Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Κάποιες πρώτες σκέψεις για τον Τέιλορ.
Ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό ως παρόμοιος τύπος ακραίου μπακ είναι ο αδικοχαμένος Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν είμαι τρελός φαν αυτής της σχολής, αλλά το θετικό είναι ότι μιλάμε για έναν τύπο με γεμάτες σεζόν και εμπειρία σε πρωταθλητισμό – με έναν αστερίσκο βέβαια, γιατί το Σκωτσέζικο πρωτάθλημα έχει τις ιδιαιτερότητές του.
Το πώς θα προσαρμοστεί είναι ερωτηματικό, αλλά είναι στα συν το ότι φαίνεται διατεθειμένος να βγει απ' τα νερά του – κάτι που δεν βλέπουμε συχνά από Σκωτσέζους παίκτες.
Δεν είναι παίκτης του επιπέδου Μπάμπα ή Όττο, προφανώς. Αλλά έτσι κι αλλιώς, η λογική ήταν να έρθει κάποιος που θα μοιράζεται τα λεπτά και θα σπρώξει τον Μπάμπα να ανεβάσει στροφές. Σίγουρα είναι ανώτερος από τον Ράφα Σοάρες.
Εύχομαι στο ντεμπούτο του να δώσει δύο ασίστ για να τσιγκλήσει τον εγωισμό του Μπάμπα.
Ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό ως παρόμοιος τύπος ακραίου μπακ είναι ο αδικοχαμένος Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν είμαι τρελός φαν αυτής της σχολής, αλλά το θετικό είναι ότι μιλάμε για έναν τύπο με γεμάτες σεζόν και εμπειρία σε πρωταθλητισμό – με έναν αστερίσκο βέβαια, γιατί το Σκωτσέζικο πρωτάθλημα έχει τις ιδιαιτερότητές του.
Το πώς θα προσαρμοστεί είναι ερωτηματικό, αλλά είναι στα συν το ότι φαίνεται διατεθειμένος να βγει απ' τα νερά του – κάτι που δεν βλέπουμε συχνά από Σκωτσέζους παίκτες.
Δεν είναι παίκτης του επιπέδου Μπάμπα ή Όττο, προφανώς. Αλλά έτσι κι αλλιώς, η λογική ήταν να έρθει κάποιος που θα μοιράζεται τα λεπτά και θα σπρώξει τον Μπάμπα να ανεβάσει στροφές. Σίγουρα είναι ανώτερος από τον Ράφα Σοάρες.
Εύχομαι στο ντεμπούτο του να δώσει δύο ασίστ για να τσιγκλήσει τον εγωισμό του Μπάμπα.
nunies4 έγραψε:Τελευταία φορά με Τειλορ δεν πήγε και πολύ καλά
Χαχαχαχα πολυ καλό!!
Psagmenos4 έγραψε:Τόσες μέρες μας έλεγαν ότι είχαμε σχεδόν κλεισμένο αριστερό μπακ,τώρα λένε ότι βρίσκεται στην λίστα δεν καταλαβαίνω τι γίνετε πραγματικά
Tι να γινεται βρε αδερφε; Οι αρδ εχουν μαυρα μεσανυχτα, αυτο ειναι ολο.
- pisakaipoupoula
Ελεύθερη μεταγραφή, αρκετά γρήγορος, με πάρα πολύ καλό πόδι, μιλάμε για ξυραφιές, αλλά στον αέρα ανύπαρκτος συν ότι δεν έχει βγει ποτέ από το νησί ...σίγουρα καλύτερος του Ράφα, σίγουρα χειρότερος του καλού Μπάμπα ...προτιμούσα Γιούρασεκ που θα έστελνε τον Μπάμπα στον πάγκο
- PoccoPicante
Νομίζω ότι κάνουν πολύ μεγάλο λάθος όσοι πιστεύουν ότι πάμε για back up του Μπαμπα, Βασικό ψάχνουμε ισορροπημένο και κυρίως όχι πρώην ποδοσφαιριστή,στον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς μόνο ως σούπερ αλλαγή μπορώ να φανταστώ τον κορεσμένο Μπαμπα
- Unpsofable78
prist64 έγραψε:Dillinger έγραψε:Γνώμη για τον Σκωτσέζο κανείς ;
αλλού λαλουν οι κόκκορες κι αλλού γεννουν οι κοτες
Άρα prist δεν είναι αυτός.
Αν δεν κάνω λάθος αυτό που έγραψες σημαίνει :
Αλλού ψάχνουμε κάτι κι αλλού υπάρχει αυτό.
Καλά ο Μπαμπά όταν επεστρεψε, πάλι υποτίμηση έφαγε εδώ μέσα. Ο καλός Μπαμπά δεν βλέπει κανένα αριστερό Μπακ στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρονια. Ουτε λινο, ουτε Γιαννούλη, ούτε Βιερίνια(σαν αριστερό Μπακ πάντα)
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η χρονιά του Baba στο περσινό πρωτάθλημα και η χρονιά του Αντρέ στο αήττητο, ήταν με διαφορά ότι καλύτερο έχω δει σε αριστερό μπακ όσα χρόνια βλέπω ΠΑΟΚ.
Πολύ ευκολα τον ξεγραψαμε τον Γκανέζο λες και είναι καμία μετριατζα.
Πολύ ευκολα τον ξεγραψαμε τον Γκανέζο λες και είναι καμία μετριατζα.
DaVinci έγραψε:Περισσότερες πιθανότητες έχεις να κάνεις 7/7 στο ΚΙΝΟ, παρά να πιάσει Σκωτσέζος παίκτης σε ομάδα των Βαλκανίων.
Δεν θυμάμαι άλλον Σκωτσέζο να έχει παίξει στην Ελλάδα. Μόνο τον Γκρεγκ Μπρούστερ που πάντως μια χαρά έπαιξε.
- Metagrafakias
Oλα τα σαιτς αφηνουν να εννοηθει οτι τα εχουμε βρει με τον Τειλορ στα 800χιλ δλδ το ποσο που εψαχνε στην αγορα αλλα το θεμα κολλαει στον αντζεντη του επειδη θελει 200χιλ προμηθεια...Αν παραγματικα ισχυει κατι τετοιο τι να πω οι παθογενειες μαλλον δεν θα φυγουν ποτε απο την ομαδα...Θα χασουμε διεθνη Σκωτσεζο,βασικο στη Σελτικ με γεματη χρονια για 200χιλ, ενω δεν δινεις φραγκο για αγορα και τον φερνεις ελευθερο....Μακαρι να ειναι παπατζα αλλα ικανους μας εχω...
-
- Επικοινωνία:
Hayate έγραψε:Σαματα με λιγότερα χρήματα ακούστηκε όντως...?Καλή κίνηση για μένα,απλά θέλει και ένα back up στη θέση του Τσαλοφ που δεν ήταν καλός φέτος ..Για τρίτο μπορούμε να βάλουμε έναν από τις ακαδημίες... Μετά ψάξτε το δεύτερο...
Αν ανανεώσουμε Samatta ακόμα κι αν μας πληρώνει....θα πηδηχθω απ' το παράθυρο!
Είναι μεγάλη ευκαιρία φέτος με τα συμβόλαια που λήγουν να ξεφορτωθούμε ξεζουμισμενους ποδοσφαιριστές και επιτέλους να φτιάξουμε αθλητική ποδοσφαιρική ομάδα στα παγκόσμια πρότυπα με χαμηλό ηλικιακό όριο, τρεξίματα και εντάσεις και εμείς ακούμε για πιθανές ανανεώσεις βετεράνων και υποψήφιους 30plus......
Ας ελπίσουμε να μην ισχύουν όλα τα παραπάνω,ο Razvan να γίνει πιο ευέλικτος στα θέλω του και να μου βγάλει από το μυαλό πως ο μόνος λόγος παραμονής του μετά από μια καταστροφική χρονιά είναι ότι αποτελεί το ακριβοπληρωμένο αλεξικέραυνο του Ιβάν και να μην δούμε μια από τα ίδια και την επόμενη χρονιά. Ήδη έπρεπε να είχαμε τελειώσει με αποδεσμεύσεις, αποφάσεις για δανεικούς, ρόλο Vieirinha, αναπροσαρμογή Ντελια και να αρχίζουμε επαφές για μεταγραφικούς στόχους και εμείς αντ'αυτου είμαστε στο σημείο 0
-
- Επικοινωνία:
Psagmenos4 έγραψε:Τόσες μέρες μας έλεγαν ότι είχαμε σχεδόν κλεισμένο αριστερό μπακ,τώρα λένε ότι βρίσκεται στην λίστα δεν καταλαβαίνω τι γίνετε πραγματικά
Τόσα χρόνια δεν έμαθες ακόμα πως λειτουργούμε; Ότι φθηνό περισσέψει στο πανέρι του Αυγούστου και μετά από μία δύο πωλήσεις ασημικών
- Unpsofable78
Metagrafakias έγραψε:Oλα τα σαιτς αφηνουν να εννοηθει οτι τα εχουμε βρει με τον Τειλορ στα 800χιλ δλδ το ποσο που εψαχνε στην αγορα αλλα το θεμα κολλαει στον αντζεντη του επειδη θελει 200χιλ προμηθεια...Αν παραγματικα ισχυει κατι τετοιο τι να πω οι παθογενειες μαλλον δεν θα φυγουν ποτε απο την ομαδα...Θα χασουμε διεθνη Σκωτσεζο,βασικο στη Σελτικ με γεματη χρονια για 200χιλ, ενω δεν δινεις φραγκο για αγορα και τον φερνεις ελευθερο....Μακαρι να ειναι παπατζα αλλα ικανους μας εχω...
Σε ποια σαιτς λένε ότι τα βρήκαμε και κολλάει το θέμα στην προμήθεια του ατζέντη; Όλα λένε ότι απλά είναι στην λίστα ο παίκτης. Μπορείς να δώσεις λινκ;
-
- Επικοινωνία:
DaVinci έγραψε:Περισσότερες πιθανότητες έχεις να κάνεις 7/7 στο ΚΙΝΟ, παρά να πιάσει Σκωτσέζος παίκτης σε ομάδα των Βαλκανίων.
Τον μόνο που θυμάμαι ήταν τον Γκρεγκ Μπουστερ του Ιωνικού