Ettien26 έγραψε:Leonardo10 έγραψε:Ettien26 έγραψε:Τι είπε ο Λου ? " Εγώ δεν προτείνω παίκτες. Πολύ σπάνια έχω προτείνει ονομαστικά συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή" ?.
Οχι δεν πάει έτσι. Είπαμε να μείνει, έμεινε και καλώς έμεινε. Αλλά πρέπει σε συνεργασία με το scouting team να προτείνει και παίκτες της απολύτου αρέσκειας του. Και να αναλάβει και τις ευθύνες του. Και καθήκον της διοίκησης είναι να πραγματοποιεί τις επιθυμίες του. Ο Σάντος δηλαδή πως έφερε Βιερίνια, Λίνο κ.λ.π. Ο Μπόλονι πως έφερε τον Λαζάρ ? Και μάλιστα σε εποχές δυσκολότερες...
Ο σαντος είχε δουλέψει με όλους αυτούς, και ήξερε καλά την αγορά της πορτογαλιάς. Ο Ραζβαν μόνο στον ΠΑΟΚ έχει δουλέψει και στην αλ χιλαλ , όπου πρότεινε τον μιτριτσα (σύμφωνα με τον Τσονακα είχαν εντυπωσιαστεί όταν βρέθηκαν αντίπαλοι στην Σ.Α), τον Μαρτινς και τον τζιοβινκο. Από Ρουμάνους μόνο τον Μάριν έχει προτείνει, και κακώς. Οι περισσότεροι ρουμάνοι με το ένα πόδια θα ερχόντουσαν στον ΠΑΟΚ πλην αυτών της Στεαουα, γιατί που να μπλέξεις με τον ψυχακια τον μπεκάλι.
Με κανέναν από αυτούς δεν είχε συνεργαστεί ο Σάντος. Ήξερε την αγορά της Πορτογαλίας, όπως λογικά ξέρει ο κάθε προπονητής την αγορά της χώρας από την οποία προέρχεται. Θα συμφωνήσω εν μέρει ότι η αγορά της Πορτογαλίας δίνει περισσότερες ευκαιρίες από την αγορά της Ρουμανίας. Αλλά από κει και πέρα δεν είναι κάθολου δύσκολο στην σημερινή εποχή της τεχνολογίας να έχεις άποψη για τον χ παίκτη και να τον προτείνεις.
Εγώ θέλω να αναλάβει την μεταγραφική ευθύνη χωρίς μου, σου, του χωρίς γκρίνιες και μουτράκια. Προϋπόθεση βέβαια είναι η διοίκηση να ικανοποιήσει τις επιλογές του, άσχετα εάν συμφωνούμε όχι με αυτές.
Ενας λόγος παραπάνω είναι ότι ο Λουτσέσκου είναι αρκετά δύσκολος στα στοιχεία που ψάχνει για τις μεταγραφές οπότε πρέπει αυτός να κρατήσει το μεταγραφικό τιμόνι και να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις επιλογές.
Γι' αυτό και έχω ξαναγράψει ότι πρέπει να του γνωστοποιηθεί εξαρχής το μπάτζετ και να το διαχειριστεί ο ίδιος,
Σε διαφορετική περίπτωση θα δούμε μια από τα ίδια και του χρόνου.
καλά τα λές
τεμπελχανάς ο Ρασβάν
δεν μπορεί δλδ να κάνει και το σκάουτ και τις διαπραγματέυσεις ;
και επειδή έχει και χρήματα, θα μπορούσε επισης να πληρώνει και τα συμβόλαια
έτσι κι αλλιώς , πανω κατω, όλα τα άλλα τα εχει αναλάβει επίσης, όπως πολλοί γράφουν εδω μέσα
αφού ο οργανισμός είναι ανύπαρκτος