνε τα ζόρια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Psaras έγραψε:Για να ξεπεσε στον ΠΑΟΚ, χαλια παικτης θα ναι.
Εγω θελω εναν που να μην ερχεται, για να μην ερθει και να κραζω. :opaokara:
Όλο το ζουμί της τελευταίας εξαετίας εδω
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

Χωρίς να τον ξέρω τον μορτη από την Χέρτα, θεωρώ λίγο υπερβολικά τα υποτιμητικά σχόλια.. ειδικά όταν λίγες μέρες πιο πριν, κόσμος απαιτούσε την χρησιμοποίηση Θυμιανη και στενοχωριόταν για την πιθανή απώλεια Τσαπρα.

Προσωπικά κόντρα στο ρεύμα που για κάποιο λόγο επανήλθε, δεν θέλω Έλληνες παίκτες παρά μόνο αν έρχονται από τις ακαδημίες μας ή το εξωτερικό
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

GEOL έγραψε:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Στο sportime γράφεται ότι ο ΠΑΟΚ
λέει είναι στο 1.5

Θες 1.5? Πάρε 1.5. Αλλά με μια και μοναδική ρήτρα: όταν η ομάδα αναχωρήσει για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα είσαι εκεί παρών και θα ανέβεις πρώτος στο αεροπλάνο! Όχι διακοπάρες στη Νότια Γαλλία, και επιστροφή Σεπτέμβριο-Οκτώβριο όταν ενδιάμεσα οι υπόλοιποι παίκτες θα τραβάνε τα ζόρια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Και θα πιλοταρεις κιόλας κωλ...ουστα

Θα πηξεις
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”