Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Ettien26 »

ΜΙα χαρά παίκτης είναι ο Λιάβας για μπακ απ. Και παίζει με άνεση σε 3 θέσεις.

Προτιμώ τέτοιους παίκτες με φιλοδοξίες και με μέλλον, παρά τελειωμένους στα 30φεύγα για τους οποίους χαίρεται το πόπολο επειδή πριν καμιά 10ετία κόλλησαν ένσημα στην Ιντερ ή στην Μίλαν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αμυντικούς για δεύτερους έχουμε μπόλικους στον ΠΑΟΚ Β και τις Ακαδημίες. Επιπέδου Matos ή Baba δεν έχουμε (προς το παρόν). Δεν έχει νόημα να συζητάμε για Λιάβα ή Τσάπρα. Καλούτσικοι, αλλά όχι καλύτεροι των δικών μας Ακαδημιών. Όπως λάθος για μένα ήταν και η επιλογή Τσιφτσή.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ο Λιάβας δεν έχει χάσει 90λεπτο τα τελευταία 2-3 χρόνια, γιατί να μπει στο "βαθύ" rotation κάποιου από τους 4 μεγάλους? Αν ήμουν ο Λιάβας θα πήγαινα Πολωνία ή σε μικρομεσαία της Τουρκίας.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Σουριναμέζος έγραψε:Θέλαμε κάποιον και δεν τον πήραμε? Είδατε κάποια κίνηση για Τσάπρα όλο αυτόν τον καιρό?

Εγώ προσωπικά δεν έχω τις άκρες να μάθω αν έγινε κίνηση. Αν γινόταν σίγουρα δε θα το μαθαίναμε εμείς πρώτοι θαρρώ.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Καλά τού Τσιφτσή, μαζί με τον τραυματισμό - που καλά να είναι το παιδί - δεν μας βγήκε μέχρι τώρα. Έχουμε όμως ακόμη και με πώληση Κοτάρσκι ένα θεωρητικά καλό δίδυμο.

Η μεγαλύτερη "μεταγραφή" θα είναι και πάλι η παραμονή Κωνσταντέλια. Μιλάμε για τον καλύτερο Έλληνα μέσο που είχε η ομάδα από την εποχή τού Κούδα.

Έχει η ομάδα υλικό, ειδικά από το Γενάρη και μετά. Αν ανανεώσουμε αυτούς που θέλουμε, πινελιές χρειάζονται παιδιά όχι καταστροφή της ομάδας και αναδόμηση. Αλλά οι πινελιές καλές.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αμυντικούς για δεύτερους έχουμε μπόλικους στον ΠΑΟΚ Β και τις Ακαδημίες. Επιπέδου Matos ή Baba δεν έχουμε (προς το παρόν). Δεν έχει νόημα να συζητάμε για Λιάβα ή Τσάπρα. Καλούτσικοι, αλλά όχι καλύτεροι των δικών μας Ακαδημιών. Όπως λάθος για μένα ήταν και η επιλογή Τσιφτσή.

Δεν νομίζω Αποστολή. Είμαι φυσικά υπέρ της προώθησης παικτών από τις ακαδημίες και το έχω γράψει κατ΄ επανάληψη αλλά πάρε παράδειγμα τον ΠΑΟΚ Β που με το ζόρι κρατήθηκε στην Β΄ Εθνική.

Υπάρχουν σίγουρα 2-3 παίκτες που μπορούν και επιβάλλεται να πάρουν συμμετοχές στην μεγάλη ομάδα αλλά βλέπεις να γίνεται κάποιο βήμα για να προωθηθούν ?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Υπάρχει αρκετό ταλέντο στη γενιά του 2005 και πιο κάτω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Έπειτα ο Taylor είναι άκακο αρνάκι. Θέλουμε πιο δυναμικούς αμυντικούς...

[youtube]R0Q4DlRnDg8[/youtube]
renegade

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε:Εντάξει παιδιά το πιάσαμε το γενικό νόημα. Κανένας Έλληνας από το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ
Στο ρόστερ του οποίου μακροημέρευσαν οι Σαματες, οι Τόμας, οι Μουργκ κλπ κλπ.
Δεν χρειάζεται να χαλάτε τις καρδιές σας

Δυστυχώς πάνω κάτω η αλήθεια είναι αυτή. Πολύ λίγοι μπορούν να σταθούν αξιοπρεπώς στις μεγάλες ομάδες.
Κάτι ανάλογο το βλέπεις και στους άλλους τρεις μεγάλους όπου Έλληνας νεαρός εκτος των παιδιών από τις ακαδημιες τους δεν έχει παίξει ( όσο θυμάμαι)
Δυστυχώς η ψαλίδα στην εκπαίδευση μεταξύ των μεγάλων και των μικρών έχει ανοίξει πολύ με αποτέλεσμα μόνο καθαρόαιμα ταλέντα να μπορούν να ανταποκριθούν στο επίπεδο μας.
Το πρόβλημα είναι όμως ότι αυτά τα ταλέντα , έτσι όπως έχει ανοίξει το σκάουτινγκ των ομάδων του εξωτερικού έχουν προτάσεις σε πολύ νεαρή ηλικία απ' έξω.
Έτσι δεν χάσαμε και τον μαυροπανο και τον δουβηκα?
Πλέον τα πράγματα για τις μεγάλες ομάδες είναι αρκετά δύσκολα αφού η δεξαμενή είναι χωρίς καθόλου νερό.
Μόνη λύση οι ακαδημίες
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

nunies4 έγραψε:Εντάξει παιδιά το πιάσαμε το γενικό νόημα. Κανένας Έλληνας από το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ
Στο ρόστερ του οποίου μακροημέρευσαν οι Σαματες, οι Τόμας, οι Μουργκ κλπ κλπ.
Δεν χρειάζεται να χαλάτε τις καρδιές σας

Σταθηκαν επειδη το αξιζαν οι Τζολης,Γιανουλης,Λημνιος,Κουλιερακης,Κωσταντελιας.
Οσοι δε μπορεσαν δεν επαιξαν.Η ομαδα ανεβηκε και δε μπορουν ολοι την πιεση.
Οσον αφορα τους σαματα που κατα καιρους ερχονται δυστηχως η ευτηχως ημαστε φιλοτιμοι κι οχι γαυροι να τους στελνουμε στο τετραμηνο.
black death

Δημοσίευση από black death »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Έπειτα ο Taylor είναι άκακο αρνάκι. Θέλουμε πιο δυναμικούς αμυντικούς...

[youtube]R0Q4DlRnDg8[/youtube]
Το καλυτερο σε αυτο το βίντεο είναι τα σχολια απο κατω.
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Τελικά ο έτοιμος να κλείσει αριστερός μπακ μάλλον δεν είναι και τόσο κοντά ;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ettien26 έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:
Ettien26 έγραψε:Τι είπε ο Λου ? " Εγώ δεν προτείνω παίκτες. Πολύ σπάνια έχω προτείνει ονομαστικά συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή" ?.

Οχι δεν πάει έτσι. Είπαμε να μείνει, έμεινε και καλώς έμεινε. Αλλά πρέπει σε συνεργασία με το scouting team να προτείνει και παίκτες της απολύτου αρέσκειας του. Και να αναλάβει και τις ευθύνες του. Και καθήκον της διοίκησης είναι να πραγματοποιεί τις επιθυμίες του. Ο Σάντος δηλαδή πως έφερε Βιερίνια, Λίνο κ.λ.π. Ο Μπόλονι πως έφερε τον Λαζάρ ? Και μάλιστα σε εποχές δυσκολότερες...

Ο σαντος είχε δουλέψει με όλους αυτούς, και ήξερε καλά την αγορά της πορτογαλιάς. Ο Ραζβαν μόνο στον ΠΑΟΚ έχει δουλέψει και στην αλ χιλαλ , όπου πρότεινε τον μιτριτσα (σύμφωνα με τον Τσονακα είχαν εντυπωσιαστεί όταν βρέθηκαν αντίπαλοι στην Σ.Α), τον Μαρτινς και τον τζιοβινκο. Από Ρουμάνους μόνο τον Μάριν έχει προτείνει, και κακώς. Οι περισσότεροι ρουμάνοι με το ένα πόδια θα ερχόντουσαν στον ΠΑΟΚ πλην αυτών της Στεαουα, γιατί που να μπλέξεις με τον ψυχακια τον μπεκάλι.

Με κανέναν από αυτούς δεν είχε συνεργαστεί ο Σάντος. Ήξερε την αγορά της Πορτογαλίας, όπως λογικά ξέρει ο κάθε προπονητής την αγορά της χώρας από την οποία προέρχεται. Θα συμφωνήσω εν μέρει ότι η αγορά της Πορτογαλίας δίνει περισσότερες ευκαιρίες από την αγορά της Ρουμανίας. Αλλά από κει και πέρα δεν είναι κάθολου δύσκολο στην σημερινή εποχή της τεχνολογίας να έχεις άποψη για τον χ παίκτη και να τον προτείνεις.

Εγώ θέλω να αναλάβει την μεταγραφική ευθύνη χωρίς μου, σου, του χωρίς γκρίνιες και μουτράκια. Προϋπόθεση βέβαια είναι η διοίκηση να ικανοποιήσει τις επιλογές του, άσχετα εάν συμφωνούμε όχι με αυτές.

Ενας λόγος παραπάνω είναι ότι ο Λουτσέσκου είναι αρκετά δύσκολος στα στοιχεία που ψάχνει για τις μεταγραφές οπότε πρέπει αυτός να κρατήσει το μεταγραφικό τιμόνι και να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις επιλογές.
Γι' αυτό και έχω ξαναγράψει ότι πρέπει να του γνωστοποιηθεί εξαρχής το μπάτζετ και να το διαχειριστεί ο ίδιος,
Σε διαφορετική περίπτωση θα δούμε μια από τα ίδια και του χρόνου.

Δεν ξερω αν το προσεξε κανεις αλλα οταν η συνεντευξη πηγε στο πως γινονται οι μεταγραφες στον ΠΑΟΚ στην αρχη ειπε αυτο: ''Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένας τρόπος δουλειάς που είτε αποδέχεσαι είτε όχι.''
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Σύμφωνα με όσα είπε ο Αντώνης Τσακαλέας βρέθηκε και φορ που εξετάζεται και παίζει σε ένα από 5 μεγάλα πρωταθλήματα
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Το πιο λογικό ήταν να καταλήξει στην αεχ ο Τσάπρας, μη κάνετε λες και τον χάσαμε μέσα από τα χέρια μας.
Έπαιζε πολύ περισσότερο στα δικά τους ρεπορτάζ από ότι στα δικά μας και είναι και προϊόν των ακαδημιών τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”