Psagmenos4 έγραψε:O Λουτσεσκου ζητησε ακόμα ένα φορ για την προετοιμασία, ώστε στα πρώτα παιχνίδια να παει με 2,όχι ότι γενικά πάμε για ενα
Οκ. Μπορεί να ήταν αυτό το νόημα του ρεπορτάζ. Εγώ δεν εξελαβα έτσι πάντως
Psagmenos4 έγραψε:O Λουτσεσκου ζητησε ακόμα ένα φορ για την προετοιμασία, ώστε στα πρώτα παιχνίδια να παει με 2,όχι ότι γενικά πάμε για ενα
nunies4 έγραψε:Αν δεν ανεβει ο Μυθου προβλεπω ανανεωση Τομας. Γιατι απο οτι βγαινει προς τα εξω για ενα φορ θα κινηθει η ομαδα. Οχι για 2.
ΑποστόληςΑ έγραψε:nunies4 έγραψε:Αν δεν ανεβει ο Μυθου προβλεπω ανανεωση Τομας. Γιατι απο οτι βγαινει προς τα εξω για ενα φορ θα κινηθει η ομαδα. Οχι για 2.
Ο Μύθου θέλει δουλειά ακόμη. Αντιπροτείνω Γκιτέρσο (2005), ή Χατσίδη (2006).
Psagmenos4 έγραψε:Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι και ο Σναουτσνερ μπορεί να σταθεί σαν 5ο χαφ. Προχθές τα στατιστικά έδειξαν 15χλμ σε 120 λεπτά με καλύψεις, κοψίματα και σχετικά καλή δημιουργία. Ωστόσο κάνεις δεν τον αναφέρει.
pisakaipoupoula έγραψε:Νομίζω η Κ-19 ακόμα και τώρα έχει πιο πολύ ταλέντο απ'τον ΠΑΟΚ Β αν και ένα δύο χρόνια νεότεροι και κάποιοι αξίζουν αν ανέβουν από τώρα....ο Πολυκράτης είναι χειρότερος του Γκόμεζ πχ ?? Μάλλον όχι ...
Ο Σμυρλής το λίγο που τον είδαμε δεν ήταν για πολλά πολλά όπως ακριβώς και ο Κωττάς..μακάρι να κάνω λάθος βέβαια
thomas Murg έγραψε:Μήπως η Νυρεμβέργη θέλει κανένα σέντερ φορ για φέτος;
Psagmenos4 έγραψε:Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι και ο Σναουτσνερ μπορεί να σταθεί σαν 5ο χαφ. Προχθές τα στατιστικά έδειξαν 15χλμ σε 120 λεπτά με καλύψεις, κοψίματα και σχετικά καλή δημιουργία. Ωστόσο κάνεις δεν τον αναφέρει.
renegade έγραψε:Psagmenos4 έγραψε:Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι και ο Σναουτσνερ μπορεί να σταθεί σαν 5ο χαφ. Προχθές τα στατιστικά έδειξαν 15χλμ σε 120 λεπτά με καλύψεις, κοψίματα και σχετικά καλή δημιουργία. Ωστόσο κάνεις δεν τον αναφέρει.
Είπαμε το παιδί είναι μια μικρογραφία του Ζαφείρη..αν δυναμώσει λίγο κ αν βάλει λίγη περισσότερη ωριμότητα στο παιχνίδι του ( βέβαια αυτό για να γίνει πρέπει να ανέβει και το επίπεδο στο οποίο ανταγωνίζεται εσωτερικά και εξωτερικά) θα έχει σπουδαίο μέλλον.
Υγ δυστυχώς από την αποχώρηση Γκαρσία -σναουτσνερ η β ομάδα είναι ένα τραχανοκομειο,με αποτέλεσμα κανένα από τα σπουδαία ταλέντα που έπαιξαν να καταφέρει να δείξει έστω και ένα δείγμα των ικανοτήτων του