5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Γκαρσία: «Χάρηκα για τη νίκη…»
Το πρώτο γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σημείωσε χθες ο Πάμπλο Γκαρσία, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ουρουγουανός χαφ όμως χάρηκε πιο πολύ για τη νίκη της ομάδας του και όχι για το δικό του τέρμα. «Ναι μεν σκόραρα, αλλά χαίρομαι για τη νίκη της ομάδας και όχι για το ότι εγώ κατάφερα να στείλω την μπάλα στα δίχτυα. Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς» δήλωσε αρχικά ο Γκαρσία και συνέχισε: «Σίγουρα είχα τύχη στη φάση του γκολ. Η τύχη είναι ένας παράγοντας που πάντα παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο. Δε θέλω να σταθώ στο δικό μου γκολ, αλλά στη νίκη που μας βοηθάει να ανέβουμε βαθμολογικά και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».
«Να βελτιωθούμε…»
Αναφερόμενος ειδικότερα στο χθεσινό ματς, ο 32χρονος Λατίνος επισήμανε: «Ο αντίπαλος μας πίεσε πολύ, μας δυσκόλεψε, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, όπως για παράδειγμα την τακτική παιδεία». Για τη συνέχεια και το ματς με τον Άρη, σχολίασε: «Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς, αν θέλουμε να κερδίσουμε. Πρέπει και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για τους οπαδούς μας, αλλά οφείλουμε να βελτιώσουμε μερικά πράγματα στη διακοπή του πρωταθλήματος. Παράδειγμα, μετά το 0-2, θα μπορούσαμε με μεγαλύτερη ηρεμία και ψυχραιμία να κρατήσουμε το παιχνίδι, κάτι που δεν έγινε. Όμως πρέπει να γίνει στη συνέχεια σε ανάλογες περιπτώσεις». Σε ερώτηση για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέδειξαν μια έλλειψη διάθεσης στο δεύτερο μέρος, ο Γκαρσία είπε: «Όχι, δεν ήταν θέμα διάθεσης, αλλά έλλειψης συγκέντρωσης. Αυτά συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι και οφείλουμε να τα βελτιώσουμε».
http://www.metrosport.gr/archives/35154
Το πρώτο γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σημείωσε χθες ο Πάμπλο Γκαρσία, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ουρουγουανός χαφ όμως χάρηκε πιο πολύ για τη νίκη της ομάδας του και όχι για το δικό του τέρμα. «Ναι μεν σκόραρα, αλλά χαίρομαι για τη νίκη της ομάδας και όχι για το ότι εγώ κατάφερα να στείλω την μπάλα στα δίχτυα. Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς» δήλωσε αρχικά ο Γκαρσία και συνέχισε: «Σίγουρα είχα τύχη στη φάση του γκολ. Η τύχη είναι ένας παράγοντας που πάντα παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο. Δε θέλω να σταθώ στο δικό μου γκολ, αλλά στη νίκη που μας βοηθάει να ανέβουμε βαθμολογικά και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».
«Να βελτιωθούμε…»
Αναφερόμενος ειδικότερα στο χθεσινό ματς, ο 32χρονος Λατίνος επισήμανε: «Ο αντίπαλος μας πίεσε πολύ, μας δυσκόλεψε, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, όπως για παράδειγμα την τακτική παιδεία». Για τη συνέχεια και το ματς με τον Άρη, σχολίασε: «Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς, αν θέλουμε να κερδίσουμε. Πρέπει και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για τους οπαδούς μας, αλλά οφείλουμε να βελτιώσουμε μερικά πράγματα στη διακοπή του πρωταθλήματος. Παράδειγμα, μετά το 0-2, θα μπορούσαμε με μεγαλύτερη ηρεμία και ψυχραιμία να κρατήσουμε το παιχνίδι, κάτι που δεν έγινε. Όμως πρέπει να γίνει στη συνέχεια σε ανάλογες περιπτώσεις». Σε ερώτηση για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέδειξαν μια έλλειψη διάθεσης στο δεύτερο μέρος, ο Γκαρσία είπε: «Όχι, δεν ήταν θέμα διάθεσης, αλλά έλλειψης συγκέντρωσης. Αυτά συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι και οφείλουμε να τα βελτιώσουμε».
http://www.metrosport.gr/archives/35154
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
καταρχην να δηλωσω ποσο συγκινημενος ειμαι που το πρωτο παστελι του παυλαρα εμελε να μπει στο γηπεδο της πολης μου, μπροστα στα ματια μου!! ειμαι αυτοπτης και θα το λεω και στα εγγονια μου!!
επισης να πω οτι καθομουν ακριβως μπροστα στα δημοσιογραφικα...με το που το καρφωνει ο παμπλο γυρναω στον κολκα και του φωναζω: "και χωρις να πατησει περιοχη!!!"
επεσε το γελιο της αρκουδας!

επισης να πω οτι καθομουν ακριβως μπροστα στα δημοσιογραφικα...με το που το καρφωνει ο παμπλο γυρναω στον κολκα και του φωναζω: "και χωρις να πατησει περιοχη!!!"

ehemithos 199 έγραψε:επισης να πω οτι καθομουν ακριβως μπροστα στα δημοσιογραφικα...με το που το καρφωνει ο παμπλο γυρναω στον κολκα και του φωναζω: "και χωρις να πατησει περιοχη!!!"

ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ!!!

ελληνικά όμως πρέπει να ξέρει γκας....
http://62.1.2.102/newspapers/2009/11/9/METROSPOR_b.jpg
http://62.1.2.102/newspapers/2009/11/9/ ... ORRA_b.jpg
δεν έχει αφήσει εφημερίδα αδιάβαστη....
(πάντα πρωτοποριακές ιδέες για φωτογράφηση!!)
http://62.1.2.102/newspapers/2009/11/9/METROSPOR_b.jpg
http://62.1.2.102/newspapers/2009/11/9/ ... ORRA_b.jpg
δεν έχει αφήσει εφημερίδα αδιάβαστη....

(πάντα πρωτοποριακές ιδέες για φωτογράφηση!!)
- Maximus
Παμπλο, σου βρηκαμε την καταλληλη γυναικα για παντρεια...Απλα τσεκαρε την...Ταιριαζετε...
[youtube]X4Piuuqqs10[/youtube]
[youtube]X4Piuuqqs10[/youtube]
- LittleJohn
Χαζα χαζα να την φερουμε στην γυναικεια ομαδα αυτην....να αποκτησει Γκαρσια και η γυναικεια ομαδα...ειμαι σιγουρος οτι θα φερει και κοσμο στο γηπεδο
...
Παμπλο αλανι βαλε ενα γκολ και στον αρη και να δεις τι μπλουζακια εχουν να κυκλοφορησουνε μετα

Παμπλο αλανι βαλε ενα γκολ και στον αρη και να δεις τι μπλουζακια εχουν να κυκλοφορησουνε μετα

Παιδιά, μήπως υπάρχει κάποιο στιγμιότυπο από τήν φάση τού Πάμπλο πού πανηγυρίζει στήν θ4 στό 2ο γκόλ; 

- Pegasus1589
Άρχοντας των δαχτυλιδιών. Πλάκα είχε όταν ο Νασούτι κυλίστηκε στα πόδια του και ζητούσε κόκκινη!
Πραγματικά όμως δεν τον ακούμπησε.

Πάμπλο Γκαρσία έρχεται
και η ψωλή του κρέμεται
αααπό, από τη τιμωρία
την ασπρό, την ασπρόμαυρη μαφία
Βαστά καπότες και ψωλή
για του Χαβίτο το κωλί
ααασπρό, ασπρόμαυρο παπάρι
για τον πού, για τον πουύταρα τον άρη

και η ψωλή του κρέμεται
αααπό, από τη τιμωρία