Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2025-26
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2025-26
Ok δεν είπε και κάτι φοβερό.
Αναφέρει τα μπάτζετ που των κορυφαίων είναι 30+ με έσοδα απ'την Ευρωλίγκα 2 εκατομμύρια στον νικητή!!!
Ολυμπιακός Παναθηναϊκός Μπαρτσελόνα Ρεάλ και Μακάμπι μετά φέρνουν σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά που τα μοιράζονται...
Δηλαδή την Ευρωλίγκα τη συντηρούν 5 ομάδες ανάλογα με τους πελάτες της συνδρομητικής τηλεόρασης!!! Υψηλά μπάτζετ έχουν και οι τούρκικες και η Αρμάνι Μιλάνο και η ΤΣΣΚΑ όταν ξαναμπεί αλλά χωρίς τόσο ρόλο στα έσοδα.
Καλά πλυντήρια...
Αναφέρει τα μπάτζετ που των κορυφαίων είναι 30+ με έσοδα απ'την Ευρωλίγκα 2 εκατομμύρια στον νικητή!!!
Ολυμπιακός Παναθηναϊκός Μπαρτσελόνα Ρεάλ και Μακάμπι μετά φέρνουν σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά που τα μοιράζονται...
Δηλαδή την Ευρωλίγκα τη συντηρούν 5 ομάδες ανάλογα με τους πελάτες της συνδρομητικής τηλεόρασης!!! Υψηλά μπάτζετ έχουν και οι τούρκικες και η Αρμάνι Μιλάνο και η ΤΣΣΚΑ όταν ξαναμπεί αλλά χωρίς τόσο ρόλο στα έσοδα.
Καλά πλυντήρια...
Καβάτζωσα με τη σειρά μου κι εγώ το διαρκείας μου. Ευχαριστούμε, μάστορα Χατζό και μαέστρο Ιταλέ για την περασμένη χρονιά.
Το ελάχιστο "ευχαριστώ" από εμένα, από τη γενιά που δεν πρόλαβε τις δόξες του Μπάνε, κι ας μην πατήσω μισή φορά στο Παλατάκι.

Το ελάχιστο "ευχαριστώ" από εμένα, από τη γενιά που δεν πρόλαβε τις δόξες του Μπάνε, κι ας μην πατήσω μισή φορά στο Παλατάκι.

Εύγε Baldur
Παράδειγμα προς μίμηση
Εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλοι συνοπαδοί τις προσεχείς μέρες με το ίδιο mentality
Παράδειγμα προς μίμηση
Εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλοι συνοπαδοί τις προσεχείς μέρες με το ίδιο mentality
Baldur έγραψε:Καβάτζωσα με τη σειρά μου κι εγώ το διαρκείας μου. Ευχαριστούμε, μάστορα Χατζό και μαέστρο Ιταλέ για την περασμένη χρονιά.
Συντάσσομαι! Μόλις αγόρασα κι εγώ το δικό μου

Ειπε τιποτα στη συντεντευξη ο προεδρος για παραταση στα διαρκειας;
-
zoran έγραψε:Ρε παιδια να θέσω το φιλοσοφικό μου ερώτημα ...
Επειδή έκατσα και είδα το φαιναλ φορ , γνωστοί μου γαυροβάζελοι πήγανε κιόλας , και με πιανε το παράπονο , αφού έζησα τον μεγάλο μπασκετικά ΠΑΟΚ.
Στη Ναντ με τη ρεαλ ,με την μπενετον , με τις διαιτητιικές σφαγές αλλά κ σε εκείνους τους τελικούς με το σκουλήκι που τους δίναμε τη μπάλα για να μας κερδίσουν 10 δευτερα πρiν το τέλος.
Η ερώτηση μου λοιπόν : λέμε κλειστή λίγκα είναι η ευρωλίγκα. όμως ξεφυτρώνουν και μπαίνουν ομάδες που επενδύουν....
Αν λοιπόν έρθει ο Ιβαν ( ή καποιος άλλος , ο Τέλης πχ) κι επενδύσουν 100-200εκ , δεν θα μας βάλουν ευρωλίγκα ;;;
καταρχάς αν έρθει επενδυτής να βάλει 200 εκατομμύρια θα κατουράμε από τη χαρά μας για 2-3 χρόνια. Μετά θα δούμε πού θα παίξουμε.
st4this έγραψε:Ειπε τιποτα στη συντεντευξη ο προεδρος για παραταση στα διαρκειας;
Είπε έλεγαν πολλοί να βγουν τα διαρκείας νωρίς να τα πάρουμε όλα
Οπότε τα έβγαλα και ιδού η Ρόδος ιδού και το πηδημα
Άλλες 3 ημερολογιακές εβδομάδες.
Δεν χρειάζεται παράταση.
Δεν γίνεται έτσι προγραμματισμός.
Όποιος θέλει θα πάρει.
Όποιος δεν θέλει και 3 μήνες να ήταν τα διαρκείας, πάλι δεν θα έπαιρνε.
Δεν χρειάζεται παράταση.
Δεν γίνεται έτσι προγραμματισμός.
Όποιος θέλει θα πάρει.
Όποιος δεν θέλει και 3 μήνες να ήταν τα διαρκείας, πάλι δεν θα έπαιρνε.
- kataramenos5
Εγω ξενερωσα.Εφυγε ο Μπαρκα,εφυγε ο Καντσελιερι φτου κι απ την αρχη.Γυρισαμε 6-7 χρονια πισω.Δε βρισκω νοημα πλεον
Μπάρκα στο γυαλο. Εγώ ανανέωσα πάντως αν και μένω 500 χλμ. μακριά. Πονατε?
[youtube]iMyqiLN2g9U[/youtube]
αναφέρεται σε αρκετά σημεία της συνέντευξης στα διαρκείας ο πρόεδρος
1000 διαρκείας = 700 χιλιάρικα μπάτζετ
2000 διαρκείας = 1,4 εκατομύρρια μπάτζετ
3000 διαρκείας = 2.1 εκατομμύρια μπάτζετ
4000 διαρκείας = 2,8 εκατομμύρια μπάτζετ
-
ABOLEYTOI έγραψε:[youtube]iMyqiLN2g9U[/youtube]
Απο που βγαινουν αυτες οι μαθηματικες πραξεις?