Ιβάν Σαββίδης VI
- Montrealiotis
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Προφανώς και σε όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι που συμβαίνει 10 μέρες τώρα την ευθύνη την έχει η κεφαλή, ο Ιβαν. Και μόνο αυτός. Υποθηκεύει την επόμενη χρονιά, η οποία σώζεται μόνο αν χώσει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, γιατί από ότι φαίνεται δεν υπήρξε κανένας πραγματικός σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά.
ΑΛΛΑ ας μην ξεχνάμε, όσοι έχουμε την ηλικία, τι έχει προσφέρει ο Ιβαν στον ΠΑΟΚ. Που μας εχει φέρει. Ολα αυτά με το κεφάλι ψηλά χωρίς πρακτικές των ποκιτων. Επίσης κάποιοι ζήσαμε τις αποκαλούμενες εποχές των γουμενοπαγωνηδων, και ξέρουμε τι σημαίνουν. Ας σταματήσουν λοιπόν οι φαιδρότητες, εδώ μέσα τουλάχιστον, για τον μεγάλο Ιβαν, γιατί είτε προκειται για νέα παιδιά που δεν ζησαν άλλες εποχές, ή για ανθρώπους με προσωπική ατζέντα. Εχουμε και από αυτούς.
ΑΛΛΑ ας μην ξεχνάμε, όσοι έχουμε την ηλικία, τι έχει προσφέρει ο Ιβαν στον ΠΑΟΚ. Που μας εχει φέρει. Ολα αυτά με το κεφάλι ψηλά χωρίς πρακτικές των ποκιτων. Επίσης κάποιοι ζήσαμε τις αποκαλούμενες εποχές των γουμενοπαγωνηδων, και ξέρουμε τι σημαίνουν. Ας σταματήσουν λοιπόν οι φαιδρότητες, εδώ μέσα τουλάχιστον, για τον μεγάλο Ιβαν, γιατί είτε προκειται για νέα παιδιά που δεν ζησαν άλλες εποχές, ή για ανθρώπους με προσωπική ατζέντα. Εχουμε και από αυτούς.
- Montrealiotis
Επίσης στο παραπάνω σχόλιο για τις ουρές των επενδυτών, είδαμε ποιοι ενδιαφέρθηκαν για τον ΠΑΟΚ για 80 χρόνια. Νομίζω ότι το δείγμα είναι αρκετό. Αφήστε λοιπόν τις ιστορίες για τους Αμερικανούς επενδυτές (ή ποιοι είναι αυτοί τώρα) που περιμένουν να αγοράσουν τον ΠΑΟΚ
Εχω μια άλλη απορία - είμαστε σίγουροι ότι ο ιβαν ξέρει ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι υπ’ ατμόν; Μήπως απλά εδώ και 10 μέρες ψάχνουν να τον βρουν και δεν τον βρίσκουν; 

gika έγραψε:Εχω μια άλλη απορία - είμαστε σίγουροι ότι ο ιβαν ξέρει ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι υπ’ ατμόν; Μήπως απλά εδώ και 10 μέρες ψάχνουν να τον βρουν και δεν τον βρίσκουν;

Οι παλαιότεροι γνωρίζουμε από "επενδυτές" στον ΠΑΟΚ. Ο Γ. Παντελάκης είχε να αντιμετωπίσει τρεις εφοπλιστές στο λεκανοπέδιο, αλλά κρατούσε οικονομικά υγιή τον ΠΑΟΚ και έκανε μεταγραφές που βελτίωναν το επίπεδο της ομάδας, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του. Τότε μεγάλη βοήθεια για την ομάδα ήταν ο κόσμος με 30-35.000 εισιτήρια ακόμα και σε μικρά ματς.
Από κει και μετά ψαχνόμασταν. Ο Π. Καλαφάτης πήρε ένα πρωτάθλημα, αλλά δεν τα πήγε καλά στην διαχείριση, ο διάδοχός του Χ. Σαββίδης πούλησε προπονητή και παίκτη στον γαύρο για να εισπράξει 100 εκατομμύρια δραχμές και να φύγει και από κει και μετά δεν θέλω να θυμάμαι τί έγινε, άλλωστε πολλοί εδώ μέσα γνωρίζετε. Ο Μπατατούδης μπήκε δυναμικά, αλλά μπέρδεψε τις μετοχές του ΠΑΟΚ με της Intersat και της ΕΡΓΑΣ και άφηνε απλήρωτους τους παίκτες. Γούμενος...μέχρι να φτάσουμε στην καύλα και στον επενδυτή λαό, μέχρι ενός σημείου όμως.
Μην αρχίζουμε λοιπόν την γκρίνια για τον μεγαλομέτοχο. Κριτική και μόνο για λάθη στον τρόπο διοίκησης, ναι. Γνωρίζουμε όλοι το τί πόλεμο δέχεται και το ότι μόνο επιθυμητός δεν είναι στα κέντρα αποφάσεων. Μην περιμένετε Μυστακίδη ή δεν ξέρω εγώ ποιον άλλον. Αν ο Τέλης θέλει να μπει στον ΠΑΟΚ, ας δώσει στην παρούσα φάση καμιά πεντακοσαριά χιλιάδες στην ομάδα μπάσκετ, τις οποίες αν είχε για να πάρει δύο παίκτες ο Χατζόπουλος με τον τρελο-Ιταλό, θα είχαν σηκώσει την ευρωπαϊκή κούπα.
Από κει και μετά ψαχνόμασταν. Ο Π. Καλαφάτης πήρε ένα πρωτάθλημα, αλλά δεν τα πήγε καλά στην διαχείριση, ο διάδοχός του Χ. Σαββίδης πούλησε προπονητή και παίκτη στον γαύρο για να εισπράξει 100 εκατομμύρια δραχμές και να φύγει και από κει και μετά δεν θέλω να θυμάμαι τί έγινε, άλλωστε πολλοί εδώ μέσα γνωρίζετε. Ο Μπατατούδης μπήκε δυναμικά, αλλά μπέρδεψε τις μετοχές του ΠΑΟΚ με της Intersat και της ΕΡΓΑΣ και άφηνε απλήρωτους τους παίκτες. Γούμενος...μέχρι να φτάσουμε στην καύλα και στον επενδυτή λαό, μέχρι ενός σημείου όμως.
Μην αρχίζουμε λοιπόν την γκρίνια για τον μεγαλομέτοχο. Κριτική και μόνο για λάθη στον τρόπο διοίκησης, ναι. Γνωρίζουμε όλοι το τί πόλεμο δέχεται και το ότι μόνο επιθυμητός δεν είναι στα κέντρα αποφάσεων. Μην περιμένετε Μυστακίδη ή δεν ξέρω εγώ ποιον άλλον. Αν ο Τέλης θέλει να μπει στον ΠΑΟΚ, ας δώσει στην παρούσα φάση καμιά πεντακοσαριά χιλιάδες στην ομάδα μπάσκετ, τις οποίες αν είχε για να πάρει δύο παίκτες ο Χατζόπουλος με τον τρελο-Ιταλό, θα είχαν σηκώσει την ευρωπαϊκή κούπα.
Γερασίμου έγραψε:Οι παλαιότεροι γνωρίζουμε από "επενδυτές" στον ΠΑΟΚ. Ο Γ. Παντελάκης είχε να αντιμετωπίσει τρεις εφοπλιστές στο λεκανοπέδιο, αλλά κρατούσε οικονομικά υγιή τον ΠΑΟΚ και έκανε μεταγραφές που βελτίωναν το επίπεδο της ομάδας, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του. Τότε μεγάλη βοήθεια για την ομάδα ήταν ο κόσμος με 30-35.000 εισιτήρια ακόμα και σε μικρά ματς.
Ευσι είναι όπως τα λές τα πράγματα .
@Γερασίμου
Μην ξεχνάμε και έναν άλλον καραγκιόζη από Τουρκία μεριά που ήθελε τον ΠΑΟΚ, έσκασε μύτη και στην Τούμπα σε ένα ματς απ΄ότι θυμάμαι με τον Κοντρέρας ακόμη, και πουλούσε παπατζηλίκι ενώ ζούσε με δανεικά
Μην ξεχνάμε και έναν άλλον καραγκιόζη από Τουρκία μεριά που ήθελε τον ΠΑΟΚ, έσκασε μύτη και στην Τούμπα σε ένα ματς απ΄ότι θυμάμαι με τον Κοντρέρας ακόμη, και πουλούσε παπατζηλίκι ενώ ζούσε με δανεικά

-
Αλήθεια ο μεγάλος ΠΑΟΚτσης Μυστακιδης που πιστεύετε ότι θα πάρει τον ΠΑΟΚ,δίνει καμία χορηγία στον ΑΣ η στην ΚΑΕ? Γιατί ο Ιβάν παντού χορηγίες έχει μάλιστα φέτος αύξησε τα ποσά για τα 100 χρόνια και πάμε για καλές ομάδες παντού. Αν είναι τόσο ΠΑΟΚτσης ο Μυστακιδης και θέλει τον ΠΑΟΚ ας ξεκινήσει με βοήθεια στον ΑΣ και μετά ας έρθει να σκάσει στον Ιβάν όσα μύρια κοστολογεί τον ΠΑΟΚ και να τον πάρει.
-
GEOL έγραψε:@Γερασίμου
Καλά από επενδυτές άλλο τίποτα, κάτι Φλωρίδηδες κάτι Σαχπατζιδης ο άλλος με το ψάθινο καπέλο δήθεν εφοπλιστής που είχε ένα ψαροκαικο, κάτι άραβες που θα ερχόταν και τι δεν είχαμε ακούσει
Γερασίμου έγραψε:Οι παλαιότεροι γνωρίζουμε από "επενδυτές" στον ΠΑΟΚ. Ο Γ. Παντελάκης είχε να αντιμετωπίσει τρεις εφοπλιστές στο λεκανοπέδιο, αλλά κρατούσε οικονομικά υγιή τον ΠΑΟΚ και έκανε μεταγραφές που βελτίωναν το επίπεδο της ομάδας, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του. Τότε μεγάλη βοήθεια για την ομάδα ήταν ο κόσμος με 30-35.000 εισιτήρια ακόμα και σε μικρά ματς.
GEOL έγραψε:@Γερασίμου
Σωστά τον ξέχασα. Με τόσους που έχουν δει τα μάτια μας...
Όπως είπε και άλλος φίλος. Αν ο Μυστακίδης θέλει να πάρει την ΠΑΕ (λέμε τώρα), ας δώσει κανένα ψιλό στο μπάσκετ και στον ΑΣ και όχι στο Περιστέρι.
-
Να πω ότι ο Μυστακίδης είναι στην τέταρτη θέση της λίστας με τους πιο πλούσιους έλληνες επιχειρηματίες περίπου στο ίδιο ποσό με μαρινάκη
3.5 δισ δολάρια.
Προφανώς δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ούτε για να αγοράσει την ΠΑΕ ούτε καν να μπεί ως συνέταιρος με Σαββίδη αποκτώντας ένα σημαντικό ποσοστό.
Προσωπική άποψη, μακάρι να το έκανε με σοβαρότητα και προοπτική, για διάφορους λόγους. στην περίπτωση που ο Σαββίδης αποφάσιζε αποχώρηση.
Πολύ μακρινό σενάριο που τώρα δεν παίζει.
3.5 δισ δολάρια.
Προφανώς δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ούτε για να αγοράσει την ΠΑΕ ούτε καν να μπεί ως συνέταιρος με Σαββίδη αποκτώντας ένα σημαντικό ποσοστό.
Προσωπική άποψη, μακάρι να το έκανε με σοβαρότητα και προοπτική, για διάφορους λόγους. στην περίπτωση που ο Σαββίδης αποφάσιζε αποχώρηση.
Πολύ μακρινό σενάριο που τώρα δεν παίζει.
danirifle έγραψε:κάτι ακόμα που λείπει αισθητά είναι η σύνδεση της οικογένειας με τον κόσμο
δυστυχώς αυτή η απόσταση μας κάνει να νιώθουμε έρμαια μιας ανώτερης δύναμης, η οποία είναι πολύ μακρινή για να επικοινωνήσουμε μαζί της, πολύ μακρινή για να καταφέρει να μας νιώσει και ταυτόχρονα πολύ διαφορετικά σκεπτόμενη από εμάς
μας κρατάνε τώρα όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε αναμμένα κάρβουνα τόσες μέρες, χωρίς κανένας να μας βγάζει από το αδιέξοδο και χωρίς ίχνος σοβαρής πληροφόρησης, λες και υπάρχει πλήρης αδιαφορία για την πάρτη μας
αυτό είναι απαράδεκτο
Πάρα πολύ εύστοχο σχόλιο. Σε έναν λαϊκό σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ, πραγματικά δεν νοείται αυτό που κάνουν/συμβαίνει.
Είναι και ανήθικο, αλλά και ασύμφορο να μας αντιμετωπίζουν απλά σαν πελάτες.
Ο εκ των πλουσιοτέρων Ελλήνων, πήρε μια γ@@@@νη φορά μισό διαρκείας σε ομάδα του ΠΑΟΚ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλευ, πιγκ-πόγκ κορασίδων ή δεν ξέρω τι άλλο? Βοήθησε ποτέ σε κάτι?