Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από nunies4 »

Psagmenos4 έγραψε:O Λουτσεσκου ζητησε ακόμα ένα φορ για την προετοιμασία, ώστε στα πρώτα παιχνίδια να παει με 2,όχι ότι γενικά πάμε για ενα

Οκ. Μπορεί να ήταν αυτό το νόημα του ρεπορτάζ. Εγώ δεν εξελαβα έτσι πάντως
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Λογικό αυτό που λες, αν και το θεωρώ απίθανο να γνωρίζει κάτι η φόρτσα και κάθε φόρτσα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

nunies4 έγραψε:Αν δεν ανεβει ο Μυθου προβλεπω ανανεωση Τομας. Γιατι απο οτι βγαινει προς τα εξω για ενα φορ θα κινηθει η ομαδα. Οχι για 2.

Ο Μύθου θέλει δουλειά ακόμη. Αντιπροτείνω Γκιτέρσο (2005), ή Χατσίδη (2006).
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Απόψεις δεκτες, η δική μου γνώμη επειδή έχω δει μερικά αξίζει να ανέβουν από ΠΑΟΚ 'Β για προετοιμασία αφού μένει o Lucesku είναι: Γκιτέρσος/ Sinanaj/Μπαταούλας/ΣΜυρλής/Δεληγιάννης/Κωττάς.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Αποστόλη συμφωνώ ότι ο Μύθου δύσκολα μπορεί να σταθεί αυτή την στιγμή στην πρώτη ομάδα ως τρίτος, είναι καλύτερα να πάρει μια γεμάτη σεζόν στον ΠΑΟΚ Β. Νομίζω ότι κάπου έχει μπερδευτεί αρκετός κόσμος και περιμένει ότι είναι ο επόμενος Τζίμας.

Ο Γκιτέρσος νομίζω ότι είναι περίπτωση Γκορντεζιάνι, ο Χατσίδης από την άλλη μου αρέσει πολύ αλλά δεν είναι striker.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
nunies4 έγραψε:Αν δεν ανεβει ο Μυθου προβλεπω ανανεωση Τομας. Γιατι απο οτι βγαινει προς τα εξω για ενα φορ θα κινηθει η ομαδα. Οχι για 2.

Ο Μύθου θέλει δουλειά ακόμη. Αντιπροτείνω Γκιτέρσο (2005), ή Χατσίδη (2006).

σορρυ αλλα το επιπεδο του γκιρτεσου δεν το βλεπω για ΠΑΟΚ... μονο ο χατσιδης ισως απο φορ.. ο μυθου ας παει προετοιμασια και να κανει μια γεματη χρονια στον ΠΑΟΚ β και βλεπουμε.. εγω βλεπω του χρονου μονο ο μπαταουλας να μπορει να ανεβει .. οι αλλοι εχουν δρομο ακομα..
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι και ο Σναουτσνερ μπορεί να σταθεί σαν 5ο χαφ. Προχθές τα στατιστικά έδειξαν 15χλμ σε 120 λεπτά με καλύψεις, κοψίματα και σχετικά καλή δημιουργία. Ωστόσο κάνεις δεν τον αναφέρει.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Μήπως η Νυρεμβέργη θέλει κανένα σέντερ φορ για φέτος;
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Νομίζω η Κ-19 ακόμα και τώρα έχει πιο πολύ ταλέντο απ'τον ΠΑΟΚ Β αν και ένα δύο χρόνια νεότεροι και κάποιοι αξίζουν αν ανέβουν από τώρα....ο Πολυκράτης είναι χειρότερος του Γκόμεζ πχ ?? Μάλλον όχι ...
Ο Σμυρλής το λίγο που τον είδαμε δεν ήταν για πολλά πολλά όπως ακριβώς και ο Κωττάς..μακάρι να κάνω λάθος βέβαια
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Psagmenos4 έγραψε:Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι και ο Σναουτσνερ μπορεί να σταθεί σαν 5ο χαφ. Προχθές τα στατιστικά έδειξαν 15χλμ σε 120 λεπτά με καλύψεις, κοψίματα και σχετικά καλή δημιουργία. Ωστόσο κάνεις δεν τον αναφέρει.

ναι γιατι μπαινει ΠΑΟΚ β και ειναι παντα μετριος
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Demir, εδώ και χρόνια που σε διαβάζω νομίζω ότι έχεις την πιο ψύχραιμη και τεκμηριωμένη άποψη για τα παιδιά των ακαδημιών.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

pisakaipoupoula έγραψε:Νομίζω η Κ-19 ακόμα και τώρα έχει πιο πολύ ταλέντο απ'τον ΠΑΟΚ Β αν και ένα δύο χρόνια νεότεροι και κάποιοι αξίζουν αν ανέβουν από τώρα....ο Πολυκράτης είναι χειρότερος του Γκόμεζ πχ ?? Μάλλον όχι ...
Ο Σμυρλής το λίγο που τον είδαμε δεν ήταν για πολλά πολλά όπως ακριβώς και ο Κωττάς..μακάρι να κάνω λάθος βέβαια

@pisakaipoupoula Φίλε η δική μου γνώμη είναι παιδιά από την Under19 είναι για ΠΑΟΚ 'Β να παίζουν με Λαμίες-Λάρισες να πάρουν παιχνίδια από τον ΠΑΟΚ Β' αξίζουν κατά εμε το είπα σε προηγ.post μου Sinanaj/Σμυρλής/Γκιτέρσος
Μπαταούλας/Δεληγιάννης και να συμπλήρωσω για τον Sznaucner/Tσοπούρογλου&Κωττά.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

thomas Murg έγραψε:Μήπως η Νυρεμβέργη θέλει κανένα σέντερ φορ για φέτος;

o Ρεμπε πηγε στην Κιελ (β κατηγορια) και ειπε οτι του αρεσει ο Μπαλντε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Psagmenos4 έγραψε:Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι και ο Σναουτσνερ μπορεί να σταθεί σαν 5ο χαφ. Προχθές τα στατιστικά έδειξαν 15χλμ σε 120 λεπτά με καλύψεις, κοψίματα και σχετικά καλή δημιουργία. Ωστόσο κάνεις δεν τον αναφέρει.

Είπαμε το παιδί είναι μια μικρογραφία του Ζαφείρη..αν δυναμώσει λίγο κ αν βάλει λίγη περισσότερη ωριμότητα στο παιχνίδι του ( βέβαια αυτό για να γίνει πρέπει να ανέβει και το επίπεδο στο οποίο ανταγωνίζεται εσωτερικά και εξωτερικά) θα έχει σπουδαίο μέλλον.

Υγ δυστυχώς από την αποχώρηση Γκαρσία -σναουτσνερ η β ομάδα είναι ένα τραχανοκομειο,με αποτέλεσμα κανένα από τα σπουδαία ταλέντα που έπαιξαν να καταφέρει να δείξει έστω και ένα δείγμα των ικανοτήτων του
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

renegade έγραψε:

Είπαμε το παιδί είναι μια μικρογραφία του Ζαφείρη..αν δυναμώσει λίγο κ αν βάλει λίγη περισσότερη ωριμότητα στο παιχνίδι του ( βέβαια αυτό για να γίνει πρέπει να ανέβει και το επίπεδο στο οποίο ανταγωνίζεται εσωτερικά και εξωτερικά) θα έχει σπουδαίο μέλλον.

Υγ δυστυχώς από την αποχώρηση Γκαρσία -σναουτσνερ η β ομάδα είναι ένα τραχανοκομειο,με αποτέλεσμα κανένα από τα σπουδαία ταλέντα που έπαιξαν να καταφέρει να δείξει έστω και ένα δείγμα των ικανοτήτων του

Πολύ δύσκολο παίχτης να δείξει κάτι στην Β ομάδα, ακόμα και ο Κουλιερακης δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερ. Μιλάμε για μια ομάδα με 20χρονους οι 8 μέτριοι, ακόμα και παιχταράς να είσαι δεν μπορείς να δείξεις. Πόσο μάλλον όταν παίζουν αντιμετωπει με πολύ έμπειρους παίχτες, σε κακά γήπεδα με ομάδες να παίζουν ξυλο. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να ανέβει στην πρώτη ομάδα να σταθεί δίπλα στα χαφ της πρώτης ομάδας να πάρει έμπειρες και σιγά σιγά να παίρνει ρόλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”