Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από ReignMan »

psykoman έγραψε:Εντιτ....ξεχασα του παικταραδες μας που γυρναν απο δανεισμο...

Τισου-Μουργκ-Σοαρες-Λυρα-Ρικαρντο

Εκ των οποιων ουτε ενας δεν πρεπει να ειναι στο ροστερ μας.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

embuji έγραψε:
aivas19 έγραψε:
embuji έγραψε:για μενα θα επρεπε να ειναι μονοδρομος τριτο φορ ο μυθου. Δεν υπαρχει κανενας λογος το τριτο φορ μας να ειναι ξενος και ειδικα 30+.

Ειναι ετοιμος για πρωτη ομαδα;

Με το σκεπτικο οτι ειναι τριτος το λεω. Θα δουλευτει σε ρυθμους πρωτης ομαδας και θα βελτιωθει. πανω απο 500 λεπτα δε θα παρει. Γιατι να τα δωσεις στον σαματα αυτα τα 500. +το συμβολαιο που θα ειναι πολυ μεγαλυτερο του μυθου. Κοιταμε μακροπροθεσμα. Εγω ψηφιζω μυθου τριτο φορ.

Ο μύθου αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκεί που ήταν ο τζίμας την χρονιά που πήρες 5 ολιγόλεπτες συμμετοχες
Επιπλέον δεν έχει δείξει ότι είναι ταλέντο επιπέδου Τζίμα και ο ΠΑΟΚ της σεζόν 25-26 θα απέχει πολύ από τον ΠΑΟΚ της σεζόν 22-23
Πολύ δύσκολο έως αδύνατο να είναι αυτός ο τρίτος επιθετικός... εκτός και αν πραγματικά βγάλει μάτια στην προετοιμασία
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Παντως ο Κολκας ειπε οτι υπαρχουν σκεψεις για Χατσιδη τριτο
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Φανταστικο! Μακαρι θα πω εγω, αρα παμε για τανκ πρωτο φορ με Τσαλοφ λογικα 2ο και τον μικρο!
Άβαταρ μέλους
ReignMan

embuji έγραψε:ο διαμαντοπουλος λεει οτι κοιταμε και τον Ζαγαριτη.

https://www.transfermarkt.gr/vasilios-z ... ler/613781

Λογικοτατο. Πρεπει να ενισχυθει το ελληνικο στοιχειο και να αφανιστει το φαινομενο μετριων ξενων.
renegade

Χρόνια περίμενα να δω ένα εξτρέμ τύπου Λέτο και θα μου τον βάλουν στην κορυφή...δεν δέχονται να το πιστέψω
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

Αυτός της Λιντς παιχταρα!
Κάποιος το έγραψε αλλά μοιάζει όνειρο...
Καράμπολα με Τσιμικα
constantinooo

Δημοσίευση από constantinooo »

Φέτος θα είχε μεγάλη λογική να σπάσει το φράγμα των 5 εκατομμυρίων για μεταγραφή.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα μπορούσε ο Gomez να παίζει στον ΠΑΟΚ Β και να μάθει εκεί να αμύνεται. Έτσι θα ξέραμε αν θα βελτιωνόταν ή όχι. Περιουσιακό μας στοιχείο είναι, διεθνής είναι και θα έπρεπε να τον βελτιώσουμε. Τώρα μάλλον τον απαξιώσαμε.

Αυτο σημαινει οτι δεν θα επαιρναν καθολου ευκαιριες οι Δεληγιαννης, Σιναναι, Πολυκρατης. Και ο Τσαουσης!
Με 4 ηδη υπαρχοντα αριστερα μπακ, δεν θα εφερνα και 5ο.
Ο Γκομεζ ηρθε για την πρωτη ομαδα για αντικαταστατης του Ραφα. Παντελως αποτυχημενη επιλογη απο πολλες διαφορετικες αποψεις. Τωρα μονο δανεισμο βλεπω στα 22 του.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

tonipap801 έγραψε:
Psagmenos4 έγραψε:
tonipap801 έγραψε:πρεπει να εχει κλεισει αριστερο μπακ (Τσορμπατζογλου και Μιχος το λενε σημερα το πρωι και αλλοι απο χτες), με μεγαλη χρηματηστηριακη αξια ...

Να ριξω μια ζαρια
Τζουρασεκ
Μαζουακου

Ως ελευθερος λένε άρα ο Τζούρασεκ που έχει ακόμα συμβόλαιο με την μπενφικα δύσκολα

οκ
Τζαμαλ Λουις
Γκρεγκ Τευλορ
Χαρι Τοφολο

Πριν καν διαβάσω τι έγραψαν οι περισσότεροι, εμένα αμέσως το μυαλό μου πήγε στον Γκρεγκ Τέιλορ...
renegade

Εγώ πάντως αν ήμουν τ.δ θα πήγαινα στον τετει για τρίτο φορ..
Πολύ δουλευταρας και αν καταφέρει να ανταποκριθεί στις διαφορετικές απαιτήσεις μιας ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ, μπορεί να βγει μια πολύ έξυπνη επιλογή.
Επίσης είναι γηγενής κάτι πολύ σημαντικό πλέον
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Eρχεται για να αναγεννηθει μηπως ο https://www.transfermarkt.com/sergio-re ... ler/282429 ???
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Διαβάζοντας τα ονόματα που γράφετε για το αρ, μπακ βλέπω ότι όλοι είναι πάνω απο 30. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, μου φαίνεται ένα απο τα στοιχεία που έδωσε ο Κόλκας ήταν ότι ο παίχτης είναι σε παραγωγική ηλικία με ένσημα απο μεγάλες ομάδες. Άρα αυτοί πάνω απο 31 δύσκολα να μπαίνουν σε αυτή την κατηγορία.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Φιλε Εττιεν, ζω στη Σκωτια εδω και 12 χρονια. Τον ξερω τον Τευλορ, η κορη μου παρακολουθει Σελτικ.
Ειναι ο βασικος αριστερος μπακ της Σελτικ και της εθνικης Σκωτιας. Δεν νομιζω να δεχοταν να ερθει να μοιραστει χρονο με τον Μπαμπα. Δυσκολα να φυγει απτο νησι. Πιστευω περιμενει καμια καλη (οικονομικα) προταση απο καμια μιρκομεσαια της Πρεμιερ ή καμια δυνατη της Τσαμπιονσιπ. Τετοιες ομαδες μπορουν να του δωσουν ανετα 1-1.5 χαρτι συμβολαιο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

tonipap801 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα μπορούσε ο Gomez να παίζει στον ΠΑΟΚ Β και να μάθει εκεί να αμύνεται. Έτσι θα ξέραμε αν θα βελτιωνόταν ή όχι. Περιουσιακό μας στοιχείο είναι, διεθνής είναι και θα έπρεπε να τον βελτιώσουμε. Τώρα μάλλον τον απαξιώσαμε.

Αυτο σημαινει οτι δεν θα επαιρναν καθολου ευκαιριες οι Δεληγιαννης, Σιναναι, Πολυκρατης. Και ο Τσαουσης!
Με 4 ηδη υπαρχοντα αριστερα μπακ, δεν θα εφερνα και 5ο.
Ο Γκομεζ ηρθε για την πρωτη ομαδα για αντικαταστατης του Ραφα. Παντελως αποτυχημενη επιλογη απο πολλες διαφορετικες αποψεις. Τωρα μονο δανεισμο βλεπω στα 22 του.

Ο Τσαούσης έπαιζε πιο μπροστά, εξάλλου έχει φάει τα ψωμιά του και δεν ξεκόλλησε από την μετριότητα. Ο Σινανάι είναι βαρύς για αριστερό μπακ. Πιο πολύ κάνει για αριστερό στόπερ, όπως έπαιξε και στη Νίκη Βόλου. Ο Πολυκράτης πήρε ελάχιστο χρόνο. Ο Gomez έπρεπε να προσεχθεί περισσότερο γιατί και συμβόλαιο έχει (μέχρι 30.06.2027) και νέος είναι και διεθνής. Επίσης έπαιξε πολύ λίγο με την πρώτη ομάδα και ναι μεν φάνηκε ανέτοιμος να ενταχθεί στο πλάνο Lucesku, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και άχρηστος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”