Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Patron

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Patron »

Φυτεύεται τουλάχιστον τίποτα εκεί; Αλλά δεν έχει κ νερό

Κ όσο θυμάμαι τα άρθρα για τον Άγγελο αντερκαβερ να αγοράζει τα στρέμματα :lol:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

vasgias έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Ποσο σίγουροι είμαστε οτι δεν πέρασαν κανά νομο εν μια νυκτί χωρίς να πάρει κανείς είδηση για να μπλοκάρουν το έργο? Για την ΝΔ μιλάμε. Δεν μπορεί ο Αναστασιάδης να μιλησε για αγκαθάκια πριν μια εβδομάδα πότε ήταν και τώρα να πηγαίνουμε προς ματαίωση.

Δεν γίνονται αυτά. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα με το συγκεκριμένο νόμο από έναν σαββίδη.

Κάτσε λίγο γιατί εγώ τώρα δεν μπορώ να καταλάβω.
Πήγανε και αγόρασαν έκταση χωρίς να συμβουλευτούν τους ειδικούς ( πολιτικούς μηχανικός, τοπογράφος κτλ)?
Συμβουλεύτηκαν αλλα δεν είπαν επακριβος τιθέλουν να κάνουν?
Ή τα έκαναν όλα σωστά και οι μηχανικοί τα σκάρωσαν?
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Φωτοβολταϊκά μπαίνουν;
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Από το τουιτερ βγήκε που βγαίνουν τέρατα από εκεί, αλλά αν ισχύει τέτοιο πράγμα είναι για διώξιμο όλοι
, μα ΟΛΟΙ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Νομίζω ότι το ποδοσφαιρικό κομμάτι είναι ένα πράγμα, αλλά το επιχειρείν είναι ένα άλλο.
Ο Ιβάν δεν είναι κανένα πιτσιρίκι. Τα δισεκατομμύρια δε βγαίνουν τυχαία.
Το θεωρώ αδύνατο να έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Κινοα να φυτεψουμε. Δεν θέλει νερό. Για τεχνογνωσία έχω Πενια.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Leonardo10 έγραψε:Από το τουιτερ βγήκε που βγαίνουν τέρατα από εκεί, αλλά αν ισχύει τέτοιο πράγμα είναι για διώξιμο όλοι
, μα ΟΛΟΙ.

Ακριβώς τρολ λογαριασμοί στο twitter, το γράψανε.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

VfB v2 έγραψε:Καταρχάς απο ποιο μέσο βγήκε η πληροφορία? Ας μην προτρέχουμε. Μπορεί να ειναι και μαλακίες τις χαβούζας για να κάνουν επικοινωνιακή ζημιά τώρα που η ομάδα ειναι ήδη ευάλωτη.

@dimpaok4 απο που το άκουσες ?
απο ανθρωπο που γνωριζει καποια θεματα αλλα ακουστηκε και απο ραδιοφωνο της πολης απεξω-απεξω
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μέχρι να έχουμε κάποια πιο αξιόπιστη πηγή θα προτιμήσω να μην δεχτώ τίποτα απ' αυτά
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Εμένα πάλι γιατί μου ακουγονται ολα αυτά στημένες μαλακίες. Αφου πριν πάρει τα στρέμματα κρυφά ο Ιβαν συζητούσε με τον δήμαρχο θέρμης για να μισθώσει κάποια άλλα στρέμματα πάλι εκεί στην θέρμη.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Γεια σου Αγγελε ποδοσφαιράνθρωπε!Από τον Λιασο Λουκα στα οικοπεδα.Οπως στρωσαμε κοιμομαστε(κυριολεκτικα).
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

δεν ξερω ρε παιδια μπορει να μην ισχυει,αλλα πλεον λεγεται απο αρκετους,μπορει βεβαια με ενα τηλεφωνο να λυθει αν υπαρχει θεμα,τι να πω....
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχουν παρει ολες τις εγγυησεις απο ολες τις πλευρες πριν ξεκινησουν. Αν εχει συμβει κατι διαφορετικο, απο θαυμα υπαρχουμε ακομα σαν οργανισμος.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε εσείς, δεν μπορεί να είναι αλήθεια.

Σπίτι αγοράζω στο Λονδίνο και ξεκινήσαμε με την εκτίμηση της τράπεζας, συνεχίσαμε με μηχανικό που μας παρέδωσε 80 σελίδες ανάλυση από στατικότητα μέχρι ηλεκτρολογικά και υδραυλικά και τι φυτά μεγαλώνουν στον κήπο, ακολούθησε ο δικηγόρος που ζήτησε χαρτιά από τον δήμο, από το κτηματολόγιο, τι δουλειές έχουν γίνει στο σπίτι στο παρελθόν, εγκρίσεις που έχουν παρθεί, έργα που προγραμματίζει ο δήμος στην περιοχή, από που περνάνε οι σωλήνες ύδρευσης, περιβαλλοντικές έρευνες, πιθανότητες πλημμύρας και δεν συμμαζεύεται. Τρεις μήνες έχουν περάσει από όταν δέχτηκαν την προσφορά μας και ακόμα ελέγχους κάνουμε να μην την πατήσουμε από πουθενά και περιμένουμε την δικηγόρο να μας δώσει το οκ.

Κι ο Ιβαν έβαλε έναν 75χρονο πρώην προπονητή υπεύθυνο να αγοράσει οικόπεδα και να επιβλέπει τον σχεδιασμό και το χτίσιμο ενός έργου εκατομμυρίων με γήπεδα και ξενοδοχεία και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, και αγόρασαν οικόπεδα και τάζουν προπονητικά σε έκταση που δεν επιτρέπεται να χτίσεις;

Αν μια στο εκατομμύριο ισχύει, ευχαριστώ τον θεό που δεν έβαλαν το χέρι τους στην Τούμπα μας.

Επικίνδυνοι όλοι, από την κορυφή ως τον τελευταίο.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Καλα δεν ασχοληθηκε μονο ο Αναστασιαδης με αυτο ουτε εβγαλε μελετες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”