Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2025-26

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2025-26

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κλειστε το οσοι πηραν πηραν.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Αφού δεν έμεινε ο Κανσελιέρι και τόσα που φτάσαμε, πάλι κέρδος είναι για την ομάδα.

Δεν ξέρω πώς θα κινηθούμε από άποψη μπάτζετ χωρίς τον Ιταλό, που θα πηγαίναμε για μια ψιλο-υπέρβαση για τα δικά μας στάνταρ.

Τώρα μάλλον θα γυρίσουμε στο μοτίβο, πάμε να ξεχρεώσουμε τα χρέη και στη γνωστή μιζέρια.

Ωραίο ήταν ό,τι ζήσαμε και έστω και για αυτό και μόνο, άξιζε να πάρει κάποιος ως ανταμοιβή ή ευχαριστώ, το φετινό διαρκείας.

Εμείς που θα παίρναμε, πήραμε κατευθείαν τις πρώτες μέρες, για να μην πω την πρώτη πρώτη μέρα.

Δεν βλέπω να παίρνουν και πολλοί ακόμα. Ίσως πρέπει να επεκτείνουν και την περίοδο διάθεσης. Δεν έχει νόημα να είναι τόσο σύντομη πλέον.

Υποτίθεται ότι το κάναμε για να δώσουμε τη δυνατότητα και τη ρευστότητα στην ομάδα για να κρατήσει προπονητή και παίκτες, σε μια λογική στήριξης της οικονομικής υπέρβασης.

Τώρα πάλι στο γνωστό σημείο, όπως κάθε χρονιά. Να ξαναχτιστεί καινούρια ομάδα από την αρχή.

Δεν βλέπω να ξεπερνάμε τα 2000 Διαρκείας, αλλά από τα περσινά και πάλι διπλάσια θα είναι.

Ντάξει..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Στα ευκολα ΠΑΟΚΑΡΑ ολοι,στα δυσκολα να σας δω.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Στα εύκολα και στα πανηγύρια ΠΑΟΚΑΡΑ, στα δύσκολα, να μαζευτούμε να πάτε..

Γνωστό το έργο.

Συνεχίζουμε με όσους νιώθουν.

Respect στους ρομαντικούς, που δεν το βάζουν (- ουμε) κάτω, παρόλες τις δυσκολίες και συνεχίζουν να στηρίζουν.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Διάβασα πως ο Μάσιμο αγόρασε 5 διαρκείας.

Sent from my Pixel
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Μολις περασα απο το παλατακι.
Στις μεχρι τωρα ανανεωσεις και στα καινουρια πουλημενα, ΔΕΝ περιλαμβανονται συνδεσμιτικα.
Αυτα θα προστεθουν μετα τις 2 Ιουνιου.
:pano:
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Ρε παιδια να θέσω το φιλοσοφικό μου ερώτημα ...

Επειδή έκατσα και είδα το φαιναλ φορ , γνωστοί μου γαυροβάζελοι πήγανε κιόλας , και με πιανε το παράπονο , αφού έζησα τον μεγάλο μπασκετικά ΠΑΟΚ.
Στη Ναντ με τη ρεαλ ,με την μπενετον , με τις διαιτητιικές σφαγές αλλά κ σε εκείνους τους τελικούς με το σκουλήκι που τους δίναμε τη μπάλα για να μας κερδίσουν 10 δευτερα πρiν το τέλος.

Η ερώτηση μου λοιπόν : λέμε κλειστή λίγκα είναι η ευρωλίγκα. όμως ξεφυτρώνουν και μπαίνουν ομάδες που επενδύουν....
Αν λοιπόν έρθει ο Ιβαν ( ή καποιος άλλος , ο Τέλης πχ) κι επενδύσουν 100-200εκ , δεν θα μας βάλουν ευρωλίγκα ;;;
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Κανείς δεν έχει χρήματα για να τα σκορπάει.
Από την Γιούρο λιγκ θα πάρουν κάτι ψιλά οι φιναλίστ (νομίζω 2 εκ).
Όσοι παίζουν με wild ουσιαστικά δεν έχουν κέρδη από τηλεοπτικά και χορηγούς!
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

Cylon-4 έγραψε:Μολις περασα απο το παλατακι.
Στις μεχρι τωρα ανανεωσεις και στα καινουρια πουλημενα, ΔΕΝ περιλαμβανονται συνδεσμιτικα.
Αυτα θα προστεθουν μετα τις 2 Ιουνιου.
:pano:
παρασκευη ,το πολυ σκ κατατιθονται οι λιστες με τις προεγγραφες για καινουργια κια ανανεωσεις απο σφ
Άβαταρ μέλους
Xalandri-4

Δημοσίευση από Xalandri-4 »

Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

zoran έγραψε:Ρε παιδια να θέσω το φιλοσοφικό μου ερώτημα ...

Επειδή έκατσα και είδα το φαιναλ φορ , γνωστοί μου γαυροβάζελοι πήγανε κιόλας , και με πιανε το παράπονο , αφού έζησα τον μεγάλο μπασκετικά ΠΑΟΚ.
Στη Ναντ με τη ρεαλ ,με την μπενετον , με τις διαιτητιικές σφαγές αλλά κ σε εκείνους τους τελικούς με το σκουλήκι που τους δίναμε τη μπάλα για να μας κερδίσουν 10 δευτερα πρiν το τέλος.

Η ερώτηση μου λοιπόν : λέμε κλειστή λίγκα είναι η ευρωλίγκα. όμως ξεφυτρώνουν και μπαίνουν ομάδες που επενδύουν....
Αν λοιπόν έρθει ο Ιβαν ( ή καποιος άλλος , ο Τέλης πχ) κι επενδύσουν 100-200εκ , δεν θα μας βάλουν ευρωλίγκα ;;;

Ναι και;
100-200 πώς τα γράφεις στραγάλια είναι με τόσα φτιάχνεις νέα Τούμπα!!!
Δεν υπάρχει επένδυση στην ουσία ψάχνεις κάποιον που να σκορπάει λεφτά και να περιμένει έσοδα απ' τον κόσμο και τα τηλεοπτικά η Ευρωλίγκα δεν δίνει φοβερά λεφτά ακόμα και σ' αυτόν που την παίρνει γι'αυτό και τρέχουν στις Αραβίες τώρα...
Και γω σε λέω μπαίνεις Ευρωλίγκα.
Πρώτον το διαρκείας δεν θα χει 100 -200 ευρώ αλλά το διπλάσιο για πλάκα. Με μπάτζετ 5-10 εκατομμύρια θα είσαι απ' τους τελευταίους. Στην αρχή μπορεί να μη σε πειράζει μετά από 3-5 χρόνια όμως;
Φυσικά με τέτοιο μπάτζετ και προϋποθέσεις μπορεί να διεκδικήσεις ΊΣΩΣ πρωτάθλημα-κύπελλο στην Ελλάδα. ΟΚ.
Και άντε ας πούμε μπαίνει ο Σαββίδης (που αποκλείεται και δεν το θέλω κιόλας).
Γιατί να το κάνει;
Ένα κύπελλο στο ποδόσφαιρο μια ευρωπαϊκή πορεία ακόμα και στο Κόνφερενς ένα πρωτάθλημα εννοείται μετράει για 10 στο μπάσκετ.
Το μπάσκετ δεν δημιουργεί νέους οπαδούς. Άντε να συντηρήσει τους υπάρχοντες.
Πολύ πιο εύκολα κάνεις μια δυναστεία στο βόλεϊ!!!
Και στα γράφω εγώ που πάω μόνιμα στο μπάσκετ.
Ας είμαστε μια ομάδα που χτυπάει τετράδα Α1 και να είμαστε αξιόμαχοι σε Τσάμπιονς λιγκ, Eurocup κλπ και τ'άλλα είναι μεγαλεία απατηλά προς το παρόν.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ε από κάπου αλλού θα περιμένουν να βγάλουν. Αν η Ευρωλίγκα δεν προσφέρει τίποτα, θα είχαν μείνει τρεις και ο κούκος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Xalandri-4 έγραψε:Εικόνα

Εικόναphoto upload sites
:lol: :lol: Γεια σου ρε Χαλανδρι γιγαντα.Ωραιος.
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

fossa έγραψε:
zoran έγραψε:Ρε παιδια να θέσω το φιλοσοφικό μου ερώτημα ...

Ναι και;
100-200 πώς τα γράφεις στραγάλια είναι με τόσα φτιάχνεις νέα Τούμπα!!!
Δεν υπάρχει επένδυση στην ουσία ψάχνεις κάποιον που να σκορπάει λεφτά και να περιμένει έσοδα απ' τον κόσμο και τα τηλεοπτικά η Ευρωλίγκα δεν δίνει φοβερά λεφτά ακόμα και σ' αυτόν που την παίρνει γι'αυτό και τρέχουν στις Αραβίες τώρα...
Και γω σε λέω μπαίνεις Ευρωλίγκα.
Πρώτον το διαρκείας δεν θα χει 100 -200 ευρώ αλλά το διπλάσιο για πλάκα. Με μπάτζετ 5-10 εκατομμύρια θα είσαι απ' τους τελευταίους. Στην αρχή μπορεί να μη σε πειράζει μετά από 3-5 χρόνια όμως;
Φυσικά με τέτοιο μπάτζετ και προϋποθέσεις μπορεί να διεκδικήσεις ΊΣΩΣ πρωτάθλημα-κύπελλο στην Ελλάδα. ΟΚ.
Και άντε ας πούμε μπαίνει ο Σαββίδης (που αποκλείεται και δεν το θέλω κιόλας).
Γιατί να το κάνει;
Ένα κύπελλο στο ποδόσφαιρο μια ευρωπαϊκή πορεία ακόμα και στο Κόνφερενς ένα πρωτάθλημα εννοείται μετράει για 10 στο μπάσκετ.
Το μπάσκετ δεν δημιουργεί νέους οπαδούς. Άντε να συντηρήσει τους υπάρχοντες.
Πολύ πιο εύκολα κάνεις μια δυναστεία στο βόλεϊ!!!
Και στα γράφω εγώ που πάω μόνιμα στο μπάσκετ.
Ας είμαστε μια ομάδα που χτυπάει τετράδα Α1 και να είμαστε αξιόμαχοι σε Τσάμπιονς λιγκ, Eurocup κλπ και τ'άλλα είναι μεγαλεία απατηλά προς το παρόν.

Θα έχουμε πάλι αυτούς που θα λένε " τι την θέλουμε την Ευρωλίγκα, ας πάμε στο BCL να το σηκώνουμε άνετα".
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Εδώ ο τυπάκος τα λέει αρκετά αναλυτικά για γαβροβαζελους και Γιούρο λιγκ.
Διαρκεί 20 λεπτα βέβαια..

https://youtu.be/209InlJO8kE?feature=shared
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”